Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Hulaga
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Hulaga » 24 nov 2011, 01:22

Valjda ce Emery da udje hrabro od samog pocetka..
Valencija ima kapacitet i to ce da dokaze u Londonu.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 nov 2011, 01:45

raam je napisao/la:Idemo ih izbaciti u Ligu Evrope na njihovom terenu, necemo biti pesimisti..Ekipa nam je u dobroj formi i samo nek ponove igru od veceras i onu protiv Reala i pobjeda nece izostati!!!Valencianista
Naravno,posto vidim da ti je prvi post na forumu zelim ti dobrodoslicu ;)
Hulaga je napisao/la:Valjda ce Emery da udje hrabro od samog pocetka..
Valjda nece Emery previse respektovati Chelsea,te dozivjeti poraz.Neka udje hrabro i sigurno moze Valencia da dođe do odgovarajuceg rezultata.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

raam
Kontakt:

Post Postao/la raam » 24 nov 2011, 11:25

Adi_Zepce je napisao/la:
raam je napisao/la:Idemo ih izbaciti u Ligu Evrope na njihovom terenu, necemo biti pesimisti..Ekipa nam je u dobroj formi i samo nek ponove igru od veceras i onu protiv Reala i pobjeda nece izostati!!!Valencianista
Naravno,posto vidim da ti je prvi post na forumu zelim ti dobrodoslicu ;)
Hulaga je napisao/la:Valjda ce Emery da udje hrabro od samog pocetka..
Valjda nece Emery previse respektovati Chelsea,te dozivjeti poraz.Neka udje hrabro i sigurno moze Valencia da dođe do odgovarajuceg rezultata.
Hvala na dobrodoslici!!! Uzdam se u naseg Soldada jer zabija sve te odbijance poslije slabih golmanovih odbrana, nek tako zavuce ovaj put bar dva, ne mora biti hat-trick kao sinoc :))) Bice gusto..bice 0:2!!! ;)

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 24 nov 2011, 12:35

Graciozno i ocekivano.Ubili smo rizu u njima.
Sada idemo se adigravati na Stamford Bridge-u gdje imamo 50:50 sansi.
Nama i nerjesen uz vise golova odgovara ali i pobjediti se moze.
NIje Chelsea jaci od nas sigurno ali moramo odigrati onako kako smo igrali protiv Barcelone.
Ovakva ekipa zasluzuje vise od 1/8 finala , igramo zaista prelijepo uz Barcu i Real najljepse u Evropi.

AMUNT !
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 24 nov 2011, 16:52

Da li je neko informisan dokle je gradja Nuevo Mestalle ?
Kad se predvidja preseljenje

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 24 nov 2011, 17:08

Reuf je napisao/la:Da li je neko informisan dokle je gradja Nuevo Mestalle ?
Kašike kažu...juče, a grah...malo sutra... :mrgreen: :lol: Nema ljutnje, malo šale nije na odmet. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 24 nov 2011, 22:34

Ceka se prodaja imovine (zemljista) Valencije.Tim novce ce biti nastavljena gradnja na novom stadionu,te ce biti eliminisani dugovi koje klub trenutno ima.
Iza kluba su odlucili stati iz regionalne vlade,te iz gradske Uprave tako da ce vjerovatno zemljiste vec pocetkom naredne godine biti prodano.
Za potpuni zavrsetak novog stadiona Valenciji je potrebno između 100-150 miliona eura ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 25 nov 2011, 00:38

Adi_Zepce je napisao/la:
Ceka se prodaja imovine (zemljista) Valencije.Tim novce ce biti nastavljena gradnja na novom stadionu,te ce biti eliminisani dugovi koje klub trenutno ima.
Iza kluba su odlucili stati iz regionalne vlade,te iz gradske Uprave tako da ce vjerovatno zemljiste vec pocetkom naredne godine biti prodano.
Za potpuni zavrsetak novog stadiona Valenciji je potrebno između 100-150 miliona eura ;)
Sta bi sa onom ponudom neke banke iz Valencie ?

raam
Kontakt:

Post Postao/la raam » 25 nov 2011, 01:02

Iskreno se nadam da ce se i taj dug konacno vratiti pa da se uspijemo vratiti na stare saze slave iz vremena H.R. Kupera kada sam i zavolio ovu ekipu. Da necemo svakog prelaznog roka morati prodati po jednog od najboljih igraca jer uz ovaj kostur ekipe, par pojacanja i stil igre koji gajimo i igramo godinama moglo bi biti nesto od nas, da opet igramo jednu od vaznijih uloga u evropskom fudbalu. Nekako mi je Soldado nase najbolje pojacanje odavno i uzdam se u njega u toj vaznoj utakmici u Londonu. Napad je najbolja odbrana!!!

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 nov 2011, 01:52

L_blancos je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Sta bi sa onom ponudom neke banke iz Valencie ?
Kako stvari trenutno stoje oni su jedini zainteresovani kupac.Ponudili su prija par dana Valenciji da im budu sponzori,a zauzvrat bi otpisali dio duga (50 miliona) kojeg klub ima trenutno prema njima ;)
@raam svi se nadamo da ce to vrijeme brzo doci,jer se radi na tome :mrgreen:

www.valencia-balkan.net

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 25 nov 2011, 11:46

sjajno je valencia odigrala protiv genka.i dobro je to sto je dala 7 golova zbog gol razlike te im sada igra nerjeseno. bilo kako bilo treba hladne glave i velikog samouzdanja izaci na "stamford bridž" . valencia ima sjajne igrace i nadam se da ce ici na pobijedu jer oni to mogu i oni to znaju .

Mentalist
Kontakt:

Post Postao/la Mentalist » 25 nov 2011, 12:09

soldada pod hitno pod hitno u spansku repku vilja je oslabio tores je vec duze vrijeme u krizi i soldado je logican izbor

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 26 nov 2011, 21:56

3 boda su upisana na gostovanju.
Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu ako je ko gledao da mi malo opsirnije opise nasu igru.

Jonasov i T.Costin go sam vidio , odlicni su.
Njihov pogodak krajnje smjesan jer je covjek u stilu Henrya primirio loptu i postalo je za pogodak.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 26 nov 2011, 22:25

Mentalist je napisao/la:sjajno je valencia odigrala protiv genka.i dobro je to sto je dala 7 golova zbog gol razlike te im sada igra nerjeseno. bilo kako bilo treba hladne glave i velikog samouzdanja izaci na "stamford bridž" . valencia ima sjajne igrace i nadam se da ce ici na pobijedu jer oni to mogu i oni to znaju .
odgovara samo 1-1 ili nerijesen ishod sa vise golova , jer je to prvi kriterij, pa tek onda ukupna gol razlika.

edit: mislio sam 1-1 ili vise
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 27 nov 2011, 00:42

Reuf je napisao/la:3 boda su upisana na gostovanju.
Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu ako je ko gledao da mi malo opsirnije opise nasu igru.

Jonasov i T.Costin go sam vidio , odlicni su.
Njihov pogodak krajnje smjesan jer je covjek u stilu Henrya primirio loptu i postalo je za pogodak.
Cijeli izvjestaj imas na valencia-balkan.net ;)

www.valencia-balkan.net

raam
Kontakt:

Post Postao/la raam » 27 nov 2011, 21:41

Samo ovako odigrati i protiv Chelsea, odigrati hrabro i pobjediti !!

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 28 nov 2011, 20:43

Samo jedan bod manje od Barce imate. Nakon klasika cete pod uslovom da dobijete ove dvije najvjerovatnije na drugo mjesto :D

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 nov 2011, 21:41

A sa tim se ne bi zaista trebali zamarati, mislim da je Valenciji treće mjesto plafon. Mene više interesuje da pokušamo napraviti neki iskorak u LP, i steta je sto nismo imali srece pa se sad moramo vaditi u Londonu,ali sta da se radi ... uz to samo da dodam da nijedan drugi evropski tim ne bi zavrsio prije Barce ili Reala u ligaskom natjecanju u ovom trenutku.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 28 nov 2011, 21:48

Genghis je napisao/la:A sa tim se ne bi zaista trebali zamarati, mislim da je Valenciji treće mjesto plafon. Mene više interesuje da pokušamo napraviti neki iskorak u LP, i steta je sto nismo imali srece pa se sad moramo vaditi u Londonu,ali sta da se radi ... uz to samo da dodam da nijedan drugi evropski tim ne bi zavrsio prije Barce ili Reala u ligaskom natjecanju u ovom trenutku.
Bi Valencia ispred Barce ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 28 nov 2011, 22:21

Lijepo je sto tako mislis, medjutim ja cim se malo vise ponadam odma udjemo u neku seriju, mislim , sve je moguce [osim drvenog sporeta ( a i on je moguc za jednokratnu upotrebu) ] , ali zaista trenutno Real sa Velikim Jose Mourinhom broj 1. onda Barca (vrlo blizu Reala trenutno, vidjet cemo do kraja sezone), pa onda ogromna praznina, pa se redaju dva mancestera, bayern, milan, itd ...

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.