Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Principatus
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Principatus » 22 nov 2011, 17:13

1. Clanak je od 2009. 2 godine su prosle.

2. Nije mu niko od saveza isao, nego novinari. Znam da se kod nas smatra, da su novinari neki dio saveza. Nisu. Isto tako nemogu davati sigurna obecanja, da ce neko dobiti mjesto u nasoj selekciji. To moze selektor ili savez. Bez takve garancije samo ce budaletina sjahati sa sigurnog konja.

3. Susic ili bilo koji drugi selektor ili ljudi iz saveza moraju ga kontaktirati. Sto brze.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Alipasino071
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino071 » 22 nov 2011, 17:18

nece, dzaba sva prica... nisu ni slovenci budale

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 nov 2011, 17:20

Pa sam covjek govori da bi mogao zaigrati za nas. Sta hocete vise?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 nov 2011, 17:22

Svaki bosnjak ce imat neku ljubav prema BiH i neku zelju da zaigra za istu. Zato nas savez mora reagovat po pitanju Vuckica i Halilovica, da se ne ponovi Ljajic. Ako zele da igraju za drugu drzavu, nema problema, ali ne mozemo ih pustit bez ikakve borbe. Bog zna da hrvati i srbi ne pustaju nijednog. Samo cekam "napad" na Stevanovica i Zakarica.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 22 nov 2011, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 nov 2011, 17:22

Pa dobro oni to sebi nemogu priustiti da puste ikoga. Samo mi mozemo.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 22 nov 2011, 20:16

samo da se zna, alispahic otpocetka protiv reala :)
...

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 22 nov 2011, 20:21

panties je napisao/la:samo da se zna, alispahic otpocetka protiv reala :)
de mi reci sta je alispahic krilo..?nekakvo mi na video izgleda veoma spor za krilo(RM)..? Ili je playmaker..?AM..?

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 22 nov 2011, 20:29

Je li Dialiba ikada davao neku izjavu o mogucem nastupu za repku BiH ?
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 23 nov 2011, 18:39

Galesic ponovo gol,danas protiv Maribora u gostima trenutno vodi Gorica 1-0

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 23 nov 2011, 19:01

Ko je ovaj?

http://www.transfermarkt.de/de/elvis-br ... 31972.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Danas 2 gola i 2 asistencije u Slovenskom kupu.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

Semir Tuce
Kontakt:

Post Postao/la Semir Tuce » 25 nov 2011, 13:55

Taj igrač je avion za slovensku ligu. Jak, brz, dobar tehničar. Al izgleda ga u SLO repki nekako ne vole. u onu U-21 zovu Bešića, Valenčiča i take a oni ne mogu ni papuče zakrenit Bratanoviću...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 25 nov 2011, 19:06

Jel ko od vas cito ikakve intervjue sa ovim Radovicem iz Legije, bil se odavo na poziv za nasu reprezentaciju u sjajnoj je formi i stvarno bi nam dobor dosao, a koliko sa uspio saznati on je iz Gorazda.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 25 nov 2011, 19:21

vendeta87 je napisao/la:Jel ko od vas cito ikakve intervjue sa ovim Radovicem iz Legije, bil se odavo na poziv za nasu reprezentaciju u sjajnoj je formi i stvarno bi nam dobor dosao, a koliko sa uspio saznati on je iz Gorazda.
to ga jos niko nije priupit'o da bi znali ;)

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 26 nov 2011, 15:18

vranjes (stariji) za 1:0 svog pandurii-ja iz penala
na sopcastu kanal 111719
...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 nov 2011, 16:01

Cartman je napisao/la:Svaki bosnjak ce imat neku ljubav prema BiH i neku zelju da zaigra za istu. Zato nas savez mora reagovat po pitanju Vuckica i Halilovica, da se ne ponovi Ljajic. Ako zele da igraju za drugu drzavu, nema problema, ali ne mozemo ih pustit bez ikakve borbe. Bog zna da hrvati i srbi ne pustaju nijednog. Samo cekam "napad" na Stevanovica i Zakarica.
:lol: :lol: :lol:
Jel' to jos zivite u zabludi da ste mogli do njega.Jbg bio bi tuzan ali @Cart ovo je ipak za :lol:
Ne moras ocekivati napad na Stevanovica,to se nece desiti,bas kao ni na Bilbiju. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nihco

Post Postao/la nihco » 26 nov 2011, 16:22

Cartman je napisao/la:Svaki bosnjak ce imat neku ljubav prema BiH i neku zelju da zaigra za istu. Zato nas savez mora reagovat po pitanju Vuckica i Halilovica, da se ne ponovi Ljajic. Ako zele da igraju za drugu drzavu, nema problema, ali ne mozemo ih pustit bez ikakve borbe. Bog zna da hrvati i srbi ne pustaju nijednog. Samo cekam "napad" na Stevanovica i Zakarica.
izgleda da i taj ljajic nije velika steta, ne bi imao mjesta uprvih 11 bih reprezentacije,
decko uopste ne igra, pitanje je da l9i bi imao mjesta i na klupi. doduse, po papetovim kriterijima , mogao bi biti standardan.
Sent from my Commodore 64

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 28 nov 2011, 14:11

Neznam, mogo bi i ovaj Stojan Vranjes dobiti poziv igra odlicnu sezonu u Rumuniji a i zna golcinu zabiti.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 28 nov 2011, 14:18

Kakve veze Ljajic ima sa Bosnom? Momak je rodjen u Srbiji, igrao citav zivot u Srbiji, u Partizan dosao sa 13-14 godina ako se dobro sjecam, Srbija mu je dala sve kako je i on sam rekao, progurala ga i na neki nacin napravila od njega igraca a nakon svega toga neko bi da on igra za Bosnu eto samo zato sto se zove Adem. :lol: Covjek je Srbin i logicno je da ce igrati za svoju reprezentaciju, bilo bi sramotno od njega da se odlucio za neku drugu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 28 nov 2011, 14:22

Rooney88 je napisao/la:Kakve veze Ljajic ima sa Bosnom? Momak je rodjen u Srbiji, igrao citav zivot u Srbiji, u Partizan dosao sa 13-14 godina ako se dobro sjecam, Srbija mu je dala sve kako je i on sam rekao, progurala ga i na neki nacin napravila od njega igraca a nakon svega toga neko bi da on igra za Bosnu eto samo zato sto se zove Adem. :lol: Covjek je Srbin i logicno je da ce igrati za svoju reprezentaciju, bilo bi sramotno od njega da se odlucio za neku drugu.
Nije ond druze Srbin po nacionalnosti nego Bosnjak al je Srbijanac po drzavnosti. Jer treba ralikovati vjeru, naciju i drzavnu pripadnost a to se kod nas na prosorima bivse juge izgleda nikako nemoze nauciti.

panties
Kontakt:

Post Postao/la panties » 28 nov 2011, 14:29

vendeta87 je napisao/la:Neznam, mogo bi i ovaj Stojan Vranjes dobiti poziv igra odlicnu sezonu u Rumuniji a i zna golcinu zabiti.
pratila sam ja njega neko vrijeme u pandurii-ju i momak je strasno brz i onako, eksplozivan, borben. na ovoj utakmici u subotu je 1001 priliku stvorio, mislim da je onaj komentator najvise o njemu pricao.

znam da mu ne ide u korist sto je u rumuniji, ali on je kolko-tolko standardan u svom klubu ako nista. mozda ako predje kod brata u krasnodar, i dobije tamo priliku da se pokaze, mozda ce ga onda odjednom "otkriti" i nasi ljudi.

nisam gledala onu nasu prijateljsku (mislim sa uzbekistanom) gdje je i on dobio priliku, tak da ne znam kak je odigrao tih 15-20tak minuta. al ne mogu da vjerujem da se konstantno prica o tome kako su nam spori igraci, a na ovakve igrace se zmiri. nije on jedini.
...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Jegres i 18 gostiju.