Nepanties je napisao/la:i prepisao s drugog foruma?
Safet Susic ostaje DA / NE ?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad ce taj sastanak komiteta, cini mi se da sam juce procitao da ce danas odluciti o Susicu ?
Po zenevskim i inim konvencijama MANJINA koja je tek izmilila iz rupa zahvaljujuci Ronaldu i Naniju, ima pravo glasa, ali u domenu manjine. Nikako nema pravo da VECINI natura rjesenja.
et na portalu.Goalgetter je napisao/la:Kad ce taj sastanak komiteta, cini mi se da sam juce procitao da ce danas odluciti o Susicu ?
ja mislim da ce ostat.
neka, treba nam kontinuitet i stabilnost.
al nek covjek nabavi nekog dobrog motivatora (za sebe).
...
Prepisao ne prepisao u sridu je.Tako da........panties je napisao/la:i prepisao s drugog foruma?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nemam ni ja nista protiv da pape ostane,ako ce neko drugi voditi reprezentaciju, ako cemo se osloniti na britku inteligenciju doticnog, nije dobro......panties je napisao/la:et na portalu.Goalgetter je napisao/la:Kad ce taj sastanak komiteta, cini mi se da sam juce procitao da ce danas odluciti o Susicu ?
ja mislim da ce ostat.
Sent from my Commodore 64
Ok, britki gillete gledaj kad se konkurs otvori i puno srece.nihco je napisao/la:nemam ni ja nista protiv da pape ostane,ako ce neko drugi voditi reprezentaciju, ako cemo se osloniti na britku inteligenciju doticnog, nije dobro......panties je napisao/la:et na portalu.Goalgetter je napisao/la:Kad ce taj sastanak komiteta, cini mi se da sam juce procitao da ce danas odluciti o Susicu ?
ja mislim da ce ostat.
A gadno je ovo,pises,kukas..Mjenjaju,ostavljaju koga hoce a kriticare niko ne zarezuje ni dva posto.Situacija je kriticna
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
a nisi tako sigurno mislio tokom kvalifikacije i posle one utakmice sa francuzima u prizu portugal nas pobijedio i odmah nevalj susic nemamo boljeg BIH trenera u ovom trenutku od njeganihco je napisao/la:nece ostati, sada je skont'o da se ovaj tim, sam od sebe, ne moze plasirati na sp. ipak su potrebne neke takticke zamisli sto papetu ne ide najbolje.
niposto, nakon poraza od francuske , na kosevu , poceo sam kritikovati igru sa puno ofanzivnih veznih, nakon poraza u bukurestu sam poceo kritikovati selektora koji je poceo ponavljati kardinalne greske, nakon poziva igracima protiv bjelorusije sam bio ogorcen jer sam uvidio da covjek nema nikakav koncept sto sam tvrdio i do francuske. nakon portugala sve sto mogu reci je da taj covjek mora otici.EDIX je napisao/la:a nisi tako sigurno mislio tokom kvalifikacije i posle one utakmice sa francuzima u prizu portugal nas pobijedio i odmah nevalj susic nemamo boljeg BIH trenera u ovom trenutku od njeganihco je napisao/la:nece ostati, sada je skont'o da se ovaj tim, sam od sebe, ne moze plasirati na sp. ipak su potrebne neke takticke zamisli sto papetu ne ide najbolje.
to sto susica nisam kritikovao pred utakmice baraza je stvar dobrog odgoja i odgovornosti.
Sent from my Commodore 64
pa ljudi sta toliko imate protiv susica daleko smo i dogurali sa obzirom da disemo na skrge sa finansijama da su nam stadioni los od losijeg da smo imali kakav uslovan stadion pa da steknemo bilo kakvu prednost kod kuce pa da u pordugalu bude lakse nemogu ni jace ekipe od bosne ici u portugal i trazit neku prednost protiv velesile kakav je portugal prednost se stice kod kuce a u gostima se pokusa odbraniti ta prednost ..............susic neka ostane pa cemo pregaziti ove u grupi za SP i da konacno ugledamo to svjetlo na kraju tunela............
I hinjskog stava''mis u podrumu za vrijeme rata i narodni heroj poslije rata''nihco je napisao/la:niposto, nakon poraza od francuske , na kosevu , poceo sam kritikovati igru sa puno ofanzivnih veznih, nakon poraza u bukurestu sam poceo kritikovati selektora koji je poceo ponavljati kardinalne greske, nakon poziva igracima protiv bjelorusije sam bio ogorcen jer sam uvidio da covjek nema nikakav koncept sto sam tvrdio i do francuske. nakon portugala sve sto mogu reci je da taj covjek mora otici.EDIX je napisao/la:a nisi tako sigurno mislio tokom kvalifikacije i posle one utakmice sa francuzima u prizu portugal nas pobijedio i odmah nevalj susic nemamo boljeg BIH trenera u ovom trenutku od njeganihco je napisao/la:nece ostati, sada je skont'o da se ovaj tim, sam od sebe, ne moze plasirati na sp. ipak su potrebne neke takticke zamisli sto papetu ne ide najbolje.
to sto susica nisam kritikovao pred utakmice baraza je stvar dobrog odgoja i odgovornosti.
Protiv Bjelorusije je bas u dva susreta ucinjeno ono sto ni jedna ekipa nije u kvalifikacijama uspjela.Jednostavno prekretnica kvalifikacija.
Pogotovo u Minsku,ko je gledao cjelu tekmu zna o cemu se prica.Cak je i sa par novih-starih igraca pogodio da li mogu ili nemogu ''dalje''.Tako pitanje se postavlja sta si ti u stvari uvidio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Sto da dzabe pratim reprezentaciju citavu godinu, kad mogu uci na forum, i za 5 minuta procitati sta ce se desiti za godinu-dvije
.
Vrijeme je novac,na taj nacin mozes postati milijarder.Goalgetter je napisao/la:Sto da dzabe pratim reprezentaciju citavu godinu, kad mogu uci na forum, i za 5 minuta procitati sta ce se desiti za godinu-dvije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Vjerovatnoharishp je napisao/la:Vrijeme je novac,na taj nacin mozes postati milijarder.Goalgetter je napisao/la:Sto da dzabe pratim reprezentaciju citavu godinu, kad mogu uci na forum, i za 5 minuta procitati sta ce se desiti za godinu-dvije.
Nego, da ne idemo u offtopic, volio bih da Pape ostane, uprkos svemu, ali sudeci po nekim njegovim izjavama nisu toliko velike sanse da ostane, mada vijecemo, sacekacemo sastanak komiteta sa Papetom.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Prije par godina imali smo za selektora jednog klowna, šarlatana koji je napravio cirkus u i oko reprezentacije, poveo je medije i narodne mase za sobom ali naše povjerenje nikada nije imao. Pokazalo se na kraju da smo bili u pravu, da je bio i ostao samo šarlatan. Tebe su mediji i narodne mase od prvog dana upirali prstom jer nisi bio cirkusant kao tvoj prethodnik jer njima to ne odgovara, ne mogu da pišu romane i sapunice o tebi i reprezentaciji. Mi pravi navijači Bosne i Hercegovine smo stali od početka na tvoju stranu i vjerujemo u tebe i tvoj rad. Sigurni smo i uvjereni da ćeš nam svima pokazati da smo i ovaj put bili u pravu. Zato dragi naš Sajo, uhvati se dirigentske palice, uzmi štap u ruke i pod tvojom komandom IDEMO DALJE. BHF
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Principatus
- Kontakt:
I ovaj dio
Idemo na PUT U BRAZIL, a mi vam obećavamo podršku jaču nego ikad!
Bili smo ludi, bićemo jos luđi
Bili smo brojni, bićemo još brojniji
Bili smo glasni, bićemo još glasniji
Obećavamo vam da ćete se na većini utakmica osjećati kao kod kuće.
Obećavamo vam da ćemo napraviti invaziju na Vilnius, Bratislavu, Rigu, Vaduz.
Nismo vam okrenuli leđa, bićemo uz vas gdje god igrali.
UZ VAS DO KRAJA I DO KONAČNE POBJEDE!
Idemo na PUT U BRAZIL, a mi vam obećavamo podršku jaču nego ikad!
Bili smo ludi, bićemo jos luđi
Bili smo brojni, bićemo još brojniji
Bili smo glasni, bićemo još glasniji
Obećavamo vam da ćete se na većini utakmica osjećati kao kod kuće.
Obećavamo vam da ćemo napraviti invaziju na Vilnius, Bratislavu, Rigu, Vaduz.
Nismo vam okrenuli leđa, bićemo uz vas gdje god igrali.
UZ VAS DO KRAJA I DO KONAČNE POBJEDE!
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- spielführer_21
- Kontakt:
Apelujem da se izbaci ovaj dio:
Principatus je napisao/la: Obećavamo vam da ćete se na većini utakmica osjećati kao kod kuće.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Principatus
- Kontakt:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
a invazija na Atinu ?
- spielführer_21
- Kontakt:
Nešto nejasno? Valjda ste skontali do sada da je priča o "zeničkoj atmosferi" urbana bajka. Pogotovo u bitnim utakmicama, kad karte dobiju "guzonjini sinovi." Naša repke ja najbolju atmosferu oduvijek imala na gostovanjima.Principatus je napisao/la:
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil i 26 gostiju.