Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la harishp » 25 nov 2011, 18:42

Kako moze biti najbolja generacija kad je u nekim momentima i do 60% standardne postave repke ili grijalo klupu u klubovima ili ih nije bilo ni na mapi.Dokle to zamazivanje ociju i kome.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 25 nov 2011, 18:53

harishp je napisao/la:Kako moze biti najbolja generacija kad je u nekim momentima i do 60% standardne postave repke ili grijalo klupu u klubovima ili ih nije bilo ni na mapi.Dokle to zamazivanje ociju i kome.
jesi i ti zapeo... ovo je najbolja generacija od 2008....;)

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 nov 2011, 19:05

harishp je napisao/la:Kako moze biti najbolja generacija kad je u nekim momentima i do 60% standardne postave repke ili grijalo klupu u klubovima ili ih nije bilo ni na mapi.Dokle to zamazivanje ociju i kome.
Gubis dodir sa stvarnoscu.

Haj budi konkretan onda i reci koja je igracki bolja generacija od ove pa da izvsimo komparaciju.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 nov 2011, 19:12

Ja ću vama nešto otvoreno da kažem:

Ebo vas Sušić...
Upitajte se koliko se njemu ostaje na klupi...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 nov 2011, 19:17

AYAN je napisao/la:Ja ću vama nešto otvoreno da kažem:

Ebo vas Sušić...
dobro je sada i tebe...kad neko napise **** vas Osim ..pocnete kukati na svakoj mogucoj temi ..kako ih nije stid ovo ono, prizivate banove itd itd...a ti tako hladno psujes susica ... :roll: :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 25 nov 2011, 19:31

mozak je napisao/la:
EDIX je napisao/la:ljudi susic kad je doso u reprezentaciju i tamo naso pravi HAOS covjek je uspio uvesti u reprezentaciju red i disciplinu za kratko vrijeme, neprave se pobjednicke ekipe preko noci za to treba vremena i zato velika podrska papetu da ostane a NADAM se da tako misli i vecina navijaca u BIH................i zato sa papetom u brazil na SP..........
Kako onda nazvati stanje koje je zatekao njegov prethodnik!
Pusti bola te priče, safet je imao cilj koji nije ispunio!Svi smo govorili, neka ostane do kraja kvalifikacija, ako neuspije, ćao!
Nije on ispao od portugala, već od albanije, nikad lošije francuske, rumuna kojih nema na fudbalskoj mapi!
Meni je najgore što se experimentiše sa najboljom generacijom!Sad će početi priče, grčka evropski prvak, slovaci već bili na svjetskom..itd itd!
Pusti te price "nikad losija Francuska", a tamo sve igraci iz Reala, Arsenala, Chelsea... i tako dalje sve do njihove cetvrte postave. Neuspjeh bi bio da nismo otisli u baraz, mada ni to nije bilo lako pored Rumunije, Bjelorusije i Albanije. Nisu to bezvezne ekipe kao sto neki tvrde. Sa rumunima smo imali samo poraze a Safet ih po prvi put pobjedi. Smatram da nam u barazu protiv onako naostrenih portugalaca nebi pomogli ni Mourinho i Sir Alex zajedno na klupi umjesto Susica. Ljudi su imali svoj dan a kada imaju svoj dan mogu poderati i Spaniju bez problema (dokazano), a ne nas ovakve kakvi smo.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 nov 2011, 19:32

Sve sami strucnjaci ....
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 25 nov 2011, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 nov 2011, 19:34

mma_hz je napisao/la:

Ebo vas Sušić...
dobro je sada i tebe...kad neko napise **** vas Osim ..pocnete kukati na svakoj mogucoj temi ..kako ih nije stid ovo ono, prizivate banove itd itd...a ti tako hladno psujes susica ... :roll: :roll: :roll:
Nisam mislio u kontekstu Legende BH fudbala, nego svi nešto filozofirate, a izgleda da se njemu uopšte ne ostaje na klupi BiH.
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 25 nov 2011, 19:37, ukupno mijenjano 1 put.
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2011, 19:41

AYAN je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:

Ebo vas Sušić...
Nisam mislio u kontekstu Legende BH fudbala, nego svi nešto filozofirate, a izgleda da se njemu uopšte ne ostaje na klipi BiH.
Vjerovatno je razlog iz tvog prvog posta.Niko ne zeli da ga svaka susa spominje u negativnom kontestu ''za nista''
Iskreno receno vecina imalo kvalitetnijih pa bogami i nekvalitetni treneri izbjegavaju mjesto selektora.
Na stranu sto je ubjedljivo najmanja plata selektorska u Evropi a vazda najveca su ocekivanja.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2011, 19:52

Analic je napisao/la:

Haj budi konkretan onda i reci koja je igracki bolja generacija od ove pa da izvsimo komparaciju.
Nikakva razlika,sve su generacije na kraju krajeva luzerske.Uvijek zamalo u stvari duplo golo,razvale Dansku na Parkenu i onda pet bajrama moze proci ali ih mi na Kosevu necemo dobiti.Na Marakani nakon primljenog gola ''cuvali''rezultat :roll:
Protiv Portugala prvi dio,igraj,ofo,ono,napadi,precke,stative i lole ko s poslom uvale gol tako i u Zenici,u stvari u Zenici nikako.Ova ''najbolja'' generacija razvali Francusku a poslije onoliko promasenih stopostotnih sansi morala je doci kazna.Protiv Portugala drugi dio svi se nesto porazbolili,nekog sracka,nekog ne znam, a nekom ne mogu.
P.S I nemoj samo ti o stvarnosti,duse ti :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 25 nov 2011, 20:02

calcio je napisao/la:
mozak je napisao/la:
EDIX je napisao/la:ljudi susic kad je doso u reprezentaciju i tamo naso pravi HAOS covjek je uspio uvesti u reprezentaciju red i disciplinu za kratko vrijeme, neprave se pobjednicke ekipe preko noci za to treba vremena i zato velika podrska papetu da ostane a NADAM se da tako misli i vecina navijaca u BIH................i zato sa papetom u brazil na SP..........
Kako onda nazvati stanje koje je zatekao njegov prethodnik!
Pusti bola te priče, safet je imao cilj koji nije ispunio!Svi smo govorili, neka ostane do kraja kvalifikacija, ako neuspije, ćao!
Nije on ispao od portugala, već od albanije, nikad lošije francuske, rumuna kojih nema na fudbalskoj mapi!
Meni je najgore što se experimentiše sa najboljom generacijom!Sad će početi priče, grčka evropski prvak, slovaci već bili na svjetskom..itd itd!
Pusti te price "nikad losija Francuska", a tamo sve igraci iz Reala, Arsenala, Chelsea... i tako dalje sve do njihove cetvrte postave. Neuspjeh bi bio da nismo otisli u baraz, mada ni to nije bilo lako pored Rumunije, Bjelorusije i Albanije. Nisu to bezvezne ekipe kao sto neki tvrde. Sa rumunima smo imali samo poraze a Safet ih po prvi put pobjedi. Smatram da nam u barazu protiv onako naostrenih portugalaca nebi pomogli ni Mourinho i Sir Alex zajedno na klupi umjesto Susica. Ljudi su imali svoj dan a kada imaju svoj dan mogu poderati i Spaniju bez problema (dokazano), a ne nas ovakve kakvi smo.
Joj ovog!
Rekao sam nikad lošije francuske, znači francuske koja se mogla proći!Kakvi su te sad klubovi spopali!
Ako su rumuni bili neka prijetnja u tome trenutku, onda nemam komentara, za razliku od nekad rumuna!
Sušić se zadovoljavao bodom iz albanije, i eto mu njegovih procjena i kalkulacija!
Pričamo o cjelom ciklusu, a ne o utakmici iz pariza, lisabona...
Već je i sada počeo sa kalkulacijama, bodom iz grčke, slovačke...
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 nov 2011, 20:05

harishp je napisao/la:Vjerovatno je razlog iz tvog prvog posta.Niko ne zeli da ga svaka susa spominje u negativnom kontestu ''za nista''Iskreno receno vecina imalo kvalitetnijih pa bogami i nekvalitetni treneri izbjegavaju mjesto selektora.Na stranu sto je ubjedljivo najmanja plata selektorska u Evropi a vazda najveca su ocekivanja.
Pa da li si ti za Sušića na mjestu selektora ili ne?
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2011, 20:16

AYAN je napisao/la:
harishp je napisao/la:Vjerovatno je razlog iz tvog prvog posta.Niko ne zeli da ga svaka susa spominje u negativnom kontestu ''za nista''Iskreno receno vecina imalo kvalitetnijih pa bogami i nekvalitetni treneri izbjegavaju mjesto selektora.Na stranu sto je ubjedljivo najmanja plata selektorska u Evropi a vazda najveca su ocekivanja.
ja iskreno NE,nismo zasluzili ni Ivicu ni Papeta.Ciro i takvi dolaze u obzir,jer ovce ne vole komplikovano.Yebavanja mama,slanja u PM itd.
A na kraju krajeva ko ovce pita zasto.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 25 nov 2011, 20:24

harishp je napisao/la:
AYAN je napisao/la:
ja iskreno NE,nismo zasluzili ni Ivicu ni Papeta.Ciro i takvi dolaze u obzir,jer ovce ne vole komplikovano.Yebavanja mama,slanja u PM itd.
Dzabe tebi tvoje iskjreno ne kada tvoji postovi drugu pricu pricaju.

Uostalom, imas vise energije i motivacije da branis Susica nego Susic samog sebe. Dok Susic u Parizu hladi muda i razmislja hoceli ili nece preuzeti ovakvu generaciju jos jedan ciklus, ti isprzi svoju tastaturu braneci neobranjivo.

Sajo Safet neispuni cilj, sa igracima dje sam tvrdio da imaju kvalitet za velike stvari. Kritika na Susica, nema veze sa buducim trenerima ili proslim ala Ciro cokolada. Tako da nemoras ni ti uporedivati neuporedivo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2011, 20:31

@Anti NWO dzabe tebi citati kad ti promaja duva.
Sutio si kao i vecina ko hinje dok se nije zavrsila ova kvalifikacija,pa onda izronili na povrsinu.
A dobro se zna sta prvo ide na povrsinu.
Razlika izmedju kritike,hinje i raznoraznih pljuvanja je velika,ocito takvi i ne uoce razliku.
Uostalom mozes razprdjavati do mile volje,ali niti ces ti ,niti neko drugi odlucivati hoce li Pape ostati ili ne.
Nego samo on.To je ona yeba,sto handri koke a horoz nije.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 nov 2011, 20:41

harishp je napisao/la:
AYAN je napisao/la:
Ok pa npr ja bih bio zadovoljan da Sušić ostane, ali izgleda, da je on Repku iskoristio kao "odskočnu dasku"... Pa da Oćže da vodi nekoga u evropi...

Međutim moje je mišljenje da su njegovi trenerski dometi slični Bakinim... Živi bili pa vidjeli...
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2011, 20:46

Jest kao sto su recimo vecina bivsih selektora BIH repke iskoristili odskocnu dasku i odskocili da ne kazem gdje.
Jos poslije toga nayebali,kakva odskocna daska.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 nov 2011, 21:14

harishp je napisao/la:Jest kao sto su recimo vecina bivsih selektora BIH repke iskoristili odskocnu dasku i odskocili da ne kazem gdje.
Onda ako je već dobar, bolje da ostane, nego da nayebe...kao drugi... :mrgreen:
Željo i samo Željo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2011, 21:49

AYAN je napisao/la:
harishp je napisao/la:Jest kao sto su recimo vecina bivsih selektora BIH repke iskoristili odskocnu dasku i odskocili da ne kazem gdje.
Onda ako je već dobar, bolje da ostane, nego da nayebe...kao drugi... :mrgreen:
I jedno tako dva'est godina :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 25 nov 2011, 22:29

Analic je napisao/la:

evo ja cu predlozit', pa vi komparirajte... bakina repka 2002-2005... :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, Shogun i 11 gostiju.