AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

crvenocrni
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la crvenocrni » 23 nov 2011, 23:51

MaGiCa je napisao/la:
crvenocrni je napisao/la: Ti bas ne volis Milan kad tako pricas a citav svijet je vidio drugacije...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

U pravu si. Ne mogu Milan ocima da smislim kad tako govorim.

slika
Mozes ti stavljat sta hoces. Sebe smatram poprilicno realnim i ako ti nije mrsko (vjerovatno jest) mozes potrazit moje komentare nakon prve tekme protiv Barse gdje sam bio apsolutno nezadovoljan igrom Milana i, glupo je rec, volio sam da taj bod nisu ni osvojili. Sad je sasvim neka druga prica a ti te svoje slike nekom drugom kaci...
Nije dovoljno sto su Sevcenku cist gol ponistili na Nou Campu prije par godina nego sad i ovo al eto sad toliko nije vazno kao prije...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 nov 2011, 23:54

Hulaga je napisao/la:
Evo jedan pokemon se jos javlja i kaze kako UEFA moze da stavi marionetu u tako ne vaznoj tekmi :roll: slusam na HRT lik do sad sudijo 9 tekmi Barci sve pobj, on je tu da odradi za jednu ekipu, a vidi cuda kaze ovaj da mu je ovo prva koja sudi Milanu :roll: wtf... jok nije do UEFE :lol: bio je on zauzet negdje drugo.

U 1/2 LP prosle godine Pepeu je dao crveni a Alvesa nije ga ni dirnuo, da ga je dirnuo ovaj ne bi 5 sekundi posle sprinto 60m, a POR-BIH komedija - komedija...a slag na tortu su njegovi pomoćnici živi :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Hulaga; 23 nov 2011, 23:46; ukupno mijenjano 2 put/a.
Dobri stari @los_blancos, ovo su samo neke od situacija prema kojima ga mozete prepoznat' :lol:

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 23 nov 2011, 23:57

:lol: :lol: rano moja.

Jesi mi šukno, aka spizzz :mrgreen:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 23 nov 2011, 23:59

Hulaga je napisao/la::lol: :lol: rano moja.

:roll:

Nego, lijepo sam te zamolio prije par postova da nam nadjes screenshoot kod one situacije sa Robinhom, da vidimo taj famozni kontakt/penal ;)

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 24 nov 2011, 00:10

mandraX je napisao/la:
Hulaga je napisao/la::lol: :lol: rano moja.

Nego, lijepo sam te zamolio prije par postova da nam nadjes screenshoot kod one situacije sa Robinhom, da vidimo taj famozni kontakt/penal ;)
:roll: wtf..

Što bi ja tebi tražio situaciju sa Robinhom, traži je sam sebi tj. zadovolji se snjom kako god hoćeš.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 24 nov 2011, 00:21

Hulaga je napisao/la: Što bi ja tebi tražio situaciju sa Robinhom, traži je sam sebi tj. zadovolji se snjom kako god hoćeš.
Pa kontam kad si se ovako potrudio da nam dočaraš ovu situaciju sa Xavi-em, da isto tako mozes i onu sa Robinhom...al dobro, nemoraš...vjerovatno zato jer ono sto bi vidio ne bi odgovaralo tvojoj teoriji ;) ...jbg, plačeš ima sat vremena ovdje kako je bio penal na Robinhu, pa kontam da bi bio red da nam dokažeš to, da malo počneš baratat' sa argumentima (špansko selo a?) ;)

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 nov 2011, 00:26

kontam da bezveze trolate na ovoj temi, nije jedina na forumu promjenite malo,
znači svi čestitali na pobjedi,
nema sudijskog guranja barse,
nikad sudija taj klub ne pomaže,
noćas sve bilo čisto, penalčina je bila čak za haški tribunal, očekujem naknadno kaznu od uefe i za aquilanija i za nestu(po mogućnosti zatvorsku)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 nov 2011, 00:34

Milanu je kritican na pozicijama zadnjeg veznog i prednjeg i tesko se moze bez tih igraca pogotovo protiv Barce....Pato je igrac koji ce vise uraditi ako dobije dobar pas nego onako visoke lopte na Ibru pa cekaj....mislim da je vrijeme da dovedu kvalitetnog veznjaka, jer realno s Noccerinom i Aqvom se ne moze na vrh.... a ovi sto zive u 1990 tim godinama ne ostaje nista nego sjecati se, necega sto se nece nikada ponoviti ni u ludim snovima ;)
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 24 nov 2011, 00:35, ukupno mijenjano 2 puta.

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 24 nov 2011, 00:34

Pa kontam kad si se ovako potrudio da nam dočaraš ovu situaciju sa Xavi-em, da isto tako mozes i onu sa Robinhom...al dobro, nemoraš...vjerovatno zato jer ono sto bi vidio ne bi odgovaralo tvojoj teoriji ...jbg, plačeš ima sat vremena ovdje kako je bio penal na Robinhu, pa kontam da bi bio red da nam dokažeš to, da malo počneš baratat' sa argumentima (špansko selo a?)
Bona gdje ti vidiš da ja plačem za neki penal nad Robinhom :?: :lol: i gdje sam to uopće spomenuo...onako ozbiljno kao sto kazem da ovo nije penal nad Ćavijem.

Ćavi je genijalno odglumio i još jednom pokazo da je Barcina skola najbolja skola glume na svijetu, naravno uz pomoć sudijski amatera poput Štarka & Co.

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 24 nov 2011, 00:46

MaGiCa je napisao/la:
Raul7 je napisao/la:Sad vidite s kakvim ciganima Real mora svake godine igrati :) nije ni cudo sto se izgube zivci kad ovoliko simuliraju. Milan je sjajno odigrao, Boateng :o
Da su garagani - jesu, ali da znaju fuzbala - znaju.
Milan nema zadnjeg veznog, a ni trequartistu. Sa dva top igraca na tim pozicijama, to je opet potencijalna "kaznena ekspedicija" iz perioda 1988-94 ili 2002-07.
Slazem se sa ovim u potpunosti,i nije potencijalna nego bas kaznena ekspedicija koja bi se popela na vrh europe i svijeta opet.

<<<PreddatoR>>>
Kontakt:

Post Postao/la <<<PreddatoR>>> » 24 nov 2011, 00:49

Ma nema govora da je ono bio penal, inače sjajna utakmica, koja i nije nesto posebno bitna.
Al' ovo nikad neću prezaliti,da je priznato Milan bi,vrlo vjerovatno osvojio lp: [youtube][/youtube]
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 24 nov 2011, 00:51

<<<PreddatoR>>> je napisao/la:Ma nema govora da je ono bio penal, inače sjajna utakmica, koja i nije nesto posebno bitna.
Al' ovo nikad neću prezaliti,da je priznato Milan bi,vrlo vjerovatno osvojio lp: [youtube][/youtube]
Ma ne guraju njih sudije oni su najbolji oni su ovo oni su ono,daj im odma trofej jer zaboga igraju krasan fudbal i imaju sjajne glumce i tehnicare ccccccccc

Hulaga
Kontakt:

Post Postao/la Hulaga » 24 nov 2011, 00:58

Bez brige momci :mrgreen:

Što se tiče balerina/glumaca njih će Real Madrid C.F. da otrese ove sezone kako u PD tako i LP.
Dosta je više lakrdije.

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 24 nov 2011, 02:35

Mene zanima jel ko od vas upamtio ovako losu utakmicu Neste ??? Znaci gledam ga skoro 15 godina i ne pamtim da je izgledao ovako izgubljen na terenu. :oops:

Milan odigro hrabro,momacki i mislim da je mogo do boda (koji nista nije znacio) al sta je tu je...Po meni na Xaviu nije bilo penala.
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 24 nov 2011, 05:56

meskalin je napisao/la:Milanu je kritican na pozicijama zadnjeg veznog i prednjeg i tesko se moze bez tih igraca pogotovo protiv Barce....Pato je igrac koji ce vise uraditi ako dobije dobar pas nego onako visoke lopte na Ibru pa cekaj....mislim da je vrijeme da dovedu kvalitetnog veznjaka, jer realno s Noccerinom i Aqvom se ne moze na vrh.... a ovi sto zive u 1990 tim godinama ne ostaje nista nego sjecati se, necega sto se nece nikada ponoviti ni u ludim snovima ;)

Nije problem u njima,oni su se odlicno uklopili i Aquilani ima odlican zadnji pass,mislim da je problem u onom centralnom veznom gdje je igrao Van Bommel ,prije Pirlo dodje do stopera po loptu i onda razigrava dok sinoc nasi stoperi su morali nabijati lopte jer niko se nije nudio,u drugom poluvremenu kad je Seedorf presao na tu poziciju bilo je dosta bolje
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 nov 2011, 07:38

<<<PreddatoR>>> je napisao/la:Ma nema govora da je ono bio penal, inače sjajna utakmica, koja i nije nesto posebno bitna.
al pazi opet švabo sudi, merk čini mi se, a ševa je puyola ružno pogledao i naravno da se onda mora suditi faul za barsu, ma bruka suđenje imaju, još su extra ekipa i šta ti više treba, sve ono što drugima nikad nebi svirali barsi su uredno faulovi oko 16m i penali, daš im regularan gol sudija poništi, tako da ih je pobjediti gotovo nemoguće, a što je najgore igraju lijepo i da nema tog navlačenja(čelzi-barsa je najveća krađa u LP koju sam ikad vidio-onog nema ni na bh pašnjacima) bili bi omiljeni svima.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 24 nov 2011, 08:17

kako hladno pade je**m mu nenu. Kad ovo ovo vidis i ono od sinoc stvarno je smijesno. Ne znam jel ko upratio kad je zambrotta dobio zuti, kad je uklizo messiju. Uopste nije bilo kontakta, a i da ga je bilo moglo je samo po kopackama tj po stopala a ovaj pade i drzi se za cjevanicu i prevrce se :roll:

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 nov 2011, 09:03

Dugo bolju utakmicu nisam gledao, prije svega dinamičniju i lijepu za oko posmatrača. :mrgreen: Milan se nije prepao i ustuknuo, napao je Barcu od samog početka i, da je bilo više sreće i pravde do kraja (penal na Robinhom ;) ), svašta bi se moglo izdešavati. No, treba čestitati protivniku koji se pokazao u dobrom svjetlu (izuzmemo li nepotrebna simuliranja). KPB odličnu partiju pružio, kao i Ibra, ostali više manje (uz izuzetak Silve i Neste, te jednim dijelom i Abatea). Van Bommel nije trebao igrati od početka, očekivao sam Nocerina. Robinho se propisno isfulao, iako je imao dobrih prodora i šansi, a Starku neću halalit' što nije svir'o očigledan penal (isto k'o što neću Allegriju što Pippa nije uvrstio u CL Team :mrgreen: ). Isto tako, nesportski potez Messija što je prvi put šutirao penal na nedozvoljen način. :roll: No eto, da ne ostane na onom - šta bi bilo kad bi bilo - čestitke Kataloncima na (ne)zasluženoj pobjedi.

Također, ovaj Milan je još jednom pokazao da se može nadmetati s bilo kojom ekipom na svijetu, a uz dobrog zadnjeg veznog kao kreativca (nekad je Pirlo bi neprikosnoven tu, al' Andrea više nije tu) - može(mo) još jednom pokoriti Evropu i svijet.

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 24 nov 2011, 10:26

dobri ste bili...

navijao sam za vas :D

nek vozac otvori zadnja da abidal izadje :lol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 nov 2011, 10:33

Bianconeri1988 je napisao/la:Hajd smradlonac ne seri!

Villa večeras nije dobio čisti žuti karton zbog čega je Van Persie prošle sezone isključen.

Svako živ zna da vam sudije natežu i zato se poklopi.

Kad se sjetim samo ovoga Starka kako je Reala osakatio prošle sezone...
7 dana pauze je dovoljno vremena da se razmisli o načinu komunikacije sa ostalim forumašima.
iskoristi ih kvalitetno.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.