Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
O tome sam pricao,, ovo je 2 tekma da neigra zaredom u ligi,, nema sanse da bude top scorer,, zato neka se fata noge,, sta ce biti ako Van Persie jos dodje. I sad ako enko kaze , nema veze igrat ce carling cup za dva dana protiv Arsenala,,,,,,,,,,,, **** vas Cup.
To stvarno nije posteno.
Mancini da Bog da te žena prevarila 
nakon gola dvije zaredom na klupi.... to samo moze mancini. Ali mi moramo gledati sa aspekta ekipe a cinjenica je da ova ekipa ima brzinu i tehniku i samo kao takvba pokretljiva i brza moze pobijediti liverpool.... Cita ovo dobija sa vise golova razlike...
4-IN-A-ROW
Odigrao je najmanje minuta u EPL od napadaca. Ipak je prvi strijelac. Sj.ebo mu je formu odmah nakon Tottenhama, sj.ebat ce mu i sada.
Cekaj dok mu igraci puknu i pocnu se buniti, pa ce onda Mancini biti s....da izvinete, oni i njihovo gomilanje igracayup je napisao/la:Odigrao je najmanje minuta u EPL od napadaca. Ipak je prvi strijelac. Sj.ebo mu je formu odmah nakon Tottenhama, sj.ebat ce mu i sada.
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Sto bi volio da bude 1:1 pa da ubaci Dzeku i da on da gol za pobjedu City-a. hahaah 
Ma kakva rotacija, rotira balonju i aguera, a džeku nekad ubaci u sistem rotiranja oboice!Goalgetter je napisao/la:Nabijem i njega i njegovu rotaciju.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- Goalgetter
- Kontakt:
I ako budu gubili, Balotelli ulazi u igru, a ne Dzeko. Jedino ako budu gubili 3-0, onda moguce da obojica udju u igru.
@Mozak
Upravo tako
@Mozak
Upravo tako
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
I on i Baloteli su počeli utakmicu u Napulju i bili loši. Obojica su sada na klupi. U čemu je problem? Edin će dobiti šansu ako bude nepovoljan rezultat po City, a ako budu raskomadali Redse, onda neće biti ni potrebe da ulazi. Mancini dokle god ima dobre rezultate (izuzmemo li CL, to i jeste slučaj), ima podršku vlasnika kluba. Uostalom, on gleda šta je najbolje za klub, a ne za svakog igrača ponaosob. Džeko će imati dovoljno utakmica u svojim nogama na kraju sezone, u to sam ubijeđen.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:I ako budu gubili, Balotelli ulazi u igru, a ne Dzeko. Jedino ako budu gubili 3-0, onda moguce da obojica udju u igru.
@Mozak
Upravo tako
koja glupost, sad mi se gleda utakmica samo da navijam za liverpool (a smislit ih ne mogu).
@twostepsfromhell i da se ima koga krivit za poraz. (mislim na navijace)
@twostepsfromhell i da se ima koga krivit za poraz. (mislim na navijace)
...
Dzeko svaki mjesec dobije par stotina hiljada razloga da se oraspolozi kad sjedi na klupi,sam izabrao,sta se vi imate sikirati 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ovakvo rotiranje ubija igrace, ako se ovako nastavi raditi nema sanse da Edin ostane zadovoljan u Cityu.
Bravo majstore !Dylan Dog je napisao/la:Dzeko svaki mjesec dobije par stotina hiljada razloga da se oraspolozi kad sjedi na klupi,sam izabrao,sta se vi imate sikirati
Dosao je u takav klub. Zelim mu sve najbolje, a to bi vjerovatno znacilo odlazak iz ovog kluba.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- spielführer_21
- Kontakt:
To je svima logično osim nama.. Ne mogu vjerovati da ima toliko subjektivnih ljudi. Uostalom ko kaže da Džeko danas neće ući i postati junak na kraju?!Monolog je napisao/la:I on i Baloteli su počeli utakmicu u Napulju i bili loši. Obojica su sada na klupi. U čemu je problem? Edin će dobiti šansu ako bude nepovoljan rezultat po City, a ako budu raskomadali Redse, onda neće biti ni potrebe da ulazi. Mancini dokle god ima dobre rezultate (izuzmemo li CL, to i jeste slučaj), ima podršku vlasnika kluba. Uostalom, on gleda šta je najbolje za klub, a ne za svakog igrača ponaosob. Džeko će imati dovoljno utakmica u svojim nogama na kraju sezone, u to sam ubijeđen.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
moze li neko izbacit link za danasnju tekmu?
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
Ne samo Edin i mnogi drugi, nek mjenja i onako je potpisao za City iz moranja, a ne želje, jer nije mogao birati zbog ugovorayup je napisao/la:Ovakvo rotiranje ubija igrace, ako se ovako nastavi raditi nema sanse da Edin ostane zadovoljan u Cityu.
Da je Edin zbog loše forme na klupi nema problema. Protiv Napolija su svi bili loši, a ne samo njih dvojica. Problem je u tome što ima previše kupljenih igraca, pa zbog toga rotira, a ne taktike. Mani se prica o umoru, pa nemoj da ti nabrajam top igrace koji nikad ne odmaraju, samo možda pokoju kup utakmicu.Monolog je napisao/la:I on i Baloteli su počeli utakmicu u Napulju i bili loši. Obojica su sada na klupi. U čemu je problem? Edin će dobiti šansu ako bude nepovoljan rezultat po City, a ako budu raskomadali Redse, onda neće biti ni potrebe da ulazi. Mancini dokle god ima dobre rezultate (izuzmemo li CL, to i jeste slučaj), ima podršku vlasnika kluba. Uostalom, on gleda šta je najbolje za klub, a ne za svakog igrača ponaosob. Džeko će imati dovoljno utakmica u svojim nogama na kraju sezone, u to sam ubijeđen.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot] i 17 gostiju.