FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adoni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adoni » 24 nov 2011, 23:20

Jug je napisao/la:
tarikhordas je napisao/la:
Jug je napisao/la:Ma nemojte se brinuti za ove neuspjehe i za ispadanje iz kupa i veoma male sanse za titulu sta vas briga za to, vama je uprava otvorila fan shop to je bitno i veliki napredak, svaka cast upravi Sarajeva na otvaranju fan shop - jako bitna stvar ;)
A da pogledas mozda ako nista reprizu neke utakmice zelje. A ? Sta mislis o toj ideji ?
Sta mislis da ti odes malo do fan-shopa da pogledas sta ima, kad ste ispali iz svih opcija moguci za sve ? :lol:
Majstore kako ti nedosadi vise :roll: :roll:
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 24 nov 2011, 23:23

Čekao sam malo da se stiša situacija pa da kažem nešto vezano za vas. Ne bih rekao ništa, da se gotovo ista situacija nije desila i Želji na početku sezone, težak poraz u Evropi, neki nesretni porazi u Ligi, golovi u zadnjim minutama...nesreća. Tada su se našli neki da kritikuju Osima, način rada, pojačanja, čak su ga i tjerali, na utakmicama su se već nakon pola sata čuli zvižduci... Ipak kvalitet je na kraju izašao na vidjelo, ušli smo u seriju pobjeda, i došli na sami vrh. Ista stvar se vama dešava, kući i nekako zadržavate bodove, nema neke igre, igrači su pod pritiskom, podrška je slaba, čini se da nema izlaza. Slijedi pauza, duga pauza, mislim da će sve doći na svoje, igrači poput Kojaševića, Suljića, Torlaka, Sesara...pa na kraju krajeva i Škore, ne mogu, a da ne zablistaju, kad-tad. Pitanje je vremena kada će i Sarajevo krenuti da niže pobjede i onda će rame uz rame sa Željom odlučivati o prvaku ove sezone. Kvalitet je tu, ali trenutno ne ide. Polahko, samo sabura komšije.
SVE NAJBOLJE ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Jug
Kontakt:

Post Postao/la Jug » 24 nov 2011, 23:27

babilonTM je napisao/la:Čekao sam malo da se stiša situacija pa da kažem nešto vezano za vas. Ne bih rekao ništa, da se gotovo ista situacija nije desila i Želji na početku sezone, težak poraz u Evropi, neki nesretni porazi u Ligi, golovi u zadnjim minutama...nesreća. Tada su se našli neki da kritikuju Osima, način rada, pojačanja, čak su ga i tjerali, na utakmicama su se već nakon pola sata čuli zvižduci... Ipak kvalitet je na kraju izašao na vidjelo, ušli smo u seriju pobjeda, i došli na sami vrh. Ista stvar se vama dešava, kući i nekako zadržavate bodove, nema neke igre, igrači su pod pritiskom, podrška je slaba, čini se da nema izlaza. Slijedi pauza, duga pauza, mislim da će sve doći na svoje, igrači poput Kojaševića, Suljića, Torlaka, Sesara...pa na kraju krajeva i Škore, ne mogu, a da ne zablistaju, kad-tad. Pitanje je vremena kada će i Sarajevo krenuti da niže pobjede i onda će rame uz rame sa Željom odlučivati o prvaku ove sezone. Kvalitet je tu, ali trenutno ne ide. Polahko, samo sabura komšije.
SVE NAJBOLJE ! ;)
Pravi komsija :lol: Povedite i ovoga u fan-shop sto vam je uprava napravila, mozda bude bilo i za njega nesto.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 nov 2011, 23:28

babilonTM je napisao/la:Čekao sam malo da se stiša situacija pa da kažem nešto vezano za vas. Ne bih rekao ništa, da se gotovo ista situacija nije desila i Želji na početku sezone, težak poraz u Evropi, neki nesretni porazi u Ligi, golovi u zadnjim minutama...nesreća. Tada su se našli neki da kritikuju Osima, način rada, pojačanja, čak su ga i tjerali, na utakmicama su se već nakon pola sata čuli zvižduci... Ipak kvalitet je na kraju izašao na vidjelo, ušli smo u seriju pobjeda, i došli na sami vrh. Ista stvar se vama dešava, kući i nekako zadržavate bodove, nema neke igre, igrači su pod pritiskom, podrška je slaba, čini se da nema izlaza. Slijedi pauza, duga pauza, mislim da će sve doći na svoje, igrači poput Kojaševića, Suljića, Torlaka, Sesara...pa na kraju krajeva i Škore, ne mogu, a da ne zablistaju, kad-tad. Pitanje je vremena kada će i Sarajevo krenuti da niže pobjede i onda će rame uz rame sa Željom odlučivati o prvaku ove sezone. Kvalitet je tu, ali trenutno ne ide. Polahko, samo sabura komšije.
SVE NAJBOLJE ! ;)
Ma kralju nas je problem sto je ekipa sklepana al bukvalno nisu to bila ciljanja pojacanja vec smo primorani bili na to.Onda nismo pripreme odradili nikako jer znas i sam i vi i mi smo odmah u evropu krenuli tako da nije bilo prilike za dobre pripreme.Pa kad dodamo na to neprofesionalizam pojedinih igraca dobijes situaciju u koj smo sad ;) Ali bice to sve bolje kad prodju zimske pripreme :) ZIVIO !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 nov 2011, 23:41

Jug je napisao/la:
Jug je napisao/la:Ma nemojte se brinuti za ove neuspjehe i za ispadanje iz kupa i veoma male sanse za titulu sta vas briga za to, vama je uprava otvorila fan shop to je bitno i veliki napredak, svaka cast upravi Sarajeva na otvaranju fan shop - jako bitna stvar ;)
A da pogledas mozda ako nista reprizu neke utakmice zelje. A ? Sta mislis o toj ideji ?
Sta mislis da ti odes malo do fan-shopa da pogledas sta ima, kad ste ispali iz svih opcija moguci za sve ? :lol:
tebe treba udaljiti sa foruma
Za zivot cijeli!

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 25 nov 2011, 01:56

Jug je napisao/la:
e jesi zanimljiv u pm, hajd spomeni jos jedno 100 puta fan shop mozda se neko i nasmije

sto se tice nas, za ovu situaciju neko mora odgovarat, ili trener ili igraci, nesto se mora mjenjati

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 25 nov 2011, 09:23

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Jug je napisao/la:
tebe treba udaljiti sa foruma
Pasa moj hajde ga molim te odvedi na sljedecu utakmicu zelje nek' i on vidi gdje je grbavica. Ja cu ti dati pare za njegovu ulaznicu. Da bar ta dva i pol sasta ne bude na ovoj temi
:mrgreen:
Mi nikada odustati necemo...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 nov 2011, 11:50

zbog cega je sarajevo osvojilo tako malo trofeja u posljednji 20god a stalno smo u vrhu 2-3 mjesto.evo neki razloga,1 nemamo svoji ljudi u savezima,komitetima i ostalim sudiskim organizacijama,2 nekako smo sebi dusmani najveci krenemo u prvenstvbo dobro i onda neka afera,promjena trenera uprave i ostala previranja po klubu to nas je dosta kostalo zadnjih godina.3 stadion,kuci gubimo titule jednostavno prevelik je za ove uslove nemoze se napraviti pritisak na gostujuce igrace ko god dodje na kosevo osjeca se komotno,evo i ove godine da smo dobili siroki i velez sad bi bili prvi.volio bi cut i druga misljenja o ovoj temi

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 25 nov 2011, 11:53

bordobijeli je napisao/la:zbog cega je sarajevo osvojilo tako malo trofeja u posljednji 20god a stalno smo u vrhu 2-3 mjesto.evo neki razloga,1 nemamo svoji ljudi u savezima,komitetima i ostalim sudiskim organizacijama,2 nekako smo sebi dusmani najveci krenemo u prvenstvbo dobro i onda neka afera,promjena trenera uprave i ostala previranja po klubu to nas je dosta kostalo zadnjih godina.3 stadion,kuci gubimo titule jednostavno prevelik je za ove uslove nemoze se napraviti pritisak na gostujuce igrace ko god dodje na kosevo osjeca se komotno,evo i ove godine da smo dobili siroki i velez sad bi bili prvi.volio bi cut i druga misljenja o ovoj temi
nemozete vi meda otkad je umro rahmetli Alija.... pametnom dosta...
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 25 nov 2011, 11:58

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:zbog cega je sarajevo osvojilo tako malo trofeja u posljednji 20god a stalno smo u vrhu 2-3 mjesto.evo neki razloga,1 nemamo svoji ljudi u savezima,komitetima i ostalim sudiskim organizacijama,2 nekako smo sebi dusmani najveci krenemo u prvenstvbo dobro i onda neka afera,promjena trenera uprave i ostala previranja po klubu to nas je dosta kostalo zadnjih godina.3 stadion,kuci gubimo titule jednostavno prevelik je za ove uslove nemoze se napraviti pritisak na gostujuce igrace ko god dodje na kosevo osjeca se komotno,evo i ove godine da smo dobili siroki i velez sad bi bili prvi.volio bi cut i druga misljenja o ovoj temi
nemozete vi meda otkad je umro rahmetli Alija.... pametnom dosta...
il bolje reci pijuna jusufa popusenka. p,s. pusine ;)
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 25 nov 2011, 12:03

Ma u ovoj čemer ligi ne može niko meda, sve se svodi na namješetanje i ne regularne utakmice. Lako je vama dok imate Osima, ali nece ni on vjecno tu biti i sta cete onda.. Sve dok ekipe ne pocnu pobjeđivati kvalitetom, koje ruku na srce trenutno nema niko, nema nista od nas i u Europi cemo vjecno biti u pretkolima..
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 nov 2011, 12:08

[quote="ThE_mAnIaCs_1987"
Sta mislis da ti odes malo do fan-shopa da pogledas sta ima, kad ste ispali iz svih opcija moguci za sve ? :lol:[/quote]
tebe treba udaljiti sa foruma[/quote]

udaljen je.

trolove koji sam razaraju teme nećemo tolerisati. svak je dobrodošao da komentariše sve teme, ali oni koji samo žele uništiti diskusiju, nisu dobrodošli ni na jednoj temi.

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 25 nov 2011, 12:10

MaroonWhite1987 je napisao/la:Ma u ovoj čemer ligi ne može niko meda, sve se svodi na namješetanje i ne regularne utakmice. Lako je vama dok imate Osima, ali nece ni on vjecno tu biti i sta cete onda.. Sve dok ekipe ne pocnu pobjeđivati kvalitetom, koje ruku na srce trenutno nema niko, nema nista od nas i u Europi cemo vjecno biti u pretkolima..
ova ekipa Zelje ubjedjen sam nije gora ako nije bolja od one koja je igrala protiv njukastla... samo treba malo srece i vise para pa se napravi slican i veci uspjeh, igrati sa njukastlom 0-1, protiv malage 0-0, tamo 1-0 i to iz penala nije nimalo lose....Al mi je godra procitat to lako je vama vi IMATE OSIMA... :lol:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 nov 2011, 12:19

komsije sretan dan Drzavnosti...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 25 nov 2011, 12:32

MaroonWhite1987 je napisao/la:Ma u ovoj čemer ligi ne može niko meda, sve se svodi na namješetanje i ne regularne utakmice. Lako je vama dok imate Osima, ali nece ni on vjecno tu biti i sta cete onda.. Sve dok ekipe ne pocnu pobjeđivati kvalitetom, koje ruku na srce trenutno nema niko, nema nista od nas i u Europi cemo vjecno biti u pretkolima..
ova ekipa Zelje ubjedjen sam nije gora ako nije bolja od one koja je igrala protiv njukastla... samo treba malo srece i vise para pa se napravi slican i veci uspjeh, igrati sa njukastlom 0-1, protiv malage 0-0, tamo 1-0 i to iz penala nije nimalo lose....Al mi je godra procitat to lako je vama vi IMATE OSIMA... :lol:
Nije njima niko kriv sto nemaju legende i ljude koje cijene... Ustvari imaju legende ali one nece da mrdnu prstom da pomognu Sarajevu... I dok je takva situacija oni ce biti iza nas tj. na mjestu koje im i pripada...
KAda kazu Safet S. legenda Sarajeva pa sto vam ne pomogne onda... Prc niko ga ne cijeni kao sto on ne cijeni vas klub... Nasa najveca legenda ga vedri i oblaci i ako hoce moze ga smjeniti tj. ukloniti sa ovog sadasnjeg polozaja...
I onda kazu Safet najbolji fudbaler svih vremena pa kako je onda nas covjek na mnogo vecem polozaju od sljustre... Ivica je najveci fudbaler a to sto novinari koji navijaju za Sarajevo kazu da je Safet ili neko dr. iz Sarajeva najveci su price za malu djecu...
A to za I. Osima osvajali smo mi i dok on nije bio na celu Saveza...
A imali ste i vi svog covjeka u vrhu, Basica, pa nista niste osvojili jer niste imali nikakav kvalitet kao sto ga nemate ni sada...
Pozdrav ljubomorne i zavidne duse...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 nov 2011, 12:39

zeljeznicar nas ne interesuje ovo je tema fk SARAJEVO.SRETAN DAN DRZAVNOSTI JEDNA JEDINA NA VJERNOST TI SE KUNEM

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 25 nov 2011, 12:39

19TM87 je napisao/la:komsije sretan dan Drzavnosti...
Hvala, i vama neka je sretan!

MaroonWhite1987
Kontakt:

Post Postao/la MaroonWhite1987 » 25 nov 2011, 12:47

Arogantni je napisao/la:
Nije njima niko kriv sto nemaju legende i ljude koje cijene... Ustvari imaju legende ali one nece da mrdnu prstom da pomognu Sarajevu... I dok je takva situacija oni ce biti iza nas tj. na mjestu koje im i pripada...
KAda kazu Safet S. legenda Sarajeva pa sto vam ne pomogne onda... Prc niko ga ne cijeni kao sto on ne cijeni vas klub... Nasa najveca legenda ga vedri i oblaci i ako hoce moze ga smjeniti tj. ukloniti sa ovog sadasnjeg polozaja...
I onda kazu Safet najbolji fudbaler svih vremena pa kako je onda nas covjek na mnogo vecem polozaju od sljustre... Ivica je najveci fudbaler a to sto novinari koji navijaju za Sarajevo kazu da je Safet ili neko dr. iz Sarajeva najveci su price za malu djecu...
A imali ste i vi svog covjeka u vrhu, Basica, pa nista niste osvojili jer niste imali nikakav kvalitet kao sto ga nemate ni sada...
IZJAVA STOLJEĆA!

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 25 nov 2011, 13:03

Redžepagić i Dučić žele dovesti Hotu na Koševo.Najbliži da ponovo obuče bordo dres jeste Alen Škoro, koji je dobio papire iz Meksika i ukoliko nađe zajednički jezik sa Sarajevom, ponovo će biti stanovnik Koševa.

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 25 nov 2011, 13:11

19TM87 je napisao/la:komsije sretan dan Drzavnosti...
Hvala također ! ;)
Arogantni je napisao/la:Nije njima niko kriv sto nemaju legende i ljude koje cijene... Ustvari imaju legende ali one nece da mrdnu prstom da pomognu Sarajevu... I dok je takva situacija oni ce biti iza nas tj. na mjestu koje im i pripada...
Nek neko ovaj post prebaci u temu "Najsmješniji postovi na forumu" . Hebote, šta sve čovjek neće pročitati ovdje !
Svašta !
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: EastMadness i 85 gostiju.