Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Definitivno je igrački jača bila ona generacija sa Mehom Kodrom,Elvirom Bolićem,Elvirom Baljićem,Hasanom Salihamidžićem,Sergejom Barbarezom,pa stoperski duo iz Atletico Madrida i Coventrija Mirsad Hibić i Muhamed Konjić,pa Sejo Kapetanović iz Borusije Dortmund,Suad Katana iz Anderlehta,Mirza Varešanović iz Olimpijakosa ako se dobro sjećam,Edo Mujčin iz Dinama...Imali smo i rupa tipa golman Dedić,Bakir Beširović,Sejad Halilović pa i Vedin Musić ali mi zaista nije jasno da ovi momci nisu otišli na prvenstvo nikad,doduše nekako smo imali i teže grupe jer smo tek počeli igrati kvalifikacije ali nisu imali ni dovoljno jak motiv da preokrenu vodstvo protivnika,nikad to nisu uradili,naš prvi preokret je bio sa Turcima na Koševu(3-2).Ova generacija je imala nešto luzersko u sebi(to nas i dan-danas prati) te povremene bljeskove protiv Danske,Italije...Još čega ću se sjećati ove genracije je sramno neodazivanje na prijateljske utakmice većine njih,sa spiska bi redovno otpadalo po 13-14 imena,nekako smo previše baksuzli pa se svi povrede dan uoči priprema,izuzetak je Elvir Bolić koji je igrao uvijek i u najudaljenijim zemljama.
- spielführer_21
- Kontakt:
Slovenija je argument da imena igrača ne znače ništa, kao i da priča o mentalitetu ne stoji jer su većina njihovih igrača iz Bosne i Srbije, pogotovo iz one Katanecove generacije.harishp je napisao/la:Pa sto ih nismo slijedili.16 godina smo imali priliku za to.spielführer_21 je napisao/la:Slovenija. Treba li još neki argument?
Da sega bude, veca protiv njih imamo tri meca i tri pobjede.Ali kad je nesto odlucujuce nigdje nas i tako vec godinama.
@manijakdv
nikad svi ovi igrači nisu igrali zajedno, niti su ista generacija.. Ova sadašnja generacija nam je najjača koju smo imali.generacija sa Mehom Kodrom,Elvirom Bolićem,Elvirom Baljićem,Hasanom Salihamidžićem,Sergejom Barbarezom,pa stoperski duo iz Atletico Madrida i Coventrija Mirsad Hibić i Muhamed Konjić,pa Sejo Kapetanović iz Borusije Dortmund,Suad Katana iz Anderlehta,Mirza Varešanović iz Olimpijakosa ako se dobro sjećam,Edo Mujčin iz Dinama
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Kako bolan nisu igrali zajedno,reci mi jednog koji nije igrao sa ovim ostalima u to doba,ja ću te demantovati jer pratim reprezentaciju od 1996 i prvih utakmica.
- spielführer_21
- Kontakt:
nisu nikad svi istovremeno igrali u jednoj ekipi, to ti govorim.. evo pitanje kad pratiš: koje su kodri kvalifikacije bile zadnje?manijakdv je napisao/la:Kako bolan nisu igrali zajedno,reci mi jednog koji nije igrao sa ovim ostalima u to doba,ja ću te demantovati jer pratim reprezentaciju od 1996 i prvih utakmica.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Pa i u ovoj ti je generaciji vazda neko falio.spielführer_21 je napisao/la:Slovenija je argument da imena igrača ne znače ništa, kao i da priča o mentalitetu ne stoji jer su većina njihovih igrača iz Bosne i Srbije, pogotovo iz one Katanecove generacije.harishp je napisao/la:Pa sto ih nismo slijedili.16 godina smo imali priliku za to.spielführer_21 je napisao/la:Slovenija. Treba li još neki argument?
Da sega bude, veca protiv njih imamo tri meca i tri pobjede.Ali kad je nesto odlucujuce nigdje nas i tako vec godinama.
@manijakdvnikad svi ovi igrači nisu igrali zajedno, niti su ista generacija.. Ova sadašnja generacija nam je najjača koju smo imali.generacija sa Mehom Kodrom,Elvirom Bolićem,Elvirom Baljićem,Hasanom Salihamidžićem,Sergejom Barbarezom,pa stoperski duo iz Atletico Madrida i Coventrija Mirsad Hibić i Muhamed Konjić,pa Sejo Kapetanović iz Borusije Dortmund,Suad Katana iz Anderlehta,Mirza Varešanović iz Olimpijakosa ako se dobro sjećam,Edo Mujčin iz Dinama
Salihovic cjela kolekcija suspenzije i plus povrede.
Papac hocu-necu
Begovic prazne baterije-pune baterije.
Misimovic presjedi i Otomansko i Rusko carstvo
Pjanic nasjedio se u Lyonu ko niko na klupi.
Rahimic na pitanje kad je zadnji put odigrao cjelu tekmu u klubu,dobit ce tri bore isti moment.
Dzeko iako igracina,klupa mu je u dosta navrata bila vjerni pratilac.ITD,ITD,ITD
I o kakvoj je najjjacoj generaciji rijec?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ovo je najjača reprezentacija igrački svih vremena i tačka. Prestanite to negirati. To je činjenica.
Ovo su prve kvalifikacije koje su savez i reprezentacija odradili bez ikakvih afera i problema.
Svi prijasnji selektori su imali brdo problema sa savezom, organizacijom, bojkotima, mirom u reprezentaciji i mali milion drugih problema.
Slovenija je otišla jer su imali jak, normalan, stabilan savez. + ocito dobar trener + prosjecni igraci
Mi smo imali jednom dobru ekipu, prosjednog trenera i katastrofalan savez.
Jednom smo imali losu ekipu, solidnog trenera i katastrofalan savez.
Sad imamo najbolje igrace ikada, relativno normalan/stabilan savez i loseg trenera.
Da bi ekipa uspjela mora imati sve solidne karike. Nama je trenutno trener najslabija karika.
Ovo su prve kvalifikacije koje su savez i reprezentacija odradili bez ikakvih afera i problema.
Svi prijasnji selektori su imali brdo problema sa savezom, organizacijom, bojkotima, mirom u reprezentaciji i mali milion drugih problema.
Slovenija je otišla jer su imali jak, normalan, stabilan savez. + ocito dobar trener + prosjecni igraci
Mi smo imali jednom dobru ekipu, prosjednog trenera i katastrofalan savez.
Jednom smo imali losu ekipu, solidnog trenera i katastrofalan savez.
Sad imamo najbolje igrace ikada, relativno normalan/stabilan savez i loseg trenera.
Da bi ekipa uspjela mora imati sve solidne karike. Nama je trenutno trener najslabija karika.
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 24 nov 2011, 00:09, ukupno mijenjano 3 puta.
HAHAHAHA,gdje me nađe,baš u sridu,nijednog ali baš nijednog igrača naše reprezentacije nisam gotivio kao Mehu iako skoro pa ništa nije pokazao za naš državni tim.Meho je zabio svega tri gola za reprezentaciju što je premalo s obzirom na očekivanja koja smo imali od njega.Prvi gol Slovencima na Ljudskom vrtu u pobjedi 2-1 i dva gola pod Hadžibegićevim vodstvom u prijateljskoj utakmici protiv Mađara 1-1 i iz penala protiv Litavnije na Koševu 2-0.
nije to bas kao na papiru, hibic i konjic su bili drugoligasi, kapetanovic nije igrao, balja povrijedjen i nikada ni pola onoga sto je bio u feneru, varesanovic pred penzijom, kodro vec se vec '98 oprosti od reprezentacije, cini mi se, pa sei ne racuna......realno salihamidzic i barbarez su bili navisokom nivou, bola je uvijek igrao dobro i to je to.....nemojmo pretjerivati sa stoperskim dvojcem hibic-konjic, iispadali su pravo.
Sent from my Commodore 64
- spielführer_21
- Kontakt:
Bit je u tome da su igrali zajedno... Ne računajući Papca. A Katana i Barbarez teško da su odigrali utakmicu zajedno. Isto vrijedi i za Kapetanovića npr.. to nije bila ista generacija, da je bila svi bi igrali u prvih 11 bar jednu utakmicu, ali nisu..harishp je napisao/la: Pa i u ovoj ti je generaciji vazda neko falio.
Salihovic cjela kolekcija suspenzije i plus povrede.
Papac hocu-necu
Begovic prazne baterije-pune baterije.
Misimovic presjedi i Otomansko i Rusko carstvo
Pjanic nasjedio se u Lyonu ko niko na klupi.
Rahimic na pitanje kad je zadnji put odigrao cjelu tekmu u klubu,dobit ce tri bore isti moment.
Dzeko iako igracina,klupa mu je u dosta navrata bila vjerni pratilac.ITD,ITD,ITD
I o kakvoj je najjjacoj generaciji rijec?
@manijakdv ne kažem da ne pratiš, nego znaš i sam da kad su Kodro, Varešanović, Kapetanović;Katana bili na kraju karijere Barbarez, Baljić su tek počeli igrati za repku. Vjerujem da nisu zajedno odigrali jednu ili niti jednu utakmicu.
Analic je napisao/la:
.
Da nebi Ivice i Dodika
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
To niko ne spori,igre nismo imali,u odbrani ko švajcarski sir šuplji,jel primimo gol ko da grom pukne u nas,sve se raspadne,tako nam je uvijek bilo,Škote izdominiramo u potpunosti na Koševu ali prvi fasujemo gol i ćao,Špance također na Koševu,Austrija u Beču mi gađamo prečke i stative a oni nam hladno utrpaju dva gola,ali ono što je nama tada falilo su male utakmice,redovno smo ulazili potcjenjivački u njih a padali na istim.Farska ostrva 2-2,Estonija na Koševu 1-1,Litvanija na Koševu 1-1,Litvanija u Viljnusu 2-4...I sad me strah pred naredne kvalifikacije nas samih i našeg potcjenjvanja Slovaka,Litvanaca i Latvijaca.nihco je napisao/la:nije to bas kao na papiru, hibic i konjic su bili drugoligasi, kapetanovic nije igrao, balja povrijedjen i nikada ni pola onoga sto je bio u feneru, varesanovic pred penzijom, kodro vec se vec '98 oprosti od reprezentacije, cini mi se, pa sei ne racuna......realno salihamidzic i barbarez su bili navisokom nivou, bola je uvijek igrao dobro i to je to.....nemojmo pretjerivati sa stoperskim dvojcem hibic-konjic, iispadali su pravo.
Prica o najjacoj generaciji fakat ne pije vode.Ostanemo bez Dzeke i Spahica,znaci ''samo'' dva igraca.Stravu ce nam salivati i protiv Lihtenstajna.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Analic je napisao/la:
.
Pa mi smo par mjeseci bili klinicki mrtvi.SUSPENZIJA.
Da nebi Ivice i Dodikasad bi se o bocanju zanimali.
Dobro bukvalac jedan. Safet je nakon uvodjenja komiteta za normalizaciju bio prvi selektor koji je imao normalan rad saveza bez ikakvih afera i problema. Ovo su prve kvalifikacije da jedan trener ima takve uslove uz fenomenalne igrace.
Eto jesi sad happy. Opet sam u pravu i znas dobro sta sam mislio pa se ti pravi pametan.
Kako si smijesan. Salivace ti stravu kad ti selektor nema pojma i sve ovisi o Dzeki. Ako to ne pije za ovu generaciju onda ne pije ni za bilo koji raniju. Glup ti argument.harishp je napisao/la:Prica o najjacoj generaciji fakat ne pije vode.Ostanemo bez Dzeke i Spahica,znaci ''samo'' dva igraca.Stravu ce nam salivati i protiv Lihtenstajna.
KAko ne razmisljate. Uzmite cinjenicu prosjeka jacine klubova u kojima igraju nasi igraci, jacinu liga u kojima igraju i kvalitet tih igraca. Najjaca reprezentacija ubijedljivo. Sigurno je jaca od svih prethodnih.
Razmislite dobro.
@Analico ti si fakat operisan od necega sto se zove dijalog.Od necega sto se zove razmjena misljenja.
Dva posta uzastopno pocinjes sa ''Kako si smjesan''ili ''Dobro bukvalac''
I sad kad te neko nazove analni umjesto Analico ode sve u Honduras.
Kad prvo skontas te stvari mozemo ici dalje.Ovako si pao i prije popravnog.
Dva posta uzastopno pocinjes sa ''Kako si smjesan''ili ''Dobro bukvalac''
I sad kad te neko nazove analni umjesto Analico ode sve u Honduras.
Kad prvo skontas te stvari mozemo ici dalje.Ovako si pao i prije popravnog.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 24 nov 2011, 01:25, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zar ova tema nije otišla pod ključ
smiješan je naziv ali eto...
Uostalom anketa je ko ce kome vise zabiti pitari vs manijaci
naravno posto ima nas neutralni tj. iskreni pa anekta sve govori, a nadje se i fin broj ovi trolova koji seru gdje god stignu.. oni su manje vise u grupi ne znam 
Uostalom anketa je ko ce kome vise zabiti pitari vs manijaci
Tri cetvrtine Bosanaca jer reklo svoje, a na ovu manjinu koja kontra u svakoj prilici i na svakom mjestu ne treba obracati paznju. Nije to samo kada je Safet Susic u pitanju, pa niti kada je sport uopste u pitanju, uvijek ce se naci pametnjakovici koji bi mogli vise, bolje, jace....uvijek su oni ta raja a ovi drugi "glupa masa". Treba to ignorisati to ne misli ni sebi dobro a kako ce reprezentaciji. BiH NIKADA nije bila na boljoj poziciji, NIKADA nije bila bliza jednogm velikom takmicenju, 10-tak minuta je djelilo od toga - a oni bi ponovo u avanturu. Ko bi reko mi samo mozemo pozeljeti koga cemo dovesti za selektora i evo ga, jal Murinjo, jal Capelo...mozda Guardiola, Anceloti. Sigurno se i SIR Alex Ferguson zasitio Mancestera pa bi rado malo radio sa Medjedunjaninom, Papkom, Zahirovicem, Besicem...dosta mu je vala bilo Kantone, Van Nisteroja, Ronalda, Runija.
nazalost, tri cetvrtine bosanaca su medjedi radi koji je ova drzave tamo gdje jeste. koji ne vjeruju, niti su svjesni da mogu i moraju bolje. vjerovatno radi toga i zasluzuju biti gdje jesu. dok tri cetvrtine podrzavaju susica, ovakvog kakav jeste, ne pise nam se dobro.
recimo, siguran sam da u pc ima punu podrsku i u nekim dijelovima hercegovine........
recimo, siguran sam da u pc ima punu podrsku i u nekim dijelovima hercegovine........
Sent from my Commodore 64
Ti si onda vjerovatno glasao ZA,ako tako mislis.nihco je napisao/la:nazalost, tri cetvrtine bosanaca su medjedi radi koji je ova drzave tamo gdje jeste. koji ne vjeruju, niti su svjesni da mogu i moraju bolje. vjerovatno radi toga i zasluzuju biti gdje jesu. dok tri cetvrtine podrzavaju susica, ovakvog kakav jeste, ne pise nam se dobro.
Nego poenta je da ce prvo komitet da odluci,skoro pa sigurno ZA.Jer kako Osim kaze,tako ce i ovi da gude.
E sad jedino zavisi od Papeta da li ce prihvatiti taj posao i naredne kvalifikacije.
Ja bih licno volio da odustane od ovog i da se izabere neki sto ova manjina hoce.
U slucaju da i tada kola krenu naopako,bas me zanima sta ce doticni da kazu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nihco, ne tri cetvrtine nego 99.999999999999 %, sto ce reci da smo svi medjedti osim naravno tebenihco je napisao/la:nazalost, tri cetvrtine bosanaca su medjedi radi koji je ova drzave tamo gdje jeste. koji ne vjeruju, niti su svjesni da mogu i moraju bolje. vjerovatno radi toga i zasluzuju biti gdje jesu. dok tri cetvrtine podrzavaju susica, ovakvog kakav jeste, ne pise nam se dobro.
Nego u koju si se rupu bio zavukao do prije par dana pa izmilio nakon sto je BiH izgubila od jednog PORTUGALA, za kojeg uz ostale igraju i tri igraca iz prve postave Reala. Tvoji mi stavovi Nihco podobro tuknu na fasizam.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 24 gosta.