ma uzivancija...
a slazem da Oxygen zasluzuje Nobelovu nagradu za multimediju...
obradovo je vise ljudi nego svi nasi politicari u zadnjih 20 godina...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

imam 2mbps/256kbps valjda je dovoljno?Oxygen je napisao/la: Odlična slika,ja sam i Parmu gledao,bila čak i bolja.
Ne znam stvarno ko je postavljao,meni je inače jedan prijatelj rekao za ovo prije par dana,ali sam zaboravio da postavim.Bertrand je napisao/la:^ Ovo je zapravo postavio, ako se ne varam, @Sarajlijca, na Chatu, prije nekoliko dana. Moguće da griješim, ali je uglavnom ranije postavljeno.
Btw, 0:1, bravo za Matrija!

O ja sam vam to prije par dana postavio, ali izgleda niko nije vidioPostao/la juventus 0244 dana 21 nov 2011, 20:30
Ne znam jeste čitali na juvebalkan pod vijesti Sedenje na klupi frustrira Del Piera onaj fazon za VLC da gledas domaće televizije (cijela juga) online, prava stvar. A znam da neki imaju probleme kad igra Juve, pa pogledajte to imaju arene, sport klub, euro sport , sve džabana .
Izgleda da Kraske 90% ide, samo da se uzme neka lova za njega, da ne bi samo bila posudba ili da bude prodan za manje nego što je došao, to bi bilo loše.
 !
! (polako vraća staru formu
 (polako vraća staru formu  )
 ) 

Pa dobro,istina nismo mnogo uradili, ali imali smo i praktično dva zicera da riješimo utakmicu.Genghis je napisao/la:Realno sam ocekivao mnogo vise od Juventusa , ali mozda su se refleksno povukli nakon onog gola , cuvajuci tako tri boda protiv Lazia koji je odlican ove sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.