Čulo se, čulobabilonTM je napisao/la:Jesam li samo ja čuo, il se fakat čulo oo oo Željzničar šampion, i na kraju Bit će Željo opet šampion

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Čulo se, čulobabilonTM je napisao/la:Jesam li samo ja čuo, il se fakat čulo oo oo Željzničar šampion, i na kraju Bit će Željo opet šampion
19TM87 je napisao/la:SVUDA GRMI OKOLO, NASA PJESMA PONOVO, SVE JE PIJANO SVE JE GOTOVO, NAS JE ZELJO PRVI PONOVO
Nasa pjesma? Nije to nasa19TM87 je napisao/la:SVUDA GRMI OKOLO, NASA PJESMA PONOVO, SVE JE PIJANO SVE JE GOTOVO, NAS JE ZELJO PRVI PONOVO
Za vas jeste, vjeruj.Sarajlijc@ je napisao/la:19TM87 je napisao/la:SVUDA GRMI OKOLO, NASA PJESMA PONOVO, SVE JE PIJANO SVE JE GOTOVO, NAS JE ZELJO PRVI PONOVO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS Cestitam komsije na prvoj poziciji ali jos nista nije gotovo vjerujte
Najvise volim citati komentare komsija, oni su unikat ..voltron30 je napisao/la:Za vas jeste, vjeruj.Sarajlijc@ je napisao/la:19TM87 je napisao/la:SVUDA GRMI OKOLO, NASA PJESMA PONOVO, SVE JE PIJANO SVE JE GOTOVO, NAS JE ZELJO PRVI PONOVO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
PS Cestitam komsije na prvoj poziciji ali jos nista nije gotovo vjerujte
Do marta kazu da temperatura nece padati ispod PLUS SEST, ocekuje nas jako topla zima19TM87 je napisao/la:ali nek je njemu smjesno sto sam ja stavio stih drugih navijaca cije ime necu da spominjem...u sarajevu danas toplije obzirom na godisnje doba +6
Sto jes' jes'19TM87 je napisao/la:ma znam da nije ali je dobra ****vazno je da smo prvi
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], NeSamSafetee, Sarun i 42 gosta.