FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
ne postoji ekipa koja bolje obara tikete od bajerna, najsugaviji klub
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
hahaha Buyten 2 gola 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja uplatio 1/2.
Mainz je im'o još prilika (istini za volju, im'o ih je i Bayern), tako da...Stoperi ispadaju, bekovi gube lopte (+ispadaju), veznjaci su dobro markirani i nemaju ni sekunde slobodnog vremena, jer Mainzovi igrači napadaju k'o osice. Dobro, ima još 15-ak minuta do kraja, može Bayern postići gol (ili dva za pobjedu).
Belgijanac koliko je uprskao u odbrani, toliko je zabio u napadu.
Mainz je im'o još prilika (istini za volju, im'o ih je i Bayern), tako da...Stoperi ispadaju, bekovi gube lopte (+ispadaju), veznjaci su dobro markirani i nemaju ni sekunde slobodnog vremena, jer Mainzovi igrači napadaju k'o osice. Dobro, ima još 15-ak minuta do kraja, može Bayern postići gol (ili dva za pobjedu).
Belgijanac koliko je uprskao u odbrani, toliko je zabio u napadu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kolika je razlika u utakmicama Bayerna koje igra kod kuce i u gostima strasno , nadam se da ce se to promijeniti kada se Schweinsteiger vrati 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
tacnoLenBias je napisao/la:ne postoji ekipa koja bolje obara tikete od bajerna, najsugaviji klub
al mene uvijek obore kad mi samo oni ostanu, a npr kad dobijaju i ja ih igram (pogadjam), uvijek neshto drugo fulim
nema potpisa
I ja bih da sam tri hefte landar´o jajima.Monolog je napisao/la:Mainzovi igrači napadaju k'o osice.
Nije nikakav izgovor za lose izdanje, ali Mainz je 3 sedmice imao vremena da se naostri za ovaj mec (ako je to uopste potrebno protiv Bayerna).
Losa igra, lose postavljeno...nije cudo ovakav rezultat.
Edit: da malo udjem u profile ovih tiketara-kladionicara.
roma/liverpool, mali milion puta na njima pao. pokakaim se na iste!
sta je ovaj drugi? vjerovatno hala iz madrida. dovoljno!
Vom Jäger zum Gejagten
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
A lude utakmice u Mainzu
Van Buyten 2 komada 
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja ba.
Skroz sam zaboravio na to da je odgođena utakmica kontra Kolna.
Da sam to znao, igr'o bih 1/1.
Stvarno nisam očekiv'o ovakvo izdanje Bayerna. Haman mogu samo iz prekida zabiti. Eh, može li jedno pitanje? Kad je Muller zabio posljednji gol? U ligi prvaka znam da nije zabio, al' me interesuje u bundesligi. Da ga nisu LvG, Low i Jupp iscrpili?
Skroz sam zaboravio na to da je odgođena utakmica kontra Kolna.
Da sam to znao, igr'o bih 1/1.
Stvarno nisam očekiv'o ovakvo izdanje Bayerna. Haman mogu samo iz prekida zabiti. Eh, može li jedno pitanje? Kad je Muller zabio posljednji gol? U ligi prvaka znam da nije zabio, al' me interesuje u bundesligi. Da ga nisu LvG, Low i Jupp iscrpili?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Totalno loša igra Mainz je zasluženo uzeo 3 boda , bez Svajnija ove ekipa je obezglavljena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne znam zbog cega vise da se nerviram? Je li zbog HSV-a i je li zbog toga sto me oborise na kladionici? Takodjer sam misljenja da don Jupp nece jos dugo izdrzati na klupi Bayerna ukoliko neskonta da mu je potreban jedan kvalitetan vezni igrac.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Monolog, znam da nije dugo (uostalom kao i ti
) evo sad sam provjerio... u septembru (24) u utakmici protiv Guzena.
Vom Jäger zum Gejagten
Rekoh ja davno... Kad zagusti, onda cemo vidjeti koliko je zapravo jak ovaj tim. Treba pobjeđivati i osvajati bodove i kad se relativno lose igra. Bayern previse zavisi od forme. Nesto kao Arsenal.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
pa dobro ljudi kome da se izjadam ako od šugavog Mainza primimo tri gola onda nemamo šta tražiti
u Bundesligi u ligi prvaka ćemo doći do četvrtfinala i to je kraj a bundesligu gubimo
jednostavno katastrofalna igra a gomez i kros se smiju na početku drugog poluvremena
jednostavno nema igre nema ničega ako neko vidi nešto pozitivno u ovakvoj igri volio bih
da napiše...
u Bundesligi u ligi prvaka ćemo doći do četvrtfinala i to je kraj a bundesligu gubimo
jednostavno katastrofalna igra a gomez i kros se smiju na početku drugog poluvremena
jednostavno nema igre nema ničega ako neko vidi nešto pozitivno u ovakvoj igri volio bih
da napiše...
XTrasimaco je napisao/la:Rekoh ja davno... Kad zagusti, onda cemo vidjeti koliko je zapravo jak ovaj tim. Treba pobjeđivati i osvajati bodove i kad se relativno lose igra. Bayern previse zavisi od forme. Nesto kao Arsenal.
Izmedju ostalog, volim tvoje postove sto tjeraju na razmisljanje (osim u sucaju kada nije provokativan).
Drugim rijecima, ovim si opisao da je kraj Dusel-Bayernu.
Vom Jäger zum Gejagten
Loše , loše bez ideje totalno ,
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Eto bi ono neprijatno iznenađenje koje sam spomenuo da može biti ako pristup naše ekipe ne bude maksimalan.
Igra nam je bila katastrofalna bez daljnjeg i nema nikakvog izgovora za to, pa čak ni duži period Mainza za pripremu utakmice. Ne znam za koga bi rekao da zaslužuje prolaznu ocjenu. Prolaznu može dobit van Buyten koji se borio, trudio i 2 puta zabio al zato po koji put zaplivao u odbrani. Možda još Kroos zbog svojih ubačaja da jedva može dobiti prolaznu. Danas i Neuer loše izgleda, plivali su i Boateng, Badstuber, Gustavo je bio katastrofalan, Lahm smušen, Ribery prvi puta loš, Muller loš, Olić ušao ali je bio Totalausfall. Očajna partija naše ekipe i mnoge stvari se do subote moraju promijenit. Angažman ekipe tek ponekad vidljiv, nema prave trke, kretanja, totalna bezidejnost i nesigurnost, te loše postavljanje.
Igra nam je bila katastrofalna bez daljnjeg i nema nikakvog izgovora za to, pa čak ni duži period Mainza za pripremu utakmice. Ne znam za koga bi rekao da zaslužuje prolaznu ocjenu. Prolaznu može dobit van Buyten koji se borio, trudio i 2 puta zabio al zato po koji put zaplivao u odbrani. Možda još Kroos zbog svojih ubačaja da jedva može dobiti prolaznu. Danas i Neuer loše izgleda, plivali su i Boateng, Badstuber, Gustavo je bio katastrofalan, Lahm smušen, Ribery prvi puta loš, Muller loš, Olić ušao ali je bio Totalausfall. Očajna partija naše ekipe i mnoge stvari se do subote moraju promijenit. Angažman ekipe tek ponekad vidljiv, nema prave trke, kretanja, totalna bezidejnost i nesigurnost, te loše postavljanje.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Đe su dubokoumne analize?
Može li mi neko ponuditi razuman odgovor na pitanje zašto je M. Gomez u toku utakmice samo četiri puta dotaknuo loptu?
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
Josef nam bolestan, Robben ima problema sa povredom, protivnik naostren ki uvijek (potpomognut svim ovim i osokoljen).
Gledao sam sinoc neku emisiju gdje je Tuchel bio gost i bilo mi je dovoljno da znam da danas nece biti lako.
Jos onaj kiseli osmijeh pri prvom vodstvu Mainza...
A tek kad im vidis golmana (ki rodjen za westerne
) onda mu pozelis dobrodoslicu na Westfalenu.
Nista, momci se opustili, nisu bili pri zadatku (koliko god to otrcano zvucalo), veliki samar kojeg ne bi trebali dobiti do kraja ove polusezone.
Gledao sam sinoc neku emisiju gdje je Tuchel bio gost i bilo mi je dovoljno da znam da danas nece biti lako.
Jos onaj kiseli osmijeh pri prvom vodstvu Mainza...
A tek kad im vidis golmana (ki rodjen za westerne
Nista, momci se opustili, nisu bili pri zadatku (koliko god to otrcano zvucalo), veliki samar kojeg ne bi trebali dobiti do kraja ove polusezone.
Vom Jäger zum Gejagten
Na TM-u navijaci razapese Josefa i pitaju se kako obicni navijaci mogu skontati greske u formaciji, a on ne moze. Takodjer traze od Ulija i Kallea da se probude i dovedu dva kvalitetna igraca, a njihove zelje za Januar su Montolivo i Farfan i kazu da bi to moglo biti gotovo za 20 miliona.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Evo i mene da doprinesem kvalitetnoj raspravi na temi
,..
Glavni problem Bajerna je katastrofalna odbrana. Vezni red i napad su usli fantasticno u ovu sezonu, te su samim tim branici imali puno manje posla. Tako se stvorio privid da je Stuber izrastao u vrhunskog igraca. Kada je vezni red pukao (zahvaljujuci povredi Svajna) na vidjelo je izasla suplja Bajina odbrana. Svaki napad Majnca je izgledao kao da ce zavrsiti pogotkom. Za to krivicu snosi vezni red i odbrana.
Kod igraca Bajerna primjecujem nezainteresovanost kao kod Barse u ovoj sezoni. Kao da se tesko motivisu protiv malih ekipa. Fale im energicni igraci kao sto je bio Jeremis, Salihamidzic, Basler, Lusio,.. Vezni red sa Gustavom i Krosom je cisto mrtvilo. Nimalo dinamike i agresivnosti. Fali im igrac koji ce konstantno upumpavati adrenalin u ekipu.
Sve sam blize misljenju da su ljudi kao Murinjo i Klop treneri buducnosti. Motivacija je od velike vaznosti u sportu. Barsa ima daleko najbolje igrace na svijetu, al' sta im je to juce pomoglo kada su igrali preko k*. Murinjo i Klop upumpavaju energiju u svoje igrace, prave od njih zvijeri gladne uspjeha. Motivacija je vjerovatno najvaznija karakteristika za uspjeh u sportu.
Glavni problem Bajerna je katastrofalna odbrana. Vezni red i napad su usli fantasticno u ovu sezonu, te su samim tim branici imali puno manje posla. Tako se stvorio privid da je Stuber izrastao u vrhunskog igraca. Kada je vezni red pukao (zahvaljujuci povredi Svajna) na vidjelo je izasla suplja Bajina odbrana. Svaki napad Majnca je izgledao kao da ce zavrsiti pogotkom. Za to krivicu snosi vezni red i odbrana.
Kod igraca Bajerna primjecujem nezainteresovanost kao kod Barse u ovoj sezoni. Kao da se tesko motivisu protiv malih ekipa. Fale im energicni igraci kao sto je bio Jeremis, Salihamidzic, Basler, Lusio,.. Vezni red sa Gustavom i Krosom je cisto mrtvilo. Nimalo dinamike i agresivnosti. Fali im igrac koji ce konstantno upumpavati adrenalin u ekipu.
Sve sam blize misljenju da su ljudi kao Murinjo i Klop treneri buducnosti. Motivacija je od velike vaznosti u sportu. Barsa ima daleko najbolje igrace na svijetu, al' sta im je to juce pomoglo kada su igrali preko k*. Murinjo i Klop upumpavaju energiju u svoje igrace, prave od njih zvijeri gladne uspjeha. Motivacija je vjerovatno najvaznija karakteristika za uspjeh u sportu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.