bas i ja to gledam maloprije... kako bi dobro dosao sad deportivo u primerianonymousHD je napisao/la:
Veruj mene već strah narednog kola i Sportinga, oni nas redovno zezaju.![]()
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ser del barça es el millor que hi ha !
- anonymousHD
- Kontakt:
Ma Mourinho će ih pripremite za Sporting bolje nego za El Clasico! 100%Scof1eld je napisao/la:bas i ja to gledam maloprije... kako bi dobro dosao sad deportivo u primerianonymousHD je napisao/la:
Veruj mene već strah narednog kola i Sportinga, oni nas redovno zezaju.![]()
![]()
HAHAHHAHAH! Hvala Bogu pa nema, goni ih! Ja se nadam pomoći Espanyola posle El Clasica, da ta prednost još više naraste...
Ajmo Real do titule , da spustite smrdljivu UEFU na zemlju .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
napokon real m na +6 jos da uzmemo el-classico i titula ce biti blizu.....pozz
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
- Nail for Real
- Kontakt:
@Raul
.
Na nama je da dobijemo Gijon a to nije nimalo lak zadatak, inace je to tesko gostovanje postalo otkako je Mourinho dosao. A nece biti ni Xabi Alonsa. Bas me zanima da li Jose ima povjerenja u Sahina ili ce priliku pruziti Graneru
.
Mislim da bi Pipita morao da pocne, imao je on dobrih partija protiv Gijona
.
Sto se tice titule, pa dosta ce zavisiti od narednog El Clasica. Ako ih dobijemo, sumnjam da ce Real i Jose ispustiti 9 bodova prednosti. A je li, imamo i dosta laksi raspored od Barce.
A El Clasico? Idemo ih gazit
.
?
Na nama je da dobijemo Gijon a to nije nimalo lak zadatak, inace je to tesko gostovanje postalo otkako je Mourinho dosao. A nece biti ni Xabi Alonsa. Bas me zanima da li Jose ima povjerenja u Sahina ili ce priliku pruziti Graneru
Mislim da bi Pipita morao da pocne, imao je on dobrih partija protiv Gijona
Sto se tice titule, pa dosta ce zavisiti od narednog El Clasica. Ako ih dobijemo, sumnjam da ce Real i Jose ispustiti 9 bodova prednosti. A je li, imamo i dosta laksi raspored od Barce.
A El Clasico? Idemo ih gazit
Citate li ovo momcigori ste od onih sa realmadridbalkan.org
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ma Gijon je gori po nas kad igramo na Chamartinu..Nail for Real je napisao/la:@Raul.
Na nama je da dobijemo Gijon a to nije nimalo lak zadatak, inace je to tesko gostovanje postalo otkako je Mourinho dosao. A nece biti ni Xabi Alonsa. Bas me zanima da li Jose ima povjerenja u Sahina ili ce priliku pruziti Graneru.
Mislim da bi Pipita morao da pocne, imao je on dobrih partija protiv Gijona.
A El Clasico? Idemo ih gazit.
Citate li ovo momcigori ste od onih sa realmadridbalkan.org?
Nego,ko to napisa ?
- Nail for Real
- Kontakt:
Prate nas blancosu
.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- sergio ramos
- Kontakt:
C.Ronaldo se povrijedio
izgleda da nije ozbiljnija povreda ali bi mogao propustiti tekmu protiv Gijona ,ali najvjerovatnije će biti spreman za Barcu.
I love handball and Real Madrid
- legenda reala
- Kontakt:
aha ,platio reklamu da vas promovišuNail for Real je napisao/la:Prate nas blancosu.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Arsenalisation
- Kontakt:
"Permanentni" potpisBosco je napisao/la:Pa iskreno 2 kola još i imaju i to kad se Real i Barca sastanu na santiago Bernabeu i na Nou Campu. Ovo ostalo će za obje ekipe ići ko podmazano. Prevelik je pritisak sad na Barci kad budu igrali protiv Reala, ako tu tekmu i izgube vala gotovo je prvenstvo. Mourinho do kraja neće izgubit prednost od 9 bodova da mu pola ekipe Baski otmu u terorističkom napadu.
Ja lično navijam za Real zato što su mi Barcu zgadili Mandrak, naturalni i slične persone.
Hala Madrid!
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
De bolanlegenda reala je napisao/la:aha ,platio reklamu da vas promovišuNail for Real je napisao/la:Prate nas blancosu.
![]()
ko će vas pratiti
Imas cast da pricas o najboljem forumu na balkanu
A te stvari koje ti govoris su za bana sa interneta
nadam se da nije ozbiljno sa ronaldom,nebi bio pravi derbi bez 2 najbolja igraca svijeta.....hala madrid
subota Gijon na El Molinonu u 18h,
Zadnja izmjena: madridist, dana/u 28 nov 2011, 10:35, ukupno mijenjano 1 put.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Sad nesto vidjeh i imam potrebu reagovat..
koje dezinformacije,idi fino na forum i vidijet ces fino kako sam govorio da je Salgado bolji bek nego Ramos..a da je on savrsen stoper,oj koji mufic 
Kod: Označi sve
Mislio sam na Raula 64 on je pisao kako ja Ramos bolji na bekuNever trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Bane Madridista
- Kontakt:
Real Madrid B je takodje pobijedio,i to Atletica B i preuzeo celnu poziciju na tabeli u svojoj ligi
Nadam se njihovom ulasku u Segundu 
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
Dao bih glavu da smo ovdje pisali o tome na kojoj poziciji je Ramos korisniji ekipi ne daju mi se tražit postoviRaul_64 je napisao/la:Sad nesto vidjeh i imam potrebu reagovat..
koje dezinformacije,idi fino na forum i vidijet ces fino kako sam govorio da je Salgado bolji bek nego Ramos..a da je on savrsen stoper,oj koji muficKod: Označi sve
Mislio sam na Raula 64 on je pisao kako ja Ramos bolji na beku
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
bilo bi extra da real m b udje u segundu onda bi imali mali el classico u drugoj ligi......a da vas pitam sta mislite hoce li Nuri Sahin uspjeti da se nametne Murinhu,volio bih da se uklopi jer dobar je igrac i imali bi rijesenje kada ode xabi alonso.....hala madridBane Madridista je napisao/la:Real Madrid B je takodje pobijedio,i to Atletica B i preuzeo celnu poziciju na tabeli u svojoj ligiNadam se njihovom ulasku u Segundu
- tyler durden
- Kontakt:
Sajmerit je napisao/la:bilo bi extra da real m b udje u segundu onda bi imali mali el classico u drugoj ligi......a da vas pitam sta mislite hoce li Nuri Sahin uspjeti da se nametne Murinhu,volio bih da se uklopi jer dobar je igrac i imali bi rijesenje kada ode xabi alonso.....hala madridBane Madridista je napisao/la:Real Madrid B je takodje pobijedio,i to Atletica B i preuzeo celnu poziciju na tabeli u svojoj ligiNadam se njihovom ulasku u Segundu
real madrid B ti je ustvari Real madrid Castilla
a Real MAdrid Tercera je pobjedila neku drugu ekipu i ona je sad prva na tabeli za ulazak u ovo gdje je Castilla
odlicno Realova skola vlada spanijom hehe,ma najbolji smo nema sta ....tyler durden je napisao/la:Sajmerit je napisao/la:bilo bi extra da real m b udje u segundu onda bi imali mali el classico u drugoj ligi......a da vas pitam sta mislite hoce li Nuri Sahin uspjeti da se nametne Murinhu,volio bih da se uklopi jer dobar je igrac i imali bi rijesenje kada ode xabi alonso.....hala madridBane Madridista je napisao/la:Real Madrid B je takodje pobijedio,i to Atletica B i preuzeo celnu poziciju na tabeli u svojoj ligiNadam se njihovom ulasku u Segundu
real madrid B ti je ustvari Real madrid Castillakoja je pobjedila Atletico M B
i oni su prvi sad na tabeli za ulazak u Segundu
![]()
a Real MAdrid Tercera je pobjedila neku drugu ekipu i ona je sad prva na tabeli za ulazak u ovo gdje je Castilla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.