FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Odlicno, samo sutra da Vukovi ne iznevjere, bar da bude remi na Otoci.
Volim te Zeljo!!!
Rutinski,sa pola snage,onako lagano kako samo mogu veliki klubovi.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
-
- Kontakt:
Mogli smo kupit ovog crnju iz Leotara
ODLIČNO SAMO GAZI !

ODLIČNO SAMO GAZI !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Taj Souto dosao sa reputacijom najbrzeg igraca ,ne znam da li je to i sada slucaj u PL nisam ga nikada gledao.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Mogli smo kupit ovog crnju iz Leotara![]()
ODLIČNO SAMO GAZI !

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Akufo , Souto je Brazilac.Devil je napisao/la:Taj Souto dosao sa reputacijom najbrzeg igraca ,ne znam da li je to i sada slucaj u PL nisam ga nikada gledao.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Mogli smo kupit ovog crnju iz Leotara![]()
ODLIČNO SAMO GAZI !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Da Akufo,na njega sam i mislio,levo krilo/bek ako se ne varam.Sarajlijc@ je napisao/la:Akufo , Souto je Brazilac.Devil je napisao/la:Taj Souto dosao sa reputacijom najbrzeg igraca ,ne znam da li je to i sada slucaj u PL nisam ga nikada gledao.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Mogli smo kupit ovog crnju iz Leotara![]()
ODLIČNO SAMO GAZI !
Znam da je Korak rekao da ce biti najbrzi igrac PL kada dodje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- bistrikboy
- Kontakt:
Nastavili niz!
Bravo Željo!
Bravo Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
BRAVO MOMCI!!!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Jao kako sam se samo smrzo, to je strašno
Igra lijepa, dosta šansi, apsolutna dominacija, golovi došli u pravo vrijeme, niz je nastavljen i to je najvažnije. Navijanje OPET blijedo, bez prave podrške za igrače koji su je zaslužili. Šteta, ali su sad bili samo pravi navijači, oni koji su uvijek tu. Čekati kiks Širokog, uzet jesenju titulu, pauzu iskoristit što bolje i na proljeće donijet duplu krunu u dolinu. 

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- KB-TM87
- Kontakt:
Spiker: Klupa Leotara... i tako dalje 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Cestitke Zelji na odlicnoj polusezoni! samo naprijed!
Lagano sa 30% snage. prvo poluvrijeme dominirali i igrali se sa Leotarom. Trebali jedno 5 komada zabiti. Leotar nešto pokušavao na kontre. Niyema do 17 minuta 3 puta ispao, ali pravu priliku nisu stvorili. Jedan udarac sa preko 30 metara zaustavile rašlje i to je sve od veoma lošeg Leotara.
Željo igrao lijepo i nakon drugog gola držali loptu po 3-4 minute. Zjebavali se. Nad Ramićem u 90. minuti, čini mi se čist penal nije svirao. No nebitno?
Na stadionu jedva 2000. U jednom sam postu, prije tekme, napisao maksimalno će nas biti 2500-3000, ali hladno vrijeme i termin je neke od stalnih ostavio kod kuće.
Zolotić mi je ekstra odigrao. Ostali standardni. Napadali preko Smajićeve strane. Šta reći, osim da smo merhametli. Prvo, Sloboda, pa Velež, a sada i protiv Leotara. Nećemo da trpamo, a rahat smo mogli.
Željo igrao lijepo i nakon drugog gola držali loptu po 3-4 minute. Zjebavali se. Nad Ramićem u 90. minuti, čini mi se čist penal nije svirao. No nebitno?
Na stadionu jedva 2000. U jednom sam postu, prije tekme, napisao maksimalno će nas biti 2500-3000, ali hladno vrijeme i termin je neke od stalnih ostavio kod kuće.
Zolotić mi je ekstra odigrao. Ostali standardni. Napadali preko Smajićeve strane. Šta reći, osim da smo merhametli. Prvo, Sloboda, pa Velež, a sada i protiv Leotara. Nećemo da trpamo, a rahat smo mogli.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
Golman Leotara je JEDAN OD NAS
da njega nije bilo smorio bi se gledajuci 45 minuta treninga(drugo poluvrijeme)
da njega nije bilo smorio bi se gledajuci 45 minuta treninga(drugo poluvrijeme)
Svaka cast momcima i sefu,odradili su sjajan posao.Na vrijeme je odradjeno jako mnogo posla,i ulazimo sa velikim sansama u nastavak sezone i kupa.Uradjeno je jako puno,naravno da ima dosta mjesta za napredak,ali mije drago konacno da se makar psiha kod nasih igraca popravila,i da su shvatili da kad na virjeme urade neke stvari,poslije ce igrati rasterecenije,i da ce sad mnogi psiholoski padati prije samog meca sa nama.Samopouzdanje jako bitna stvar,i najbolji igraci,kad pocnu sumnjati u sebe,jednostavno ne mogu nista napraviti.Sve ovo izgleda kao jako dobar temelj za naredni period.kad bi jos angazovali par pojacanja da se sve to uigra za euro utakmice,onda bi se i mogao napraviti neki zapazeniji rezultat.Koliko je sad moguce na polusezoni ,naci pojacanja,to je malo upitno,ali to sad i nije toliko vazno.Jos jednom cestitam svima i pokazali smo da smo najveci i da rusimo rekorde.Ovo je za svaki respekt.9 pobjeda u prvenstvu,to nismo ostvarili ni onda kad smo bili najjaci ubjedljivo,plus niz u kupu.Cestitam.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Laganice 3 bobe i 9. uzastopna pobjeda... Svi ekstra bili igrali koliko treba... zajebancija malo pred prelazni .... 

Adilovic se pokaza kao najbolje pojacanje .)))),ako ovoliko golova zabije u drugom dijelu sezone ode covjek za Dzekinim stopama