Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Najdrazi ali i najlaksi dosad pogodjen par rez 6:0 kvota bila 2.3pintol_TM87 je napisao/la:Lulea vs Linkoping manje od 5.5
Rudar vs Velenje 1, Oba daju rezultat 2:1
pintol_TM87 je napisao/la:Najdrazi ali i najlaksi dosad pogodjen par rez 6:0 kvota bila 2.3pintol_TM87 je napisao/la:Lulea vs Linkoping manje od 5.5
Rudar vs Velenje 1, Oba daju rezultat 2:1
sljedeći susret kad budu igrala ova dva tima dolazi 1
http://www.betexplorer.com/soccer/slove ... id=6784139" onclick="window.open(this.href);return false;
Vjerovao sam u ovog Ferera,koga god sam danas vidio,rek'o Ferer zicer dvica,stvarno poklon kvota,steta za ove ostale parovekelner je napisao/la:Mannarino - Berankis 1,80 2
Bachinger - B.Paire 1,80 2
Dancevic - S.Robert 1,60 1
Berrer - An.Martin 1,30 1
6,74
Moguca iznenadjenja Bryan/Bryan-Lindstet/Teacau 2 4,00
Djokovic-Ferer 2 3,30
Prvi gol na utakmiciStefan94 je napisao/la:Ljudi imam jedno pitanje ,u ponudi kad je liga sampiona pa izaberemo opciju strijelac gola,i ima da se bira gol ili 1.gol...ovo 1.gol ,jel to znaci prvi go,ili da ce taj igrac dati samo jedan go ?
kelner je napisao/la:Prvi gol na utakmiciStefan94 je napisao/la:Ljudi imam jedno pitanje ,u ponudi kad je liga sampiona pa izaberemo opciju strijelac gola,i ima da se bira gol ili 1.gol...ovo 1.gol ,jel to znaci prvi go,ili da ce taj igrac dati samo jedan go ?
Stefan94 je napisao/la:Ljudi imam jedno pitanje ,u ponudi kad je liga sampiona pa izaberemo opciju strijelac gola,i ima da se bira gol ili 1.gol...ovo 1.gol ,jel to znaci prvi go,ili da ce taj igrac dati samo jedan go ?
na wwinu sam igroRule_hz je napisao/la:Stefan94 je napisao/la:Ljudi imam jedno pitanje ,u ponudi kad je liga sampiona pa izaberemo opciju strijelac gola,i ima da se bira gol ili 1.gol...ovo 1.gol ,jel to znaci prvi go,ili da ce taj igrac dati samo jedan go ?
ako si igro po ovom novom sistzemu ponude moze bilo kada da da gol..... naci nema vise 2 samo imas tip 1 i znaci bilo kad taj igrac da gol po novoj ponudi u premieru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.