Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
babilonTM je napisao/la:Čekao sam malo da se stiša situacija pa da kažem nešto vezano za vas. Ne bih rekao ništa, da se gotovo ista situacija nije desila i Želji na početku sezone, težak poraz u Evropi, neki nesretni porazi u Ligi, golovi u zadnjim minutama...nesreća. Tada su se našli neki da kritikuju Osima, način rada, pojačanja, čak su ga i tjerali, na utakmicama su se već nakon pola sata čuli zvižduci... Ipak kvalitet je na kraju izašao na vidjelo, ušli smo u seriju pobjeda, i došli na sami vrh. Ista stvar se vama dešava, kući i nekako zadržavate bodove, nema neke igre, igrači su pod pritiskom, podrška je slaba, čini se da nema izlaza. Slijedi pauza, duga pauza, mislim da će sve doći na svoje, igrači poput Kojaševića, Suljića, Torlaka, Sesara...pa na kraju krajeva i Škore, ne mogu, a da ne zablistaju, kad-tad. Pitanje je vremena kada će i Sarajevo krenuti da niže pobjede i onda će rame uz rame sa Željom odlučivati o prvaku ove sezone. Kvalitet je tu, ali trenutno ne ide. Polahko, samo sabura komšije.
SVE NAJBOLJE !
stari nema druge neg ih u vrstu postavi i plehane , jer nema fajde od forumaSarajlijc@ je napisao/la:Nabijem ih sve picke jedne samo nas brukaju fuj mrs svi balerine jedne![]()
![]()
vozdra mikymiky_hz je napisao/la:Hvala bogu pa je kraj pa ih necu morati gledati 3 i po mjeseca...jednostavno se iskljuciti i distancirati od futavaca sve ovo vrijeme,eventualno nekad prouciti i zamoliti Boga da pojedine samoprozvane igrace nikad vise nevidis u zivotu pa ni na slikama
Da gledali smo vam u leđa, samo sto smo mi "uzeli" jedan trofej, a vi 010.Skoro je napisao/la:smij se jado jedan jadni... i prosle godine ste na polusezoni likovali, nagovjestavali plavo proljeece pa ste nam na kraju gledali u ledja...anti_zli je napisao/la:Godine prolaze a titula nema.![]()
elche101 je napisao/la:Nadam se da necu odmah ban dobiti ako nesto i napisem na ovoj temi.Kaze spiker navijači nisu zadovoljni trenerom!!?Ja mislim da vam on nije nista kriv u ovom dijelu prvenstva.Čovjek ne moze dati gol s 3 metra i kako misli utakmicu dobiti.Prvo poluvrijeme ste ih nadigrali,al nema gola.Titulu mozete zaboraviti,iz kupa ste ispali,sad budite sretni ako mi ili Željo osvoji titulu!!!![]()
šta se ti javljaš, od 97 postova nisi 5 napiso na temi vehleža, il se ulizuješ na našoj ili na ovoj temi, a kad nisi na tim temama onda objašnjavaš tromeđu na temi širokogtepsija je napisao/la:4955 stranica na svojoj temi i još su zauzeli pola foruma.
Otećemo vam opet. Ne smarajastra1922 je napisao/la:hocetel se zahvaliti kojasevicu i haskicu![]()
![]()
oteto je prokleto da nam niste oteli mozda bi sada bili u polufinalu kupa
Trenutno korisnika/ca: edgarallanpoe04, Konzerva, miguelramos i 48 gostiju.