Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LenBias
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LenBias » 27 nov 2011, 00:11

ma desetog se ide na +9 ljudi, kakav bod uzet samo, sta vam je :roll:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 27 nov 2011, 00:47

sta vam je ljudi, tako ste i prosle sezone nakon poraza Barcelone od Herculesa digli glas... cekajte, ima jos dvije utakmice El Clasica

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 27 nov 2011, 00:47

http://videa.hu/videok/sport/real-madri ... 9vtib2RwuB" onclick="window.open(this.href);return false;

;)

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 27 nov 2011, 00:48

Titulica laganica...dominacija! Savrsena noc, barca zijanila, Real zgazio patetico, dosao je kraj barcelone. Treba u el clasicu ovjeriti titulu. Hala Madrid!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 27 nov 2011, 00:49

delldell je napisao/la:sta vam je ljudi, tako ste i prosle sezone nakon poraza Barcelone od Herculesa digli glas... cekajte, ima jos dvije utakmice El Clasica
Hercules je dobio u prvom kolu i tad smo im bjezali 2 boda, sada je 14 kolo i bjezimo im 6 bodova. Liga je gotova.

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 27 nov 2011, 00:52

Pavon je napisao/la:
delldell je napisao/la:sta vam je ljudi, tako ste i prosle sezone nakon poraza Barcelone od Herculesa digli glas... cekajte, ima jos dvije utakmice El Clasica
Hercules je dobio u prvom kolu i tad smo im bjezali 2 boda, sada je 14 kolo i bjezimo im 6 bodova. Liga je gotova.
Ne baratas brojkama. Dobio je Hercules u drugom kolu i tad je Real imao bod vise.

Nisi shvatio bit mog posta, a to je da se Real uzdigne kad Barcelona kiksa protiv losih, a do kraja sezone i oni kiksaju protiv takodjer losih momcadi, plus u El Clasicu.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 27 nov 2011, 00:52

slika

:lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 27 nov 2011, 00:54

Cestitke fudbalerima Reala na pobjedi,ali nisu me bas impresionirali igrom veceras-da li zbog toga sto sam navikao da ih gledam u zadnje vrijeme kako se poigravaju sa protivnicima ili :? Ali,bitna su tri boda,bez obzira na sve,pobjeda u derbiju koji ruku na srce,vise i ne lici na to.Na nasu srecu,Getafe je pobijedio Barcelonu i samo nas gurnuo ka tituli :D Kada se pogleda tabela,+6 u odnosu na Barcu je ogromna prednost.Medjutim,ne treba se zavaravati,jer tek je 13. kolo.Da je 23. moglo bi se govoriti o tituli,ali sada je prerano.Jeste sada Real u velikoj psiholoskoj prednosti,ali treba odigrati pametno,sto vjerujem da hoce,s obzirom ko ih vodi.Svaka utakmica od sledecih tri u Primeri,za fudbalere Reala je poput finala.Gostovanje uvijek neugodnom Sportingu,pa Barcelona,a onda i Sevilla.Bitno je uci u tu utakmicu protiv Barce sa +6,jer je onda na njima jos veci pritisak sto bi Mou mogao iskoristiti na perfektan nacin.Jos se igra i Liga Sampiona,a sreca je sto Mou raspolaze velikim brojem kvalitetnih zamjena,pa moze cuvati bolje igrace.Dovoljno je samo izbjeci poraz u Amsterdamu :) Nakon Barcelone igra se Kup Kralja protiv Ponferradine,ali i to je utakmica,pa onda gostovanje Sevilli.Za 18 dana Real Madrid igra cak 6 utakmica,a ako i posle toga bude bodovna razlika ovolika bice sjajno :D
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 27 nov 2011, 01:00

Pavon je napisao/la:sada je 14 kolo i bjezimo im 6 bodova. Liga je gotova.
koliko ima jos kola ? 2 ? :?
ser del barça es el millor que hi ha !

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 27 nov 2011, 01:04

Pa dobro scof1eld, niko tebi ne može zabraniti da se nadaš, jasno je to meni, nije ni meni mogao prošle sezone...Nada zadnja umire...

Ali umire !!! ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

Pavon
Kontakt:

Post Postao/la Pavon » 27 nov 2011, 01:07

Scof1eld je napisao/la:
Pavon je napisao/la:sada je 14 kolo i bjezimo im 6 bodova. Liga je gotova.
koliko ima jos kola ? 2 ? :?
E-e to to. Tako nekako, pogodio si srz.

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 27 nov 2011, 01:17

gori ste od onih sa realmadridbalkan.org

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 27 nov 2011, 01:25

Pa iskreno 2 kola još i imaju i to kad se Real i Barca sastanu na santiago Bernabeu i na Nou Campu. Ovo ostalo će za obje ekipe ići ko podmazano. Prevelik je pritisak sad na Barci kad budu igrali protiv Reala, ako tu tekmu i izgube vala gotovo je prvenstvo. Mourinho do kraja neće izgubit prednost od 9 bodova da mu pola ekipe Baski otmu u terorističkom napadu.

Ja lično navijam za Real zato što su mi Barcu zgadili Mandrak, naturalni i slične persone.

Hala Madrid!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 nov 2011, 01:28

slika
:oops: :P
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 27 nov 2011, 01:34

Bosco je napisao/la:Pa iskreno 2 kola još i imaju i to kad se Real i Barca sastanu na santiago Bernabeu i na Nou Campu. Ovo ostalo će za obje ekipe ići ko podmazano. Prevelik je pritisak sad na Barci kad budu igrali protiv Reala, ako tu tekmu i izgube vala gotovo je prvenstvo. Mourinho do kraja neće izgubit prednost od 9 bodova da mu pola ekipe Baski otmu u terorističkom napadu.

Ja lično navijam za Real zato što su mi Barcu zgadili Mandrak, naturalni i slične persone.

Hala Madrid!
e mozes misliti sta ljudi misle o arsenalu zbog paje :mrgreen: ..ja ocekujem kiks reala odmah poslije klasika jer vrijeme je da i sevilla konacno nesto uradi protiv njih... jos im tad pepe nece igrat' ;)

Bane Madridista
Kontakt:

Post Postao/la Bane Madridista » 27 nov 2011, 01:35

Sve oci su bile uperene u madridski derbi,ali odigran je jos jedan veliki gradski derbi na Pirinejskom poluostrvu.Naime,u Lisabonu,Benfica je ugostila Sporting i savladala ga rezultatom 1:0.Medjutim,sve bi to bilo u sjeni, da derbi nije rijesio igrac kojeg su "otjerali" iz Reala.Ime igraca je Javi Garcia,igra na poziciji zadnjeg veznog,veoma je visok i snazan.A,uz to ima samo 24 godine i Spanac je.I on je bio samo jedna od Perezovih zrtava,nazalost :( U Benfici je nezamjenjiv od kada je dosao i clan je one zlatne generacije Benfice iz sezone 2009/10 kada su osvojili duplu krunu u Portugalu.
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 27 nov 2011, 01:39

Nadaj se Scofa, nadaj se...

Pa šta fali ako ne bude Pepea? Ima Varane. Real Madrid igra sa drugom ekipom bolje nego sa prvom... Još taman će se Kaka vratiti.. Hmmm... :D

delldell
Kontakt:

Post Postao/la delldell » 27 nov 2011, 01:42

Bane Madridista je napisao/la:Sve oci su bile uperene u madridski derbi,ali odigran je jos jedan veliki gradski derbi na Pirinejskom poluostrvu.Naime,u Lisabonu,Benfica je ugostila Sporting i savladala ga rezultatom 1:0.Medjutim,sve bi to bilo u sjeni, da derbi nije rijesio igrac kojeg su "otjerali" iz Reala.Ime igraca je Javi Garcia,igra na poziciji zadnjeg veznog,veoma je visok i snazan.A,uz to ima samo 24 godine i Spanac je.I on je bio samo jedna od Perezovih zrtava,nazalost :( U Benfici je nezamjenjiv od kada je dosao i clan je one zlatne generacije Benfice iz sezone 2009/10 kada su osvojili duplu krunu u Portugalu.
Benfica nije Real Madrid.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 27 nov 2011, 02:23

anonymousHD je napisao/la:Nadaj se Scofa, nadaj se...

Pa šta fali ako ne bude Pepea? Ima Varane. Real Madrid igra sa drugom ekipom bolje nego sa prvom... Još taman će se Kaka vratiti.. Hmmm... :D
a znas li sto nece biti pepea :mrgreen: jbg, nadati se pobjedi na bernabeu i kiksu protiv seville i eto nas 8-)
a smijesno je pricati o pobjedniku, sta znas sta se moze desiti danas/sutra :roll: vidio si kako je real igrao a odjednom mu se onda desi levante/racing... sve je moguce ;)

i da, jesi li ti jedini koji nije nesto napisao na nasoj temi... covjek bi rekao ovdje odrasli ljudi :mrgreen:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 27 nov 2011, 02:56

Hehehe, otprilike znam na šta ciljaš, ali čisto sumnjam... Pepe se smirio, slabo kartone dobiva. Onaj i vi idete Sevilli u goste zar ne? Espanyolu? Atleticu? Huhu, biće gusto bgm! Napokon zanimljiva Primera, zar ne?

Veruj mene već strah narednog kola i Sportinga, oni nas redovno zezaju. :(

Ma nisam ništa napis'o, slabo idem na vašu temu... :D

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.