FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adnanhz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adnanhz » 26 nov 2011, 16:53

Cuj babica i njegove konstatacije da smo malo vise imali od igre :roll: pa ubili smo u prvom al djaba kad keno ono fuli s 2 metra :shock:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 nov 2011, 16:55

Handzic je treba unjet i Avdukica i loptu go al dzaba kad nema hljeba u sebi

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 26 nov 2011, 16:58

babilonTM je napisao/la:Čekao sam malo da se stiša situacija pa da kažem nešto vezano za vas. Ne bih rekao ništa, da se gotovo ista situacija nije desila i Želji na početku sezone, težak poraz u Evropi, neki nesretni porazi u Ligi, golovi u zadnjim minutama...nesreća. Tada su se našli neki da kritikuju Osima, način rada, pojačanja, čak su ga i tjerali, na utakmicama su se već nakon pola sata čuli zvižduci... Ipak kvalitet je na kraju izašao na vidjelo, ušli smo u seriju pobjeda, i došli na sami vrh. Ista stvar se vama dešava, kući i nekako zadržavate bodove, nema neke igre, igrači su pod pritiskom, podrška je slaba, čini se da nema izlaza. Slijedi pauza, duga pauza, mislim da će sve doći na svoje, igrači poput Kojaševića, Suljića, Torlaka, Sesara...pa na kraju krajeva i Škore, ne mogu, a da ne zablistaju, kad-tad. Pitanje je vremena kada će i Sarajevo krenuti da niže pobjede i onda će rame uz rame sa Željom odlučivati o prvaku ove sezone. Kvalitet je tu, ali trenutno ne ide. Polahko, samo sabura komšije.
SVE NAJBOLJE ! ;)

Kad ne ide, fakat ne ide. Sretno do kraja ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 26 nov 2011, 17:03

Sarajevo igralo bolje, kreativnije u prvom poluvremenu, al borac je definitivno borbeniji, pratite kretnju igrača Borca i igrača Sarajeva kad izgube loptu!
Pola "Sarajlija" stane, ovi ubiše klizećim!
i nema ovdje nekog kvaliteta!
Nil Satis Nisi Optimum

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 nov 2011, 17:54

Hvala bogu pa je kraj pa ih necu morati gledati 3 i po mjeseca...jednostavno se iskljuciti i distancirati od futavaca sve ovo vrijeme,eventualno nekad prouciti i zamoliti Boga da pojedine samoprozvane igrace nikad vise nevidis u zivotu pa ni na slikama
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 26 nov 2011, 17:57, ukupno mijenjano 3 puta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 nov 2011, 17:55

Nabijem ih sve picke jedne samo nas brukaju fuj mrs svi balerine jedne :x :x :x
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

anti_zli
Kontakt:

Post Postao/la anti_zli » 26 nov 2011, 18:02

Sarajlijc@ je napisao/la:Nabijem ih sve picke jedne samo nas brukaju fuj mrs svi balerine jedne :x :x :x
stari nema druge neg ih u vrstu postavi i plehane , jer nema fajde od foruma

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 26 nov 2011, 18:03

i sad će to bit jirži odlazi, jirži odlazi..
možda i nije do trenera ba?
Nil Satis Nisi Optimum

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 nov 2011, 18:06

" onclick="window.open(this.href);return false; :cry: :cry:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 nov 2011, 18:11

miky_hz je napisao/la:Hvala bogu pa je kraj pa ih necu morati gledati 3 i po mjeseca...jednostavno se iskljuciti i distancirati od futavaca sve ovo vrijeme,eventualno nekad prouciti i zamoliti Boga da pojedine samoprozvane igrace nikad vise nevidis u zivotu pa ni na slikama
vozdra miky
haveru o cemu ja pricam,samo kvalitet...koje ba srce,ako je tako evo nas 11 srcanih navijaca i na teren...
vidi ovo,zadnjih pet utakmica nismo dali gol Borcu...nema smisla stvarno.
po meni Sesar nas najbolji igrac u zadnjih nekoliko utakmica,kvalitetan igrac sigurno.
F.K.SARAJEVO

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 26 nov 2011, 18:13

Prvo ****.m mater onom stojnicu :x
Druga stvar ako uprava imalo ima razuma dovest podhitno igraca umjesto comora i belosevica stvarno 2 najslabija igraca oni kad igraju mi kao da imamo igraca il dva manje,titula je onom ko je imao jos neke nade otisla s vihorom definitivno :|
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 26 nov 2011, 18:15

10.Skoro je napisao/la:
anti_zli je napisao/la:Godine prolaze a titula nema. :D :D
smij se jado jedan jadni... i prosle godine ste na polusezoni likovali, nagovjestavali plavo proljeece pa ste nam na kraju gledali u ledja...
Da gledali smo vam u leđa, samo sto smo mi "uzeli" jedan trofej, a vi 0 ;)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 nov 2011, 18:16

Haskic , Kojasevic i Vucina najgori...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 nov 2011, 18:20

Jbg...sami pali, sami se ubili.
Morali smo iskoristiti dominaciju na sredini terena u prvom poluvremenu. O Keninom promašaju da ne pričam. Čovjek mu s 4m uhvati živu loptu. Moj Kenane, gledaj Kajkuta i uči kako se zabijaju te lopte.
I naravno, kako to obično biva, primamo gol iz ničega, iz njihovog prvog šuta u okvir gola. I kraj. Drugi gol, klasika, Čomor po hiljaditi put ove polusezone čuva Torlaka umjesto svog igrača. Dabogda naučio više..
Sad se na zimu fino zahvaliti pojedincima, pokušati dovesti par pravih pojačanja i spašavati sezonu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 26 nov 2011, 18:24

Nadam se da necu odmah ban dobiti ako nesto i napisem na ovoj temi.Kaze spiker navijači nisu zadovoljni trenerom!!?Ja mislim da vam on nije nista kriv u ovom dijelu prvenstva.Čovjek ne moze dati gol s 3 metra i kako misli utakmicu dobiti.Prvo poluvrijeme ste ih nadigrali,al nema gola.Titulu mozete zaboraviti,iz kupa ste ispali,sad budite sretni ako mi ili Željo osvoji titulu!!! :D :D
Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 nov 2011, 18:36

elche101 je napisao/la:Nadam se da necu odmah ban dobiti ako nesto i napisem na ovoj temi.Kaze spiker navijači nisu zadovoljni trenerom!!?Ja mislim da vam on nije nista kriv u ovom dijelu prvenstva.Čovjek ne moze dati gol s 3 metra i kako misli utakmicu dobiti.Prvo poluvrijeme ste ih nadigrali,al nema gola.Titulu mozete zaboraviti,iz kupa ste ispali,sad budite sretni ako mi ili Željo osvoji titulu!!! :D :D

Pa sad, zavisi...
Neki smatraju da imamo jednako kvalitetan tim kao Željo i Široki. Ako se tako postave stvari, onda nema dileme. Do trenera je, 100%. Drugi pak misle da je ovaj bodovni saldo realan u odnosu na kvalitet igračkog kadra, čak da je ovo njihov maksimum. I sam mislim tako... Sad, o tome ko je u pravu, može se na dugo i na široko ali bez nekog definitivnog zaključka.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 nov 2011, 18:47

tepsija je napisao/la:4955 stranica na svojoj temi i još su zauzeli pola foruma.
šta se ti javljaš, od 97 postova nisi 5 napiso na temi vehleža, il se ulizuješ na našoj ili na ovoj temi, a kad nisi na tim temama onda objašnjavaš tromeđu na temi širokog ;)
DRUG NEBI TI PUNCA

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 26 nov 2011, 18:48

Sarajevo odigralo možda i najbolje poluvrijeme u prvenstvu, ali nije dalo gol. Izdominirali ste Borac i mislio sam, ako nastavite tako i drugo poluvrijeme, bez obzira što ste nesretno gubili nakon prvog, da ćete glat pobjediti.
Onda ste naglo pali u drugom. Za neprepoznati. Na kraju Vas Borac nadigrao i zasluženo pobjedio. U drugom ste pali i fizički i psihološki i u ta dva segmenta trebate tražiti uzroke poraza. Sesar - Vaš najbolji igrač. Kojašević - najlošiji, jer je bio spor u predaji lopte, a nije ništa uradio naprijed, a u defanzivi njegova strana katastrofa.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 26 nov 2011, 18:50

hocetel se zahvaliti kojasevicu i haskicu :?: :!: :D oteto je prokleto da nam niste oteli mozda bi sada bili u polufinalu kupa
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 26 nov 2011, 18:51

astra1922 je napisao/la:hocetel se zahvaliti kojasevicu i haskicu :?: :!: :D oteto je prokleto da nam niste oteli mozda bi sada bili u polufinalu kupa
Otećemo vam opet. Ne smaraj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.