Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Federe pravi gospodinGunnerS je napisao/la:
A pazi Henry kao zadnji papak, kratkorukavni skafander
Ovo ti je, dva majstora gledaju majstore kako igraju 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Reklamiraju Gillet jaraneGunnerS je napisao/la:Ovo ti je, dva majstora gledaju majstore kako igraju
Zna se za koga Federer navija
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Henry odavno ne reklamira Gillette. Moguće je da su samo prijateljski došli pogledat utakmicu i gledat dobar fudbal.Rizah je napisao/la:Reklamiraju Gillet jaraneGunnerS je napisao/la:Ovo ti je, dva majstora gledaju majstore kako igrajuHenry je također bio na njegovom meču protiv Nadala. Ona famozna reklama i još poznatija trojka Woods, Henry i Roger.
Zna se za koga Federer navija
Pa gledo bi on vas al nema vas nigdje
Ovo ti je ovako kako ti ja kažem 
Kako nema, u utorak smo zgazili Sunderland reserves 5-1GunnerS je napisao/la:Pa gledo bi on vas al nema vas nigdjeOvo ti je ovako kako ti ja kažem
Prije 14 dana izgubili od Rangersa 1-0
Igramo i mi ove termine utorkom i srijedom
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- frankqqqqq
- Kontakt:
http://www1.skysports.com/football/news ... over-Gotze" onclick="window.open(this.href);return false;
ne brinem se, dovest će njega profesor.

Ovu dvojicu želim u Arsenalu što prije to bolje
Gotzea mLogo radije nego Hazarda.
PS. Zna li ko šta je tačno sa Ryom ?
Zadnji put kad sam gled'o listu ozljedjenih bilo je isto kao i kod Sagne ("ankle" je pisalo kod oba). Sad ne znam koliko je to opasno ? Nagadja se da će dugo biti out, ja sam jednom čak i gips nosio radi gležnja, ne znam ni sam šta da mislim.
Nadam se samo da on ne nosi gips i da neće biti k'o ja, ne umijem ljudski više hodat.
Nadam se da će Mario doći u Arsenal, jer znam da će kad tad napustiti BVB, a ne bih želio da ode u neki drugi klub, dok mi je za Edena svejedno.
PS. Zna li ko šta je tačno sa Ryom ?
Nadam se da će Mario doći u Arsenal, jer znam da će kad tad napustiti BVB, a ne bih želio da ode u neki drugi klub, dok mi je za Edena svejedno.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Sad vam ga BvB nece dat jer ste ga povrijedili
salu na stranu ,dobra utakmica u drugom djelu.
RvP nastavlja gdje je stao ali onaj prodor Songa je :O
salu na stranu ,dobra utakmica u drugom djelu.
RvP nastavlja gdje je stao ali onaj prodor Songa je :O
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Ne znam ni da je povrijeđen, Ryo
Nego šta je sa Rosicky-em, nema ga nešto u zadnje vrijeme nikako ?!
Im'o je i on k'o fol neku ozlijedu. U Arsenala ti je tako, čim nekog igrača nema dugo, onda je ozlijedjen.
Uglavnom, kažu da nije ništa ozbiljno, a vala dok Ramsey ovako igra ,neka njega u bolnici, pogotovo jer su tu i Arteta ,a evo sada i Diaby. 
Mah, ide Box office day
pa treba nam što više igrača
Treba rotacje pravit jer će do 15-tog Januara ( ako se ne varam ) bit pravo zgusnut raspored 
Vjerovatno će sada Diaby malo počinjati tekme namjesto ja Songa, ja Artete il' Ramseya. Mada za Ramiza sumnjam, jer igra odlično (a tek Song
). Uglavnom, eto prilike da se odmaraju igrači, a da se ne gubi na kvalitetu igre (bar ne puno). A šta će biti tek kad se vrati Jacky.
Svježe, svježe...nema šta. 
Eh, nebih razmiljao za 2 mjeseca nego o idućoj tekmi protiv Fulhama. Ovo se mora dobit. Sad se ne smije posustat. Nadam se pobjedi sa 0 jer odavno to nismo 
Da i ja nesto upitam
Van persi je sa dva nova gola od sinoć došao do brojke od 33 gola u ovoj kalendarskoj godini.E sad da li njemu fale još 4 gola kako bi oborio rekorod širera ili se u taj rekord računaju samo golovi iz lige?
I mislim da bi venger trebao dati malo više šanse benajunu koji je odigrao sinoć vrlo vrlo dobro.Bas kako kemo rece"ulaakom benajuna pasovi arsenala su postali tacniji i pravovremeniji(cuj pravovremeniji
)
Van persi je sa dva nova gola od sinoć došao do brojke od 33 gola u ovoj kalendarskoj godini.E sad da li njemu fale još 4 gola kako bi oborio rekorod širera ili se u taj rekord računaju samo golovi iz lige?
I mislim da bi venger trebao dati malo više šanse benajunu koji je odigrao sinoć vrlo vrlo dobro.Bas kako kemo rece"ulaakom benajuna pasovi arsenala su postali tacniji i pravovremeniji(cuj pravovremeniji
Mislim da je samo EPL.ensadek je napisao/la:Da i ja nesto upitam![]()
- tyler durden
- Kontakt:
Gotzea necete kupit, Hazard ce u Madrid
a ionako imate onog Xdsakldwokdlsa-Chamberlaina
a ionako imate onog Xdsakldwokdlsa-Chamberlaina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.