NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: NFL
evo ga romo u elementu..nije ni prva cetvrtina zavrsila vec dva interceptiona.. 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
da je neki bolji tim sigurno bi to iskoristio...ovako cowgirls opet na 4 poena prednosti 

- Giallorossi
- Kontakt:
Joj ovoga Moore,lik taraba ziva,nezna zadrzat loptu u rukama,pokloni Cowboysima TD..odbrane dominiraju..
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
kako je samo los Miami :Da za onog kretena nemam rijeci minimum 5 tekmi mu moraju kazne dati
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
kakav TD Miamija....... 

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
o da da da
ovu utakmicu najvise pratimo mi navijaci giantsa

naravnoJuve-TZ je napisao/la:o da da da![]()

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
potencijalno opasna situacija za cowboyse...
hajmo delfini, bolji ste veceras...prenesite to u poene
hajmo delfini, bolji ste veceras...prenesite to u poene

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Sta je s Coltsima? Nekad sam pratio NFL dok je bio na Sportklubu i navijao za Coltse i osvojise. Tad je Payton Manning haro ligom. Cak sam i dres kupio.
Al ne pratim vec 2-3 godine i sad pogledam Coltsi zadnji. Omjer 0-10
Sta bi s ovom ekipom? Pa pretprosle su godine finale mescini igrali.

Al ne pratim vec 2-3 godine i sad pogledam Coltsi zadnji. Omjer 0-10

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
manning out citavu sezonu...kazu navijaci coltsa da je on 90% ekipe mada ja mislim da im ne ide nista od ruke i da su u rangu sa lionsima od prije 3 godineAlfa_Muzijak je napisao/la:Sta je s Coltsima? Nekad sam pratio NFL dok je bio na Sportklubu i navijao za Coltse i osvojise. Tad je Payton Manning haro ligom. Cak sam i dres kupio.![]()
Al ne pratim vec 2-3 godine i sad pogledam Coltsi zadnji. Omjer 0-10Sta bi s ovom ekipom? Pa pretprosle su godine finale mescini igrali.

Mene pitajAlfa_Muzijak je napisao/la:Sta je s Coltsima? Nekad sam pratio NFL dok je bio na Sportklubu i navijao za Coltse i osvojise. Tad je Payton Manning haro ligom. Cak sam i dres kupio.![]()
Al ne pratim vec 2-3 godine i sad pogledam Coltsi zadnji. Omjer 0-10Sta bi s ovom ekipom? Pa pretprosle su godine finale mescini igrali.

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
e jbg na 3 jarda i ne mogu da je uguraju... 

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Nista. Onda se cujemo dogodine, dok se majstor oporavi.Edin TM87 je napisao/la:Mene pitajAlfa_Muzijak je napisao/la:Sta je s Coltsima? Nekad sam pratio NFL dok je bio na Sportklubu i navijao za Coltse i osvojise. Tad je Payton Manning haro ligom. Cak sam i dres kupio.![]()
Pa ti si pravi Muzijak
Roger ti na avataru, a interesujes se za Coltse, ma nista Manning povrijedjen citavu sezonu, a bez njeg smo druga ekipa, ma ne sekiraj se, imamo prvi pick na draftu, pa ce dogodine bit 16-0
Pocni pratit, pa ces vidjet' dominaciju

Tvoj je avatar beze pravo.

Znaci pitar si
Ma ja sam jedini navijac Coltsa, pratim ih i na 0-10
Svi dodju, pitaju za njih i prodju 
Evo Romo krece u pobjednicki drive

- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Sta je ovo Saints 62:7 nas unistioEdin TM87 je napisao/la:Znaci pitar siMa ja sam jedini navijac Coltsa, pratim ih i na 0-10

Kakav je kreten Defense Koordinator Dolphinsa to je ne zapamceno
Umjesto da puste da Dallas napravi TD kad su vec u crvenoj zoni i da imaju napad za pobjedu minutu do kraja, oni ganjaju Murraya da ga tackle
A idiota

Ma nema motiva, jer nema Manninga, nece odbrana da igra, nego navrati dogodine, sa Manningom i prvim pickom na draftu, 31. pickom na draftu, 62. pickom na draftu, to ce bit velesila, jedino me brine GB u SuperBowlu, al' vidjet cemoAlfa_Muzijak je napisao/la:Sta je ovo Saints 62:7 nas unistioEdin TM87 je napisao/la:Znaci pitar siMa ja sam jedini navijac Coltsa, pratim ih i na 0-10
Evo Romo krece u pobjednicki driveNecemo valjda srusiti neke neslavne rekorde ove sezone.

oova ciganija mrtva...al neka da su izgubili plakali bi
to dobro rade
[youtube][/youtube]
najgori plac u historiji kosmosa..prevrnu se sa stolice

[youtube][/youtube]

najgori plac u historiji kosmosa..prevrnu se sa stolice

Moram priznat' da sam svasta pomislio na sad na snapu, kad vidjeh da je Romo holder
Prosle godine je SB igrao u Dallasu, pa ce ove godine Cowboysi do SB-a, koji se igra kod nas, sto znaci da cemo mi dogodine do SB-a

Prosle godine je SB igrao u Dallasu, pa ce ove godine Cowboysi do SB-a, koji se igra kod nas, sto znaci da cemo mi dogodine do SB-a

Ravens defense when best! I to bez Raya Lewisa. Bilo je uživanje gledati ovaj intenzitet u odbrani. Smith je paso travu cijelu noć. I odbrana San Francisca je haos jaka. Prođoše i 11. tekmu bez primljenog TD-a po zemlji!
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Favre vs. Rogers
Jednu od usporedbi nudi i NFL-ekspert Rick Reilly, i u tekstu između ostalog navodi:
You're either a Brett Favre man or an Aaron Rodgers man. Can't be both, same way you can't be a Sara Lee man and a Slim-Fast man. Not physically possible...
...Favre is one of the most unforgettable quarterbacks of all time. He's Halle Berry in a bikini. But Rodgers is Halle Berry in a bikini carrying an ice-cold 12-pack and the keys to a free Maserati.
U tekstu, sa čijim se sadržajem lično ne slažem skroz, autor već u naslovu navodi da je ovo sada Rogersov komšiluk.
Bez obzira na mišljenja usporedba je zanimljiva...
Jednu od usporedbi nudi i NFL-ekspert Rick Reilly, i u tekstu između ostalog navodi:
You're either a Brett Favre man or an Aaron Rodgers man. Can't be both, same way you can't be a Sara Lee man and a Slim-Fast man. Not physically possible...
...Favre is one of the most unforgettable quarterbacks of all time. He's Halle Berry in a bikini. But Rodgers is Halle Berry in a bikini carrying an ice-cold 12-pack and the keys to a free Maserati.
U tekstu, sa čijim se sadržajem lično ne slažem skroz, autor već u naslovu navodi da je ovo sada Rogersov komšiluk.
Bez obzira na mišljenja usporedba je zanimljiva...
"Float like a butterfly, sting like a bee"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.