Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ramiral
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la ramiral » 24 nov 2011, 14:21

Žalosno je to što se nije snašao, malo problemi sa učenjem jezika, malo njegova bezglava jurcanja na pojedinim tekmama što je odigrao i dobijemo nesimpatije Contea koji ne trpi kampanjce.
Za nadati se da se popravi do januara!

FORZA JUVE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 24 nov 2011, 14:33

Omerbavarac je napisao/la:Kad se samo sjetim koliko su Juventini zeljeli Krasica i koliko je bilo natezanja dok se isti nije doveo, a pogledaj danas? Vecina ga je vec prodala.
Jeste, ali treba biti realan on je JUVE nosio prošle sezone jedan dobar dio, ali se kasnije pogubio kao i ostatak ekipe. Ima on odlične predispozicije, ali nekako je ograničen u glavi :( , ali vidim naučio je nešto i Italijanskog :D, ali mislim da su ipak njegovi dana odbrojani . Jedino ako bi presudio taj neki inat pa da ponovi igre od prošle sezone ( ali pored ovakvog Pepea teško će dobiti priliku)
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 nov 2011, 14:35

Krasić jeste igrač sjajnih predispozicija, velikog tehničkog potencijala, a vjerovatno i jeste taj problem što nema pravu disciplinu, možda malo i neozbiljan a to Conte nikako ne podnosi. Vidi se da Conte hoće 100 % ozbiljnost i disciplinu u timu. Šteta ipak za Krasića.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 24 nov 2011, 16:23

LAZIO: Marchetti; Konko, Diakitè, Biava, Radu; Brocchi, Ledesma, Lulic; Hernanes; Rocchi, Klose A disposizione: Carrizo, Stankevicius, Stendardo, Cana, Gonzales, Sculli, Cissè

JUVENTUS: Buffon; Lichtsteiner, Bonucci, Barzagli, Chiellini; Marchisio, Pirlo; Pepe, Vidal, Vucinic; Matri A disposizione: Storari, De Ceglie, Pazienza, Estigarribia, Giaccherini, Quagliarella, Del Piero
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 24 nov 2011, 16:31

Juventus izabrao prvog pika - Hummelsa

http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /4664.html" onclick="window.open(this.href);return false;

''Košta 20 miliona evra, Juventus bi da Dortmundu uz novac ponudi ili Eliu, ili Miloša Krasića. Oba igrača su na meti "Milionera".''

Ja mislim da bi im trebalo Krasica dati a ne Eliu, jer ovaj drugi nije odigrao ni jednu utakmicu kako treba, ne znamo kakav ce biti, a i Elia je trenutno ''vjerovatno'' bolji, cim je on na klupi a ovaj na tribinama ..

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 24 nov 2011, 16:32

Eh i to dođe,Pirlo se povrijedio,mišić je u pitanju,ne zna se još koliko je ozbiljno...
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 24 nov 2011, 16:34

Oxygen je napisao/la:Eh i to dođe,Pirlo se povrijedio,mišić je u pitanju,ne zna se još koliko je ozbiljno...
Kod takvih povreda, sta mislis kolike su sanse da nastupi u subotu?

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 24 nov 2011, 16:45

harebianconero je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:Eh i to dođe,Pirlo se povrijedio,mišić je u pitanju,ne zna se još koliko je ozbiljno...
Kod takvih povreda, sta mislis kolike su sanse da nastupi u subotu?
Teško je prognozirati,sedmicu dvije ako nije neka ozbiljnija povreda mišića,ovo nam nikako nije trebalo :twisted:
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 24 nov 2011, 16:46

To onda vjerovatno znaci prelazak na 4-2-4 i moguci start Quagliarelle, sumnjam da ce ostaviti ovu taktiku i stavit Pazienzu ...

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 24 nov 2011, 16:53

Ma Kraske u zimskom prelaznom roku ne ide nigdje to je sigurno. Mozda ako neko ponudi ogromnu cifru za njega, a mislim da ne treba nijednom klubu koji ima toliki transfer budzet. Na ljeto ce Marotta izvuci barem onih €15m za njega, ako ga Conte definitivno ne bude zelio u ekipi do tada.

Sto se tice Hummelsa, Borussia ga sigurno nece pustiti u januaru bas kao ni Juve Krasica. Sto mi licno i ne smeta previse jer Njemci ce sigurno traziti vise od tih €15m koliko je stoper navodno procijenjen, a po meni je to prevelika kocka. Dati tolike pare za stopera koji ima 22 god. i igra u dosta manje zahtjevnoj ligi, barem sto se tice takticke strane je suludo. Dobro, ima prostora za napredak ali treba razmisliti kako bi to utjecalo na Bonuccija, od kojeg se puno ocekuje i tek je u drugoj sezoni sa klubom, a placen je upravo €15m. Ako nam vec treba stoper u januaru, radije bih da dovedemo nekog iskusnog na posudbu (sto od Marotte i ocekujem :D).
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 24 nov 2011, 18:22

Nama treba jedan vezni igrac, evo Pirlo se povrijedio, samo u zamjeni imamo Pazienzu, koji ne moze nesto posebno odigrati, u Januaru treba jos jednog veznog igraca dovesti
1946

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 24 nov 2011, 18:34

Imamo i Marronea, zamislite ono Conte baci u vatru Gabriela 8-)

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 24 nov 2011, 18:52

Nadam se da ovo s Pirlom nije nesta ozbiljno jer ce nam trebati sada vise nego ikad... Ako bas nemogne igrati onda bi trebali igrati 4-4-2 ... sreca nasa pa nam je Marchisio u zivotnoj formi i daje golove, pa se nebrinem bas tolko ;)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 nov 2011, 19:39

Je l' Pirlo ozbiljno povrijeđen ili? Nadam se da je sve uredu s Andreom, postao je važna karika u redovima Stare Dame (njegov izostanak je definitivno hendikep pred subotnji meč sa Lacijom).

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 24 nov 2011, 20:44

Zaista bi bila steta ako ne bude igrao Pirlo, taman kada smo pronasli idealnih 11. Mozda, uz Marchisa, ponajbolji igrac ovih 11 kola...

Da li ce biti spreman za naredne meceve, sutra ce se znati, a mi se samo mozemo nadati najboljem. U subotu, najvjerovatnije, prelazimo na formaciju 4:2:4 sa Giacherinijem i Pepeom na bokovima. Oslabljeni jesmo, al i dalje vjerujem u pobjedu protiv Lazia...

Sastav za subotu bi mogao biti:

slika

Edit: Vucinic, umjesto Giacherinija ili Quag...
Forza Juve!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 24 nov 2011, 21:03

Onaj uobicajeni klip pred najavu utakmice,a interesantan stvar je da imamo vise pobjeda od Lazia na Olimpiku tj, 27 pobjeda dok oni imaju 25...

[youtube][/youtube]

btw. Bianconero1988 dobijo ban od 7 dana, a JuveSissoko kao da je na odmoru od ovog foruma :lol:

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 24 nov 2011, 22:04

Ma laziA deremo vec par godina, neka tako nastave i u subotu ;)

sta kazete za ovo
http://www.footballtransfertavern.com/2 ... -fave-azza" onclick="window.open(this.href);return false;

....ili je mozda samo patka :D

,, evo nam novog sponzura

http://www.corrieredellosport.it/foto/c ... rizzazione" onclick="window.open(this.href);return false;

Hocemo pravdu za Bianconero1988 8-)

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 24 nov 2011, 22:15

ja mislim da cemo u januaru odraditi samo posudbu nekog stopera... :) tako nesto mi mirise...da necemo nesto mijenjat

a u zivotu svom sam bio na dosta foruma ali da onako za nesto beze neko dobije ban nisam imao priliku da vidim...admin nidje veze, beze covjeka banova i to 7 dana :lol:
Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 24 nov 2011, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 24 nov 2011, 22:20

SoloJuve26 je napisao/la:Ma laziA deremo vec par godina, neka tako nastave i u subotu ;)
Doista je Lazio opasan ove sezeno, imaju uigranu ekipu sa par dobrih pojedinaca, od kojih izdvjam Klose, Cissea i Hernadesa. Ako ih zaustavimo, uz nasu prepoznatljivu igri dolazimo do pobjede i ostajemo i dalje prvi. U zadnje vrijeme imamo dobre rezultate protiv rimskih klubova, sto govori i statistika. Imamo kvalitet, statistiku na nasoj strani i najbolje navijace na svijetu :D. Idemo po tri boda!!
SoloJuve26 je napisao/la:sta kazete za ovo
http://www.footballtransfertavern.com/2" onclick="window.open(this.href);return false; ... -fave-azza

....ili je mozda samo patka :D
tesko da u to mozemo povjerovati, suvise je dobro da bi bilo istinito. Fenomenal je to igrac sa odlicnim predispozicijama...

SoloJuve26 je napisao/la:,, evo nam novog sponzura

http://www.corrieredellosport.it/foto/c" onclick="window.open(this.href);return false; ... rizzazione
Kad igrac dobro i konkurentan si u liga a jos si brend, sigurno nemas problema sa novim sponzorima. Samo cekam dan i novi " tamoil" sa nekih 300 miliona...

Evo jedna slikica Bajrnovog golmana i zanimljivim dresom u rukama:

slika

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 24 nov 2011, 22:27

Juve-TZ je napisao/la:ja mislim da cemo u januaru odraditi samo posudbu nekog stopera... :) tako nesto mi mirise...da necemo nesto mijenjat

a u zivotu svom sam bio na dosta foruma ali da onako za nesto beze neko dobije ban nisam imao proliku da vidim...admin nidje veze, beze covjeka banova i to 7 dana :lol:

Neviđeno banovanje momka koji nista nije uradio da bih dobio 7 dana. Ja bih rekao veliki propust odn. greska admina, kojeg ovom prilkom molim da smanji kaznu uvazenom juventinu...

Kao sto Juve nije isti bez Pirla, tako i ova tema bez Bianconera

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.