Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 24 nov 2011, 09:38

DA :!: :!:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 24 nov 2011, 10:04

Odlučno NE ima on još prostora za učiti i napredovati,ovo je sve bilo na blef,a vidjeli ste ga ga kako je nesiguran,i kako mu je prpa,kad su nas počeli portugalci demolirati,kod 2-1 se vadi rahimić i ubacuje Vedo treba rizikovati,gubiš nemaš šta čekat,da si ih malo stiskao nazad,nebi oni imali toliko prostora u napadu,nek trenira sarajvo pa kad se nauči poslu onda repka.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2011, 10:10

Blagoje Bratić je napisao/la:Odlučno NE ima on još prostora za učiti i napredovati,ovo je sve bilo na blef,a vidjeli ste ga ga kako je nesiguran,i kako mu je prpa,kad su nas počeli portugalci demolirati,kod 2-1 se vadi rahimić i ubacuje Vedo treba rizikovati,gubiš nemaš šta čekat,da si ih malo stiskao nazad,nebi oni imali toliko prostora u napadu,nek trenira sarajvo pa kad se nauči poslu onda repka.
Bljagoje jel ti to uskaces?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 24 nov 2011, 10:14

Sigurno bi bio kvalitetnije rješenje nego on.kao igrač je ok bio,ali za trenera nije nema on taj stav i novinari čim ga malo pritisnu odmah ljutnja,znaju i oni jadni da sa njim moraju niz dlaku da bi im davao izjave treba i kritiku stoječki podnijeti i prihvatiti. ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 nov 2011, 10:25

Blagoje Bratić je napisao/la:Sigurno bi bio kvalitetnije rješenje nego on.kao igrač je ok bio,ali za trenera nije nema on taj stav i novinari čim ga malo pritisnu odmah ljutnja,znaju i oni jadni da sa njim moraju niz dlaku da bi im davao izjave treba i kritiku stoječki podnijeti i prihvatiti. ;)
Odlicno,ne gubi energiju vec uskaci.
Zayebes li sta,novinari,kao sto vidis i forumasi odmah bez sapuna srajbaju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 24 nov 2011, 12:49

baboitata je napisao/la:Tri cetvrtine Bosanaca jer reklo svoje, a na ovu manjinu koja kontra u svakoj prilici i na svakom mjestu ne treba obracati paznju. Nije to samo kada je Safet Susic u pitanju, pa niti kada je sport uopste u pitanju, uvijek ce se naci pametnjakovici koji bi mogli vise, bolje, jace....uvijek su oni ta raja a ovi drugi "glupa masa". Treba to ignorisati to ne misli ni sebi dobro a kako ce reprezentaciji. BiH NIKADA nije bila na boljoj poziciji, NIKADA nije bila bliza jednogm velikom takmicenju, 10-tak minuta je djelilo od toga - a oni bi ponovo u avanturu. Ko bi reko mi samo mozemo pozeljeti koga cemo dovesti za selektora i evo ga, jal Murinjo, jal Capelo...mozda Guardiola, Anceloti. Sigurno se i SIR Alex Ferguson zasitio Mancestera pa bi rado malo radio sa Medjedunjaninom, Papkom, Zahirovicem, Besicem...dosta mu je vala bilo Kantone, Van Nisteroja, Ronalda, Runija.
Tri četvrtine, svih 310 ?! :lol: :lol: :lol: :lol:
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 24 nov 2011, 14:00

1. Barbarez preuzme reprezentaciju :
- nakon par pobjeda - sve je dobro, to je naša legenda zna prenijeti ratnički duh na igrače, motiviše ih, pokaže im kako se treba boriti za državni dres
- nakon par poraza - ma 'ta će on nije nikad nikog vodio, nema pojma, 'bo on sve svoje što su ga dovodili, nema znanja, nema iskustva....

2. Bajević preuzme reprezentaciju :
- nakon par pobjeda - dobro je, svak čast, zna čovjek, autoritet, igrači ga slušaju, svi ga vole
- nakon par poraza - ma šta će on, svugdje je otkaz dobio, samo je od velikih vodio Olympiacosa i tam' ga otjerali, ljut je i bahat, nem're on vodit' naše Zmajeve, previše je hujljiv....

3. Mourinho preuzme reprezentaciju :
- nakon par pobjeda - svaka dala, najbolji svjetski stručnjak, zna znanje, motiv i točak je zamašnjak u trenerskom poslu, ma najbolji je, drag je i simpatičan
- nakon par neuspjeha - ma ta će on, pa i ja bih znao voditi ovu selekciju, šta će on, nema pojma, kako će on nas vodit' a nije Bosanac, ko ga dovede, kakav je ovo Komitet, savez, ma bjaž'te.........

I tako u nedogled...
Što bi Pejaković rekao ''Znam ja nas j'bo ti nas''
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 24 nov 2011, 14:02

ramiral je napisao/la:1. Barbarez preuzme reprezentaciju :
- nakon par pobjeda - sve je dobro, to je naša legenda zna prenijeti ratnički duh na igrače, motiviše ih, pokaže im kako se treba boriti za državni dres
- nakon par poraza - ma 'ta će on nije nikad nikog vodio, nema pojma, 'bo on sve svoje što su ga dovodili, nema znanja, nema iskustva....

- nakon par pobjeda - dobro je, svak čast, zna čovjek, autoritet, igrači ga slušaju, svi ga vole
- nakon par poraza - ma šta će on, svugdje je otkaz dobio, samo je od velikih vodio Olympiacosa i tam' ga otjerali, ljut je i bahat, nem're on vodit' naše Zmajeve, previše je hujljiv....

- nakon par pobjeda - svaka dala, najbolji svjetski stručnjak, zna znanje, motiv i točak je zamašnjak u trenerskom poslu, ma najbolji je, drag je i simpatičan
- nakon par neuspjeha - ma ta će on, pa i ja bih znao voditi ovu selekciju, šta će on, nema pojma, kako će on nas vodit' a nije Bosanac, ko ga dovede, kakav je ovo Komitet, savez, ma bjaž'te.........

I tako u nedogled...
Čovjek objasnio.
YNWA!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 24 nov 2011, 14:04

Bravo za post iznad. :)
"DA", dosta nam je mijenjanja trenera poslije svakog zavrsenog ciklusa. Rezultat u barazu treba zaboraviti, ovaj Portugal bi demolirao svaku od ekipa s kojom je mogao igrati u barazu.
Sport je lijek za tijelo i duh.

nihco

Post Postao/la nihco » 24 nov 2011, 14:12

baboitata je napisao/la:
nihco je napisao/la:nazalost, tri cetvrtine bosanaca su medjedi radi koji je ova drzave tamo gdje jeste. koji ne vjeruju, niti su svjesni da mogu i moraju bolje. vjerovatno radi toga i zasluzuju biti gdje jesu. dok tri cetvrtine podrzavaju susica, ovakvog kakav jeste, ne pise nam se dobro.
recimo, siguran sam da u pc ima punu podrsku i u nekim dijelovima hercegovine........
Nihco, ne tri cetvrtine nego 99.999999999999 %, sto ce reci da smo svi medjedti osim naravno tebe :D :D :D
Nego u koju si se rupu bio zavukao do prije par dana pa izmilio nakon sto je BiH izgubila od jednog PORTUGALA, za kojeg uz ostale igraju i tri igraca iz prve postave Reala. Tvoji mi stavovi Nihco podobro tuknu na fasizam.
iz koje si ti rupe izmilio? mozda sam bio tamo?
fasizam je ka da par budala uspije da prevari tri cetvrtine naroda i onda imamo sto imamo.
Sent from my Commodore 64

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 nov 2011, 14:34

I tako u nedogled...
U srz pogodio. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 24 nov 2011, 14:36

i prepisao s drugog foruma?
...

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 24 nov 2011, 14:38

Naravno, onaj Portugal bi poderao svakako sve i jednu ekipu. Jeste, i ja sam mislio u jednom trenutku onog antifudbala dje se nezna ni ko pije ni ko placa, da smo igrali sa vanzemaljcima. Pa se zapitah, kako im onaj Kipar uvali izmedu 3-5 golova, a mi nemozemo opaliti ni tri suta na njihov gol. Zapita, kako mi iz Zenice u Zenicu pa do Lisabonu igramo antifudbal do antifudbala, a novinar do novinar ni da preupita sta se desi sa igrom iz Zenice iz Lisabonu. U 4tiri dana dva puta ponoviti skrome takticke zamisli neuspijeva svakako svako, naravno. U Zenici nas pomazio rezultat, u Lisabonu sletili vanzemaljci, izgleda da teorija o religiji neispravna, tako Bosna odigra.

Pa se zapita ponovo, kako ona Crna Gora odigra na Wembley-u 2:2, protiv Engleske, kako ona Slovenija onakva, koja nam je redovna musterija, ide na sva prvenstva svijeta a mi prvenstveno pred TV ekrane.

Neka prica i veli ko sta hoce, BiH nikada bolje igrace nije imala niti ce...sam Sefet Sajo izjavi, sada je vrijeme preuzeti BiH, imaju kvalitet. Hm...takva jedna izjava bi u necijih glavama vec nesto znacila. Ali dobro sta Osim kaze, ako kaze, to je svakako Amin. Sta nas sljedi samo kada jednog dana Osima ne bude.

Uostalom, za nadati se da Osim nije imao takticke zamisli za Saju Safeta, jer su videni cesto u Lisabonu, vanzemljaskom svetilistu zajedno. Nadati se ti da je ono Lisabonsko remek djelo bilo iskljucivo Sajino maslo.

Svakako je vec sada Sajo Safet usao u historiju, a vodio kako Bog zapovjeda najjace momke koje je BiH ikada imala medu prvih 11. Neki to nece da vide, neki nemogu. Idemo dalje, cekaju nas sledece kvalifikacije i sledeci vanzemaljci.

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 24 nov 2011, 14:40

Što se mene tiče, nek traži sebi novo radno meeesto.. Nije što sam Željovac :) ali ako hoćemo naprijed novog selektora moramo naći. Hvala mu za ovo što je uradio, ali iskreno niko od nas manje nije ni očekivao od ovih kvalifikacija.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 24 nov 2011, 14:46

pa ljudi moji, nije problem u Susicu, ako ne mozemo naci boljega, ali ako mozemo, trebamo tog novoga objerucke prihvatiti!!! Mi hocemo na SP, a za taj pothvat nam treba bolji selektor, bojim se da je sa Safetom to nemoguca misija..
Volim te Bosno!!!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 nov 2011, 14:49

I tako u nedogled...
Svaka ti je zlatna. Nije do Papeta , već do našeg mentaliteta. Pape ostani !
U novi boj ...

nihco

Post Postao/la nihco » 24 nov 2011, 14:54

nece ostati, sada je skont'o da se ovaj tim, sam od sebe, ne moze plasirati na sp. ipak su potrebne neke takticke zamisli sto papetu ne ide najbolje.
Sent from my Commodore 64

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 24 nov 2011, 15:10

mislim da cemo i sa safetom ovu iducu grupu proci, ne kazem da ce biti lahko, ali smo objektivno mozda i najjaca reprezentacija u grupi. ipak, ako bude bila bolja opcija od njega trebali bi je prihvatiti.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 24 nov 2011, 15:12

nihco je napisao/la:nazalost, tri cetvrtine bosanaca su medjedi radi koji je ova drzave tamo gdje jeste. koji ne vjeruju, niti su svjesni da mogu i moraju bolje. vjerovatno radi toga i zasluzuju biti gdje jesu. dok tri cetvrtine podrzavaju susica, ovakvog kakav jeste, ne pise nam se dobro.
recimo, siguran sam da u pc ima punu podrsku i u nekim dijelovima hercegovine........
Apsolutno si u pravu.

Za stanje u državi je kriv debilan narod koji u večini šuti samo i trpi dok se u drugim zemljama za smanjenje od 1% pokazuju zubi i demonstrira se. Ali sve je "u redu" dok se nasi bore za nase nacionalne interese. Kad treba na ulice ne bude 50 ljudi. I da odma odgovorim na pitanje "DA. Izlazim na validne proteste". TAko da ovaj narod ne zasluzuje bolju drzavu.

Isto vazi i za Reprezentaciju. Ako vecina naroda hoce Susica dobice upravo ono sto zasluzuje. Ali nema veze neka je nasa igracka Legenda Susic na klupi sve ostalo je nebitno. Nasa javnost je glupa i zasluzuje sve sto dobija i sve sto ce dobiti ostankom Susica.
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 24 nov 2011, 15:19, ukupno mijenjano 2 puta.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 24 nov 2011, 15:15

harishp je napisao/la:@Analico ti si fakat operisan od necega sto se zove dijalog.Od necega sto se zove razmjena misljenja.
Dva posta uzastopno pocinjes sa ''Kako si smjesan''ili ''Dobro bukvalac''
I sad kad te neko nazove analni umjesto Analico ode sve u Honduras.
Kad prvo skontas te stvari mozemo ici dalje.Ovako si pao i prije popravnog.
Moj nacin reagovanja je korespondentan sa postovima na koje odgovam. Sta cu mu normalno odgovarati kada se dobro zna sta i kako, a ljudi se opet prave pametni i zanemaruju argumente. A ja sam sve ispite na vrijeme polozio i to bez ikakvih metafora brate moj. Imam neki osjecaj da su ovdje skoro svi ispod 18 godina.

I tako u nedogled...
Ovo govore i hrvati za sebe pa redovno ucestvuju na takmicenjima. Ovo govore i srbi za sebe pa igraju na velikim takmicenjima (sad ce se naravno naci neko pametan i reci pa ne igraju SADA). Ovo govore i slovenci za sebe pa su igrali na velikom takmicenju. Ovo cak za sebe govore i skandinavci majko draga.

Kakav je ovo argument. Pa ako neko ne igra dobro ili ne odvede ekipu na veliko takmicenje sa ovim igracima naravno da ne valja. Logicno je da rezultati i igra diktiraju kritike za trenera. Smijesno majke mi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: cutura i 51 gost.