Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ima Boga, neka Mancini
majmun fasova crveni, neka neka eto mu balotellia 
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Svako ko kaze da je Balo bolji od Aguera ili Dzeke je za psihijatra.
Prije ili kasnije on usere, to je uvijek tako.
Drag mi je ali je DERLE kojeg se treba rijesiti.
Taman Dzeko ulazi da stisnu, on dobije drugi zuti. Napravi faul bezveze.
Napadac koji dobije dva zuta kartona u 10 minuta igranja nije normalan ni potreban bilo kojem imalo ozbiljnijem timu!
Napadac koji dobije dva zuta kartona u 10 minuta igranja nije normalan ni potreban bilo kojem imalo ozbiljnijem timu!
a silva koji konj a sta uradi dzeko pretrco po terena i dao mu loptu na tanjir i ovaj cccc... 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prvi kontakt sa loptom i napravi silvi cistu priliku. Al' neka Balotelija, dobar je, za 20 minuta crveni. 
Pokazao je dovoljno kakav je majstor.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Goalgetter
- Kontakt:
Ko kaze sad da Dzeko nije brz 
nije dzeko spor, al se voli setatGoalgetter je napisao/la:Ko kaze sad da Dzeko nije brz
...
Majstor!!!Kakav samo prodor tek sto je usao,ali Silva glupan nije znao sta ce s loptom
...
Etot i Balotellija Mancini pa ga vodi kuci , mater ti J*** talijansku !
Silva je sjabao super priliku , bravo Dzeko
Silva je sjabao super priliku , bravo Dzeko
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Koja brzina jbt,onako je samo Herman Maier piciobarbarez je napisao/la:Pokazao je dovoljno kakav je majstor.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- pintol_TM87
- Kontakt:
Ja Silve koji je to umisljenik i petljanac...
i jos se smije nakon sto je promasio konta joj jesam izbaco golmana sta sam mu pocinio...
steta velika za onu sansu a i za crveni karton...
i jos se smije nakon sto je promasio konta joj jesam izbaco golmana sta sam mu pocinio...
steta velika za onu sansu a i za crveni karton...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Hej Dzeke, k'o avion!
Zasto Balotelli nikad nece imati dobru karijeru, i ovo je jedan od razloga.
Edinu ce samo dzaba i ovu utakmicu uracunati u statistiku, bolje da nije ni ulazio, ima Balonja, on ce donijet pobjedu..
Edinu ce samo dzaba i ovu utakmicu uracunati u statistiku, bolje da nije ni ulazio, ima Balonja, on ce donijet pobjedu..
Izdržati, to je temelj vrline!
on je meni bas super ,, ovako Dzeko ima u njemu manju konkurenciju nego da je tu jedan Van Persi ili sta ti ja znam!!!SamoZeljo je napisao/la:Svako ko kaze da je Balo bolji od Aguera ili Dzeke je za psihijatra.
Kad je Silva pocne muljati??????????????????????
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
svaka čast bejlu, ali...Goalgetter je napisao/la:Ko kaze sad da Dzeko nije brz
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Ma samo da je agresivniji u igri, ne bi onda njega Mancini mogao stavit na klupu ko Yayu.panties je napisao/la:nije dzeko spor, al se voli setatGoalgetter je napisao/la:Ko kaze sad da Dzeko nije brz
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Jednostavno, Mancini je najveci idiot.
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
kako je lijepo odigrao silvi, a ovaj je mogao dzeki kad je vidio da nemoze golmana proci egoista jedan... balotelli ih unistio, a agüero slabo odigrao. ne razumijem kako ga mancini tako zapostavlja, a imao je / jos ima mogucnost da bude prvi strijelac premijer lige ali sta ces kad mu neda igrati. nemogu da vjerujem da je mancini toliko ignorantan pa mu jos zamjerava onaj los start kad su ga kupili.. kako god da je odigrao odtad mancini nema povjerenja u njega..
Jel ovo ta magija Silve o kojoj pricaju
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: seha, dana/u 27 nov 2011, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.