FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nagradna igra JA VOLIM SARAJEVO!
http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=297" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fcsarajevo.ba/info.php?n=297" onclick="window.open(this.href);return false;
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jest vala, smiri se ba, ti ne navijas za zelju, ti mrzis sarajevogavran je napisao/la:Jug je napisao/la:Dobar si pravo. Da odem na kafu s curicom, ali kad je nadjem. Sefe kako ti kazes10.Skoro je napisao/la: Sta je pasa sa stvarnim zivotom? Imas li ga ikako ili se sve svelo na s.s.ba.? Pa visis na ovoj temi od jutra do mraka. Repliciras i na postove drugih navijaca na nasoj temi. Boze sacuvaj. Ne znam koliko imas godina ali bas mi je cudno da nemas nikakvih drugih interesa osim foruma. Hajde da su ti tvoji postovi konstruktivni, da se moze diskutovati vec su to samo gluposti ogranicenog strumfa. Ja bih volio da ozdravis, vjerovatno si mlad decko potrazi pomoc, a ako se izlijecis nadji djevojku prosetaj nekad sa njom, odi na kafu, mozes nekad i na utakmicu zelje otici nije zabranjeno..![]()
ˇajde ba vise,smori i nas a ne njih,nadji i decka samo popusti
Za zivot cijeli!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Svi smo mi Denis Comor !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
gluho i daleko bilo...Sarajlijc@ je napisao/la:Svi smo mi Denis Comor !
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Comor je ogromni potencijal samo sto mi to ne primjecujemo , uskoro bi trebao da potpise za jednog spanskog prvoligasa 
Amin Boze...slusaj,Comor na onoj poziciji nema sanse da ZNA igrat...Sarajlijc@ je napisao/la:Comor je ogromni potencijal samo sto mi to ne primjecujemo , uskoro bi trebao da potpise za jednog spanskog prvoligasa
mozda kao zadnji vezni jer je strasno spreman igrac..al to za Spaniju..ko zna mozda Muco ga jos vise progura..
FK SARAJEVO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne zna igrati ? Comor je najbolji bek u ligi.
hahahahahahhahahSarajlijc@ je napisao/la:Ne zna igrati ? Comor je najbolji bek u ligi.
stavljaj klub ispred druga,clana familije..il ko ti je comor vec...brate blago receno brukas se..
FK SARAJEVO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako si slijep pored ociju i ne vidis fudbalsku velicinu kakav je Denis Comor ? U njemu je buducnost Sarajeva, ma sta Sarajeva reprezentacije ! Al u kurcu
Vidis da se zajebajem druze malo na racun Cemera

Vidis da se zajebajem druze malo na racun Cemera
huuuh dobro je odahnuo sam..hahaha kontam brate ti ozb ..pa reko jel moguce da neko misli da je on za bekaSarajlijc@ je napisao/la:Kako si slijep pored ociju i ne vidis fudbalsku velicinu kakav je Denis Comor ? U njemu je buducnost Sarajeva, ma sta Sarajeva reprezentacije ! Al u kurcu![]()
Vidis da se zajebajem druze malo na racun Cemera![]()
FK SARAJEVO.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako ga ne izbace iz prvog tima pocecu da pratim NK Biser. 
mma_hz je napisao/la:Amin Boze...slusaj,Comor na onoj poziciji nema sanse da ZNA igrat...Sarajlijc@ je napisao/la:Comor je ogromni potencijal samo sto mi to ne primjecujemo , uskoro bi trebao da potpise za jednog spanskog prvoligasa
mozda kao zadnji vezni jer je strasno spreman igrac..al to za Spaniju..ko zna mozda Muco ga jos vise progura..![]()
Malaga je u pitanju...šeik ne pita koliko miliona košta
FORZA MARŠAL !!!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ide i Beli sa njim u paketu ali bice malo jeftiniji jer je dosta stariji...hodža je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Amin Boze...slusaj,Comor na onoj poziciji nema sanse da ZNA igrat...Sarajlijc@ je napisao/la:Comor je ogromni potencijal samo sto mi to ne primjecujemo , uskoro bi trebao da potpise za jednog spanskog prvoligasa
mozda kao zadnji vezni jer je strasno spreman igrac..al to za Spaniju..ko zna mozda Muco ga jos vise progura..![]()
Malaga je u pitanju...šeik ne pita koliko miliona košta![]()
koji ste vi navijaci i simpatizeri tako o svojim igracima govorit to nigdje nisam cuo.comor vase dijete igra za duplo manje pare od mnogih igraca u sarajevu a vama nevalja pa brate de vi sa foruma saberte kakvih para pa kupite dobrog skupog brzog iskusnog beka pa onda ga hljagajte
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Daj brate pusti se tih prica.astra1922 je napisao/la:koji ste vi navijaci i simpatizeri tako o svojim igracima govorit to nigdje nisam cuo.comor vase dijete igra za duplo manje pare od mnogih igraca u sarajevu a vama nevalja pa brate de vi sa foruma saberte kakvih para pa kupite dobrog skupog brzog iskusnog beka pa onda ga hljagajte
zasto brateSarajlijc@ je napisao/la:Daj brate pusti se tih prica.astra1922 je napisao/la:koji ste vi navijaci i simpatizeri tako o svojim igracima govorit to nigdje nisam cuo.comor vase dijete igra za duplo manje pare od mnogih igraca u sarajevu a vama nevalja pa brate de vi sa foruma saberte kakvih para pa kupite dobrog skupog brzog iskusnog beka pa onda ga hljagajte
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Definitivno nekima treba nogu dat na polusezoni jer vidi se da se ni 5% trude za klub, sto djabe da opterecujes ionako slab budjet bolje dovest jednog igraca al kako treba nego 3-4 mrtva prosjeka koji ti nista posebno ne znace za ekipu
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
nanek
ti mora da si sa ilidze il iz boljakovaSarajlijc@ je napisao/la:Ako ga ne izbace iz prvog tima pocecu da pratim NK Biser.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ma kakvinanek je napisao/la:ti mora da si sa ilidze il iz boljakovaSarajlijc@ je napisao/la:Ako ga ne izbace iz prvog tima pocecu da pratim NK Biser.
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Sarajevo nikad nije imalo goreg desnog beka od Čomora. Arsenijević je za njega Roberto Carlos desne strane. Nažalost trenutno nemamo boljih rješenja, ali puno očekujem od uprave u zimskom prelaznom roku.
P.s. moj prvi post na ovome forumu
P.s. moj prvi post na ovome forumu
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!