AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
vecchie maniere
- Kontakt:
Re: AS Roma
Daj arogantni bjaži malo bogati..... furaj s ove teme i idi prosipati se na drugu stranu....
FORTIS CADERE CEDERE NON POTEST
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
NO ALLA TESSERA DEL TIFOSO
Arogantni je napisao/la: Ja makar Romu spominjem na temi koja pripada tom klubu a ti provociras glupostima o JUVETU na dr. temama...
KOMPLEXASU... Koji se pretvara da je navijac Napolia a ustvari navija za klub koji smo vidjeli na djelu u Torinu gdje je pokazao svu svoju premoc sa ne znam dal i jednim sutem prema golu...
Kad vidim tvoje komentare, ne mogu da se oduprem utisku da si se edukovao na istoj onoj web stranici na kojoj svaki covek sa IQom vecim od sobne temperature deluje kao clan MENSE. Naravno, govorim o JBu. Zato ti ne zameram, samo cu da te ignorisem.
- spielführer_21
- Kontakt:
Roma (4-3-1-2): 24 Stekelenburg; 11 Taddei, 44 Kjaer, 4 Juan, 3 Josè Angel; 23 Greco, 16 De Rossi, 19 Gago; 15 Pjanic; 8 Lamela, 9 Osvaldo
Udinese (3-5-1-1): 1 Handanovic; 17 Benatia, 5 Danilo, 11 Domizzi; 8 Basta, 3 Isla, 66 Pinzi, 20 Asamoah, 27 Armero; 83 Floro Flores; 10 Di Natale
Trebala bi ovo biti dobra utakmica, obje ekipe igraju lijepo i imaju sjajne pojedince. Samo da Lamela nastavi sa sjajnim predstavama i nema zime..
Udinese (3-5-1-1): 1 Handanovic; 17 Benatia, 5 Danilo, 11 Domizzi; 8 Basta, 3 Isla, 66 Pinzi, 20 Asamoah, 27 Armero; 83 Floro Flores; 10 Di Natale
Trebala bi ovo biti dobra utakmica, obje ekipe igraju lijepo i imaju sjajne pojedince. Samo da Lamela nastavi sa sjajnim predstavama i nema zime..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
ja ne znam odakle njega izvadi, a pjanic super igrao na toj poziciji i sad ga mjenja prema naprijedAllAbout je napisao/la:ovaj greco je ispodprosjecan igrac
utakmica smor
ja sam prinudjen da ono gledam
nema potpisa
Slaba utakmica, pregrst izgubljeni lopti na obje strane, Udinese imao možda više šansi, ali sve je to nekako traljavo, ovo meni miriše na neriješeno, što bi ja iskreno i najviše volio
.
Nadam se boljoj igri u drugom dijelu. A ovo zadnje kad sudija svira kraj je baš
, još Pjanić protestuje a ima žuti, primjetio sam da je ove sezone dobio puno žuti, koji mu je ovo, ako neko zna?
Nadam se boljoj igri u drugom dijelu. A ovo zadnje kad sudija svira kraj je baš
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Udinese dosta bolje al jbg nece lopta u go... Jos kad se tome doda sudijska naklonost Romi onda je i jasno zasto ne vode...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
De nemoj zezat kakva lopta u gol na cijeloj utakmici nije bilo normalne sanse,neznas koje gori,nijedni nisu u stanju zadrzati loptu duze od pola minuteArogantni je napisao/la:Udinese dosta bolje al jbg nece lopta u go... Jos kad se tome doda sudijska naklonost Romi onda je i jasno zasto ne vode...
Valjda bude bolje drugo poluvrijeme
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Udine bolje i konkretnije. Stvarno su najvece iznenadjenje prvenstva. Otisao im ponajbolji igrac iz sve tri linije tima, a oni gaze li gaze. Roma nikada nije dobro igrala na Friuliju, pa tako da ovaj rezultat i nije neko mnogo veliko iznenadjenje. Cassetti opet ispao "kao iz voza". To ce morati Sabatini da resi nekako.
Kao sto sam i ranije naveo to da ce Udine pobjediti Romu obistinilo se na kraju... Cak sam i pogodio rezultat...
Da se lagano sumira bolje Udine ne za 2 gola ali pobjeda od recimo 2:1 ili 1:0 bi bila cista... Udine bolje u 1. poluvremenu a u 2. Roma ali ne u nekoj vecoj mjeri...
Da se lagano sumira bolje Udine ne za 2 gola ali pobjeda od recimo 2:1 ili 1:0 bi bila cista... Udine bolje u 1. poluvremenu a u 2. Roma ali ne u nekoj vecoj mjeri...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
- JuveSissoko
- Kontakt:
Roma i njena pojacanja... 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- sarajlija89
- Kontakt:
Slabo prvo, nesto bolje drugo poluvrijeme.
Šest od šest Udinese kod kuće, samo jedan primljeni gol. Stvarno luda ekipa, svi očekuju neki njihov pad, ali oni iz kola u kolo igraju dobro.
Roma je imala par prilika na početku drugog poluvremena, kasnije zatvorili utakmicu, ali eto, pobjeze ondje Di Natale, neplanirano. Jos se i Kjaer povrijedio...
Dosta oscilacija za Romu, nakon sjajne igre protiv Leccea u proslom kolu...
@Magica
Nemoj molim te, zapocinjati takve vrste rasprava, pa vidis u sta nam se pretvorio ovaj, nekada najbolji dio, foruma. Vas nekolicina ga u velikoj mjeri opstruira takvim postovima i apelujem da to ne radite.
Šest od šest Udinese kod kuće, samo jedan primljeni gol. Stvarno luda ekipa, svi očekuju neki njihov pad, ali oni iz kola u kolo igraju dobro.
Roma je imala par prilika na početku drugog poluvremena, kasnije zatvorili utakmicu, ali eto, pobjeze ondje Di Natale, neplanirano. Jos se i Kjaer povrijedio...
Dosta oscilacija za Romu, nakon sjajne igre protiv Leccea u proslom kolu...
@Magica
Nemoj molim te, zapocinjati takve vrste rasprava, pa vidis u sta nam se pretvorio ovaj, nekada najbolji dio, foruma. Vas nekolicina ga u velikoj mjeri opstruira takvim postovima i apelujem da to ne radite.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Od Rome se i ne očekuju neki značajni rezultati s obzirom na igrački kadar , ukoliko ameri odriješe kesu i dovedu kvalitetna pojačanja a ne odpatke iz drugih klubova mogu nešto i očekivati ali ovako...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Koji je to "otpadak" zavrsio u Romi ove sezone sem Gaga?Saurman je napisao/la:Od Rome se i ne očekuju neki značajni rezultati s obzirom na igrački kadar , ukoliko ameri odriješe kesu i dovedu kvalitetna pojačanja a ne odpatke iz drugih klubova mogu nešto i očekivati ali ovako...
Heinze jeste potrosen igrac, ali je dosao za dzabe da bi ulazio sa klupe. Kjaer je u Italiji bio extra trazen - druga stvar sto mu ne lezi nemacki fudbal. Osvaldo se dobro pokazao u La Ligi, te je zato skupo placen.
Ostali su mladi i perspektivni (Stek, Angel, Pjanic, Bojan, Borini, Lamela).
Roma mora da sredi odbranu i onda ce biti ponovo u borbi za titulu.
Prvo ću krenuti od već spomenutog Gaga , Hainze , Borini , Lamela , Pjanić ( u Lyonu nije mogao izboriti prvu postavu pored flopa Gourcuffa ) Osvaldo -teški kloc koji se seljako iz kluba u klub već je promjenio 4 kluba iz Italije prije Rome.MaGiCa je napisao/la:Koji je to "otpadak" zavrsio u Romi ove sezone sem Gaga?Saurman je napisao/la:Od Rome se i ne očekuju neki značajni rezultati s obzirom na igrački kadar , ukoliko ameri odriješe kesu i dovedu kvalitetna pojačanja a ne odpatke iz drugih klubova mogu nešto i očekivati ali ovako...
Heinze jeste potrosen igrac, ali je dosao za dzabe da bi ulazio sa klupe. Kjaer je u Italiji bio extra trazen - druga stvar sto mu ne lezi nemacki fudbal. Osvaldo se dobro pokazao u La Ligi, te je zato skupo placen.
Ostali su mladi i perspektivni (Stek, Angel, Pjanic, Bojan, Borini, Lamela).
Roma mora da sredi odbranu i onda ce biti ponovo u borbi za titulu.
O Borriello Burdisu ne treba trošiti riječi.Kjaer je pokazao koliko je dobar igrač u Wolfsburgu i ta priča da mu ne leži njemački fudbal ne pije vode.
Znači ovi svi nabrojani igrači ne bi imali mjesta ni na klupi iole malo ozbiljnijeg kluba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kajer je strasan igrac , nije se pokazao u Svabiji ali u Italiji je doktor.
Gago je veliki potencijal i kao takav je dovede u Real,u Realu nije imao ni mjesto niti prostor za dokazivanje u Romi je to dobio i pokazao da je rjec o dobrom igracu.
Pjanic je klasa za Gurkufa mejdutim u Lyonu forsiraju najskuplje pojacanje ikada i zato su im i rezultati bili presmjesni.
Lamela je jedan od najboljih mladih igraca,Krkic je mlad i jos uvjek raste.
Osvaldo je pravi killer koji ne zna previse ali je uvjek tu gdje treba da bude.
Razocarao sam se u utakmicu pored onako dopadljive igre protiv Leccea i sanse za sansom onda ovako ocajna utakmica.
Mlada je ovo ekipa i treba vremena da sazrija , ove godine je cilj izboriti Evropu a do godine ko zna mozda biti i kandidat za titulu broj 1.
Imaju fin sistem i dobre igrace uz par pojacanja Roma moze mnogo uraditi
Gago je veliki potencijal i kao takav je dovede u Real,u Realu nije imao ni mjesto niti prostor za dokazivanje u Romi je to dobio i pokazao da je rjec o dobrom igracu.
Pjanic je klasa za Gurkufa mejdutim u Lyonu forsiraju najskuplje pojacanje ikada i zato su im i rezultati bili presmjesni.
Lamela je jedan od najboljih mladih igraca,Krkic je mlad i jos uvjek raste.
Osvaldo je pravi killer koji ne zna previse ali je uvjek tu gdje treba da bude.
Razocarao sam se u utakmicu pored onako dopadljive igre protiv Leccea i sanse za sansom onda ovako ocajna utakmica.
Mlada je ovo ekipa i treba vremena da sazrija , ove godine je cilj izboriti Evropu a do godine ko zna mozda biti i kandidat za titulu broj 1.
Imaju fin sistem i dobre igrace uz par pojacanja Roma moze mnogo uraditi
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.
Jbte, pa ti stvarno ne umes da ne trolujes. Amazing.Saurman je napisao/la:
Prvo ću krenuti od već spomenutog Gaga , Hainze , Borini , Lamela , Pjanić ( u Lyonu nije mogao izboriti prvu postavu pored flopa Gourcuffa ) Osvaldo -teški kloc koji se seljako iz kluba u klub već je promjenio 4 kluba iz Italije prije Rome.
O Borriello Burdisu ne treba trošiti riječi.Kjaer je pokazao koliko je dobar igrač u Wolfsburgu i ta priča da mu ne leži njemački fudbal ne pije vode.
Znači ovi svi nabrojani igrači ne bi imali mjesta ni na klupi iole malo ozbiljnijeg kluba.
Istina je da Roma nije dovela niti jednog WC igraca, ali je isto tako istina da je dovela ovog leta bar 5 igraca koji to mogu da postanu. Lamela nikako nije otpadak, jer decko koji sa 18-19 godina kosta blizu 20 miliona evra i igra u reprezentaciji Argentine kao najbolji igrac domace lige - jednostavno nije otpadak. Gaga sam pomenuo, Heinze je neko ko ulazi sa klupe i tu je samo da pokrpi rupe. Kjaer je u Italiji bio top stoper, nije se snasao u Wolfsburgu, i sta sad: ne vredi nista jer je Wolfsburg ultimativno merilo kvaliteta nekog igraca?
Osvaldo je igrac koji garantuje 15-20 golova po sezoni. Nije WC igrac, ali nije ni kloc. Borriella i Burdissa su doveli jos pre, ne ovoga leta. Borini je jeftin igrac, tako da nema nikakve bojazni da ga se kasne ako ne uradi nista.
Ocekujem da Roma poslozi tim u sledeca dva mercata i da napadne scudetto iduce sezone. Kljuc svega je da ostane DDR.
Zašto Borielo ne igra vise ? Po meni je on puno bolji napadac od dvojca Osvaldo - Bojan .Lamela je strasan igrac i siguran sam da ce biti za par godina jedan od najboljih u evropi .Daj boze da Roma nesto napravi ove sezone jer su mi drago klub ,ali kao sto rece Magica puno toga ce zavisiti od De Rosija i njegove odluke