jel bgt ? ja htio da napisem Jugic.s ali reko provalicu sekelner je napisao/la:Odgovor je Mervana-Jugic Salkic,posto vidim da nema niko ni da pokusakelner je napisao/la:Ja kontao samo fudbaleri,sad tek vidjeh da pise sportasiReuf je napisao/la:![]()
Neobicno mi da nisam cuo Mario Ancic da je iko spomenu,inace to su godinama komentatori na Sport Klubu isticali.![]()
Evo od mene jedno:Koju je teniserku 2004 godine u prvom kolu Roland Garosa porazila Elena Dementieva(viceprvak te godine),iako je njena protivnica osvojila vise gemova,vise poena,te imala vise winnera u tom mecu?
Sportsko znanje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Sportsko znanje
Jeste ,nasa Mervana je u pitanju,tada odigrala vjerovatno mec karijere,treba napomenuti da je Dementieva,te godine,do finala,izgubila samo jedan set,i to bas od nase teniserke 
Posto si htio da napises,postavljaj ti slljedece pitanje
Posto si htio da napises,postavljaj ti slljedece pitanje
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Najveći kapacitet u Europi ima stadion Camp Nou.. U kojem gradu je, sa 90.000 mjesta, drugi po velicini stadion u Evropi? 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Londonu ?Sheyi je napisao/la:Najveći kapacitet u Europi ima stadion Camp Nou.. U kojem gradu je, sa 90.000 mjesta, drugi po velicini stadion u Evropi?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
U neku ruku nije tacno ni da je Nou Camp najveci stadion u Evropi. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
U neku ruku si me zbunio 
Neki dan gledam onaj stadion u Kievu 90000 i kazu drugi stadion u Evropi, a i Wembley ima toliko ,takoo da ..
Idemo dalje!

Neki dan gledam onaj stadion u Kievu 90000 i kazu drugi stadion u Evropi, a i Wembley ima toliko ,takoo da ..
Idemo dalje!
jel ima u ceskoj ili nekoj slicnoj zemlji neki ogroman stadion ili se meni to cini...Devil je napisao/la:U neku ruku nije tacno ni da je Nou Camp najveci stadion u Evropi.
You are someone else I am still right here
Ime igraca koji je zabio najvise pogodaka u finalima svih UEFA takmicenja ?
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
jel ovo za milion kuna?Reuf je napisao/la:Ime igraca koji je zabio najvise pogodaka u finalima svih UEFA takmicenja ?
Volim te Bosno!!!
Ako se nevaram stadion Ferenc Puskas u Budimpesti ima preko 100 000 mjesta, a onaj u Ceskoj je jos veci samo je prenamijenjen za neke druge stvari.
Za ovog igraca neznam ali bubnit cu i rec da je Shevchenko
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- pintol_TM87
- Kontakt:
Esad PlaviReuf je napisao/la:Ime igraca koji je zabio najvise pogodaka u finalima svih UEFA takmicenja ?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
A. Di Stefano 
Ferenc Puskas sada ima jedva 70000 ne verujem i da ima toliko,ali je na oko ruzan samo tako,na njemu sam na ekskurziji bio.Tritolone je napisao/la:Ako se nevaram stadion Ferenc Puskas u Budimpesti ima preko 100 000 mjesta, a onaj u Ceskoj je jos veci samo je prenamijenjen za neke druge stvari.
Da,mislio sam na stadion Strahov u Pragu sa 220000 kapacitetom,i nekih 60-ak hiljada sedecih mesta,ono kad udjes na njega sjebes se sav.
Sada ga koristi Sparta kao trening kamp,te koristi se za koncerte.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
haha pa kakav je to stadionDevil je napisao/la:Ferenc Puskas sada ima jedva 70000 ne verujem i da ima toliko,ali je na oko ruzan samo tako,na njemu sam na ekskurziji bio.Tritolone je napisao/la:Ako se nevaram stadion Ferenc Puskas u Budimpesti ima preko 100 000 mjesta, a onaj u Ceskoj je jos veci samo je prenamijenjen za neke druge stvari.
Da,mislio sam na stadion Strahov u Pragu sa 220000 kapacitetom,i nekih 60-ak hiljada sedecih mesta,ono kad udjes na njega sjebes se sav.![]()
Sada ga koristi Sparta kao trening kamp,te koristi se za koncerte.
Bio sam i ja na stadionu Ferenc Puskas na ekskurziji
Ona tribina je zbilja ogromna.
A bio sam i na ovom u Ceskoj isto na Ekskurziji, nevjerojatno koliki je, zaobilazis ga autobusom 10 minuta

A bio sam i na ovom u Ceskoj isto na Ekskurziji, nevjerojatno koliki je, zaobilazis ga autobusom 10 minuta
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
kakva je ovo konstrukcija
Kakve su dimenzije ovog terena hehe
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:kakva je ovo konstrukcijaKakve su dimenzije ovog terena hehe
ja bolan,nevjerovatno
Prije bi reko da je napravljen za neke parade i vojne smotre nego za sportska takmicenja
Thomas Müller - Fußballgott
ne znam kako smo dosli do ove teme ali i ja sam bio na ferenc puskas stadionu kad sam bio na ekskurziji....Tritolone je napisao/la:Bio sam i ja na stadionu Ferenc Puskas na ekskurzijiOna tribina je zbilja ogromna.
A bio sam i na ovom u Ceskoj isto na Ekskurziji, nevjerojatno koliki je, zaobilazis ga autobusom 10 minuta![]()
a za ovaj u ceskoj sam nekad na nekom kvizu cuo da je najveci...
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Google [Bot] i 38 gostiju.