Sto? Da nam igraci opet daju izjave "SB je favorit i da se predaju u 1oj minuti na svom terenu?"Rodjeni_BRato je napisao/la:siroki nama treba....jedva se provukose protiv fc kokuruz
Jooj kad se sjetim onoga.
Sto? Da nam igraci opet daju izjave "SB je favorit i da se predaju u 1oj minuti na svom terenu?"Rodjeni_BRato je napisao/la:siroki nama treba....jedva se provukose protiv fc kokuruz
Dasta! Nema tu pameti svadjat se s trenerom to buraz nigdje ne tolerišu, kao što reče ni kad je Tevez u pitanju..MostaracVelezovac je napisao/la:Vidi druze. Nemozes biti veci kriticar od Mirze od mene. Ja ga nemogu nikako.. ali bas bas nikako. Ali treba biti realan jednom i sagledat neke stvari kako jesu - nemoze igrac koji je novi kolac u ekipi i juce poco igrat u prvom timu se kofrcit starijim od sebe i kacit se ne samo sa trenerom nego i sa kapitenom i sa ostalim seniorima. Nemoze bola. Nemoze to nigdje. Nije pitanje talenta pitanje je reda - kojeg nema i to je i jedan od razloga Velezovog neuspjeha u zadnjih 15 godina. Pustit djecaku pred kojim je 20 godina fudbala da zavodi red - je suludo. Bez obzira sto je Durakovic (za mene) veci talenat nego sto to statistike govore - a statistike mu nisu bas naklonjene a ja i nisam neki fudbalski strucnjak ako cemo posteno. Durakovic trci i trudi se na terenu ali jeste mlad i jeste neiskusan - i to nemoze niko realan pobit.kimbo je napisao/la:@MostaracVelezovac
Ja da sam bio na mjestu Durakovica na utakmici protiv Sarajeva ne bi pametovao nego bi hrakno direktno u celo Zalizanog i odma napustio klub. Ne spominji Zaima ni on sam ne zzna koliko je tekmi nastelio ili propustio u gostima iz jednog ili drugog razloga ...
A protiv Sarajeva je Mirza izvadio njega i to je bio najgluplji potez utakmice - i ja se s tim slazem. Ali da je Tevez a ne Durakovic, kofrcit se treneru ti moze biti kraj karijere i Durakovic treba da bude zahvalan da mu to Velez nije uradio - a mogli su.
A da je Mirza ispo glup u svojim postavkama - jasta je. Igramo grozno. Tromo. Sporo. To stoji - ali nemogu ni ja a ni ti rec da Mirza (nakav kakav je) nije promjenio sve moguce i nije izmjenio sve moguce u onoj ekipi - i opet igramo slabo. Nevjerujem da je do njega. Nece ih on sa 25-30 godina starosti ucit kako se lopta shtopa. To je njihov posao.
Dosta važan bod, taman da smo i kompletni bili!RodjEni BraTo je napisao/la:0-0 protiv goška.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.