Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Dule 078
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la Dule 078 » 22 nov 2011, 15:03

Nije zanimljivije, al ovaj @Dule je rekao da će utakmice naše lige biti gledanije već engleska liga... Sumnjam da bi to bilo tako..
Nije to mišljenje "ovog Dule",već sam to čuo na BHT,da imaju istraživanja i da su gledanije naše utakmice nego engleska premijer liga i liga šampiona...ako se nekome da nek gugla...postoje eksplicitni podaci o tome,danas postoje i peoplemattri i svašta nešto....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 22 nov 2011, 16:10

Nama bosancima nikad udovoljit cuj ovaj iz zenice nesto prijeti BHt kao oni su mu nesto krivi zbog nekog odnosa prema njima :lol: ovi drugi nevalja im komentator,ovi treci sto se ovi prenose a ne njegov klub ,cetvrti sto bi se davao djabe prijenos kao to treba masno naplatit(samo da mi je znat sta da se naplati) isto ko da je liga sampiona pa ne znas kome ces prodat tv prava prije :D
Ja vec par puta pisem na ovoj temi jer neki ocigledno ne razumiju da prije kad nije bilo tv prijenosa svi smo na ovom forumu tako zarko zeljeli makar 1 utakmicu pa bila ona npr.gosk-leotar,samo da se nesto prenosi i sad kad doduse poneko kole 2 tekme prenose onda se javljaju razni kriticari,cinjenica jest nek se ovako nastavi pa cemo valjda jednog dana kakva god liga bila moci imat tv prijenose sa svih utakmica pa da onda svi budu zadovoljni :D
Nadam se ce ovo sa moja tv zazivit u pravom smisli ne samo za zelju i Sarajevo vec i za druge klubove ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 nov 2011, 16:19

Pa tri utakmice idu ovaj vikend :

Subota
12:55 Sloboda - Slavija
16:00 Borac -Sarajevo

Nedelja
12:55 Olimpic- Široki

Šta se bunite ,ovo se treba pohvaliti :D ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 25 nov 2011, 22:32

E pa stvarno ovaj odabir nema nikakav smisao.3 tekme u prenosu i nisu mogli odabrati Travnik Celik srednjobosanski derbi koji uvjek donosi neku posebnu draz...ma da se nema mogucnosti pa hajde ali ovo je bilo prirodno prenositi...
ma nek se yebu i oni i prenosi njihovi...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 25 nov 2011, 23:17

Fakat, kakav im je ovo bezvezni odabir utakmica? Pored velikog derbija sjeverne Bosne Zvijezda-Kozara, oni prenose ove tri glupe utakmice!?
Starno nema smisla! :evil: :evil:
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 25 nov 2011, 23:42

a ni hercegovacki derbi gosk-velez,kao ni bratski derbi zeljo-leotar 8-)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 nov 2011, 23:54

Treba ih tuzit cuj da prenose Borac-Sarajevo,Olimpic-Siroki kao i derbi zacelja pored derbija o kojima citava BiH bruji :? :? :?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

_Arsenalovac_
Kontakt:

Post Postao/la _Arsenalovac_ » 26 nov 2011, 10:56

Dule 078 je napisao/la:a ni hercegovacki derbi gosk-velez,kao ni bratski derbi zeljo-leotar 8-)
Pa nemogu prenositi čitavo kolo.Odabir utakmica je dobar,šta hocete prenose derbi kola Borac-Sarajevo,prenose utakmcu koja odlučuje jesenjeg prvaka Olimpik-Siroki.

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 26 nov 2011, 10:59

Koja ce biti utakmica na onom novom kanalu na Moja TV ??

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 26 nov 2011, 11:03

adnanhz je napisao/la:Nama bosancima nikad udovoljit cuj ovaj iz zenice nesto prijeti BHt kao oni su mu nesto krivi zbog nekog odnosa prema njima :lol: ovi drugi nevalja im komentator,ovi treci sto se ovi prenose a ne njegov klub ,cetvrti sto bi se davao djabe prijenos kao to treba masno naplatit(samo da mi je znat sta da se naplati) isto ko da je liga sampiona pa ne znas kome ces prodat tv prava prije :D
Ja vec par puta pisem na ovoj temi jer neki ocigledno ne razumiju da prije kad nije bilo tv prijenosa svi smo na ovom forumu tako zarko zeljeli makar 1 utakmicu pa bila ona npr.gosk-leotar,samo da se nesto prenosi i sad kad doduse poneko kole 2 tekme prenose onda se javljaju razni kriticari,cinjenica jest nek se ovako nastavi pa cemo valjda jednog dana kakva god liga bila moci imat tv prijenose sa svih utakmica pa da onda svi budu zadovoljni :D
Nadam se ce ovo sa moja tv zazivit u pravom smisli ne samo za zelju i Sarajevo vec i za druge klubove ;)
Prvo za tebe nisam "ovaj".Drugo bolan eto vi placajte tu hebenu pretplatu jer samo vi i imate koristi.Ja vise ne prijetim BHT-u samo ih vise ne placam :lol:
Zadnja izmjena: flash, dana/u 26 nov 2011, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.
Nema vise :P

viva_il_chelik
Kontakt:

Post Postao/la viva_il_chelik » 26 nov 2011, 11:07

adnanhz je napisao/la:Nama bosancima nikad udovoljit cuj ovaj iz zenice nesto prijeti BHt kao oni su mu nesto krivi zbog nekog odnosa prema njima :lol: ovi drugi nevalja im komentator,ovi treci sto se ovi prenose a ne njegov klub ,cetvrti sto bi se davao djabe prijenos kao to treba masno naplatit(samo da mi je znat sta da se naplati) isto ko da je liga sampiona pa ne znas kome ces prodat tv prava prije :D
Nego ko je kriv sto nas dvije godine nije bilo ni u najavnoj spici? Da ne uredjujem ja slucajno sportski program?
Jel' ja odredjujem koje ce se utakmice prenositi i bas nikad da se potrefi da Čelik prenosi? I ono jednom su prenosili sto su morali radi saveza i dogovora da se prenosi svi klubovi barem jednom, jer inace nebi nas nikako prenosili !
Zadnja izmjena: viva_il_chelik, dana/u 27 nov 2011, 03:25, ukupno mijenjano 1 put.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 nov 2011, 14:26

Hem kad mi neko kaze da je bolje sto prenose nasu ligu,da trebamo gledati ..pa yebem ga ovo kao da su pjani ,kakva je ovo utakmica(Sloboda-Slavija),nidje akcije,prilike,trcanja..

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 nov 2011, 14:27

Sheyi je napisao/la:Hem kad mi neko kaze da je bolje sto prenose nasu ligu,da trebamo gledati ..pa yebem ga ovo kao da su pjani ,kakva je ovo utakmica(Sloboda-Slavija),nidje akcije,prilike,trcanja..
Utakmice jeste losa ali da nije bilo prilika apsolutno nije istina.Prvo poluvreme Sloboda 2 prilike,drugo poluvreme Slavija 3 velike prilike i Sloboda 1.
S obzirom kakvih utakmica ima ovo je odlicno. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 27 nov 2011, 00:46

volio bih da siroki pobjedi olimpic...nisam neki fan sirokog,ali ova zimska pauza kod nas predugo traje i ne bi se moglo istrpiti ove strumpfove "mi jesenji prvaci,ovo,ono,dominacija,prekucavanje....."...i kad su zaostajali po 5-6 bodova na pauzi,nije ih covjek mogao vise trpiti sa najavama plavog proljeca koje stize,a ako bi sutra postali jesenji sampioni,najbolje bi se bilo odlogovati sa foruma ova 3 mjeseca pauze jer ce nas bombardovati rasporedom proljecnog dijela i racunicom sa kojom postaju sampioni sa 13 bodova prednosti :oops: :oops:

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 27 nov 2011, 02:11

Jos sutra samo i to je to...pauza nam strasno duga,nema fudbala dok se Svire ne vrati u Dolinu Mumijevih :lol:
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 nov 2011, 09:07

Penaltik je napisao/la:Jos sutra samo i to je to...pauza nam strasno duga,nema fudbala dok se Svire ne vrati u Dolinu Mumijevih :lol:
ja sam se vec razocarao ko ce docekati 4 mjeseca do ligaskih utakmica,jedino je dobro sto pripreme krecu puno ranije pa biti ce i prijateljski utakmica :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 08 mar 2012, 19:13

Subota 13.55 BHRT Zeljeznicar -Siroki Brijeg

Direktan prenos Derbija vec u prvom kolu nastavka prvenstva.Ako se bude uopste igralo kakav je teren...Valjda hoce ...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Hoomer

Post Postao/la Hoomer » 08 mar 2012, 20:50

vidovitadjemila je napisao/la:Subota 13.55 BHRT Zeljeznicar -Siroki Brijeg

Direktan prenos Derbija vec u prvom kolu nastavka prvenstva.Ako se bude uopste igralo kakav je teren...Valjda hoce ...
:? :? :oops: :oops: ako se ne bude moglo igrati, igrat će na betonskom igralistu ispred "Lorisa" samo je problem jer ce morati automobile sve skloniti na vrijeme .... :shock:
Prijateljski savjet za sve klubove PL. BIH a pogotovo za komšinice u raspadu !!! obavezno kupite VAZELIN !! 1921'

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 09 mar 2012, 05:20

ma nema sanse da onu oranicu srede do subote,ono je katastrofa,i tako da ako se ne mogne mec odrzati eto ti 0;3 sluzbenog rezultata za Siroki posto domacin nije teren na vrijeme pripremio :? Pa da su platili onome covjeku sto je dolazio za 10 maraka iz Kaknja da ocisti snijeg on je to mogo davno uraditi za,nije mu trebalo vise od 10 dana da ne zuri.u Zelji se sjetili 3 dana prije pocetka prvenstva da treba i snijeg cistiti sa terena :shock: ,ovo mi stvarno ne ide u vugla :roll:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 09 mar 2012, 12:29

Ni meni, posebno jer se radi o tako organiziranom klubu, i valjda najvećem derbiju ujedinjene lige. Čak je pred dva tjedna kod nas u Livnu, na drugoligaškom stadionu, ralica čistila teren. :D
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, jurisicduska, riki46, rishovski i 17 gostiju.