HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

csh
Moderator
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la csh » 09 okt 2008, 22:00

Tako nesto sam i ja znao ne znam da je slavija bila ugasena.Kazes uzeli stadion,na kojem stadionu ste tada igrali i kloji je bio taj uzeti stadion.
AMAR OSIM!!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 09 okt 2008, 22:12

Ma nije ni bilo stadina kao ni u većini gradova niti ga je itko imao u Mostaru tada. Bila su samo igrališta razna ali znam da su igrali dosta na mjesti gdje je danas stara bolnica u Mostaru ili tu negdje.

A za stadion sam ti govorio o Dinamu.

mostari
Kontakt:

Post Postao/la mostari » 10 okt 2008, 00:39

Marin je napisao/la:
mostari je napisao/la:i nije velez vrapcici nego je VELEZ MOSTAR to sto ste uzeli stadion pa velez mora igrati u vrapcicima, to je druga prica :evil:
Sitnice.

@csh, pogašeni su svi klubovi koji su igrali u tadašnjim natjecanjima NDH ili su im mijenjana imena. Zrinjski nije pristao na to i bio je izgašen i satran sa zabranom ikakavog spominjanja. Dok je s druge strane Hajduk skinuo ono H sa HNK koje je imao od osnutka i stavio petokraku i mogao je nastaviti. Olakotna okolnost mu je bila i to što je Split bio okupiran od Talijana.
Dinamo je nastao od HAŠKa i od Građanskog dvaju najuspješnijih klubova do tada. Od jednih je uzeo stadion,a od drugih većinu igrača.
I sam si rekao da je Slavija bila najbolji klub u sarajevu ali je isto bio zabranjen, zato što je bio srpski klub.
nisu sitnice i ne moras provocirati s takvim postovima ;)

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 10 okt 2008, 14:18

Dobro, zajebancija, đeni zeve. Možeš provjeriti da ne psujem niti vrijeđam.

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 10 okt 2008, 14:27

Ma samo Velez vratiti pod Bijeli brijeg....jer njemu je tu mjesto...ostala prepucavanja ne idu....jer Velez je tu igrao prije rata i mislim da bi se trebao tu i vratiti...ali kada je tu politika umjesana....tesko je to...
i tek bi onda to bio pravi derbi...ovako...nije to to..
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 okt 2008, 14:31

e ako hoćete o prošlosti pričati otvorena je tama za to, ova ode u krivi smjer. tema - http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... 640#p13640
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 12 okt 2008, 10:58

HSK Zrinjski NK siroki Brijeg
17h.
Stadion Hsk Zrinjski:
sastav zrinjskog:
melher,nikolic,ivankovic,sunjic,zurzinov,selimovic,stojanovic,djuric,zizovic,serdarusic,kordic.

Sastav bi bio jos jaci da Igor Musa ne glumi zvijzdu i da trenira vise ali je Dragan Jovic pokazao da u njega prolazi samo rad a ne ime i zbog toga je najbolji trener koji je ikada vodio zrinjski zbog toga jovicu sve cestitke igra se odlicno i pametno pez nekih pretjeranih kikseva a ove godine je i afirmirao dva igraca koja su po meni buducnost zrinjskog a to su sunjic i anicic momci koji znau igrati nogomet na profesionalnoj razini sto smo mogli vidjeti i protiv SC Brage.
PS: da je Baka imao ovaku momcad vjerovatno bi se borili za opstanak ili sredina tabele ...i kad netko kaze nije do trenera...NARAVNO DA JESTE.
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 12 okt 2008, 20:25

Večeras **** odlično u Mostaru. Odlično navijanje Ultrasa,a i Škripari su došli u solidnom broju i također konstantno navijali. Stadion napokon solidno popunjen 5-6 tisuća gledatelja. Utakmica je pokazala da je ovo zaista bio derbi polusezone i da se radi o dvije najkvalitetnije ekipe u prvenstvu. Uglavnom, Zrinjski je pokazao da aposlutno zaslužuje 1. mjesto na tablici 10. pobjedom u nizu u službenim natjecanjima.
Ukratko, praznik nogometa.

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 14 okt 2008, 00:17

praznik necega mozda fudbala ne navijaca kada sam vam vidio ko drzi one transove eagles ultras neka djeca 91-92 god ma vi ste najludji a i skripari na pecari nemogu nadglasat 15 besiktasovih navijaca smjesno

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 14 okt 2008, 00:24

benajon je napisao/la:praznik necega mozda fudbala ne navijaca kada sam vam vidio ko drzi one transove eagles ultras neka djeca 91-92 god ma vi ste najludji a i skripari na pecari nemogu nadglasat 15 besiktasovih navijaca smjesno
Znači bio si na utakmici/utakmicama? Zašto ako ne navijaš ni za jedan klub? Nije valjda da si se poželio dobrog nogometa?

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 14 okt 2008, 14:51

cinjenica je da su ultrasi smjesna skupina jest ima par ludih momaka zaludjenih zrinjskim ali onako malo ih doci na stajanje pa nije ih bilo niti 200!
sramota...
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

baba
Kontakt:

Post Postao/la baba » 14 okt 2008, 19:24

antipolitika je napisao/la:cinjenica je da su ultrasi smjesna skupina jest ima par ludih momaka zaludjenih zrinjskim ali onako malo ih doci na stajanje pa nije ih bilo niti 200!
sramota...
:?:
odakle ti to :?: :?:

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 14 okt 2008, 21:23

cuj odakle mi to ...bio sam na utakmici ...stajanje poluprazno...ali kao navijacka skupina pjesme kultura i koreografija su vjerovatno najbolji u drzavi ali jbg fali im brojnost a to nije lako postic...treba godina i godina.mozda bi ih bilo i vise da je ona tribina normalna na kojoj su i da mozes utakmicu gledat kao covjek a ne iz zablje perspektive.

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 14 okt 2008, 22:00

Antipolitika, ne znam na kojoj si ti utakmici bio? Ako je na stajanju bilo 200 ljudi, nda je i na cijalom stadionu cca 1500 po tvojoj procjeni. Reci mi jesi li ikada i bio na stajanju? Imaš slike pa provjeri, počni brojati pa ćeš vidjeti za koliko ćeš doći do 200.
Ultrasa nikad neće moći biti kao Manijaka ili Pitara i to je jasno. Oni dolaze iz polumilijunskog grada,a na Zrinjski "otpada" pola Mostara, znači 50ak tisuća ljudi. Važno je da se odlično radi, da se stalno uvode nove pjesme, koreografije, parole itd. I možda još važnije, obilaze se SVI STADIONI u državi, bez iznimke,a brojnost je svake godine sve veća i nemamo se čaga sramiti po tom pitanju.

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 15 okt 2008, 16:51

neinace ne volim zrinjski al ima slika na netu kakvi ste mislim niste losi al niste medju 3 najace skupineu BiH trenutno nekazem da ce te bit

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 15 okt 2008, 19:21

Ovako, ja nisam glasnogovornik Ultrasa, čak nisam ni zvanični član iako sam na svakoj utakmici kući (neka s njima nekad ne) i obližnjim gostovanjima. Mislim da se svi slažemo da brojnojst nije glavna i da je to relativna stvar.
Po mom subjektivnom stavu Ultrasi su među najboljima,a najbolji ne postoji jer te stvari variraju.
Evo npr. Horde su prošloh godina bile smješne ali su zato ove godine imali odlična izdanja po svemu sigurno su u vrhu.

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 15 okt 2008, 22:43

pa zato ti kazem u ovom trenutku

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 16 okt 2008, 11:59

Posusje Zrinjski ned 15.00
Najnoviji transfer:
Damir Dzidic se vratio u Zrinjski...
Pozorno slusajte...ovih 6 bodova npr. bude li igrao ovaj Dzidin mali istopit ce se za 3 kola...decko je sirovina samo taka ...nekako ga progurali u NK Zagreb i ljudi normalno vidjeli ovaj decko neam veze i sad se vraca...
Odavno goru vijest nisam cuo a u p.m.

Aner
Kontakt:

Post Postao/la Aner » 18 okt 2008, 10:47

antipolitika je napisao/la:Posusje Zrinjski ned 15.00
Najnoviji transfer:
Damir Dzidic se vratio u Zrinjski...
Pozorno slusajte...ovih 6 bodova npr. bude li igrao ovaj Dzidin mali istopit ce se za 3 kola...decko je sirovina samo taka ...nekako ga progurali u NK Zagreb i ljudi normalno vidjeli ovaj decko neam veze i sad se vraca...
Odavno goru vijest nisam cuo a u p.m.
Nikako vi da se tih Džidića riješite :lol:
...Bosna da prostiš jedna zemlja imade i posna i bosa da prostiš i hladna i gladna i k tomu još da prostiš prkosna od sna...

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 18 okt 2008, 14:31

Marin je napisao/la:Dobro, zajebancija, đeni zeve. Možeš provjeriti da ne psujem niti vrijeđam.
Sitnica velis.
E pa bila vam je sitnica 50ili 60 godinica kad vas nije bilo nigdje.
I kad vas Tito dresirao kako on kaze :lol:
Onda vam je i Velez valjao.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.