Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sajmerit
Kontakt:

Re: Safet Susic ostaje DA / NE ?!

Post Postao/la Sajmerit » 27 nov 2011, 12:11

ma dobar je sucic samo covjek nije za medije nezna pricat kao da je sad sisao sa planine,meni nebi smetalo da ostane na klupi repke,mada bih volio vidjeti barbareza na tom mjestu
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 27 nov 2011, 14:31

Nezvanicno,kako navodi jedna nasa sportska stranica preko Twittera,kandidati za novog selektora su Dusan Bajevic i Amar Osim.

Pa eto kriticari Papeta,sad cete imati i Cirinu formaciju,a i mnozenje igraca sa nulom.

Nek nam je Bog na pomoci,nadam se da jedan nece napustiti teren u toku utakmice,a drugi rasprditi pola ekipe,svojim pametovanjem.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 27 nov 2011, 14:57

Future je napisao/la:Ako želimo na SP sušić treba da ostane.Ne vidim nikog ko bi ga mogao dostojno zamijeniti? Dakle,Sušić je napravio jedan dobar uspjeh sa onim čime je raspolagao može se reći i odličan.Ipak je ostavio iza sebe Rumuniju,Bjelorusiju,Albaniju,Francuzima učinio to da strepe za prolaz.Vjerujem da nijedan drugi trener i stručnjak sa ovakvom ekipom ne bi mogao puno više protiv Portugala,pa čak i oni koji imaju višestruko veću platu za ovaj posao od njega.Tako da je najlogičnije i najbolje riješenje njegov ostanak na klupi reprezentacije.
Mislim da se stvari postavljaju pogrešno!
Sada se nameće priča da mi nemamo dobre igrače, da su selektorske plate slabe i slično!
Ukoliko laički usporedimo utakmicu u Parizu, i onaj debakl u Lisabonu, otvaranje jedne, te druge utakmice, laički gledajući, i najveći antifudbalski nepoznavaoc taktike i rasporeda igrača je mogao primjetiti da nešto neštima od samog starta!
Čak i sa tim načinom igre smo uspjeli izvući gol zaostatka i ponovo u nastavak utakmce krenuli bez ikakvih promjena!
Priča da ga nema ko zamjenit je stvarno presmješna kao i priče u vezi plata!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2011, 18:58

Pa naravno da je prica smjesna kad pogledas i usporedis licni dohodak i ostalim selektorima u drugim repkama i jos alternative koje bi ga za tu cifru zamjenile.Pise se o onima koji HOCE a ne one koje bi vi ko biva htjeli.
U stvari to nije smjesno,vec zalosno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 27 nov 2011, 19:05

harishp je napisao/la:Pa naravno da je prica smjesna kad pogledas i usporedis licni dohodak i ostalim selektorima u drugim repkama i jos alternative koje bi ga za tu cifru zamjenile.Pise se o onima koji HOCE a ne one koje bi vi ko biva htjeli.
Pa daj navedi ko hoće, a ko neće, vidim da si pun nekih informacija :shock:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2011, 19:10

mozak je napisao/la:
harishp je napisao/la:Pa naravno da je prica smjesna kad pogledas i usporedis licni dohodak i ostalim selektorima u drugim repkama i jos alternative koje bi ga za tu cifru zamjenile.Pise se o onima koji HOCE a ne one koje bi vi ko biva htjeli.
Pa upali to na nicku zasto ti inace sluzi ,za ukras.
Po milion puta se brabonjalo o tome a ti ko biva nisi upucen :roll: .A ako nisi sta se onda koji klinac onda javljas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 27 nov 2011, 19:14

Sušić nas nije odveo dalje, treba da ode..
Haj nećemo posmatrat s tog aspekta, mene brine uglavnom neodlučnost i nesigurnost koju ima u velikoj mjeri. Evo šta je izjavio:
“Način rada i pristup nikad ne bih mijenjao, ali bih mijenjao ekipu s vremena na vrijeme. Priznajem, nije bilo logike da u Lisabonu Portugalcima izvedem samo tehnički potkovanu ekipu. To je bila propast i kada bih ponovo imao priliku da igram s njima sigurno bih mijenjao”, priznaje Sušić donekle i svoju grešku...
Zatim kroz cijeli intervju govori o nekim grižnjama savjesti, kako ga boli ono, ovo.. da zna svoj posao ne bi žalio ni za čim, a ne ovako sad kukao.. ovako gubi autoritet i ima se osjećaj da kad bi mu ovdje neki forumaš rekao nešto da bi on to uradio..
A moje mišljenje je da čeka da mu ponudi neki francuski klub nešto..
Nil Satis Nisi Optimum

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 27 nov 2011, 19:19

harishp je napisao/la:
mozak je napisao/la:
Pa upali to na nicku zasto ti inace sluzi ,za ukras.
Po milion puta se brabonjalo o tome a ti ko biva nisi upucen :roll: .A ako nisi sta se onda koji klinac onda javljas.
Nisam ni očekivao drugačiji odgovor!
Čim ti neko argumentovano postavi pitanje, kreneš za vrijeđanjem!
Stvarno si uporan u tim seljačkim načinom komuniciranja!
Uključi moj nick, ima ljudi koji misle drugačije od tebe.(hvala Bogu).

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2011, 19:23

@Mozak ,opet ti je nick iskljucen a usput trolas i pises nesto sto nema veze sa temom.
Vecina na forumu je za DA ostane u vezi Papeta,javnost isto tako,komitet isto,reprezentativci ZA a manjina zna se,ceka druge izbore :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 27 nov 2011, 19:29

harishp je napisao/la:@Mozak ,opet ti je nick iskljucen a usput trolas i pises nesto sto nema veze sa temom.
Vecina na forumu je za DA ostane u vezi Papeta,javnost isto tako,komitet isto,reprezentativci ZA a manjina zna se,ceka druge izbore :mrgreen:
...i koji klinac hoće sušić?

Haj odgovori zašto razmišlja, daj mi samo jedan validan odgovor?
Da mu je do reprezentacije, nebi ni razmišljao, već bi se prihvatio posla!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2011, 19:33

mozak je napisao/la:
harishp je napisao/la:@Mozak ,opet ti je nick iskljucen a usput trolas i pises nesto sto nema veze sa temom.
...i koji klinac hoće sušić?

Haj odgovori zašto razmišlja, daj mi samo jedan validan odgovor?
Da mu je do reprezentacije, nebi ni razmišljao, već bi se prihvatio posla!
Zbog takvih kao ti i slicnih,koji su kenjali na njega i prije nego sto je dosao.
Cuj sta on hoce,sta ti hoces? :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 nov 2011, 19:42

Ne znam cemu ovakve rasprave. Susic ce valjda razmisljati kad mu zvanicno ponude novi ugovor (ako ponude),sad ne mora razzmisljati jer je jos uvijek zvanicno selektor. Po meni trebao bi nastaviti (naravno ko mene sta pita).
Sto se tice imena koja se sad spominju,realno za ove pare (to je ona vasa rasprava kakve veze ima kvalitet s platom) Bajevic (pa i Vaha da je slobodan),Mesa(zna se sta je rekao kad se pricalo da preuzme Zelju) nece nikad doci.
Barbarez po meni nije rjesenje,bar ne kontra Papeta,da nema ko drrugi onda Ok. Amar isti slucaj kao i sa Barbarezom,iako kad je rijec o nasoj ligi i kontra tipova kao sto je Mateus,Stjepanovic,Cico (cuga.ba) bi bio bolji izbor.
Eto,to su moja neka razmisljanja o ovome ukratko.
Sto se tice rezultata,baraz je uspjeh,kad se ukazao Portugal u zrijebu valjda je svima koji malo prate fudbal bilo jasno da ce to ici jako tesko,da je bio neko drugi bilo bi sanse (osim Hr),tako da rezultat nije neuspjeh. Samo nemojte pisati o Rumuniji i Albaniji molim vas,jer i da su Francuzi bolje odigrali bili bi ubjedljivo prvi.

Najlakse je palamuditi i pisati gluposti kao par likova ovdje kojima niko ne valja,vjerovatno ce pljuvati svakog selektora koji ne bude prvak evrope s repkom....

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 27 nov 2011, 19:49

harishp je napisao/la:Zbog takvih kao ti i slicnih,koji su kenjali na njega i prije nego sto je dosao.
Opet očekivani odgovor!
Upravo po tvojoj priči, ovu reprezentaciju mogu voditi samo oni koji hoće i oni koji pristaju na "bjednu" platu našeg saveza.
Daleko mu bilo ako čita, ako je tako povodljiv!
Idalje čekam odgovor, čemu čekanje?

@Denizmare. Jeli Bajević javno rekao da neće..čemu ta nagađanja rekla-kazala!Zašto je na kraju krajeva u komitetu, jel zbog para?

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 nov 2011, 19:55

mozak je napisao/la:
harishp je napisao/la:Zbog takvih kao ti i slicnih,koji su kenjali na njega i prije nego sto je dosao.
Opet očekivani odgovor!
Upravo po tvojoj priči, ovu reprezentaciju mogu voditi samo oni koji hoće i oni koji pristaju na "bjednu" platu našeg saveza.
Daleko mu bilo ako čita, ako je tako povodljiv!
Idalje čekam odgovor, čemu čekanje?

@Denizmare. Jeli Bajević javno rekao da neće..čemu ta nagađanja rekla-kazala!Zašto je na kraju krajeva u komitetu, jel zbog para?
Je li Bajevic javno rekao da hoce ,da bi rado?
Sto mu ne ponude? Mozda se nisu sjetili Bajevica? Pa prijatelju dragi ti si se okomio na Papeta od tekme do tekme.Neka si tvoje pravo,ali nemoj se igrati djecije psihologije ovdje, valjda znas kako stvari stoje i ko ,kako i za koliko radi! U svom postu sam se dotakao nekih imena koja se ovdje vrte i iznio neko realno glediste. Pa posto raspravljas toliko nisam nista konstruktivno procitao od tebe koje je ime realno da dodje umjesto Papeta. Kad skontasjavi nam se,a dotad raspali po Papetu...

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 27 nov 2011, 20:08

Denizmare je napisao/la:Je li Bajevic javno rekao da hoce ,da bi rado?
Sto mu ne ponude? Mozda se nisu sjetili Bajevica? Pa prijatelju dragi ti si se okomio na Papeta od tekme do tekme.Neka si tvoje pravo,ali nemoj se igrati djecije psihologije ovdje, valjda znas kako stvari stoje i ko ,kako i za koliko radi! U svom postu sam se dotakao nekih imena koja se ovdje vrte i iznio neko realno glediste. Pa posto raspravljas toliko nisam nista konstruktivno procitao od tebe koje je ime realno da dodje umjesto Papeta. Kad skontasjavi nam se,a dotad raspali po Papetu...

Safet je dobio podršku, zar je to znak da se neko ponudi za selektora?
Ja samo pitam da mi odgovorite, zašto safet razmišlja?
O novim imenima na nekoj drugoj temi ;)
Ja kažem Ne!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 nov 2011, 20:33

mozak je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Je li Bajevic javno rekao da hoce ,da bi rado?

Safet je dobio podršku, zar je to znak da se neko ponudi za selektora?
O novim imenima na nekoj drugoj temi ;)
Ja kažem Ne!
Nisam mu ja glasnogovornik pa da znam sto razmislja,Boze kakvo pitanje!!!
O novim imenima na kojoj god temi pisali bice isti rezultat.Bez veze cete davati glupe i nerealne opcije,s druge strane i ova i druge teme o selektoru su totalno nepotrebne i trebaju se ukinuti,Svabo sta kaze bice tako svidjalo se to vama ili ne i sigurno sta god odluci bice to u najbolem interesu repke. Sada kad su IMENA u savezu opet ste nasli mane i opet vam nista ne valja,haj zdravo...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2011, 20:33

Fino je receno prije kraja ove godine doci ce do sastanka izmedju komiteta i Safeta i sve odluke ce donijeti na vrijeme.I cuj gluposti sto ''razmislja'' :roll: Svako ce o svom daljnjem zivotnom koraku da razmislja sta uciniti.
Ali kod nekih nema cekanja,razmisljanja i jos frajeri su protiv.Nemoj se saliti :lol:
Ja bih prvi volio da se oprosti i da dodje drugi ''pokusni kunic''Ali kad vidim kako se ovima lriticarima ovo iscekivanje otegne u nedogled,onda nek i potraje :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

baboitata
Kontakt:

Post Postao/la baboitata » 27 nov 2011, 20:56

mozak je napisao/la: Safet je dobio podršku, zar je to znak da se neko ponudi za selektora?
Je li to sve sto je ostalo od oruzja vama anti Susicevcima, u stvari anti selektorima (ko god da je)? Dobio podrsku? Kakvu posrsku? Sta ti o tome znas? Je li mu neko rekao: "Pape, posto ti ugovor istice uskoro a mi smo zainteresovani da ga produzimo hoces li doci tada i tada da sjedemo i dogovorimo se"? Je li on mozda to odbio? Sto baljezgas bez veze kada nemas pojma? Ja sta ce nego razmisljati, pa samo budala ne rezmislja o svojim koracima u zivotu , posebno ako treba biti nekakva javna licnost u Bosni i Hercegovini, gdje kako rece Mesa Selimovic, svaka susa hoce da te spusti na svoj nivo, da te proglasi neznalicom i klocom jer valjda onda samom sebi postaje vazniji.

nihco

Post Postao/la nihco » 27 nov 2011, 21:01

pape je, uz musovica i smajlovica, najlosiji trener koji je vodio reprezentaciju. ne zna je li dos'o ili pos'o. bilo ko da dodje bice bolji ali nismo mi te srece.
Sent from my Commodore 64

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 nov 2011, 21:18

nihco je napisao/la:pape je, uz musovica i smajlovica, najlosiji trener koji je vodio reprezentaciju. ne zna je li dos'o ili pos'o. bilo ko da dodje bice bolji ali nismo mi te srece.
Najlosiji trener a najbolji rezultati.Plus sto nam pola repke konstantno zulja klupu u klubovima.Zanimljivo,cuj nismo te srece to sve samo od sebe doslo,vjerovatno zahvaljujuci @nihcuidinima i takvima..Grdne rane :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.