evo jesam ja tebiunderground je napisao/la:zubanovic89 je napisao/la:majke ti jesil ti normalan. Sta je to ivica osim uradio da pogura zelju i da mu da prednost u odnosu na druge klubove. Vecu glupost odavno nisam procitao... Idete mi na **** sa tim vasim sranjima dosadni steunderground je napisao/la:
ajde mi samo objasni po cemu je (osim po zelju) bolje stanje u bih fudbalu sa ivicom na celu tog nekog komiteta..moze i na PP
tebi se uopste nisam obratio
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- zubanovic89
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
@underground drug razumijem ja tebe, tesko je kad ti iz godine u godinu neko jede djigericu i pije krv na slamku...nedaj da mlad osjedis zbog zelje, cuvaj zivce za starost, treba ce ti valja trpiti i zenu, djecu, tastu, a celik ce dobit nekad lopta je okrugla uce jedna jbg 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- underground
- Kontakt:
19TM87 je napisao/la:@underground drug razumijem ja tebe, tesko je kad ti iz godine u godinu neko jede djigericu i pije krv na slamku...nedaj da mlad osjedis zbog zelje, cuvaj zivce za starost, treba ce ti valja trpiti i zenu, djecu, tastu, a celik ce dobit nekad lopta je okrugla uce jedna jbg
jbg nemamo mi svog gospodara komiteta, pardon familije
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
sta reci... prvo ste pljuvali po Nijazu, po Amaru, sad ni veliki Ivica Osim ( za kojeg svi normalni Bosanci i Hercegovci ce reci, zivucu legendu bh. sporta, jer da nije njega bi al u qrcu gledo repku i CR7 na onoj oranici ) nije ostao postedjen vasih pljuvackih ispada, fuj, fuj...to je vec jasno, ko god ima bilo kakve veze sa FKZ vi cete ga pljuvati iz ovih il onih razloga, samo je pitanje, tko je sljedeci??underground je napisao/la:19TM87 je napisao/la:@underground drug razumijem ja tebe, tesko je kad ti iz godine u godinu neko jede djigericu i pije krv na slamku...nedaj da mlad osjedis zbog zelje, cuvaj zivce za starost, treba ce ti valja trpiti i zenu, djecu, tastu, a celik ce dobit nekad lopta je okrugla uce jedna jbg
Zadnja izmjena: nedaTM, dana/u 24 nov 2011, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
underground je napisao/la:19TM87 je napisao/la:@underground drug razumijem ja tebe, tesko je kad ti iz godine u godinu neko jede djigericu i pije krv na slamku...nedaj da mlad osjedis zbog zelje, cuvaj zivce za starost, treba ce ti valja trpiti i zenu, djecu, tastu, a celik ce dobit nekad lopta je okrugla uce jedna jbg
DRUG NEBI TI PUNCA
- underground
- Kontakt:
sta je to on konkretno uradio da ga ja stujem hajd evo pitam vas sve manijake cime ivica zavrjedjuje moje postovanje???nedaTM je napisao/la:sta reci... prvo ste pljuvali po Nijazu, po Amaru, sad ni veliki Ivica Osim ( za kojeg svi normalni Bosanci i Hercegovci ce reci, zivucu legendu bh. sporta, jer da nije njega bi al u qrcu gledo repku i CR7 na onoj oranici ) nije ostao postedjen vasih pljuvackih ispada, fuj, fuj...to je vec jasno, ko god ima bilo kakve veze sa FKZ vi cete ga pljuvati iz ovih il onih razloga, samo je pitanje, tko je sljedeci??underground je napisao/la:19TM87 je napisao/la:@underground drug razumijem ja tebe, tesko je kad ti iz godine u godinu neko jede djigericu i pije krv na slamku...nedaj da mlad osjedis zbog zelje, cuvaj zivce za starost, treba ce ti valja trpiti i zenu, djecu, tastu, a celik ce dobit nekad lopta je okrugla uce jedna jbg
a to za CR znam da ti je krivo sto je igro u ZENICI a ne u seheru to vas sve pojede iznutra, i ako je BP oranica sta je onda grbavica
UNITED CONVICTS ! ! !
ti ko riba... sjecanje imas na 5 sekundi...underground je napisao/la:sta je to on konkretno uradio da ga ja stujem hajd evo pitam vas sve manijake cime ivica zavrjedjuje moje postovanje???
a to za CR znam da ti je krivo sto je igro u ZENICI a ne u seheru to vas sve pojede iznutra, i ako je BP oranica sta je onda grbavica
taj ivica ti je omogucio da taj ronaldo igra u zenici... eto sta... bez ivice svi nasi klubovi bi igrali za opstinske kupove a ne evropske... eto sta je taj ivica uradio...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
Pa bolan,bolan.. zar tebe i tebi slicne nije stid progovoriti nakon one rasturacine u finalu KUP-a..pa cijela BiH vam se grohotom smijala..iz cetiri tekme nam niste uspjeli gola zabiti,a usput popili sest..i opet nije te stid blamirati se,praviti budalu od sebe...e svasta.underground je napisao/la:19TM87 je napisao/la:@underground drug razumijem ja tebe, tesko je kad ti iz godine u godinu neko jede djigericu i pije krv na slamku...nedaj da mlad osjedis zbog zelje, cuvaj zivce za starost, treba ce ti valja trpiti i zenu, djecu, tastu, a celik ce dobit nekad lopta je okrugla uce jedna jbg
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Momak je nicim zasluzeno dobio previse paznje. Iskulirati hajvana i vozdra.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Nicim brate Ivan ne zavrjedjuje tvoje postovanje! Takvi ko ti prvo moraju poceti sebe postivati da bi krenuli dalje!underground je napisao/la:
sta je to on konkretno uradio da ga ja stujem hajd evo pitam vas sve manijake cime ivica zavrjedjuje moje postovanje???
Dere te smog po mozgu da bi mogao uopste kontati!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- underground
- Kontakt:
slazem se da smo trebali bit suspendirani i da je to sprjeceno formiranjem komiteta, al na celu tog komiteta je mogao biti bilo ko, znaci bitna je bila dobra volja UEFE a ne neki doprinos osima...po cemu smo sad nesto bolji s ivicom nego sto smo bili, opet nas yebu kako stignu opet nam klubovi primaju petarde, opet nije usvojen statut a svi ste govorili kako ce osim velicanstveni vecinu problema rijesit a on nijedan nije rijesio...samo vas cekam na ziceru kad nam se opet u savez vrate iljo suljo i ceko hocetel svi tad ivicu dizat u nebesa
UNITED CONVICTS ! ! !
- zubanovic89
- Kontakt:
ma vi ni zicere ne znate pogodit vidjeli smo u finalu kupaunderground je napisao/la:slazem se da smo trebali bit suspendirani i da je to sprjeceno formiranjem komiteta, al na celu tog komiteta je mogao biti bilo ko, znaci bitna je bila dobra volja UEFE a ne neki doprinos osima...po cemu smo sad nesto bolji s ivicom nego sto smo bili, opet nas yebu kako stignu opet nam klubovi primaju petarde, opet nije usvojen statut a svi ste govorili kako ce osim velicanstveni vecinu problema rijesit a on nijedan nije rijesio...samo vas cekam na ziceru kad nam se opet u savez vrate iljo suljo i ceko hocetel svi tad ivicu dizat u nebesa
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
Cetvrta pacenicka zenicka, nista i niko im nevalja! Sve se namjesta i svjetka zavjera je protiv njih i hajmo reci malenih i smorca neko su mi postali jednolicni!Avanes je napisao/la:ijoj Memo bit ce bolje (gore ne moze)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
joey tribbiani
- Kontakt:
hoš malo pod auspuh da uzmeš svježeg zraka? Koji kompleksi majko milaunderground je napisao/la:kao sto sam i mislio nigdje argumenata... pomokreni ste albanci caoooooooooo![]()
![]()
Bravo pile. Od kad postoji forum, redovno se neko njihoj javi i plače, pljuje po Sa...
- underground
- Kontakt:
i dalje argumenata nema

UNITED CONVICTS ! ! !
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
halo papane argumenata je bruku od videotona pa do pocetka rata kad je covjek dao ostavku na mjesto trenera u zbog ljubavi prema svom gradu i svojoj drzavi a ti i dalje imaj komplekse i budi takav papan i to prosipaj po drugim temama ovu ovdje ostavi na miru papane!underground je napisao/la:i dalje argumenata nema![]()
![]()
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.