mog protivnika nema nigdje , šaljem mu PM ništa.Navodno će doći u toku današnjeg dana , ali ne dođe meni ide pobjedaGoalgetter je napisao/la:Dvije utakmice u drugoj ligi nisu odigrane:
3. kolo:
Udinese - Werder
Celtic - Hoffenheim
Imate vremena do 00:00 h da odigrate !
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Sloboda Tuzla !!!
2. kolo
Everton-Stoke
PSG-Benfica
3. kolo
Sevilla-PSG
Stoke-Dinamo
Za apocalyps-a znamo da je ban i vidjet cu ja kad sutra odem u Bihac da to pokusamo riješiti, ali ove dvije utakmice će najvjerovatnije biti riješene u korist Seville i Benfice po 3:0!
Što se tiće Stoka
to je damirdelux ja sam ga pitao na msn hoce nastaviti ligu on nije ništa odgovorio, znači sačekajte do večeras 23:59 ako se ne javi pišem S-Y-L-A-R-u i LBJ-u 3:0!
A vidim više utakmica 4 kola nije odigrano, pa ću vidjeti da to odložimo do četvrtka da se može odigrati, zajedno sa 5 kolom, ali moramo se malo uozbiljiti, pa svako kolo se mora produžiti.
Everton-Stoke
PSG-Benfica
3. kolo
Sevilla-PSG
Stoke-Dinamo
Za apocalyps-a znamo da je ban i vidjet cu ja kad sutra odem u Bihac da to pokusamo riješiti, ali ove dvije utakmice će najvjerovatnije biti riješene u korist Seville i Benfice po 3:0!
Što se tiće Stoka
A vidim više utakmica 4 kola nije odigrano, pa ću vidjeti da to odložimo do četvrtka da se može odigrati, zajedno sa 5 kolom, ali moramo se malo uozbiljiti, pa svako kolo se mora produžiti.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ovo malo lici na rasulo jer se svako kolo produzava i igraju se 2 kola paralelnu moj prijedlog je da se nakon 5 kola obustavi takmnicenje na 2-3 dana dok se sva kola ne odigraju da onda i miru nastavimo ligu
@juventus0244 odakle si ti kad ti je lahko doci do Bihaca
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Pa vidiš da mu na profilu piše "Lokacija: Cazin"Senaid L.F.C je napisao/la:Ovo malo lici na rasulo jer se svako kolo produzava i igraju se 2 kola paralelnu moj prijedlog je da se nakon 5 kola obustavi takmnicenje na 2-3 dana dok se sva kola ne odigraju da onda i miru nastavimo ligu
btw , sve neaktivne treba izbaciti iz lige , bolje igrat sa 6 igraca koji su aktivni i redovno igraju utakmice , nego sa 16 koji nisu odigrali ni prethodno kolo. :/
Sloboda Tuzla !!!
- bavarac_33
- Kontakt:
pesmaSTER ajde da odigramo tekmu 
'Dobar dan. Javljamo se iz Mostara. Ovdje je nedjelja.
CazinSenaid L.F.C je napisao/la:Ovo malo lici na rasulo jer se svako kolo produzava i igraju se 2 kola paralelnu moj prijedlog je da se nakon 5 kola obustavi takmnicenje na 2-3 dana dok se sva kola ne odigraju da onda i miru nastavimo ligu
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
i jajuventus 0244 je napisao/la:CazinSenaid L.F.C je napisao/la:Ovo malo lici na rasulo jer se svako kolo produzava i igraju se 2 kola paralelnu moj prijedlog je da se nakon 5 kola obustavi takmnicenje na 2-3 dana dok se sva kola ne odigraju da onda i miru nastavimo ligu
@juventus0244 odakle si ti kad ti je lahko doci do Bihaca, a u vezi ovog da stane takmičenje malo dok se sve popuni, ma nije ovo ništa strasno znalo je biti i gore, ovi banovi su malo poremetili stvari i damirdelux, ali od slijedećeg kola bi to trebalo bolje ići
nisam bio kad je bilo gore oceli nocas tabela i parovi 4 kola 2 lige i ako ja znam da cu biti na kraju sa gol razliko -8
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
damirdeluxe
- Kontakt:
Izvinjajem se sto nisam bio tu zadnji par dana...privatni problemi...
Svi koji igraju protiv mene neka me dodaju na fb tamo cemo se najbrze dogovorit za tekme....
http://www.facebook.com/damir.muslimovic" onclick="window.open(this.href);return false;
Svi koji igraju protiv mene neka me dodaju na fb tamo cemo se najbrze dogovorit za tekme....
http://www.facebook.com/damir.muslimovic" onclick="window.open(this.href);return false;
ocel neko?
- bavarac_33
- Kontakt:
jel pravilo sto se tice conditions da bude normal ili random?
NORMALbavarac_33 je napisao/la:jel pravilo sto se tice conditions da bude normal ili random?
- bavarac_33
- Kontakt:
znao sam i ja al reko da se uvjerim( krivac za ovaj poraz u ligi mi je iskljucivo taj condition,igraci bili mrtvi svi)
3.Opcije za igru : the game settings will be the following:bavarac_33 je napisao/la:jel pravilo sto se tice conditions da bude normal ili random?
time: 10min
Pauses: 3
time: normal
condition: RANDOM
injuries: yes
extra time: no
penalties: no
No of players to change: 3
Weather: Fine
Season: Summer
imas u prvom postu u ovoj temi
Sloboda Tuzla !!!
et da i ovo vidim. Inace,ova 3 kola kolko sam odigro, uvjek je protivnik pravio sobu , u uvijek je bilo Normal.pesmaster je napisao/la:3.Opcije za igru : the game settings will be the following:bavarac_33 je napisao/la:jel pravilo sto se tice conditions da bude normal ili random?
time: 10min
Pauses: 3
time: normal
condition: RANDOM
injuries: yes
extra time: no
penalties: no
No of players to change: 3
Weather: Fine
Season: Summer
imas u prvom postu u ovoj temi
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Normal i jeste 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Kad će parovi 5. kola?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ajde desimal
pravi covjece 
eu 2Arminn je napisao/la:ajde desimalpravi covjece
room desimal
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.