AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ja odustajem, očito da moram očnom ljekaru.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Evo reci cemo da po tebi nije bio ono penal.tony-mortale je napisao/la:al koje teorije zavjere-deseti put barsa je bolja i zasluženo pobjedila, nema nikakvih teorija, ali da sudije sve 50-50 situacije sude u korist barse već godinama stoji.
nije svaki kontakt u 16 m penal, otkad je to???
čovjek ga jedva i dotakao a on se sružio isto da mi je neko noge otkinuo, e ako ono nije bila gluma za oskara ja neznam šta jest, pa nije odbojka, ovo je sport gdje kontakta i ima i mora ga biti, a to se u igri sa barsom ne dozvoljava, čim ga dotakneš pada, još dižu svi ruku odma, skaču prema sudiji i sl. djeluje stvarno glupo takvi igračči a takvo ponašanje
Sta je bio start nad Fabregasom ? Aquillani morao dobiti crveni karton , nakon povlacenja Thiago i zaustavljanja kontre.
Potom istu stvar radi Nocerino.
Sta je sa onim High-kickom Ibrahimovica?
Nisu kartona dobili.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
dokaz
tako ti razgovaraš, otkud ti ideja da zaslužuješ da se prema tebi neko odnosi bolje?
n pitanje o takvom penalu kontra barse ni nakon petog pitanja odgovora nema, nije da nisam to očekivao
tako ti razgovaraš, otkud ti ideja da zaslužuješ da se prema tebi neko odnosi bolje?
n pitanje o takvom penalu kontra barse ni nakon petog pitanja odgovora nema, nije da nisam to očekivao
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Paša ne pratim Barcelonu toliko da svaki detalj znam.Takve stvari me uistinu ne zanimaju jer su mi krajnje nebitne za moj zivot.Ako je tebi bitno ja cu tebi odgovoriti i reci da ne znam da li je ikada sviran ovakav isti penal , jer bas mi i nije prioritet pamtite raznovrsnost penala.tony-mortale je napisao/la:dokaz
Puno srece u daljnjem dokazivanju i zavjeri UEFE protiv Milana.
Sam si rekao da su ljudi bili bolji i zasluzeno slavili ne znam zasto uopste diskutujes.
Sudija je bio los ali koliko za vas toliko i za Barcelonu
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
- tony-mortale
- Kontakt:
ko je spomenuo zavjeru, ovo je već postalo normalno da se barsa malo gura(ili u milka stilu-gurka)
jbg u čelziju su ludi što su tražili one penale-nije ih ni bilo
mourinjo je lud kad kaže da su crveni za real i penali za barsu greške,
čak i trener porta je lud kad kaže ovako nešto http://www.goal.com/en-gb/news/2885/eur ... ona-portos" onclick="window.open(this.href);return false;
sinoć penal čist kao suza, nisam nikad vidio teži start od onog-očekujem kaznu doživotnog isključenja iz fudbala za igrača milana, još su bila i 3 crvena i 4 penala za barsu koja nisu svirana, barsa drastično pokradena kao i uvijek što je sudije kradu-eto jel sad ok, možemo li sad nastaviti o milanu
jbg u čelziju su ludi što su tražili one penale-nije ih ni bilo
mourinjo je lud kad kaže da su crveni za real i penali za barsu greške,
čak i trener porta je lud kad kaže ovako nešto http://www.goal.com/en-gb/news/2885/eur ... ona-portos" onclick="window.open(this.href);return false;
sinoć penal čist kao suza, nisam nikad vidio teži start od onog-očekujem kaznu doživotnog isključenja iz fudbala za igrača milana, još su bila i 3 crvena i 4 penala za barsu koja nisu svirana, barsa drastično pokradena kao i uvijek što je sudije kradu-eto jel sad ok, možemo li sad nastaviti o milanu
kad onaj rece dajte mi dokaz da se prevrcu i glume upo sam sa stolice
u seriji a bi xavi dobio zuti za ono i mozda kao krasic par utakmica kazne....
ono je ocita namjera da iscenira, mogao je mozda i postici pogodak ali je isao da iscenira...u drugom poluvremenu sudija je izasao nakon sto je pregledao i uvidio da nije bio penal te poceo realno suditi i nije svirao ono nad fabregasom sto je bio 10x veci penal od onog nad xavijem...
zbog ovog sam zamrzio barsu, jos kad kazu real prljavo igra....a onaj buskec legne uvijek pred kraj kad vode jedan razlike i valja se 3 minuta
e moje jade...prljaviji su od intera 
u seriji a bi xavi dobio zuti za ono i mozda kao krasic par utakmica kazne....
ono je ocita namjera da iscenira, mogao je mozda i postici pogodak ali je isao da iscenira...u drugom poluvremenu sudija je izasao nakon sto je pregledao i uvidio da nije bio penal te poceo realno suditi i nije svirao ono nad fabregasom sto je bio 10x veci penal od onog nad xavijem...
zbog ovog sam zamrzio barsu, jos kad kazu real prljavo igra....a onaj buskec legne uvijek pred kraj kad vode jedan razlike i valja se 3 minuta
[youtube][/youtube]
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Tony je odlicno konstatovao: Barcinom protivniku onakav penal se nikada ne svira, ali bas nikada! Evo jedan frisak primjer:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
sve više i više medija prenosi da traju pregovori oko teveza. kakva su vaša mišljenja, ja sam nekako podijeljen?
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- tony-mortale
- Kontakt:
kažu da je i papibaresi#6 je napisao/la:sve više i više medija prenosi da traju pregovori oko teveza. kakva su vaša mišljenja, ja sam nekako podijeljen?
svi znamo da od casana nema ništa ove sezone, dakle treba nam jedan napadač, e od teveza boljeg nema, mislim ima ali su svi pod ugovorom, al od ovih realnih opcija je najbolji, biće vjerovatno skup, ali to je već tuđa briga, od mene glas ZA (a on je vrlo važan-mislim glas
BOA BOA BOA, TENG TENG TENG HAHAHAHHA koji je ovo kralj
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Radije bih Super Marija ili Kuna, ali eto nije ni Karlitos los. Mislim da je on odlican za Italiju...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sad ce Silvio srediti ekipu, cim se on setka po svlacionicama, sprema se nesto.
Mislim da bi nam dobro dosao, pogotovo sto nema Cassana.
I ne bi se bas tako lako rijesio Taiwa, u dvije utakmice nije mogao pokazati sta moze, a ako mrtvi Antonini moze dobiti toliko prilika, vala moze i Taiwo.
Mislim da bi nam dobro dosao, pogotovo sto nema Cassana.
I ne bi se bas tako lako rijesio Taiwa, u dvije utakmice nije mogao pokazati sta moze, a ako mrtvi Antonini moze dobiti toliko prilika, vala moze i Taiwo.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
- majestic24
- Kontakt:
Ako dovedete Lulica,imati cete jos jednog simpatizera iz Bosne
ozbiljno mislim!!!!
ozbiljno mislim!!!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
ma kakav lulić bacaju bombe bezveze. taiwo je zasad loš ali polako ima vremena da se dokaže.

google translate sa milannwes sry. šta kažete je li rano da mu zaželimo dobrodošlicu?Tevez Agent: "We like the Milan"
Kiavash "Kia" Joorabchian, Tevez agent has spoken exclusively to Sky. The Iranian leadership met yesterday to discuss the Rossoneri their possible transfer of Carlos Tevez in the court of Massimiliano Allegri. The journalist has found the prosecutor in the famous restaurant in Milan "Giannino," Joorabchian has left open the doors of the transfer: "I heard Carlos and would be happy to come to Italy. We talked to the big Italian clubs AC Milan interest us. Tevez wants to play at a big club. "Adriano Galliani could meet for the second time tonight Argentinean agent in negotiations to continue.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Pa mozda jeste al mislim da je to gotova stvar.Ćelo je opasanbaresi#6 je napisao/la:ma kakav lulić bacaju bombe bezveze. taiwo je zasad loš ali polako ima vremena da se dokaže.
google translate sa milannwes sry. šta kažete je li rano da mu zaželimo dobrodošlicu?Tevez Agent: "We like the Milan"
Kiavash "Kia" Joorabchian, Tevez agent has spoken exclusively to Sky. The Iranian leadership met yesterday to discuss the Rossoneri their possible transfer of Carlos Tevez in the court of Massimiliano Allegri. The journalist has found the prosecutor in the famous restaurant in Milan "Giannino," Joorabchian has left open the doors of the transfer: "I heard Carlos and would be happy to come to Italy. We talked to the big Italian clubs AC Milan interest us. Tevez wants to play at a big club. "Adriano Galliani could meet for the second time tonight Argentinean agent in negotiations to continue.
Sacekajmo da se pojavi u millanellu.
A Taiwa treba malo sačekati da se privikne,kad smo mogli trpiti Abatea i Antoninija vala mozemo i njega jer je frajer zvijer mrtva.
I spominje se Veloso iz Genoe kao mogucnost,sto se mene tice moze odma
- tony-mortale
- Kontakt:
čini mi se da je taiwo završio karijeru u milanu, nema ga u zadnjih par utakmica ni na klupi a spreman je, izgleda da max na njega više ne računa, nije dobivao baš previše prilika ali sve što je igrao je bio loš, ako eventualno dobije još neku priliku moraće odigrati najbolje partije života da bi ostao, već se sve češće spominje njegov odlazak, a kreću špekulacije ko bi mogao doći na tu poziciju. Šteta stvarno sam od njega najviše očekivao od svih pojačanja.
a tevez bi trebao doći, kažu on je dogovorio svoje uslove još klubovi da se dogovore, a manchesteru je u interesu da ga se rješi, samo cifra od 25-30 miliona koja se spominje nije mala, a nama napad nije najslabija tačka, naprotiv najjači je dio tima, ok mora se neko dovesti umjesto casana, ali vezni i taj l bek su potrebniji
a tevez bi trebao doći, kažu on je dogovorio svoje uslove još klubovi da se dogovore, a manchesteru je u interesu da ga se rješi, samo cifra od 25-30 miliona koja se spominje nije mala, a nama napad nije najslabija tačka, naprotiv najjači je dio tima, ok mora se neko dovesti umjesto casana, ali vezni i taj l bek su potrebniji
Taiwo ? kad je tek dosao i ona utakmica protiv Bayerna po vasim postovima se dalo zakljuciti da ste vise nego zadovoljni njegovim nastupima .. Medutim sta se desava ? da li je on doista kalibar za Milan ? po onom sto Alegri smatra nije - il sta ?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
- tony-mortale
- Kontakt:
bio je i ozljeđen, pa kad se oporavio dobio je šansu u 2-3 utakmice serie a i 2-3 u LP, ni u jednoj nije pokazao ništa posebno, djeluje izgubljen moraju mu saigrači pokazivati kad treba krenuti naprijed kad ne i sl.
e sad jel mu trebalo dati više utakmica u kontinuitetu-ja mislim da jest, ali imaju ljudi u milanu plaćeni za to i izgleda da su skontali da nije taj kalibar, mada se još nadam da će mu dati zadnju šansu i da će je on iskoristiti
e sad jel mu trebalo dati više utakmica u kontinuitetu-ja mislim da jest, ali imaju ljudi u milanu plaćeni za to i izgleda da su skontali da nije taj kalibar, mada se još nadam da će mu dati zadnju šansu i da će je on iskoristiti
Mah, ja sam gledao nekoliko partija Milana gdje je Taiwo bio u prvoj postavi, posebno pomno sam pratio onu protiv BATE-a, al', ruku na srce, ništa posebno nije pokazao sem par dobrih prodora. Ostalo su bile izgubljene lopte i očajni centaršutevi. Opet, ima priliku da se pokaže, a nema dvojbe da je pouzdaniji od Ante. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.