Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Juventus Fans
- Kontakt:
Juventus F.C.
Pozdrav Svima.
Ovaj novi portal ( http://www.fcjuventus.info ) traži par urednika za pisanje vijesti.
Ja sam se prijavio. Odlični su.
Ako netko želi može se prijaviti za pisanje ili za slanje vijesti.
Hvala vam Svima unaprijed.
FORZA JUVE!!!!
Ovaj novi portal ( http://www.fcjuventus.info ) traži par urednika za pisanje vijesti.
Ja sam se prijavio. Odlični su.
Ako netko želi može se prijaviti za pisanje ili za slanje vijesti.
Hvala vam Svima unaprijed.
FORZA JUVE!!!!
Re: Juventus F.C.
Takođe ne radi,nisu valjda već našli način da blokiraju ovo?ZELJO DO GROBA je napisao/la:htio bih pitati u vezi onih ex yu kanala za vlc
izbacuje mi error kad pokrenem...ne znam sta je, pokuso reinstalirati al nece..
ako neko moze pomoci...

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
e ne znam, ovo je bio stvarno fin programcic...nadam se da nece ostati na bio
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Je li griješim ili smo sa Man Cityem jedini neporaženi tim iz liga petice?
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Odlicna i prije svega zrela igra Juventusa za zasluzenu pobjedu u Rimu.
Dobro izgleda Conteov Juve,cestitke
Dobro izgleda Conteov Juve,cestitke

Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
- harebianconero
- Kontakt:
Forza Juve, Forza Pepe !
Veoma sam zadovoljan, prvi sa utakmicom manje. Buffon dokazao da je jedan jedini ! Pepe odlican, samo se pitam gdje su oni sto su govoli da je d.ebil, glup itd. Govorili su da je Krasic 10x puta bolji, sad kad bi to neko rekao, kako bi mu se slatko nasmijao
..
Sljedecu tekmu nam nema Marche, znaci ocekivati je Pazienzu u prvoj postavi, a mozda i Marronea
Po meni najbitnije je da Chiello nije dobio zuti, jer ja mislim da je bio u opasnosti za Napoli, ako dobije da nece igrati .. Bez njega ova odbrana nebi imala smisla, jednostavno je nezamjenjiv !
Najvise problema nam je zadavao Hernanes, stvarno je sjajan igrac. Mogao bi Marotta pokusati da ga dovede ..
Veoma sam zadovoljan, prvi sa utakmicom manje. Buffon dokazao da je jedan jedini ! Pepe odlican, samo se pitam gdje su oni sto su govoli da je d.ebil, glup itd. Govorili su da je Krasic 10x puta bolji, sad kad bi to neko rekao, kako bi mu se slatko nasmijao

Sljedecu tekmu nam nema Marche, znaci ocekivati je Pazienzu u prvoj postavi, a mozda i Marronea

Po meni najbitnije je da Chiello nije dobio zuti, jer ja mislim da je bio u opasnosti za Napoli, ako dobije da nece igrati .. Bez njega ova odbrana nebi imala smisla, jednostavno je nezamjenjiv !
Najvise problema nam je zadavao Hernanes, stvarno je sjajan igrac. Mogao bi Marotta pokusati da ga dovede ..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- harebianconero
- Kontakt:
Pepe: Pirlo je arhitekta
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /4683.html" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA PEPE !
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /4683.html" onclick="window.open(this.href);return false;
FORZA PEPE !
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Sanse sa utakmice sa srpskim komentatorom...
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ac milan..nisam navijac ni jednog samo sam objektivanjuventus 0244 je napisao/la:A gdje si strucnjak sta ima, de nam napisi stručno mišljenje ko osvoja?AllAbout je napisao/la:objektivno..jos daleko od tima za titulu
Unica grande amore
- sarajlija89
- Kontakt:
Malo detaljniji osvrt na utakmicu....
Prvo poluvrijeme dobro. Stvorili smo par prilika, iako su i oni imali kasnije dvije odlicne sanse, a iz jedne sjajne kontre smo zabili...dobro smo stajali na terenu veci dio poluvremena..
Drugo poluvrijeme su nas zestoko pritisli u prvih 15 minuta, a kasnije smo na snagu i rutinu sacuvali rezultat i apsolutno zasluzeno slavili.
Iskreno, nadao se jesam, ali nisam bas ocekivao pobjedu, racunajuci da negdje moramo kiksat. Sve ovo mi je nestvarno, pa bez poraza samo jbt
Sad Napoli. dosta i bod, ali smo kvalitenija ekipa i idemo pokusat pobijedit..ta eventualna trica, premasila bi sva ocekivanja...
@allabout
Slazem se, Juventusu trebaju pojacanja. Milan je nesto kvaliteniji, prije svega produktivniji zahvaljujuci fantasticnom napadu i nesto uigranijoj i boljoj odbrani, ali nije prevelika razlika...Juve djeluje sve bolje i uigranije i ko zna...treba nam bar jedno dobro pojacanje u januaru...
Po mom misljenju,odlucit ce januarski mercato i stanje sa povredama...a evidentno je da su Juve i Milan najbolje ekipe u ligi.
Prvo poluvrijeme dobro. Stvorili smo par prilika, iako su i oni imali kasnije dvije odlicne sanse, a iz jedne sjajne kontre smo zabili...dobro smo stajali na terenu veci dio poluvremena..
Drugo poluvrijeme su nas zestoko pritisli u prvih 15 minuta, a kasnije smo na snagu i rutinu sacuvali rezultat i apsolutno zasluzeno slavili.
Iskreno, nadao se jesam, ali nisam bas ocekivao pobjedu, racunajuci da negdje moramo kiksat. Sve ovo mi je nestvarno, pa bez poraza samo jbt

Sad Napoli. dosta i bod, ali smo kvalitenija ekipa i idemo pokusat pobijedit..ta eventualna trica, premasila bi sva ocekivanja...
@allabout
Slazem se, Juventusu trebaju pojacanja. Milan je nesto kvaliteniji, prije svega produktivniji zahvaljujuci fantasticnom napadu i nesto uigranijoj i boljoj odbrani, ali nije prevelika razlika...Juve djeluje sve bolje i uigranije i ko zna...treba nam bar jedno dobro pojacanje u januaru...
Po mom misljenju,odlucit ce januarski mercato i stanje sa povredama...a evidentno je da su Juve i Milan najbolje ekipe u ligi.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Ako imate visak vremena, snimak utakmice mozete pogledati ovdje.http://www.matchhighlight.com/full-matc ... uventus-2/" onclick="window.open(this.href);return false; Drugo gledanje za propustene detalje zbog uzbuđenja live utakmice...
Edit: Pohvalio bih navijace koju su bili glasni tokom utakmice. Forza Juve!!
Edit: Pohvalio bih navijace koju su bili glasni tokom utakmice. Forza Juve!!
evo covjek je rekao svesarajlija89 je napisao/la:Malo detaljniji osvrt na utakmicu....
Iskreno, nadao se jesam, ali nisam bas ocekivao pobjedu, racunajuci da negdje moramo kiksat. Sve ovo mi je nestvarno, pa bez poraza samo jbt![]()
![]()
@allabout
Unica grande amore
Ovo je za sad odlično, pa sam Conte je izjavio da je premašio i svoja očekivanja
, odlično ide, ali kad bi Napoli pao, pa i neriješeno bilo onda je sve moguće do kraja, pametno je od igrača i Contea što drugima prepuste ulogu favorita za skudeto, jer tako se lakse priprema za utakmicu. A sjetimo se samo prošle sezone kad smo svaku utakmicu koja je bila pod imperativom pobjede gubili ili sa slabijim ekipama X igrali!
I još nešto, ja mislim da bi bilo dobro da Chiellini dobije žuti protiv Napolia, kako bi mogao igrati protiv Rome u Rimu
. I jel se zna 100% u vezi Lavezzia i Marchisia da li igraju, jer se radi i zaostaloj utakmici?

I još nešto, ja mislim da bi bilo dobro da Chiellini dobije žuti protiv Napolia, kako bi mogao igrati protiv Rome u Rimu

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Ja mislim da Juve vise nije ona ekipa koja se zadovolji bodom. Idemo svaku utakmicu na sva 3, pa sta bude, bude.sarajlija89 je napisao/la:Malo detaljniji osvrt na utakmicu....
Iskreno, nadao se jesam, ali nisam bas ocekivao pobjedu, racunajuci da negdje moramo kiksat. Sve ovo mi je nestvarno, pa bez poraza samo jbt![]()
![]()
@allabout
Nevjerovatno je to kako ljudi ne vole Juventus. Prije utakmice s Laziom svi pricaju, sad ce se vidjeti jesu l' zreli za titulu i mole svete da izgubimo. Poslije pobjede, ma nije to za titule...
Idemo u Napoli da se lijepo odmaknemo na tabeli.
Treba nam jos 2 igraca i nadam se da ce ovaj put biti pravi. Imamo nekoliko igraca da otjeramo i bit ce to sve ok.
Iskreno se nadam da Tevez nece doci, jer ga bas ne volim. Ne ulazim u igracke kvalitete, ali nekako ne bih volio

Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
- L'Avvocato
- Kontakt:
Marchisio ne igra definitivno dok će Lavezzi igrati. Povukli jutros odluku da je dobio žuti karton.

A fino se sinoć vidjelo da je dobio žuti pred sami kraj utakmice, 94-a minuta ako se ne varam. I to još sinoć svi mediji objavili da je dobio karton. Čak je i Lega Calcio na zvaničnom sajtu to objavila. Međutim, jutros su nekim čudom odlučili da nije bilo kartona
Koji su cigani ovi napolitanci jbt ... ne mogu da vjerujem. Nije ni čudo što im se grad usmrdio, što je po ulicama smeće ko da je neka ciganska mahala a ne metropola i što kriminal vlada ulicama.

A fino se sinoć vidjelo da je dobio žuti pred sami kraj utakmice, 94-a minuta ako se ne varam. I to još sinoć svi mediji objavili da je dobio karton. Čak je i Lega Calcio na zvaničnom sajtu to objavila. Međutim, jutros su nekim čudom odlučili da nije bilo kartona

Koji su cigani ovi napolitanci jbt ... ne mogu da vjerujem. Nije ni čudo što im se grad usmrdio, što je po ulicama smeće ko da je neka ciganska mahala a ne metropola i što kriminal vlada ulicama.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Napoli mi je najdraza ekipa u Italiji zbog nacina na koji igraju, medjutim volio bi da Juventus (jer tesko da ce Napoli do titule) uzme scudetto. Jednostavno, ja kad sam pocinjao da pratim fudbal (sredina 90-tih) Juventus je bio sinonim za giganta ... kad se neka ekipa nafura , ti kazes : eno ih ko Juventus , a u zadnjih par godina od Juventusa prave sprdanciju ... sanse za tituli imaju Juve i Milan , a samo nekim cudom ostale ekipe mogu doci do iste ... po meni ce titulu odnijeti ona ekipa koja ima jacu klupu, jer kad sustignu povrede nije isto da mu je zamjena neki anonimus, ili iskusni igrac koji "zna znanje" (quagliarela, del piero, pazienza).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ma Juventus nastimo! 100% tacna informacija. Juventus nastimao da se ponisti zuti karton, povukli stare veze
Sto se tice VLC TV-a, ne radi vise jer se upravo ovako stavlja po forumima i sto dobije neko i salje svima redom. Ovi linkovi su izasli an jednom forumu koji se bavi televizijom i sl., i slali su listu samo preko poruka, a ne javno.
Cim linkovi budu public, ukinu ih.

Sto se tice VLC TV-a, ne radi vise jer se upravo ovako stavlja po forumima i sto dobije neko i salje svima redom. Ovi linkovi su izasli an jednom forumu koji se bavi televizijom i sl., i slali su listu samo preko poruka, a ne javno.
Cim linkovi budu public, ukinu ih.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee
Ma nemamo mi šta strahovati od lavezija,igrača koji je dao 35 golova za više od 4 godine igranja u Italiji,jedino od čega strahujem je njegova patetična gluma i padanje u što smo se uvjerili prije par sezona.
Jedini igrač kojeg se trebamo paziti je Cavani.
Oni su opasni na kontre što se vidjelo protiv Citya,a mi moramo odbranu bolje odigrati u odnosu na sinoć ako želimo pobjediti.Ovo će biti najveći test za nas do sada.
Soni,linkovi se mijenjaju,ja sam pronašao evo par arena,ali mi štopaju.
Oni su opasni na kontre što se vidjelo protiv Citya,a mi moramo odbranu bolje odigrati u odnosu na sinoć ako želimo pobjediti.Ovo će biti najveći test za nas do sada.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Ako ti stopa probaj uci u VLC tools-preferencesOxygen je napisao/la:Ma nemamo mi šta strahovati od lavezija,igrača koji je dao 35 golova za više od 4 godine igranja u Italiji,jedino od čega strahujem je njegova patetična gluma i padanje u što smo se uvjerili prije par sezona.
Idi dole na All, da ti pokaze sve opcije. Nadji Acces modules(ja mislim u input codec) i povecaj cache na 20.000 (bez tacke) na stavkama file, http
Tako bi trebalo da ti loaduje 20 sec, pa da ne stopa. Meni je i tako stopalo, ali probaj mozda ti pomogne.
Ale Del Piero aleee
Ale Del Piero aleee