Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

thenaturalone
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la thenaturalone » 24 nov 2011, 17:26

Svaka cast Van Persiu na igrama ove sezone, da nije imao nekih pehova sa povredama i da je ovako igrao prije 2-3 godine vjerujem da bi Barca ponudila finu cifru, pa sto da ne i sam Van Persie jedan dio pa da se transfer ostvari.
Cestitke i Arsenalu na sinocnjoj pobjedi, prijatno su iznenadjene u ligi prvaka.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 24 nov 2011, 19:49

frankqqqqq je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:Gotzea necete kupit, Hazard ce u Madrid ;)

a ionako imate onog Xdsakldwokdlsa-Chamberlaina ;)
Ajde ajde, nadaj se, jedan od te 2 mora završit u Arsenalu. I taj "Xdsakldwokdlsa" je Alex - Oxlade.

jesil siguran da ce Wenger dat 50 miliona za Gotzea ili Hazarda? :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 nov 2011, 19:51

Ja sam siguran da neće niko. :mrgreen: Nit' će Wenger dat' za Gotzea 50 milja, nit' neko drugi za Edena. :D

///
Robin van Persie je trenutno najbolji igrač Svijeta!
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 24 nov 2011, 20:03

RvP tata fudbala.

http://www.givemefootball.com/premier-league/?id=161455

Evo nesto zanimljivo, ne znam kolika je tacnost ove informacije, ali svi bi bili odusevljeni njegovim povratkom.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 24 nov 2011, 20:08

thenaturalone je napisao/la:Svaka cast Van Persiu na igrama ove sezone, da nije imao nekih pehova sa povredama i da je ovako igrao prije 2-3 godine vjerujem da bi Barca ponudila finu cifru, pa sto da ne i sam Van Persie jedan dio pa da se transfer ostvari.
Cestitke i Arsenalu na sinocnjoj pobjedi, prijatno su iznenadjene u ligi prvaka.
je l' se ti zezaš? :mrgreen: pričaš ko da je Arsenal nižerazredni tim
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 nov 2011, 20:11

Edin.- je napisao/la:RvP tata fudbala.

http://www.givemefootball.com/premier-league/?id=161455

Evo nesto zanimljivo, ne znam kolika je tacnost ove informacije, ali svi bi bili odusevljeni njegovim povratkom.
Više bih volio Henrya da dodje ,nego da Wenger kupi Lea Messija. :mrgreen: A znamo i zašto! Jer je najveća legenda Arsenala. 8-)

Mnogo bi značilo imati njega na klupi. Naravno, ne meRe igrati u prvih 11, jer je tu Robin ,al' kad zatreba imali bi dobrog starog Titija. :)

@nedim1993: Pusti, to su padobranci. ;)

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 24 nov 2011, 20:17

@Arnelinho
on Ryo...
He has an ankle sprain and will be out four to six weeks.
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 nov 2011, 20:36

guuners_4ever je napisao/la:@Arnelinho
on Ryo...
slika

:?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 24 nov 2011, 20:38

guuners_4ever je napisao/la:@Arnelinho
on Ryo...
:roll: Znao sam da je to toliko dugo. :x Jedva čekam da se vrati, jer će on sigurno u drugom dijelu prvenstva dobiti koju minutu. A majstor Ryo će ih opravdati, garantujem. :mrgreen:

PS. Evo djelo Wengera:

Nekada Arsenal:
slika

Danas Arsenal:
slika

Evo razloga zašto sam i u najtežim momentima bio za ostanak Wengera. Ovo što je on (i svi drugi uz njeg) napravio za Arsenal je neprocjenjivo. 8-)

PS.@Profa: Svega ženskog se naspominjem tom čupi. Koja je to stoka ? :twisted:

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 24 nov 2011, 20:53

Arnelinho je napisao/la:
PS.@Profa: Svega ženskog se naspominjem tom čupi. Koja je to stoka ? :twisted:
Rezerve Fulhama... sad ko je taj pokemon uz nasog "pikacuja" nznm. :D

Evo highlightsi sa te tekme:
[youtube][/youtube]

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 24 nov 2011, 22:04

slika

arshavin redovniji na tribinama ovog turnira nego kod nas na klupi :lol: :lol: :lol:
Mogu ga svi zvat varalicom i rukometašem, ali on je bio heroj mog djetinjstva i odrastanja.
On i Dennis Bergkamp.Hvala im što su igrali baš u Arsenalu i tako me primorali za zavolim taj klub.
by Bosco

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 25 nov 2011, 15:30

Wenger najavio da će protiv Citya igrat rezerve i oni koji plaho i nisu igrali. slika Razvaliće nas.

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 25 nov 2011, 15:39

Bosco : Ma nema veze ko god da igrao bicemo konkurentni i mislim da imamo kvalitetnu klubu da treba malo odmoriti ove kljucne igrace.

A sto se tice transfera iskreno ne bi volio da dodje Hazard kad je vec rekao da mu je omiljeni klub Real M. vise volim da gledam Gervinha Artetu ramseya i songa Walcota koji iskreno igraju za arsenal i koji vole i postuju klub nego da mi dodje neki igrac koji ce prvom prilikom napustiti klub. Volio bi da se ostvari povratak Henry-a mislim da to on zasluzuje trebao bi Wenger konacno progutati svoj ponos i pozeljeti dobrosolicu Henryu mada je to tesko ostvarljivo Wenger u kojem igracu ne vidim profit tesko da ce ga dovesti :D :D

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 25 nov 2011, 22:58

Cuj rezerve, njemu bas do zayebancije ccc

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 25 nov 2011, 23:25

I ispravno je što će igrati sa rezrevama. Ako prodju, prodju...A ima još i FA cup, Liga prvaka i Premiership. Pa jbte , još 3 turnira. :roll: Ako klinci prodju, biće to položen težak test, a ako ispadnu, nisu otišli toliko daleko da boli. :D

Po meni je očekivati ovakva sastav:
Fabianski- Yennaris, Squillaci ( :roll: ), Djourou, Miquel- Frimpong- Ozzyakup,Coquelin-Chamberlain, Benayoun- Park.;)

A sutra očekujem pobjedu, jer sve osim pobjede bilo bi veliki korak unatrag. Mora se nadoknaditi početak sezone.
Kakav je sutra raspored očekivati je da će Arsenal (u slučaju pobjede) napredovati na tabeli.

Sutra igraju i:
United-Newcastle
Liverpool-Manchester City ,a u kakvoj su formi, ne bi me čudilo da W'hampton uzme bod(ove) protiv Chelsea. :D

Imamo raspoložene Walcotta, Ramseya, Songa i pogotovo Robina. Gervinho je zadnje dvije tekme odigr'o loše, nadam se da će sutra odigrati mnogo bolje. Da je bio prisebniji/u boljoj formi/bolje reagirao sada bi imao 2 gola više na svom kontu, al' jbt ga. Ne mora sada zabijati, kad Robin ubija, neka sačuva (makar) kad/AKO Robina stane. :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 26 nov 2011, 01:26

Ja mislim da ovo sutra se mora dobit sa 0. Mislim da odbrana mora sada ili nikad uradit erfektan posao radi boljeg samopouzdanja za kasnije duele ( City konkretnije ). Zato sutara očekujem pobjedu sa 0 pa kakva takva al samo da je sa 0 :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

_Arsenalovac_
Kontakt:

Post Postao/la _Arsenalovac_ » 26 nov 2011, 11:13

GunnerS je napisao/la:Ja mislim da ovo sutra se mora dobit sa 0. Mislim da odbrana mora sada ili nikad uradit erfektan posao radi boljeg samopouzdanja za kasnije duele ( City konkretnije ). Zato sutara očekujem pobjedu sa 0 pa kakva takva al samo da je sa 0 :)
Danas moraju nastaviti sjajan niz, pet zadnjih utakmica sve pobjede u pl.Do sada nisu primili gol u samo 4 utakmice (od 12 u EPL),al' zato u dvije utakmice samo nisu dali i to u prva dva kola.Ma bitno je da pobjede,pa kako bilo.Pobjedi se ne gleda u zube :D.

guuners_4ever
Kontakt:

Post Postao/la guuners_4ever » 26 nov 2011, 11:49

Igramo danas protiv za nas uvijek neugodne ekipe fulhama,sa kojom smo uvijek teško izlazili na kraj.Prošle sezone na emiratesu pobijedili smo sa 2 1 zahvaljujući nasriju sa ona 2 prekrasna gola.Očekujem isti sastav kao i protiv dortmunda,pošto je wenger najavio da će protiv citya utorak igrati igrači koji dobijaju manje šansi u dosadašnjem dijelu prvenstva

Prognoza 2 0
by Bosco

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 26 nov 2011, 12:41

Robin van Persie has scored or assisted in 38 of Arsenal's 58 goals in the Premier League in 2011. :mrgreen:
samo nastavit dobar niz, teško da nas može fulham iznenadit ko' što je trener njihov najavio. imam filing da ćemo ostvarit visoku pobjedu :mrgreen:
Vođa zna.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 nov 2011, 18:18

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.