Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
bavarian_bk
-
Kontakt:
Postao/la bavarian_bk » 20 nov 2011, 18:27
Monolog je napisao/la:Vedo im'o jednu odličnu priliku (mislim da je bio čak u offsideu), al' je puc'o glavom preko gola. Mog'o je komotno spustiti loptu nekome u sredini (možda je čak tamo bio i Sejo, nisam bio siguran). No, mora se priznati da se bori i da trči. Vjerujem da na kraju može doći do gola.
Sejo je nešto meljao u 2 dobre situacije. Namještao se dugo na lijevu nogu, a to su iskoristili HSV-ovci.
Sviran je bio offside u toj situaciji kad je glavom sutirao preko .
A sto se tice Seje , upravu si , imao dvije ciste lopte na desnoj ali namjestao se na lijevu i gotovo . Dobra obadvojica , narocito Sejo

-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 20 nov 2011, 18:28
Nego kako kaze Susic: "Pa mozda je i bolje, sto je iskljucen Salihovic (zutom)."

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
Pasodzigera
-
Kontakt:
Postao/la Pasodzigera » 20 nov 2011, 18:42
Principatus je napisao/la:Nego kako kaze Susic: "Pa mozda je i bolje, sto je iskljucen Salihovic (zutom)."

Pa mozda i nebi reko,da je Salihovic u prvoj protiv Portugala igrao upola,kao danas protiv Hamburga.
Ali HSV nije Portugal.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 20 nov 2011, 18:44
HSV nije Portugal, a ni bek nikad DM, ustvari Sejo danas igra jos vise isturenije. Kamo srece, da smo ga imali u Portugalu, da zavrsisi onu agoniju u sredini terena.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
harishp
-
Kontakt:
Pasodzigera je napisao/la:Principatus je napisao/la:Nego kako kaze Susic: "Pa mozda je i bolje, sto je iskljucen Salihovic (zutom)."

Pa mozda i nebi reko,da je Salihovic u prvoj protiv Portugala igrao upola,kao danas protiv Hamburga.
Ali HSV nije Portugal.
Tu su oni negdje
Kod Papeta je Salihovic uvijek imao zagarantovano pocetno mjesto u repci,ali onakav rovit je mucio i sebe i druge.
Mjeseci pauze su bili iza njega,vratit ce se nakon dvije sedmice,hoce kako da ne.Ono se razvuce na puna dva mjeseca.
Uostalom ko je kriv sto u dva meca i za nepunih 90 minuta zaradi dva zuta i suspenziju.
Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 20 nov 2011, 19:01, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
panties
-
Kontakt:
nema mi nista cudnije nego kad neko kaze da neki igrac ne odigra 100% za repku, il da bar igra ko sto igra u klubu...mislim, ne mozes ti porediti igranje u klubu i igranje u reprezentaciji. oni su u klubu svaki bozji dan zajedno, igraju svake sedmice...
onda dodje u reprezentaciju, 1-2 utakmice svakih par mjeseci i jos ih stavi selektor na neprirodne pozicije...
ne moze se to poredit.
...
-
Principatus
-
Kontakt:
Postao/la Principatus » 20 nov 2011, 19:02
HSV-ovci vise padaju od Portugalaca.
-
*p!p!t@*
-
Kontakt:
Principatus je napisao/la:HSV-ovci vise padaju od Portugalaca.
Joj kako me nervira ovaj Babel
Većeg' flopa i životu vidio nisam

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
Scof1eld
-
Kontakt:
panties je napisao/la:
onda dodje u reprezentaciju, 1-2 utakmice svakih par mjeseci i jos ih stavi selektor na neprirodne pozicije...
ne moze se to poredit.
vedo kad igra za repku uvijek igra na prirodnoj poziciji tj na klupi

ser del barça es el millor que hi ha !
-
*p!p!t@*
-
Kontakt:
Pa likaaaaaaaaaaaa !
Ne daj Bože da navijam za Hoffenheim poludio bih do sad' :S
Babel handri loptu maximalno, i kad' ne zna šta će s njom gurne je već pokrivenom igraču :S
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
panties
-
Kontakt:
Scof1eld je napisao/la:panties je napisao/la:
ne moze se to poredit.
vedo kad igra za repku uvijek igra na prirodnoj poziciji tj na klupi

ali ovdje je prica bila o salihovicu.
sto se vedada tice, njemu kad ide ide, a kad ne ide ne ide...
...
-
harishp
-
Kontakt:
panties je napisao/la:
ne moze se to poredit.
A imas i alternative za lijevu stranu da je to cudo jedno,pogotovo prije nego sto ce se Papac vratiti.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Ibizevic
-
Kontakt:
Stanislawski: Ibišević i Salihović mogu ići na zimu
Trener 1899 Hoffenheima Holger Stanislawski nema namjeru da zadržava nezadovoljne igrače koji žele da napuste klub među kojima su i reprezentativci Bosne i Hercegovine Vedad Ibišević i Sejad Salihović.
Glasine da Ibišević u januaru seli u Blackburn, a Salihović u Wolfsburg pomalo idu na živce treneru 1899 Hoffenheima, koji je njemačkom listu "Rhein Neckar Zeitung" izjavio da svi nezadovoljni igrači mogu da napuste ekipu.
"Svaka tri dana, moje igrače preseljavaju u neki novi klub. Razgovarao sam s njima i rekao im da nikog na želim uvjeravati da ostane, ali ne bih volio da napuste ekipu", rekao je Stanislawski.
Salihoviću ugovor ističe na kraju sezone i ako u januaru ne produži ugovor, sljedećeg ljeta bit će slobodan igrač što znači da će moći napustiti klub bez obeštećenja.
"Mogu zamisliti da ostanem u 1899 Hoffenheimu i želim da udružimo snage, sjednemo za stol i razgovaramo", rekao je Salihović za koga je prema pisanju njemačkih medija zainteresovan Wolfsburg.
Za Ibiševića je izvjesniji odlazak i to u engleski Blackburn.
"Volio bih da ostanu zbog svojih mogućnosti u nogometnom smislu. To su dokazali igrama za klub i reprezentaciju. Zato je normalno da su u fokusu drugih ekipa", zaključio je Stanislawski.
-
panties
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:panties je napisao/la:
ne moze se to poredit.
A imas i alternative za lijevu stranu da je to cudo jedno,pogotovo prije nego sto ce se Papac vratiti.

ja i ne prigovaram tome, vec sto ljudi porede igru u repki sa igrom u klubu.
...
-
panties
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Vedo na klupi protiv Freiburga

e nek je babela smotanog stavio.
igra salihovic barem.
...
-
yup
-
Kontakt:
Covjek koji je u formi dobije 10 minuta.
-
Goalgetter
-
Kontakt:
Postao/la Goalgetter » 26 nov 2011, 17:16
Vedo masi 100% sansu, sam pred golmanom

-
yup
-
Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Vedo masi 100% sansu, sam pred golmanom

Klasicni Vedo. 1-1.
-
Ibizevic
-
Kontakt:
Ima li prenos Hoffenheima na eurosportu?
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, ExEsPerac, forgempp, Goalgetter, Google Adsense [Bot], hurem, isko1807, jasmin10, Tihi, totasef1, tuzlanskinacin, Zeko87 i 90 gostiju.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []