Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dobar je nama Big Ed, neka ovako i dalje nastavi, i neka ga povrede zaobilaze u sirokom luku.
Nadam se da ce Edin sutra da startuje protiv Livepoola. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
http://www.facebook.com/BosniaDiamond" onclick="window.open(this.href);return false;
Moju pjesmu stavili !!! sigurno to nije dzeko sam,ali ipak
774 likes
Moju pjesmu stavili !!! sigurno to nije dzeko sam,ali ipak
- el-fighter
- Kontakt:
Ako Mancini nastavi rotirati kao sto je radio i do sada, Dzeko i Aguero bi trebali poceti otpocetka, a Baloteli ovu odmara.Elegant je napisao/la:Nadam se da ce Edin sutra da startuje protiv Livepoola.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
u utorak sam pogodio da balo i edin pocinju danas kazem ovako:
Hart,Clichy,Richards,Lescott,Kompany,De Jong, YaYa, Barry, Silva, Edin, Aguero...
Hart,Clichy,Richards,Lescott,Kompany,De Jong, YaYa, Barry, Silva, Edin, Aguero...
4-IN-A-ROW
Mora Nasri igrati ovu.....
Prenosi li arenasport, eurosport ili sportklub City ?
-
sundancekid
- Kontakt:
Sport klub plus prenosi tekmu.
jap, sk+Ibizevic je napisao/la:Prenosi li arenasport, eurosport ili sportklub City ?
...
Kako se da slutit da ce Van Persi najvjerovatnije na ljeto u City to znaci za Dzeku fatat se noge a mislim da bi mu najbolja opcija bili Arsenal ili Totenhem.Tamo bi ubijo jer oni igraju fudbal koji njemu odgovara.
ja nesto mislim da ce to biti razmjena,Van Persi-Dzeko! ovom prvom svakako za godinu dana istice ugovor i Arsenal bi bio prezaovoljan kad bi umjesto njega dobili Dzeku...a i nasem dijamantu bi to odgovaralo..ali otom potom..ima jos dosta vremena do ljeta...Alipasino je napisao/la:Kako se da slutit da ce Van Persi najvjerovatnije na ljeto u City to znaci za Dzeku fatat se noge a mislim da bi mu najbolja opcija bili Arsenal ili Totenhem.Tamo bi ubijo jer oni igraju fudbal koji njemu odgovara.
-
Pasodzigera
- Kontakt:
O cemu ti? Sta Dzeko treba da se plasi Van Persija? Ih braco milaAlipasino je napisao/la:Kako se da slutit da ce Van Persi najvjerovatnije na ljeto u City to znaci za Dzeku fatat se noge a mislim da bi mu najbolja opcija bili Arsenal ili Totenhem.Tamo bi ubijo jer oni igraju fudbal koji njemu odgovara.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
- Goalgetter
- Kontakt:
Dzeko ostaje u Cityu i sljedece sezone, jedino ako se ne desi sta nepredvidivo. Mislim da nema veze i ako dodje Van Persie, Dzeko je trenutno najbolji strijelac City-a
.
- Goalgetter
- Kontakt:
Hart, Richards, Kompany, Lescott, Clichy, Yaya, Barry, Milner, Silva, Nasri, Aguero
Ne ocekujem Dzeku da ce uopste ulaziti u ovoj utakmici, kad ima i Balu na klupi.
Ne ocekujem Dzeku da ce uopste ulaziti u ovoj utakmici, kad ima i Balu na klupi.
nazalost Mancini ne respektuje dovoljno Dzeku! po njegovoj logici rotacije Dzeko je sada morao biti u prvom timu! pa ako on koji je najbolji strijelac Citya evo vec drugu utakmicu u engleskoj ligi sjedi na klupi onda ne znam sta vise reci!
ovo je veliko ponizenje za Dzeku! ali sve ce to doci na svoje,samo polako...
ovo je veliko ponizenje za Dzeku! ali sve ce to doci na svoje,samo polako...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Ne igra Džeko..... Go LFC!!!!! Neka Džeko da sam danas za Manchester City koliko god golova hoće, ali da Liverpool da jedan više.....
- Goalgetter
- Kontakt:
Nabijem i njega i njegovu rotaciju.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 22 gosta.