ma ja sad mogu pobjedjivati, jer ne vjerujem da ce i drugu, jer oni zele taj prvi pick ociglednoCLS je napisao/la:TD Colts....
![]()
![]()

Moderator/ica: rio_Ferdy88
ma ja sad mogu pobjedjivati, jer ne vjerujem da ce i drugu, jer oni zele taj prvi pick ociglednoCLS je napisao/la:TD Colts....
![]()
![]()
ma ja sam u to vec duzi period ubjedjen, iskreno pametno, uvijek sam da se zrtvuje jedna sezona, a da dobijes dobro resenje sl. 5 do 10 godinaSaltCityAttack je napisao/la:ma ja sad mogu pobjedjivati, jer ne vjerujem da ce i drugu, jer oni zele taj prvi pick ociglednoCLS je napisao/la:TD Colts....
![]()
![]()
hajd makar cu ih sljedecu godinu moci uzeti na nfl 2013 jer ce imati slabe ocjeneCLS je napisao/la:nema zezanja sa Coltisam 2 TD ali opet gube
EBENO VAM JE SAD ....Meni je Leinart obecavajuci QB, ali nikako da ga krene onako sto je bio na Collegu....jednostavno ipak imali ste srece da barem njega imate na klupiZeljovac_1921 je napisao/la:Eo i Leinart se povrijedi, a u pm kakve smo srece.
Dobro je igro ovu tekmu, 10/13, imo i TD i sjeba rame u drugoj cetvrtini, nece se vracati, niti se zna jos koliko je ozbiljno.SaltCityAttack je napisao/la:EBENO VAM JE SAD ....Meni je Leinart obecavajuci QB, ali nikako da ga krene onako sto je bio na Collegu....jednostavno ipak imali ste srece da barem njega imate na klupiZeljovac_1921 je napisao/la:Eo i Leinart se povrijedi, a u pm kakve smo srece....kod nas je malo drugacija situacija sto se tice tih QB
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.