PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
hocel ko koju da odigramo 
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pravi sobu i javi koja jebarca_87 je napisao/la:hocel ko koju da odigramo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
hajd na eu 2 soba barca 87 ,pass barcaBosniacum Lilium je napisao/la:pravi sobu i javi koja jebarca_87 je napisao/la:hocel ko koju da odigramo
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Goalgetter je napisao/la:Problem je sto su mu banovali IP-Adresu.
Neka skine IP Changer , mijenja IP kako on želi.
@Bosniacum Lilium
Ti si mu dao samo proxy -.-
Sloboda Tuzla !!!
Pa napisi detaljno kako se to radi da pokusa? Jer pukusavao sam ja preko neki programa, ali nece da promjeni kad je staticka valjda.pesmaster je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Problem je sto su mu banovali IP-Adresu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
momak znam sta sam mu daopesmaster je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Problem je sto su mu banovali IP-Adresu.
@Bosniacum Lilium
Ti si mu dao samo proxy -.-
dao sam ti odgovorjuventus 0244 je napisao/la:Pa napisi detaljno kako se to radi da pokusa? Jer pukusavao sam ja preko neki programa, ali nece da promjeni kad je staticka valjda.
http://forum.ragezone.com/f406/tut-use- ... er-374580/" onclick="window.open(this.href);return false;juventus 0244 je napisao/la:Pa napisi detaljno kako se to radi da pokusa? Jer pukusavao sam ja preko neki programa, ali nece da promjeni kad je staticka valjda.pesmaster je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Problem je sto su mu banovali IP-Adresu.
Imaš tu objašnjeno sve , čak i slike postavljene
@Lilium
Sloboda Tuzla !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ahhahah oj lika, evo naci cu ti i ja forum gdje pise da mozes zahebat IP bez proxy, jer preko njega pristupas
sta mislis zasto HideIP Platinum, nekom moze, a nekome ne moze?
Zavisi od vrste bana i zastite servera
Pa znam iz iskustva da proxy ne pomaže , nije mi si jednom desilo da me "otkriju" iako uđem na neki sajt preko proxya.Ima sve tvoje podatke , jer je usko povezano.Bosniacum Lilium je napisao/la:ahhahah oj lika, evo naci cu ti i ja forum gdje pise da mozes zahebat IP bez proxy, jer preko njega pristupas![]()
sta mislis zasto HideIP Platinum, nekom moze, a nekome ne moze?
Zavisi od vrste bana i zastite servera
Sloboda Tuzla !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Dvije utakmice u drugoj ligi nisu odigrane:
3. kolo:
Udinese - Werder
Celtic - Hoffenheim
Imate vremena do 00:00 h da odigrate !
3. kolo:
Udinese - Werder
Celtic - Hoffenheim
- Goalgetter
- Kontakt:
I jos jedna obavjest:
U ovoj polusezoni u drugoj ligi, svaki igraci ce jednom imati slobodno kolo, jer kad sam postavio 1. kolo lige, i vecina kad je bilo vec odigrano, morao sam napraviti novi raspored, jer je opet bilo promjena, stoga, desice se (od ovog sljedeceg kola), da ce dva igraca imati jedno kolo pauze, jer se ponavlja utakmica.
Ako imate kakvo rijesenje da taj problem rijesim, slobodno recite
.
Dakle, 1. kolo je od starog rasporeda, i od drugog kola je novi, dakle od sljedeceg kola npr. ponovice se utakmica Werder - Fulham, a odigrana je vec u prvom kolu.
U ovoj polusezoni u drugoj ligi, svaki igraci ce jednom imati slobodno kolo, jer kad sam postavio 1. kolo lige, i vecina kad je bilo vec odigrano, morao sam napraviti novi raspored, jer je opet bilo promjena, stoga, desice se (od ovog sljedeceg kola), da ce dva igraca imati jedno kolo pauze, jer se ponavlja utakmica.
Ako imate kakvo rijesenje da taj problem rijesim, slobodno recite
Dakle, 1. kolo je od starog rasporeda, i od drugog kola je novi, dakle od sljedeceg kola npr. ponovice se utakmica Werder - Fulham, a odigrana je vec u prvom kolu.
mog protivnika nema nigdje , šaljem mu PM ništa.Navodno će doći u toku današnjeg dana , ali ne dođe meni ide pobjedaGoalgetter je napisao/la:Dvije utakmice u drugoj ligi nisu odigrane:
3. kolo:
Udinese - Werder
Celtic - Hoffenheim
Sloboda Tuzla !!!
2. kolo
Everton-Stoke
PSG-Benfica
3. kolo
Sevilla-PSG
Stoke-Dinamo
Za apocalyps-a znamo da je ban i vidjet cu ja kad sutra odem u Bihac da to pokusamo riješiti, ali ove dvije utakmice će najvjerovatnije biti riješene u korist Seville i Benfice po 3:0!
Što se tiće Stoka
to je damirdelux ja sam ga pitao na msn hoce nastaviti ligu on nije ništa odgovorio, znači sačekajte do večeras 23:59 ako se ne javi pišem S-Y-L-A-R-u i LBJ-u 3:0!
A vidim više utakmica 4 kola nije odigrano, pa ću vidjeti da to odložimo do četvrtka da se može odigrati, zajedno sa 5 kolom, ali moramo se malo uozbiljiti, pa svako kolo se mora produžiti.
Everton-Stoke
PSG-Benfica
3. kolo
Sevilla-PSG
Stoke-Dinamo
Za apocalyps-a znamo da je ban i vidjet cu ja kad sutra odem u Bihac da to pokusamo riješiti, ali ove dvije utakmice će najvjerovatnije biti riješene u korist Seville i Benfice po 3:0!
Što se tiće Stoka
A vidim više utakmica 4 kola nije odigrano, pa ću vidjeti da to odložimo do četvrtka da se može odigrati, zajedno sa 5 kolom, ali moramo se malo uozbiljiti, pa svako kolo se mora produžiti.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ovo malo lici na rasulo jer se svako kolo produzava i igraju se 2 kola paralelnu moj prijedlog je da se nakon 5 kola obustavi takmnicenje na 2-3 dana dok se sva kola ne odigraju da onda i miru nastavimo ligu
@juventus0244 odakle si ti kad ti je lahko doci do Bihaca
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Pa vidiš da mu na profilu piše "Lokacija: Cazin"Senaid L.F.C je napisao/la:Ovo malo lici na rasulo jer se svako kolo produzava i igraju se 2 kola paralelnu moj prijedlog je da se nakon 5 kola obustavi takmnicenje na 2-3 dana dok se sva kola ne odigraju da onda i miru nastavimo ligu
btw , sve neaktivne treba izbaciti iz lige , bolje igrat sa 6 igraca koji su aktivni i redovno igraju utakmice , nego sa 16 koji nisu odigrali ni prethodno kolo. :/
Sloboda Tuzla !!!
- bavarac_33
- Kontakt:
pesmaSTER ajde da odigramo tekmu 
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
CazinSenaid L.F.C je napisao/la:Ovo malo lici na rasulo jer se svako kolo produzava i igraju se 2 kola paralelnu moj prijedlog je da se nakon 5 kola obustavi takmnicenje na 2-3 dana dok se sva kola ne odigraju da onda i miru nastavimo ligu
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
i jajuventus 0244 je napisao/la:CazinSenaid L.F.C je napisao/la:Ovo malo lici na rasulo jer se svako kolo produzava i igraju se 2 kola paralelnu moj prijedlog je da se nakon 5 kola obustavi takmnicenje na 2-3 dana dok se sva kola ne odigraju da onda i miru nastavimo ligu
@juventus0244 odakle si ti kad ti je lahko doci do Bihaca, a u vezi ovog da stane takmičenje malo dok se sve popuni, ma nije ovo ništa strasno znalo je biti i gore, ovi banovi su malo poremetili stvari i damirdelux, ali od slijedećeg kola bi to trebalo bolje ići
nisam bio kad je bilo gore oceli nocas tabela i parovi 4 kola 2 lige i ako ja znam da cu biti na kraju sa gol razliko -8
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
damirdeluxe
- Kontakt:
Izvinjajem se sto nisam bio tu zadnji par dana...privatni problemi...
Svi koji igraju protiv mene neka me dodaju na fb tamo cemo se najbrze dogovorit za tekme....
http://www.facebook.com/damir.muslimovic" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi koji igraju protiv mene neka me dodaju na fb tamo cemo se najbrze dogovorit za tekme....
http://www.facebook.com/damir.muslimovic" onclick="window.open(this.href);return false;
ocel neko?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.