FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
evo ih tu: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-22230.htm
Hvala, ali mislio sam na sliku navijača Rudaraadmin je napisao/la:evo ih tu: http://sportsport.ba/bh_fudbalp-22230.htm

e to nemamo 

koliko je bilo alkoholicara? 

- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Nisu ni dosli na gostovanje sve pare potrosili na pive i rakiju.19BL87 je napisao/la:koliko je bilo alkoholicara?

Sve ove godine ja sam uz tebe ČZ45
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Naravno da smo dosli, a rakiju i pivu nabavljamo sa samo svoj jedinstven nacin...RoB_Do_BaGrO je napisao/la:Nisu ni dosli na gostovanje sve pare potrosili na pive i rakiju.19BL87 je napisao/la:koliko je bilo alkoholicara?![]()

-
- Kontakt:
Baš gledam koliko se male šanse daju Rudar protiv Zvijezde,na svim forumima....
..Jedva čekam subotu uveče kad vide da Rudar nije tim za sprdnju
Gazimo Zvijezdu!

- edo_malesak
bas je tekma navecerKRKSR914 je napisao/la:Baš gledam koliko se male šanse daju Rudar protiv Zvijezde,na svim forumima......Jedva čekam subotu uveče kad vide da Rudar nije tim za sprdnju
![]()
![]()
Gazimo Zvijezdu!
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Mozemo da gazimo i danjuedo_malesak je napisao/la:bas je tekma navecerKRKSR914 je napisao/la:Baš gledam koliko se male šanse daju Rudar protiv Zvijezde,na svim forumima......Jedva čekam subotu uveče kad vide da Rudar nije tim za sprdnju
![]()
![]()
Gazimo Zvijezdu!

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
hehe, ovaj put nemozeteNedzadPD je napisao/la:Mozemo da gazimo i danjuedo_malesak je napisao/la:bas je tekma navecerKRKSR914 je napisao/la:Baš gledam koliko se male šanse daju Rudar protiv Zvijezde,na svim forumima......Jedva čekam subotu uveče kad vide da Rudar nije tim za sprdnju
![]()
![]()
Gazimo Zvijezdu!

Dragon Town
zmaj_Bosne je napisao/la:hehe, ovaj put nemozeteNedzadPD je napisao/la:Mozemo da gazimo i danjuedo_malesak je napisao/la: bas je tekma navecer
Varas se, jedino ako sudija ne bude iz Gradacca slucajnim odabirom, uz delegata komsiju

- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Uzimamo Zvijezdu 100% :ugeek:
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Za šta?grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Uzimamo Zvijezdu 100% :ugeek:

Dragon Town
Daj nemoj da smaras kakva Zvijezda covjece.zmaj_Bosne je napisao/la:Za šta?grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Uzimamo Zvijezdu 100% :ugeek:
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Cuj da smaram. Pa ti ne mozes a da ne odgovoris na svaki post. Samo znam da je Rudar ovu utakmicu vec izgubioNedzadPD je napisao/la:Daj nemoj da smaras kakva Zvijezda covjece.zmaj_Bosne je napisao/la:Za šta?grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Uzimamo Zvijezdu 100% :ugeek:

Dragon Town
Sta radis na temi o Rudaru?
I mozes nesto da mi kazes o tom klubu Zvijezda kad je nastao i njihov neki uspjeh?
Posto jedino znam za Zvezdu Beograd.

I mozes nesto da mi kazes o tom klubu Zvijezda kad je nastao i njihov neki uspjeh?
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
To cemo jos da vidimo.zmaj_Bosne je napisao/la:Samo znam da je Rudar ovu utakmicu vec izgubio

Nastao je šest godina prije osnivanja Rudara iz Prijedora.NedzadPD je napisao/la:Sta radis na temi o Rudaru?![]()
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Knele je napisao/la:Nastao je šest godina prije osnivanja Rudara iz Prijedora.NedzadPD je napisao/la:Sta radis na temi o Rudaru?![]()
Ajde malo opsirnije vidim da poznajes...
Koje godine, najveci uspjesi, u kojoj ligi u bivsoj EX-YU je igrao i tako da se malo informisem?
Unaprijed hvala!