Da sam selektor izasao bi na Hrazdan Stadion s sastavom 4-3-1-2 jer kad realno pogledamo mi nemamo odbranu da bi ikad igrali u formaciju 3-4-3 ili 3-5-2. Sastav za Armeniju:
.........................Begovic...........................
Berberovic.......Spahic.........Nadarevic.....Jahic...
Ibricic..............Bajramovic/Rahimic.......Pjanic..
......................Salihovic.............................
............Dzeko................Ibisevic.................
Begovic: Stavljam njega za prvog golmana zbog toga sto on trenutno je nasa najbolja opcija(ako savez pocne da njusi Ramovica onda cu promijenit stav..do tad..), on je drugi golman za Porthsmouth i ako nema mnogo iskustva u prvoj ekipi ipak trenira u, moze se diskutovati najboljoj ligi svijeta. Supic trenira s Zeljom...nemoram nista vise reci. Respekt Zelji, al' trenutno po kvalitetu nase lige niti jedan golman zasluzuje biti #1 nacionalnog tima.
Pjanic: Stavljam njega u sastva zbog toga sto nam treba neko ko moze pokrit dosta terena i ko moze dobre lopte servirat Dzeki i Ibi u 16-ercu, malo me brine njegova snaga i njegove sanse u duelima, al' nesumnjam niti 1% da taj momak da zadnji atom snage kad obuce drzavni dres.
Ibricic: Pa koga cu drugog raja??

Salihovic: Ova pozicija ovom majstoru najbolje lezi, njegovo je da igra pravo iza napadaca. Nemogu reci da nisam razmisljao da stavim Stilica na ovu poziciju a da Salihovica stavim na lijevog veznog a Pjanica na desnog. Stilic jednostavno nema tog iskustva u repki(nema je bas ni Pjanic, al ima jedno 1000% vise nego Stilic).