FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
halo papane argumenata je bruku od videotona pa do pocetka rata kad je covjek dao ostavku na mjesto trenera u zbog ljubavi prema svom gradu i svojoj drzavi a ti i dalje imaj komplekse i budi takav papan i to prosipaj po drugim temama ovu ovdje ostavi na miru papane!underground je napisao/la:i dalje argumenata nema![]()
![]()
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <
> Željezničar 1921 <
Kako nema argumenata, evo vidi. Od kad je dosao Amar na celo Zelje i na neki nacin Ivica u savez, Zeljo uzima kup, pa uzima prvenstvo, evo sad idemo i prema jednom i prema drugom. Zar nije dovoljno argumenataunderground je napisao/la:i dalje argumenata nema![]()
![]()

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
A jesu te napali brateblue 18 je napisao/la:halo papane argumenata je bruku od videotona pa do pocetka rata kad je covjek dao ostavku na mjesto trenera u zbog ljubavi prema svom gradu i svojoj drzavi a ti i dalje imaj komplekse i budi takav papan i to prosipaj po drugim temama ovu ovdje ostavi na miru papane!underground je napisao/la:i dalje argumenata nema![]()
![]()

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
Ama stvarno pustite budalu ljudi, nego zna li netko ima li sta novo u vezi stadiona? Svi nesto rade samo mi jos stojimo na mjestu po tom pitanju
Misljenja sam da se nesto morati uraditi po tom pitanju u naredne dvije god. Tim se vratio gdje je nekada bio, apetit publike raste, evrope svake god i zbog toga nam je potrebno ako nista, neko renoviranje koje bi moglo zadovoljeti UEFA standarde
Mislim red bi bio vise, necemo valjda zauvijek igrati na Kosevu evropu
Hvala

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- underground
- Kontakt:
BlueTiger je napisao/la:Ama stvarno pustite budalu ljudi, nego zna li netko ima li sta novo u vezi stadiona? Svi nesto rade samo mi jos stojimo na mjestu po tom pitanjuMisljenja sam da se nesto morati uraditi po tom pitanju u naredne dvije god. Tim se vratio gdje je nekada bio, apetit publike raste, evrope svake god i zbog toga nam je potrebno ako nista, neko renoviranje koje bi moglo zadovoljeti UEFA standarde
![]()
Hvala
![]()
ima ima cuo sam da pocinjete sa lakiranjem inace drvene zapadne tribine jer jbg sezona je kise i snijega a svi znamo kakve posljedice vlaga ima na drvo
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
crtani davno poceli..underground je napisao/la:BlueTiger je napisao/la:Ama stvarno pustite budalu ljudi, nego zna li netko ima li sta novo u vezi stadiona? Svi nesto rade samo mi jos stojimo na mjestu po tom pitanjuMisljenja sam da se nesto morati uraditi po tom pitanju u naredne dvije god. Tim se vratio gdje je nekada bio, apetit publike raste, evrope svake god i zbog toga nam je potrebno ako nista, neko renoviranje koje bi moglo zadovoljeti UEFA standarde
![]()
Hvala
![]()
ima ima cuo sam da pocinjete sa lakiranjem inace drvene zapadne tribine jer jbg sezona je kise i snijega a svi znamo kakve posljedice vlaga ima na drvo

- underground
- Kontakt:
ponovo potop
toliko

UNITED CONVICTS ! ! !
- spielführer_21
- Kontakt:
buraz, ne razumiju te ovi, ne znaju oni kako je to kad ti neko klub kara iz godine u godinu.. treba ti kup da odeš u europu i spasiš se propadanja, a oni ti dođu u tvoj grad i zabiju 3 lagana komada, pa te i iduće godine izbace.. izdrži, brate!underground je napisao/la: ima ima cuo sam da pocinjete sa lakiranjem inace drvene zapadne tribine jer jbg sezona je kise i snijega a svi znamo kakve posljedice vlaga ima na drvo
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Misliš da je 40.000 KM po tekmi dosta parazeljocity je napisao/la:@inkognito mislim da pricas bez pokrica ili si ti mozda jedan od onih koji se okomio na marketing sluzbu pa ti sad nesto krivo. U svakom slucaju nije mi bila namjera nikog licno prozivat niti to radim. Svi smo jedno ovdje tj. Zeljo..
A sad to sto neko misli da Amar sve radi u klubu i da on vuce konce u svemu sa tim se ne slazem apsolutno nikako. Uprava mu se ne mjesa u dovodzenje i "tjeranje" igraca iz kluba I TO MI JE BAS DRAGO JER TAKO SE RADI PROFESIONALNO. Da je on placap igrace iz svog dzepa u to ne vjerujem jer imali smo prosjek po domacoj tekmi nakon njegovog povratka oko 8-8.5 hiljada pomnozi to sa 5KM i vidi da se samo tu po tekmi klepalo preko 40.000 maraka itd.. A onda dolazi titula i sponzori prodaja igraca, nesto od evrope itd..
I opet da ponovim nije mi cilj nikog uvrijedit tu smo jdnostavno da iznesemo svoje misljenje.

Ti misliš da ja pričam bez pokrića

Dalje, niko ne misli da li Amar vuče sve konce u Želji nego je to potpuna istina.
Ti ne vjeruješ da je Amar kada se vratio plaćao igrače iz svog džepa. E pa zajebo si se malo. To je također tačno.
Opšte poznata činjenica je da u Želji par ljudi radi svoj posao ovo ostalo hladi muda i živi na Željinim i Amarovim uspjesima.
Ti vrijeđaš jer pišeš a objektivno veze nemaš o čemu pišeš. Naš klub nije bio u stanju da očisti snijeg sa Juga prošle sezone. Organizovali su utakmice sa DRUGIM timovima Hajduka i Dinama što je samo po sebi uvreda. Utakmica sa reprezentacijom je PRIJEDLOG NAVIJAČA. Klub nije bio u stanju da ofarba one stepenice na Jugu u žutom kada su Manijaci POPRAVILI onaj zid na Jugu. Nisu u stanju da otvore fan šop evo druga godina. Uspjeli su da izdaju bilten. Jeee.
Jel ti se to čini kao da neko radi osim stručnog štaba. Ne radi. Sad su se kao nešto pokrenuli jel im raja iole upućena **** sve po spisku. Tako i treba da bude. Trenotna situacija je: Amar da ode mi smo najebali. A ne bi smjelo tako da bude.
Nemoj živ bio. Ne znaš.
Zadnja izmjena: Inkognito, dana/u 24 nov 2011, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Inkoknito, naveo si dosta tacnih stvari, posebno ovo za publiku. Kod nas se ne moze zivjeti od publike, jebote zivot, igra tim dobro a ono 4.000 na stadionu. Sta reci? Evo vidjet cemo sada protiv Leotara, u vrh glave 5.000! Sta je problem, ne znam?, ali je to meni smijesno
Ali kada pogledamo tvoj tekst sa druge strane vidim opet neki pesimizam, zasto?, Gdje smo buraz bili kada Amara nije bilo, ovo je mila majka! ISKRENO, i ono najbitnije je da TIM radi pomak iz godine u godinu. Valjda ce vise se naci kakav investitor za stadion

Ali kada pogledamo tvoj tekst sa druge strane vidim opet neki pesimizam, zasto?, Gdje smo buraz bili kada Amara nije bilo, ovo je mila majka! ISKRENO, i ono najbitnije je da TIM radi pomak iz godine u godinu. Valjda ce vise se naci kakav investitor za stadion

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Nije u pitanju pesimizam u pitanju je postavljanje stvari na pravo mjesto. Željo ima 16 utakmica bez poraza u ligi i kupu. 8 pobjeda u nizu u ligi sa tendencijom da to ide barem na devet jer nam Leotar dolazi na Grbavicu
. Problem je što nesposobnjakovići nisu u stanju to da iskoriste, zarade još više para.
Evo primjera, delegacija navijača je otišla kada je bio onaj sastanak za 90 godina. Navijači su predložili retro dresove, navijači su predložili utakmicu sa reprezentacijom. Navijači su predložili još masu stvari. Znaš šta se desilo. Ljudi se povukli i poslali ih u tri pizde materine jer su ovi NESPOSOBNI I NEĆE. Mrsko im valjda, šta li već.
Ne treba dalje pričati.

Evo primjera, delegacija navijača je otišla kada je bio onaj sastanak za 90 godina. Navijači su predložili retro dresove, navijači su predložili utakmicu sa reprezentacijom. Navijači su predložili još masu stvari. Znaš šta se desilo. Ljudi se povukli i poslali ih u tri pizde materine jer su ovi NESPOSOBNI I NEĆE. Mrsko im valjda, šta li već.
Ne treba dalje pričati.
- bistrikboy
- Kontakt:
Dovoljno je ovo procitati i sve vam je jasno u vezi pisanja ostalih.čamac je napisao/la:Čestitke plavoj armiji za polufinale Kupa i najvjerovatnije jesenju titulu. Nakon svega što se dešavalo odličan rezultat. Nadam se da ćemo na proljeće biti još jači jer ima mjesta za pojačanja itekako.
Vidim kuka se na Želju na svim temama ha ha. Kako ujedinjujemo ljude u ovoj državi svi se ližu međusobno i pite, i veležovci i robija, kamenolom i šumadiju da ne spominjem ...
To je tako u svim državama. Svi su zajedno protiv najvećeg i najpopularnijeg kluba. Što rek'o Pile jednom prilikom najteže se na dominaciju navići prvih 10 godina, kasnije nije problem.
Mislim da je vrijeme da se naglasi DUPLA MAJSTORE
Sreca pa je Amar tu,da nam sto duze ostane!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
dozivotni ugovor za amara!!!bistrikboy je napisao/la:Dovoljno je ovo procitati i sve vam je jasno u vezi pisanja ostalih.čamac je napisao/la:Čestitke plavoj armiji za polufinale Kupa i najvjerovatnije jesenju titulu. Nakon svega što se dešavalo odličan rezultat. Nadam se da ćemo na proljeće biti još jači jer ima mjesta za pojačanja itekako.
Vidim kuka se na Želju na svim temama ha ha. Kako ujedinjujemo ljude u ovoj državi svi se ližu međusobno i pite, i veležovci i robija, kamenolom i šumadiju da ne spominjem ...
To je tako u svim državama. Svi su zajedno protiv najvećeg i najpopularnijeg kluba. Što rek'o Pile jednom prilikom najteže se na dominaciju navići prvih 10 godina, kasnije nije problem.
Mislim da je vrijeme da se naglasi DUPLA MAJSTORE
Sreca pa je Amar tu,da nam sto duze ostane!

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
" onclick="window.open(this.href);return false;
vidimo se u subotu
vidimo se u subotu
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
E sad kad bi covjek moga razumjeti sta sam htjeo reci sve bi bilo super ali ovako roman frustracije..Inkognito je napisao/la:Misliš da je 40.000 KM po tekmi dosta parazeljocity je napisao/la:@inkognito mislim da pricas bez pokrica ili si ti mozda jedan od onih koji se okomio na marketing sluzbu pa ti sad nesto krivo. U svakom slucaju nije mi bila namjera nikog licno prozivat niti to radim. Svi smo jedno ovdje tj. Zeljo..
A sad to sto neko misli da Amar sve radi u klubu i da on vuce konce u svemu sa tim se ne slazem apsolutno nikako. Uprava mu se ne mjesa u dovodzenje i "tjeranje" igraca iz kluba I TO MI JE BAS DRAGO JER TAKO SE RADI PROFESIONALNO. Da je on placap igrace iz svog dzepa u to ne vjerujem jer imali smo prosjek po domacoj tekmi nakon njegovog povratka oko 8-8.5 hiljada pomnozi to sa 5KM i vidi da se samo tu po tekmi klepalo preko 40.000 maraka itd.. A onda dolazi titula i sponzori prodaja igraca, nesto od evrope itd..
I opet da ponovim nije mi cilj nikog uvrijedit tu smo jdnostavno da iznesemo svoje misljenje.Bože me sačuvaj. Koga smo to prodali u prvoj sezoni kada je Amar došao ? Nikoga. Cocalić otišao džaba. Pare od Europe smo dobili tek naredne sezone. Mislim da je 40.000 KM po utakmici dovoljno da pokrije sve troškove
![]()
Ti misliš da ja pričam bez pokrićaNapisao sam ti šta je urađeno. Ljudi koji su imali kontakta sa marketingom, odnosno Bukijem su redom bili razočarani. To što ti misliš je potpuno nebitno.
Dalje, niko ne misli da li Amar vuče sve konce u Želji nego je to potpuna istina.
Ti ne vjeruješ da je Amar kada se vratio plaćao igrače iz svog džepa. E pa zajebo si se malo. To je također tačno.
Opšte poznata činjenica je da u Želji par ljudi radi svoj posao ovo ostalo hladi muda i živi na Željinim i Amarovim uspjesima.
Ti vrijeđaš jer pišeš a objektivno veze nemaš o čemu pišeš. Naš klub nije bio u stanju da očisti snijeg sa Juga prošle sezone. Organizovali su utakmice sa DRUGIM timovima Hajduka i Dinama što je samo po sebi uvreda. Utakmica sa reprezentacijom je PRIJEDLOG NAVIJAČA. Klub nije bio u stanju da ofarba one stepenice na Jugu u žutom kada su Manijaci POPRAVILI onaj zid na Jugu. Nisu u stanju da otvore fan šop evo druga godina. Uspjeli su da izdaju bilten. Jeee.
Jel ti se to čini kao da neko radi osim stručnog štaba. Ne radi. Sad su se kao nešto pokrenuli jel im raja iole upućena **** sve po spisku. Tako i treba da bude. Trenotna situacija je: Amar da ode mi smo najebali. A ne bi smjelo tako da bude.
Nemoj živ bio. Ne znaš.
Nigdje nisam rekao da je 40.000KM po tekmi dovoljno za rad kluba medzutim skontaj ba da u to vrijeme plate nisu bile ni priblizne ovim danas!! Drugo eto i onaj serijal koji se vrtio na Tv:eu je Amar placao pa evo i magazin Amar placa itd.. Neda mi se vracat unazad i prevrtat svaki potez sto Amara sto rukovodstva itd.. jednostavno nisi toga vrijedan!! Vidim ti po pisanju da si frustriran i da si tipican HEJTER kome nista ne stima niti odgovara.. Odgovori mi na pitanje: KOLIKO TO PARA ZELJO DUGUJE AMARU??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Ako se misli ici na duplu krunu, ipak mislim da trebamo dovesti jos neko pojacanje da uz Zebu moze da dominira veznim redom i da mu olaksa, jer covjek se slomi. Polako poceti dovoditi igrace koji su bolji od Svrake i Jamaka, svaka njima cast dobro su iznijeli ovu polusezonu, ali za vece domete i za Evropu naravno i to se mora sada misliti, njih dvojica zaista ne mogu igrati protiv igraca koji igraju u Maccabiju i tako slicnim ekipa. Opet kazem svaka njima cast, ali moramo dovesti nove vezne igrace za iskorak u Evropi odnosno da opet napravimo daj korak vise od ostalih. Ostale igrace treba pokusati zadrzati poput Nyeme, Bogicevica, Kvesica, Zebe naravno, mislim da i Savic zasluzuje mjesto u ekipi i da je sigurno puno kvalitetniji od ove dvojice, ali je pogrijesio sto nije htio produziti ugovor i mozda mu je mjesto na klupi, ali da je momak kvalitet do se mora priznati, a donio nam je finale Kupa i jos dao mozda i najvazniji gol, a to je bilo u Zenici za 0:1 ipak se to mora postavati.
ma kakva pojacanja ba sam ivicu osima zadrzat sto duze u komitetu za normalizaciju i sa ovim timom nemoze vas niko dobit sigurno uz gusu na golu i ostali igraci imaju pravo da brane rukama to nije penal sudija nije vidio jbg ako kojim slucajem neki zeljin igrac slomi nogu drugom igracu to je zuti karton za ovog sto folira nije mu nista radio sam pokusao ga ubiti i zbog takvih stvari kad izadzete u evropu primite golova ko citava evropa zajedno i zbog ovih stvari sam otisao sa stadiona

Dupla majstore!SAUDIN23 je napisao/la:ma kakva pojacanja ba sam ivicu osima zadrzat sto duze u komitetu za normalizaciju i sa ovim timom nemoze vas niko dobit sigurno uz gusu na golu i ostali igraci imaju pravo da brane rukama to nije penal sudija nije vidio jbg ako kojim slucajem neki zeljin igrac slomi nogu drugom igracu to je zuti karton za ovog sto folira nije mu nista radio sam pokusao ga ubiti i zbog takvih stvari kad izadzete u evropu primite golova ko citava evropa zajedno i zbog ovih stvari sam otisao sa stadiona![]()
![]()
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Dok je Salem Prolic bio u sudijskoj komisiji pojedine klubove niko nije mogao dobiti.SAUDIN23 je napisao/la:ma kakva pojacanja ba sam ivicu osima zadrzat sto duze u komitetu za normalizaciju i sa ovim timom nemoze vas niko dobit sigurno uz gusu na golu i ostali igraci imaju pravo da brane rukama to nije penal sudija nije vidio jbg ako kojim slucajem neki zeljin igrac slomi nogu drugom igracu to je zuti karton za ovog sto folira nije mu nista radio sam pokusao ga ubiti i zbog takvih stvari kad izadzete u evropu primite golova ko citava evropa zajedno i zbog ovih stvari sam otisao sa stadiona![]()
![]()
Tako je vrijeme da pravi ljudi preuzmu savez i naravno izvade ga iz govana ..
Na tvoju zalost Osim ce biti jos tu, ali Salem nece ...
Trenutno korisnika/ca: bvsic, WeekendOffender i 18 gostiju.