FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 27 nov 2011, 11:00

Samo jos da napisem ovo, jer sam se nadao cijelo vrijeme da ce nesto se desili, ali nije:
Nek' se stide svi u klubu kada se nisu udostojili da minutu sutnje za Skiju naprave!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 27 nov 2011, 11:46

Seyo,nikad izvini i ostali koji su dali svoj doprinos u analiziranju Perice i njegove igre, moram reci da ste iznijeli jako realne stavove. Ja vjerovatno grijesim glede njega, ali cinjenica da kod Brke ne igra haman nikako govori za sebe.Tj.vjerovatno nije za prvih 11,ali mene nekako u podsvijesti tisti to sto je doveden kao neko znacajno pojacanje a imao sam osjecaj da mu se nije pruzila prava prilika...Nazalost ne idem na treninge skoro nikad pa nisam vidio kako se tamo ponasa.Ali cinjenica da ne igra ide u prilog vasoj tvrdnji o nezalaganju pa cu da vam vjerujem.
Htio sam jos reci za malog Cirsu Ramica,momka poznajem licno i ako vam kazem da je ucestvovao na nekim modnim revijama i 'modelirao' se,bas me puno i ne cudi sto nije trkacki i borbeniji nabrijan:-D
Lik je korektan skroz i sto se fudbala tice ima potencijala,samo brate kao sto i vi kazete fali mu zalaganja i brzine.Mozda ce momak da krene npr.Dzekinim stopama nikad se ne zna, i ja mu zelim sve najbolje,ali fakat mora promijeniti svoj odnos prema igri.Jedno je sigurno-niko ne treba i ne smije pljuvati niti vrijedjati ijednog naseg igraca!
I Seyo svaka cast to za Skiju - nek ih je vjecna sramota!
Osim - drugo ime za Želju !

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 nov 2011, 11:49

jos danas olimpic da odradi svoj posao i to je to...samo ko ce cekati proljetni dio prvenstva oduzi se u PM :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 27 nov 2011, 12:18

Hajde olimpice pobjedi, Zelji jesenju titulu donesi :D

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 nov 2011, 12:21

Neću se osvrtati na polusezonu koja je iza nas, jer su to već uradili stručniji od mene. Samo ću reći da već sada počinje najvažniji dio sezone, naša struka (čitaj: Amar) mora analizirati slabosti koje imamo i koje bi mogli imati u nastavku, te pokušati unaprijediti igru na još veći nivo. Isto tako, dolaziće ponude za neke naše igrače, s druge strane ima par mjesta gdje se moramo pojačati (čujem da Amar već traži štopera, to mi je drago).
Ove godine nam prvo mjesto može jako mnogo donijeti, prvenstveno što ćemo najvjerovatnije biti povlašteni u žrijebu za LP, tako da bi nam prolazak drugog pretkola značio i odigravanje još najmanje 4 utakmice u Europi. A to je cilj, prve godine smo igrali dvije, prošle 4, ove je ljestvica još malo više postavljena. Ako budemo igrali kvalifikacije za LP onda će cilj biti lakše ispuniti.

I jedna stvar koja nema veze s Željom, ali nadam se da će se grad, kanaton ili ko već sjetiti postaviti stolice na Koševu, koje ispunjavaju uvjete UEFA uvjete, jer će vjerovatno dva tima iz Sarajeva opet igrati Europu, mi i Olimpic ili Sarajevo. Danas bi nam fino sjela pobjeda Olimpica, manje zbog jesenje titule više zbog činjenice da igraju protiv našeg najozbiljnijeg konkurenta s kojim igramo kući već u prvom kolu proljetnog dijela.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 27 nov 2011, 12:28

stanceski mora iz kluba .... u ovakvom kakvom je stanju on je dobar za slavije ne za želje a mi nemamo niti zelimo cekati da on udje u formu ...
malo me strah sta ako zeba ode....

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 27 nov 2011, 13:05

Jučer starteri
Josip Kvesić -1990. god
Benjamin Čolić - 1991. god.
Semir Bukvić - 1991. god.
Nermin Zolotić 1993. god.

U igru ušao
Mirsad Ramić - decembar 1992. god.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 27 nov 2011, 13:07

jug-onostalgicar je napisao/la:stanceski mora iz kluba .... u ovakvom kakvom je stanju on je dobar za slavije ne za želje a mi nemamo niti zelimo cekati da on udje u formu ...
malo me strah sta ako zeba ode....
Stanceski je kvalitetan fudbaler,mene malo podsjeca na Misimovica.Kazem podsjeca,da mnogi ne bi lupali gluposti ,kako se ne mogu porediti.Naravno da ne mogu,ali je to taj fazon igraca.Stanceski je za Jamaka ,doktor nauka,i hajde eto nek stoji ta prica da se danas vise trazi trka.Ja sam uvijek za to da u ekipi treba biti neko ko zna podvaliti loptu,zna svojoj kreativnoscu donijeti prevagu.Onda se nekad zapitamo sto to Zeba nema s kim da odigra .To sam isto govorio kada su Misimovica osporavali i govorili kako je visak u reprezentaciji,a mi ne mozemo akcije odigrati da valja ,ako u njoj ne ucetvuje on.Ja samo mogu reci,da Stanceski ne igra,jer se ne uklapa u Amarovu viziju ,kako treba da izgleda ekipa i u njegov sistem.Covjek igra 4-5-1.sa 2 defanzivna vezna,dva bocna vezna i jednim kreativcem,onda jednostavno je jasno da tu nema mjesta za njega.Meni je iskreno zao,jer da igra zajedno sa Zebom i Smajicem,mislim da bi bili jako kreativni i leprsavi.U toj formaciji bi onda jedan defanzivni vezni bio,koji bi bas bio destruktivac.Ali je glupo o tome pricati,jer Amar ne vjeruje u takav sistem igre.Covjek smatra da ti igraci nisu toliko dobri da bi svoim znanjem izdominirali druge ,vec se drzi jednog sistema i nastoji imati balans odbrane i napada.Meni ovaj sistem i nije toliko los,samo da ta zadnja 2 vezna imaju malo vise smisla i kreativnosti.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 nov 2011, 13:20

Zna li se mozda hoce li biti pojacanja za vrijeme pauze ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 27 nov 2011, 13:21

NAPRIJED VUKOVI !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 27 nov 2011, 13:52

ragazzidelsud1987 je napisao/la:NAPRIJED VUKOVI !
Ovo će završit neriješeno, loša utakmica ! :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 27 nov 2011, 13:54

babilonTM je napisao/la:
ragazzidelsud1987 je napisao/la:NAPRIJED VUKOVI !
Ovo će završit neriješeno, loša utakmica ! :mrgreen:
Suhveli je meni ovo nesto,ali eto necemo nikakvih zavjera.Dosta i nerijeseno.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ZeLJooo
Kontakt:

Post Postao/la ZeLJooo » 27 nov 2011, 14:43

Uopce nije bitno kako ce se zavrsiti ova utakmica izmedju Olimpika i Sirokog, jer Zeljo mora gledati samo sebe i uspjeh ce doci sam po sebi ..
Dolaze nam prvo kolo, kakav god danas bio rezultat mi cemo ih morati pobijediti, ako mislimo da uzmemo titulu..
Samo ne treba vise siriti teorije zavjere namjesteno, mora pobijediti ovaj, ovaj ce osvojiti ligu i tako slicna sra..a ..
Neki klubovi i pojedini navijaci nekih klubova zele da od lige naprave autopijacu i sve im je namjesteno, jer njihovi klubovi nemaju igraca, para i ostali stvari koje trebaju za dobar uspjeh...
Suplje price sve namjesteno ...

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 27 nov 2011, 14:51

JESENJI ŠAMPIONI!
zasluženo!
SRCU DRAGA BOJA PLAVA
Nil Satis Nisi Optimum

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 nov 2011, 14:52

Šampioneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee šampioooooooooooooooone 8-)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 nov 2011, 14:53

SVUDA GRMI OKOLO, NASA PJESMA PONOVO, SVE JE PIJANO SVE JE GOTOVO, NAS JE ZELJO PRVI PONOVO
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 27 nov 2011, 14:54

Jesam li samo ja čuo, il se fakat čulo oo oo Željzničar šampion, i na kraju Bit će Željo opet šampion :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 27 nov 2011, 14:55

babilonTM je napisao/la:Jesam li samo ja čuo, il se fakat čulo oo oo Željzničar šampion, i na kraju Bit će Željo opet šampion :mrgreen:
Jest :D

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 27 nov 2011, 14:56

NASTAVI NIZ!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 nov 2011, 14:56

čestitke na jesenskoj, a nadam se da će se ponoviti ono od prije 2 sezone kad smo mi bili jesenski a vi na kraju prvaci,..

ovaj put vi jesenski a mi na kraju..

nekako mi i drago da je ovako izjednaceno radi onih paćenika koji spominju nacionalno osvajanje :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.