NK Iskra Bugojno
Re: Iskra Bugojno
Iskra-Zeljeznicar Srijeda 12.10.2011...Stadion: Jaklic.
Bili sta od ove tekme sa Zeljom???
Iskra je poslije UNIS-a najugroženiji tim. Ako vam još neko uzme bodove u Bugojnu crno Vam se piše, ovo govorim zbog toga jer ste tri domaće utakmice već igrali tri za tri, Orašje, Gradina i Čapljina i ukoliko vam netko još "otkine" neki bod đe mislite nadoknaditi izgubljeno kad nemate pravo igrat u gostima. Valjda nešto napravite na polusezoni jer ovako crno Vam se piše!
mi smo potonuli ko TITANIKsony_91 je napisao/la:Iskra je poslije UNIS-a najugroženiji tim. Ako vam još neko uzme bodove u Bugojnu crno Vam se piše, ovo govorim zbog toga jer ste tri domaće utakmice već igrali tri za tri, Orašje, Gradina i Čapljina i ukoliko vam netko još "otkine" neki bod đe mislite nadoknaditi izgubljeno kad nemate pravo igrat u gostima. Valjda nešto napravite na polusezoni jer ovako crno Vam se piše!

evo nam i Omladinca.hahaahahha
Mislis, poslije UNIS-a i Omladinca?sony_91 je napisao/la:Iskra je poslije UNIS-a najugroženiji tim. Ako vam još neko uzme bodove u Bugojnu crno Vam se piše, ovo govorim zbog toga jer ste tri domaće utakmice već igrali tri za tri, Orašje, Gradina i Čapljina i ukoliko vam netko još "otkine" neki bod đe mislite nadoknaditi izgubljeno kad nemate pravo igrat u gostima. Valjda nešto napravite na polusezoni jer ovako crno Vam se piše!

Sada je takov_b_8_9 je napisao/la:Mislis, poslije UNIS-a i Omladinca?sony_91 je napisao/la:Iskra je poslije UNIS-a najugroženiji tim. Ako vam još neko uzme bodove u Bugojnu crno Vam se piše, ovo govorim zbog toga jer ste tri domaće utakmice već igrali tri za tri, Orašje, Gradina i Čapljina i ukoliko vam netko još "otkine" neki bod đe mislite nadoknaditi izgubljeno kad nemate pravo igrat u gostima. Valjda nešto napravite na polusezoni jer ovako crno Vam se piše!
Dosta je trulog kod nas, ali kruze price da ce Selimovic na zimskoj pauzi dovesti par "svojih" provjerenih igraca, jer smo svi svjesni da ovako nikoga fer ne mozemo dobiti. Nazalost, propade jos jedna sezona za Iskru, dalje od sredine tabele necemo moci, ali ne vjerujem da cemo ispasti iz lige.sony_91 je napisao/la:Sada je takov_b_8_9 je napisao/la:Mislis, poslije UNIS-a i Omladinca?sony_91 je napisao/la:Iskra je poslije UNIS-a najugroženiji tim. Ako vam još neko uzme bodove u Bugojnu crno Vam se piše, ovo govorim zbog toga jer ste tri domaće utakmice već igrali tri za tri, Orašje, Gradina i Čapljina i ukoliko vam netko još "otkine" neki bod đe mislite nadoknaditi izgubljeno kad nemate pravo igrat u gostima. Valjda nešto napravite na polusezoni jer ovako crno Vam se piše!
Kako Iskra odigra danas, znali ko...hvala
Evo sad pogledah rezultate...svaka cast Iskri, jedini dobili u gostima..respekt
Svaka čast za Vandale.Najorganizovanija navijačka grupa u Prvoj ligi.
http://fkbuducnostbanovici.****/
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.
Jedna si JEDINA!!! VANDALI BUGOJNO!
" onclick="window.open(this.href);return false;
bravo momci...ovo se trazi 

Izgleda da dolaze bolja vremena za Iskru i Vandale.. 

Svaka cast momcidoci je napisao/la:Jedna si JEDINA!!! VANDALI BUGOJNO!
Nažalost ostalo je samo ime. Odavno je u GojnoBu dosta stvari trulo a nogomet je na margini i to na njenom dnu.
Ova tribina je nekad moćno izgledala potpuno ispunjena i sa gromoglasnom podrškom.
Ova tribina je nekad moćno izgledala potpuno ispunjena i sa gromoglasnom podrškom.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Bivši golman Sarajeva Dini Hamzić i mladi napadač bugojanske Iskre Irhan Smajić potpisali su dvogodišnje ugovore
Sa druge strane 21-godišnji Smajić je jedan od najtalentovanijih napadača u BiH, a i on je dogovorio dvogodišnju saradnju.....
tako da smo ostali od jednog od najboljih igraca...
Sa druge strane 21-godišnji Smajić je jedan od najtalentovanijih napadača u BiH, a i on je dogovorio dvogodišnju saradnju.....
tako da smo ostali od jednog od najboljih igraca...
Da li ste ikoga doveli?Priča li se o kakvim imenima
Haris Seferovic i Alvin Karadza su se vratili u Iskru...Nakon nove godine trebala bi krenuti i zvucnija imena jer prema najavama ide se na PL definitivno 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.