Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
Ma ti nisi ni pogledao utakmice kad tvrdis za Bassonga da je dobar stoper, pa ja bi ga prosao a imam dvije lijeve noge
Arsenal je previse optimistican, bili ste zadnji na tabeli, smak svijeta na pocetku sezone, hocete ostavku Wengera, sada 3 kola poslije Wenger BOG, Van Persie vanzemaljac, najbolji igrac svijeta, ma kakvog svijeta, galaksije 
Pa dobro, nije ni da je igr'o sa nekim fantastičnim suigračima.belefront je napisao/la:Ma ti nisi ni pogledao utakmice kad tvrdis za Bassonga da je dobar stoper, pa ja bi ga prosao a imam dvije lijeve noge![]()
Ne znam za druge ,al' ja nisam jedan od takvih. Cijelo vrijeme sam bio za to da Wenger ostane, vjerov'o u ekipu, govorio da ima kvalitet za top 4 (da sam rekao za šta više izazvao bih nepotrebnu raspravu i ismijavanje). Igrački kadar je preveliki da bi to bila slaba ekipa- zato sam cijelo vrijeme vjerov'o u njih. I svakim danom sam sve više ubjedjen da će Arsenal i na Eastlandsu otkinuti makar bod u nadolazećoj tekmi.belefront je napisao/la:Arsenal je previse optimistican, bili ste zadnji na tabeli, smak svijeta na pocetku sezone, hocete ostavku Wengera, sada 3 kola poslije Wenger BOG, Van Persie vanzemaljac, najbolji igrac svijeta, ma kakvog svijeta, galaksije
Ekipa igra dobro, a praktično nema Sagne, Gibbsa, Diabya i Wilshira. Do prošlog kola nije bilo ni Vermaelena.
Uglavnom, da se vratim na topic i (još) na kratko osvrnem na Tottenham: Imate finu ekipu,možda i možete medju 4 , al' i ne ispred Arsenala.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tottenham ima odličnu ekipu, dobrog trenera koji ih je uigrao skoro do maksimuma. Da ne govorim o smirivanju Adebayora (iako nije dugo tu, no bitno je istaći da nema incidenata vezanih za njega). Zna se ko pije, a ko plaća. Koliko je samo godilo i pomirenje na relaciji Lennon - Redknapp.
Sjetimo se kako je to izgledalo kada je Aaron bio na klupi (iako je bio zdrav).
Ovako to izgleda X puta bolje, a to je primjetno i na rezultatima.
Mora se priznati da je Tottenham zreo da ponovo ode u CL. Naravno, bitno je da ostanu u ovom sastavu cijelu godinu (pa možda da čak pojačaju konkurenciju u odbrani, a sljedeće godine nek se bace u potragu za golmanom
). Ostanak Modrića i Balea je za njih premija. Također, ne treba zaboraviti ni Adebayorov ostanak u ekipi. On neće ići na AKN, a tada će i Chelsea i Arsenal ostati bez nekih igrača (mada mislim da se Kamerun nije kvalifikov'o).
Zamislite samo ukoliko dovedu neko pojačanje u odbrani. Neko provjereno ime. Novca im ne manjka, veoma su ambiciozni, a vjerujem da se neće kockati sa nekim igračima koji bi remetili atmosferu u timu (tipa Tevez). Forma im je u uzlaznoj putanji, a već su igrali sa Manchesterom, Cityjem, Arsenalom, Liverpoolom i Newcastleom.
Dakle, od uslovno rečeno većih utakmica, ostao je samo Chelsea.
A pogledajte bodovni saldo.
Svi znaju koliko Tottenham može zagorčati život svima koji pucaju na visoke pozicije. Svima. Imaju nezaustavljiva krila, nevjerovatno motoričan vezni red, te pakera poput VdV-a i strikera poput Adebayora. Ne znam šta im nedostaje.
Dakle, možda jedan pravi stoper koji se neće povrijediti svakih mjesec dana i jedan golman (mada Friedel + Cudicini nisu slabi, al' su u poznim godinama. Uh, volio bih kada bi Begović potpis'o za njih
).
Tottenham je trenutno ozbiljniji kandidat i od Liverpoola i od Arsenala kada je to 4. mjesto u pitanju. Liverpool će već u narednom kolu igrati kontra Chelsea na SB-u, pa ćemo vidjeti šta i kako oni mogu. Tipujem na Chelsea, nebitno što ih je Meireles utišao prošle godine.
Sljedeće kolo na WHL-u dočekuju Aston Villu (i to u ponedjeljak). Zamislite ako tu upišu 3 boda (a + imaju utakmicu manje).
Arsenal ide Norwichu i to bi moglo biti nezgodno, jer se tekma igra odmah poslije reprezentativnih utakmica, a svi znamo da Arsenal daje puno reprezentativaca. Vjerujem da će tu biti umora i svega ostalog, te da neće Topnici imati lak posao.
Iskreno, volio bih da Tottenham završi u prve četiri ekipe (Newcastle ne može, da ne bi bilo zabune).
A to će se desiti ukoliko ostanu u ovom sastavu, te ukoliko povrede ne budu učestale u veznoj i napadačkoj liniji (konkretno mislim na Modrića, Balea, VdV-a, Adebayora i Parkera). Ostali se kol'ko tol'ko mogu nadoknaditi.
Mora se priznati da je Tottenham zreo da ponovo ode u CL. Naravno, bitno je da ostanu u ovom sastavu cijelu godinu (pa možda da čak pojačaju konkurenciju u odbrani, a sljedeće godine nek se bace u potragu za golmanom
Zamislite samo ukoliko dovedu neko pojačanje u odbrani. Neko provjereno ime. Novca im ne manjka, veoma su ambiciozni, a vjerujem da se neće kockati sa nekim igračima koji bi remetili atmosferu u timu (tipa Tevez). Forma im je u uzlaznoj putanji, a već su igrali sa Manchesterom, Cityjem, Arsenalom, Liverpoolom i Newcastleom.
Tottenham je trenutno ozbiljniji kandidat i od Liverpoola i od Arsenala kada je to 4. mjesto u pitanju. Liverpool će već u narednom kolu igrati kontra Chelsea na SB-u, pa ćemo vidjeti šta i kako oni mogu. Tipujem na Chelsea, nebitno što ih je Meireles utišao prošle godine.
Sljedeće kolo na WHL-u dočekuju Aston Villu (i to u ponedjeljak). Zamislite ako tu upišu 3 boda (a + imaju utakmicu manje).
Iskreno, volio bih da Tottenham završi u prve četiri ekipe (Newcastle ne može, da ne bi bilo zabune).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
koliko samo srece protiv Fulhama, koji je bio odlican cijelo vrijeme, pogotovu drugo poluvrijeme. NEmogu da vjerujem da niste primili najamnje 4 komada, morate Friedela proglasiti nacionalnim herojem, koji šminkeraj 
Wir sind Borussia!
Ne mogu se pise odvojenoblack071 je napisao/la:koliko samo srece protiv Fulhama, koji je bio odlican cijelo vrijeme, pogotovu drugo poluvrijeme. NEmogu da vjerujem da niste primili najamnje 4 komada, morate Friedela proglasiti nacionalnim herojem, koji šminkeraj
Ocekivao sam takav odgovor, jer nemate argumenta da nisam u pravu. Ovo nije mjesto gdje ces ti poducavati pravopisu, ako cemo po tome, tvoji postovi su nepresusan izvor pravopisnih gresaka 
Fulham je pokazao i dokazao da je bolji tim u medjusobnom omjeru, barem je to bio onih 90-et minuta, a vi sa svojim šminkerajom ako uspijete kao Brum prosle sezone, javite se.
Jordan scored, and thats the game
Fulham je pokazao i dokazao da je bolji tim u medjusobnom omjeru, barem je to bio onih 90-et minuta, a vi sa svojim šminkerajom ako uspijete kao Brum prosle sezone, javite se.
Wir sind Borussia!
Nisam nista rekao, bili ste puno bolji, ali sreca prati hrabreblack071 je napisao/la:Ocekivao sam takav odgovor, jer nemate argumenta da nisam u pravu. Ovo nije mjesto gdje ces ti poducavati pravopisu, ako cemo po tome, tvoji postovi su nepresusan izvor pravopisnih gresaka
Trener Tottenhama 64-godišnji Harry Redknapp, koji je prije tri tjedna bio na operaciji srca, u ponedjeljak se vraća na trenersku klupu u utakmici protiv Aston Ville.
Redknapp zbog operacije nije mogao voditi svoju momčad na dvije utakmice, u domaćem prvenstvu protiv Fulhama, te u Europskoj ligi protiv Rubina iz Kazana.
'Ponekad niste svjesni da nešto nije u redu dok ne odete liječniku. No, sada se osjećam bolje negoli prije tri tjedna, pun sam energije i vodit ću svoju ekipu u utakmici protiv Aston Ville', kazao je u ponedjeljak Redknapp.
Redknapp zbog operacije nije mogao voditi svoju momčad na dvije utakmice, u domaćem prvenstvu protiv Fulhama, te u Europskoj ligi protiv Rubina iz Kazana.
'Ponekad niste svjesni da nešto nije u redu dok ne odete liječniku. No, sada se osjećam bolje negoli prije tri tjedna, pun sam energije i vodit ću svoju ekipu u utakmici protiv Aston Ville', kazao je u ponedjeljak Redknapp.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Adebayor trpa li trpa
Direktni plasma u CL je realni domet Tottenhama ove sezone.
Direktni plasma u CL je realni domet Tottenhama ove sezone.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- slani grad
- Kontakt:
jel ima neko neki fin stream..hvala unaprijed
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
http://88.80.11.29/slani grad je napisao/la:jel ima neko neki fin stream..hvala unaprijed
Ne znam da li ti je fin, al' ja gledam ovdje
Moze Totenhem medju cetri najbolja. Igraju dobar fudbal. Adebaojr i Parker su prava pojacanja. Bilo bi super kada bi mogli zadrzati ovog prvog.
Bejl i Modric - SILA!!
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sigurno uz VdV - a najveća snaga Tottenhama, odlično im leži 4 - 2 - 3 - 1 formacija, napokon je tu i napadač koji zna fino igrati fudbala.Valencia je napisao/la: Ne znam da li ti je fin, al' ja gledam ovdje.
Moze Totenhem medju cetri najbolja. Igraju dobar fudbal. Adebaojr i Parker su prava pojacanja. Bilo bi super kada bi mogli zadrzati ovog prvog.
Bejl i Modric - SILA!!
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- M. Scofield
- Kontakt:
Ne bude li nekih nepredviđenih ozljeda ključnih igrača uopće ne sumnjan u direktan plasman u LP
Audere est Facere
- M. Scofield
- Kontakt:
Sutra idemo u nastavak serije protiv WBA. Očekujem standardni sastav: Friedel, Walker, King, Kaboul, Assou-Ekotto, Lennon, Modrić, Parker, Bale, Van der Vaart, Adebayor i tri boda naravno
Audere est Facere
tottenham stvarno ima extra tim nadam se da ce se kvalifikovati u lp,pored ovih vjestackih timova sto se sve vise pojvaljuuju....
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
- M. Scofield
- Kontakt:
Mučimo se kad nema Modrića, puno znači za našu igru, najvažnija su tri boda Ade je u formi, Bolton slijedeće kolo za nastavka niza
Audere est Facere
Joao Pereira na meti Tottenhama kao i jos 2-3 igraca cija imena nisu spomenuli, mislim da nije potrebno novih igraca dovoditi, pokusao bih Modrica i Adebayora zadrzati, i dovesti jednog napadaca ili defanzivnog, zbog velike mogucnosti odlaska Corluke,Ekotta,Defoe i Pavlyuchenka 
Veoma dobra utakmica,puna ritma,u kojoj Tottenham moze pozdravljati kevu sudiji,ali isto tako im mogu i poklone slati.
Obilo se Harryu od glavu sto je celo vreme forsirao rezervni tim,pa i veceras da nisu stigle povrede Dos Santosa i Pavlycenka sigurno ne bi neki igraci dobili sansu.
Imali su oni posed lopte izuzetno visoko,umnogome je tome kumovao i crveni karton za Stafylidisa pa je Tottenham mogao jos vise da krene napred,jer dok je bilo 11 na 11 izuzetno su Solunci pokrivali teren i iz visokog postavljanja lako dolazili u situaciju za golove sto su u dva navrata nakon sjajnih asistencija ponovo odlicnog Georgiadisa,te ocajnih reakcije odbrane dosli do brzog vodstva od 0:2.
Drugo poluvreme su bili tu oko 16 ali bez zavrsnog udarca,gol neopravdano ponisten u onom stadiju akcije se ne sme ponistavati gol,jer je tek nakon postignut gola ceoni sudija mahao da se ponisti zbog lezanja na travi Contrerasa koji je u tome trenutku 2 cista gola Tottenhama spasao,kod druge situacije verovatno napravljen i prekrsaj ali sudija nije svirao(a trebao je),a kada je Contreras ostao da lezi na gol liniji pustio je akciju(a nije trebao),i tek nakon datog gola svirao.
Naravno ima tu i nesportskog ponasanja Tottenhama koji u zelji za pobedom nije zeleo da izbaci loptu vani,ali jbg.
Tottenham bi sa ovim porazom mogao vrlo lako da izleti iz EL ove sezone iako u zadnjem kolu igraju protiv Shamrocka,ali u mecu izmedju Rubina i PAOK dovovljan je i bod da bi prosli dalje,i ja verujem da ce taj ishod na kraju i biti.
Obilo se Harryu od glavu sto je celo vreme forsirao rezervni tim,pa i veceras da nisu stigle povrede Dos Santosa i Pavlycenka sigurno ne bi neki igraci dobili sansu.
Imali su oni posed lopte izuzetno visoko,umnogome je tome kumovao i crveni karton za Stafylidisa pa je Tottenham mogao jos vise da krene napred,jer dok je bilo 11 na 11 izuzetno su Solunci pokrivali teren i iz visokog postavljanja lako dolazili u situaciju za golove sto su u dva navrata nakon sjajnih asistencija ponovo odlicnog Georgiadisa,te ocajnih reakcije odbrane dosli do brzog vodstva od 0:2.
Drugo poluvreme su bili tu oko 16 ali bez zavrsnog udarca,gol neopravdano ponisten u onom stadiju akcije se ne sme ponistavati gol,jer je tek nakon postignut gola ceoni sudija mahao da se ponisti zbog lezanja na travi Contrerasa koji je u tome trenutku 2 cista gola Tottenhama spasao,kod druge situacije verovatno napravljen i prekrsaj ali sudija nije svirao(a trebao je),a kada je Contreras ostao da lezi na gol liniji pustio je akciju(a nije trebao),i tek nakon datog gola svirao.
Tottenham bi sa ovim porazom mogao vrlo lako da izleti iz EL ove sezone iako u zadnjem kolu igraju protiv Shamrocka,ali u mecu izmedju Rubina i PAOK dovovljan je i bod da bi prosli dalje,i ja verujem da ce taj ishod na kraju i biti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kažu da Ćorluka i Kranjčar Cro-tim
uskoro odlaze .
LUKA MODRIĆ mogao bi nakon siječnja ostati jedini hrvatski nogometaš u redovima Tottenhama, kojeg bi u zimskom prijelaznom roku mogli napustiti Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar.
Vedran Ćorluka je priznao kako je spreman za odlazak s White Hart Lanea, nakon što ga je iz prvog sastava istisnuo Kyle Walker. Zanimanje za Ćorluku pokazuje Roma, piše Daily Mail, koja hrvatskog reprezentativca želi dovesti kao zamjenu za ozlijeđenog Argentinca Nicolasa Burdissa.
Situaciju oko Nike Kranjčara, u kojeg je menadžer ''pijetlova'' Harry Redknapp izgubio povjerenje nakon problema s ozljedama hrvatskog reprezentativca, prate talijanski prvoligaši Lazio i Fiorentina, prenosi Tribalfootball.com. Talijanski izvori tvrde da bi Kranjčar mogao napustiti Tottenham u siječnju uz odštetu od 7 milijuna funti.
Ukoliko se obistine i najave kako Chelsea sprema novu rekordnu ponudu za Modrića, Harry Redknapp će ostati bez ijednog Hrvata u momčadi koja ih je početkom godine imala čak četvoricu kada je na posudbi bio i Stipe Pletikosa.
LUKA MODRIĆ mogao bi nakon siječnja ostati jedini hrvatski nogometaš u redovima Tottenhama, kojeg bi u zimskom prijelaznom roku mogli napustiti Vedran Ćorluka i Niko Kranjčar.
Vedran Ćorluka je priznao kako je spreman za odlazak s White Hart Lanea, nakon što ga je iz prvog sastava istisnuo Kyle Walker. Zanimanje za Ćorluku pokazuje Roma, piše Daily Mail, koja hrvatskog reprezentativca želi dovesti kao zamjenu za ozlijeđenog Argentinca Nicolasa Burdissa.
Situaciju oko Nike Kranjčara, u kojeg je menadžer ''pijetlova'' Harry Redknapp izgubio povjerenje nakon problema s ozljedama hrvatskog reprezentativca, prate talijanski prvoligaši Lazio i Fiorentina, prenosi Tribalfootball.com. Talijanski izvori tvrde da bi Kranjčar mogao napustiti Tottenham u siječnju uz odštetu od 7 milijuna funti.
Ukoliko se obistine i najave kako Chelsea sprema novu rekordnu ponudu za Modrića, Harry Redknapp će ostati bez ijednog Hrvata u momčadi koja ih je početkom godine imala čak četvoricu kada je na posudbi bio i Stipe Pletikosa.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Treba prebaciti izjave igraca i strucnog staba u temu ''vicevi'' jer tu i pripadaju..
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.