Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la harishp » 26 nov 2011, 11:13

Gadno je ovo,da ti je da ga otjeras a nemozes.Ruke ti vezane,ha :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 nov 2011, 11:30

Argumentacija Papetovih protivnika se svodi na to,osim sto nije ostvario zacrtani cilj,mozda ovo ili mozda ono...
Osim toga kazu da covjek nema viziju...koliko se sjecam,na pocetku proslih kvalifikacija Pape je rekao
da bi ona zadnja utakmica u Francuskoj mogla biti odlucujuca,tj.utakmica za prvo mjesto u grupi. :?
F.K.SARAJEVO

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 26 nov 2011, 11:52

molotovljev je napisao/la:Argumentacija Papetovih protivnika se svodi na to,osim sto nije ostvario zacrtani cilj,mozda ovo ili mozda ono...
Osim toga kazu da covjek nema viziju...koliko se sjecam,na pocetku proslih kvalifikacija Pape je rekao
da bi ona zadnja utakmica u Francuskoj mogla biti odlucujuca,tj.utakmica za prvo mjesto u grupi. :?
..isto kao što je izjavio prije utakmice sa portugalom u zenici: "Bit će puno golova"..možda je imao viziju, ali je pobrkao sa utakmicom u lisabonu :mrgreen:
Inače, njegove izjave će ući u anale..rumuni ga nezanimaju, neigraju igrači koji neigraju u svojim klubovima, hasagić je izabrao braniti u parizu..itd itd.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 nov 2011, 11:59

mozak je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Argumentacija Papetovih protivnika se svodi na to,osim sto nije ostvario zacrtani cilj,mozda ovo ili mozda ono...
..isto kao što je izjavio prije utakmice sa portugalom u zenici: "Bit će puno golova"..možda je imao viziju, ali je pobrkao sa utakmicom u lisabonu :mrgreen:
Inače, njegove izjave će ući u anale..rumuni ga nezanimaju, neigraju igrači koji neigraju u svojim klubovima, hasagić je izabrao braniti u parizu..itd itd.
A eto ko biva ti zao onog sa izjavama o yebavanju matera :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 26 nov 2011, 19:26

spielführer_21 je napisao/la:
manijakdv je napisao/la:Kako bolan nisu igrali zajedno,reci mi jednog koji nije igrao sa ovim ostalima u to doba,ja ću te demantovati jer pratim reprezentaciju od 1996 i prvih utakmica.
nisu nikad svi istovremeno igrali u jednoj ekipi, to ti govorim.. evo pitanje kad pratiš: koje su kodri kvalifikacije bile zadnje?
" onclick="window.open(this.href);return false;

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 26 nov 2011, 19:47

Iskreno mislim da nam neke turbulencije nisu potrebne,a to bi si naravno desilo sa smjenom selektora.Pape je ostvario dobre rezultate.Propustio 3 tj. tacnije 2 prilike.Mene je covjek odusevio postavkom u Parizu,relativno lako obezbijedio baraz.Sve su to stvari koje mu idu u prilog.Medjutim nervira me koliko pojedinci izdizu Susica i brane ga a da nisu ni svjesni koliko je covjek imao propusta.Ljudski je grijesiti,ali treba biti realan i reci da se dosta rezultata poklopilo,pobijedili smo 3 utakmice jako,jako tesko .Totalno je fulio postavku u mecu sa Portugalom i najvise mi je krivo sto nista nije uradio da to promjeni.Imao je i dobrih momentata,dosta je eksperimentisao,ali mislim da je pokazao dovoljno materijala da se ne moze reci kako je on najbolja opcija.To je moje misljenje,i ne treba zatvarati oci ,pred cinjenicama.Ja bi mu dao jos jednu priliku,jer se iskreno nadam da ce dati sve od sebe i pokazati vise dobrog,vise hrabrosti i da ce konacno uraditi to cemu se svi nadamo.Jednostavno ostaje zal,u svima nama ,jer je pao protiv Portugala jako lako i kukavicki.Ljudi jesu bolji,ali se pricalo o nekoj zrelosti i jacoj ekipi od one Cirine,ali mi to nismo pokazali.Mi smo Portugal mogli dobiti vrlo lako kad je Ciro bio selektor.Slazem se da treba ostati ,ali mora dobro zasukati rukave i promjeniti neke stvari.Nadati se da mu je ovo bila skola i da ce izvuci pouke.Jer ima grupu ,za pozeljeti,a i raspored je odlican.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 nov 2011, 19:54

manijakdv je napisao/la:
manijakdv je napisao/la:Kako bolan nisu igrali zajedno,reci mi jednog koji nije igrao sa ovim ostalima u to doba,ja ću te demantovati jer pratim reprezentaciju od 1996 i prvih utakmica.
nisu nikad svi istovremeno igrali u jednoj ekipi, to ti govorim.. evo pitanje kad pratiš: koje su kodri kvalifikacije bile zadnje?
eto, opet nema Katane, Mujčina itd..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

nihco

Post Postao/la nihco » 26 nov 2011, 20:21

manijakdv je napisao/la:
interesantno, bajern , dortmund, sevilja, monako, olimpiakos, fenerbahce x2, volfsburg, tenerife.....i vecina su bili, u tom trenutku, ozbiljni prvotimci.
interesantno je i da su u te 1-2 goodine, dortmund osvojio ligu sampiona, a fenerbahce, olimpiakos, monako, naravno bajern, igrali u ligi sampiona.......ovaj tim je imao ogroman potewncijal.
s druge strane, poznajuci osobine balje, bole, barbareza nije se tu nesto trcalo.
Zadnja izmjena: nihco, dana/u 26 nov 2011, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Sent from my Commodore 64

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 nov 2011, 20:28

manijakdv je napisao/la:
Tacno i kad neko uhvati razglabati najbolja nam generacija ova trenutno.U cemu u klikerima.
Samo pogledati gdje su ovi igraci igrali na ovom snimku.I opet sa Farskim Ostrvima odvaljivanje guzova.Tesko ih dobili.
Djabe generacije i pojedine zvjezde kad tima homogenog nikada nismo imali.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

manijakdv
Kontakt:

Post Postao/la manijakdv » 26 nov 2011, 22:15

" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]
eto, opet nema Katane, Mujčina itd..[/quote]
Mujčin ulazi u igru,vidi se na snimku trenutak prije Baljinog gola a vjerujem i da je Katana bio još aktivan,Mušović je njega forsirao kao zadnjeg veznog a ne libera mada svejedno,nije rahmetli Katana činio ovu generaciju ubjedljivo najboljom do sada već upravo ovih jedanaest koji su na startu utakmice sa Faranima.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 nov 2011, 22:24

Zasto za sve mora biti kriv selektor,zasto moramo svi pametovati o stvarima koje ne razumijemo,uredu je imati svoje misljenje,ali zar stvarno ja mogu tvrditi da znam bolje fudbalsku taktiku od covjeka koji je godinama bio fudbaler(i to kakav)i jos ima par godina trenerskog iskustva?
Meni se svidja sta je Susic uradio od BiH reprezentacije,a to sto Francuska i Portugal imaju bolje igrace,pa je li mislite da bi Blanc ili Bento imali drasticno bolje rezultate s BiH,iako primaju vjerovatno par puta vise para od Susica?
Za mene je za neuspjeh(koji bas i nije neuspjeh,jer niko igracki losiji od nas nije bio ispred nas) najmanje kriv selektor,a od igraca od kojih sam ocekivao barem maksimalnu borbenost i pozrtvanost,nisam ni to dobio,no dobro,s obzirom da nam vecinu nacije cine likovi koji misle da Lulic nije uradio nista pogresno bolje i ne zasluzujemo.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 26 nov 2011, 22:37

Ako želimo na SP sušić treba da ostane.Ne vidim nikog ko bi ga mogao dostojno zamijeniti? Dakle,Sušić je napravio jedan dobar uspjeh sa onim čime je raspolagao može se reći i odličan.Ipak je ostavio iza sebe Rumuniju,Bjelorusiju,Albaniju,Francuzima učinio to da strepe za prolaz.Vjerujem da nijedan drugi trener i stručnjak sa ovakvom ekipom ne bi mogao puno više protiv Portugala,pa čak i oni koji imaju višestruko veću platu za ovaj posao od njega.Tako da je najlogičnije i najbolje riješenje njegov ostanak na klupi reprezentacije.
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 nov 2011, 22:44

Hidinik plata mu je bila 5.000.000 eura vodeci Tursku repku,toliko je slicno imao vodeci Ruse.
Bilans ispao od Slovenije i Hrvatske.
Albanci koji se nece plasirati za 100 godina Katanecu platu hoce da postave na 120 000 eura.
Ubjedljivo najmanja godisnja plata je bas selektora BIH 60 000.
I ovdje se neki nasli raspredati o uspjesima i neuspjesima selektora BIH.
PRAZNA NE PUCA a I PUNA KAKO VIDIMO ZNA PROMASITI.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 26 nov 2011, 23:08

harishp je napisao/la:Hidinik plata mu je bila 5.000.000 eura vodeci Tursku repku,toliko je slicno imao vodeci Ruse.
Albanci koji se nece plasirati za 100 godina Katanecu platu hoce da postave na 120 000 eura.
DE ne jedi g....
Kakve veze ima strucnost sa platom?
Ili nam mozda hoces reci da Safeta boli qrac za Repkom i BiH i dolazi da odradi samo tih svojih 5000E pa KOLIKO EKIPU ZAPADNE RADA I REDA???

On je hodajuca katastrofa kao i Manacini to je svima starijim od 18 godina jasno kao dan!!!!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 26 nov 2011, 23:36

Za_raju je napisao/la:
harishp je napisao/la:Hidinik plata mu je bila 5.000.000 eura vodeci Tursku repku,toliko je slicno imao vodeci Ruse.
DE ne jedi g....

Ili nam mozda hoces reci da Safeta boli qrac za Repkom i BiH i dolazi da odradi samo tih svojih 5000E pa KOLIKO EKIPU ZAPADNE RADA I REDA???

On je hodajuca katastrofa kao i Manacini to je svima starijim od 18 godina jasno kao dan!!!!!!
Nije moje da se mjesam ali iskreno receno mislim da ti jedes g. Cuj kakve veze ima strucnost sa platom?????? Hoce ti se reci da za ono koliko je placen Susic je PRESTRUCAN, i da bi mogao imati bolje trebas bolje odrijesti kesu. Jel se upalila zarulja?

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 26 nov 2011, 23:47

[youtube][/youtube]
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 26 nov 2011, 23:48

baboitata je napisao/la:Nije moje da se mjesam ali iskreno receno mislim da ti jedes g. Cuj kakve veze ima strucnost sa platom?????? Hoce ti se reci da za ono koliko je placen Susic je PRESTRUCAN, i da bi mogao imati bolje trebas bolje odrijesti kesu. Jel se upalila zarulja?
Da je post koji sam ja "Quotao" dosao od osobe koja objektivno gleda na Safetovu strucnost bilo bi kako ti kazes ;)
Jer da si ti upravu onda bi doticni gospodin priznao Pajdinu nestrucnost ,a to bogami tesko da cemo gledati!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 26 nov 2011, 23:52

mozak je napisao/la:
baboitata je napisao/la:Da malo sumiramo sta je to napravio Safet Susic sa reprezentacijom

1.doveo reprezentaciju do najveseg mjesta po plasmanau u itoriji BiH
2. kvalifikacije poceo kao treca ekipa u grupi po plasmanu na svjetskoj rang listi, zavrsio kao druga stim sto 12 minuta falilo do potpune senzacije
3. Osvojio najvise bodova u kvalifikacijama ikada
4. Prvi put u istoriji BiH je pobjedila Rumuniju
5. Prvi put u istoriji BiH je igrala nerjeseno sa Francuskom u jednoj zvanicnoj utakmici
6. Prvi put u istoriji BiH nije izgubila od Portugala u jednoj zvanicnoj utakmici.
6. Od potpunih anonimaca ucinio Zahirovica, Lulica, Medjedunjanina, Pjanica (mala ograda kad je on u pitanju od onoga anonimac)...respektabilnim fudbalerima sto im je omogucilo da naprave dobre trensfere.
7. Podigao Misimovica iz mrtvih
8. Stvorio sjajnu atmosferu u i oko reprezentacije pa su igraci na celu sa kapitenom jednoglasni u PAPE OSTANI !!!

Malo li je ze pet hiljada crkavice mjesecno???????
Jeli ostvario zacrtani cilj?
Prošle godine smo iz 4 šešira ušli u baraž, upali u treći šešir...a kako smo otjerali prošlog selektora, drvljem i kamenjem!
Ovoga većina poziva da ostane, od igrača, velikog broja navijača do komiteta, a on razmišlja!
To dovoljno govori da mu reprezentacija nije na prvom mjestu i tu treba biti kraj priče!
Nema potrebnu viziju i vjeru u ovu reprezentaciju, pa mjerka!
Možda mjeri, čeka..da li će ga pozvati koji francuski klub, ili ipak može kroz nikad laganiju grupu pokušati drugi put!
Pa sigurno da razmoslja...kad vidi kakve bagre ima medju nama, normalno je da razmisalj...ja ne bi razmisljao (ako bi imao i probliznu ponudu), rekao fak you...i otisao glvavom bez obzira. Problem je ,sto bi, osim Sergeja amatera, bilo tesko i naci nekoga. Pa necemo valjda navijati da na klupu dodje neko ko je citavo vrijeme podmetao klipove, uvlacioa se u doopeta Munji i Ilji...ko nema ni dana trenerske prakse. Jedino ga vadi sto je U JABLANICI zavrsio trernersku skolu...a tamo se uz janjetinu polaze na sledeci nacin. Predmet fudkbalska takitika: predsednik komisije - "Gospodine Sergej kada lopta krece sa centra, gdje cete postaviti svoje igrace"? a Sergej ce "Na svoju polovinu"....Utom se predsednik vazno okrece prema clanovima komisije te ce odlozivsi kost od rebra promrmlja: "Dobar je, zna taktiuku, idemo na drugi predmet"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2011, 00:03

Za_raju je napisao/la:
DE ne jedi g....

Dobro u pravu si suvise si veliko da to u jednom obroku stane.
Nego prvo poslusaj intervju sto je @BaDa postavio bas gospona sa tvog avatara.A ti ga svojim nebulozama vazda sramotis i potpuno suprotno brabonjas.
Da ne govorim o gluposti koju si napisao,kakve ima veze strucnost sa platom. :shock:
Nikakve ko ni ti sa mozgom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 27 nov 2011, 12:04

..
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 27 nov 2011, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Sensei i 50 gostiju.