FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Lakyy89
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Lakyy89 » 27 nov 2011, 22:46

sve čestitke na jesenjoj tituli...

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 27 nov 2011, 22:59

diego_TM je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Čestitke na tituli bez pehara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
biće i to ako Bog da
Jel' ti problem da postavis ovu sliku 1921 sa avatara :?: :)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 28 nov 2011, 00:06

Ako vec prizivamo Djeda Mraza (tj. nanu Nuru hehehe) ja bih ga zamolio za ovog malog Corica iz Sirokog.
Danas me momak odusevio, neznam jel inace ovako dobro igra ili je danas bljesnuo.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Zeljo.ba
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo.ba » 28 nov 2011, 00:21

Avanes je napisao/la:Ako vec prizivamo Djeda Mraza (tj. nanu Nuru hehehe) ja bih ga zamolio za ovog malog Corica iz Sirokog.
Danas me momak odusevio, neznam jel inace ovako dobro igra ili je danas bljesnuo.

Ako te iko danas odusevio sigurno si u to vrijeme gledao neku drugu tekmu..na onoj oranici Xavi nebi sastavio 3 pasa :mrgreen:

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 28 nov 2011, 00:46

Gdje su mi sada oni sto dijele sve po nacionalnom kljucu :lol: :lol: :lol: Usutili se kao i obicno, ali ovaj ih Zeljo pravo **** i ne mogu da ga nigdje svrstaju jer je upravo NAS ZELJO i bosnjacki, hrvatski i srpski klub :!: :!: :!:

FORZAAAA ZELJOOOO!!!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 28 nov 2011, 01:12

BlueTiger je napisao/la:Gdje su mi sada oni sto dijele sve po nacionalnom kljucu :lol: :lol: :lol: Usutili se kao i obicno, ali ovaj ih Zeljo pravo **** i ne mogu da ga nigdje svrstaju jer je upravo NAS ZELJO i bosnjacki, hrvatski i srpski klub :!: :!: :!:

FORZAAAA ZELJOOOO!!!
Ove godine je red na ovakve poput nas...3 u 1 :lol: :lol: :lol:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 28 nov 2011, 01:49

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Jesenja titula je tu. 8-)
Cestitke momcima,cestitke Amaru na vodjenju ekipe,i cestitke svim navijacima Zelje,pola puta do titule je predjeno,sada sledi jos pola,jos 15 kola iz kojih ce nadam se Zeljo izaci kao prvoplasirani. ;)
imamo sigurnih, pa recimo 18 bodova kuci(olimpic, celik, gosk, kozara, travnik i slavija), dok ce utakmice sa borcem i sirokim biti malo zeznutije od ostalih, sa ovih 35, to je 53 boda, ukoliko dobijemo jos te 2 utakmice kuci, onda ce to biti 59, prosla titula je osvojena sa 61 bodom, dok je borac bio sampion sa 64 boda, pa prema tome, jos bi trebali osvojiti 5-6 bodova sa strane i titula je opet u dolini, ali je ova sezona kud i kamo regularnija u odnosu na ostale, pa se osvaja vise bodova na strani, sto govori da ce nam trebati vise bodova za titulu, sa 7 gostovanja, uz svih 8 domacih pobjeda, mislim da ce nam 10-ak bodova sa strane biti dovoljno za titulu
Meni se cini da je kod nas samo prvi dio sezone koliko toliko regularan a poslije :roll:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 28 nov 2011, 06:48

Ne sekiraj se za regularnost jer nece biti regularno to i ptice na grani znaju, pa da nije tako zvijezda iz gradačca bi bila u samom vrhu u top 5, ipak mi smo Željo i nije lahko protiv nas namjestati tekme. Sad znam da ce se naci sijaset "dusebriznika" koji ce se okomiti na nas kako mi najvise namjestamo ali to nije nasa briga nego njihova muka jer im smeta pogled NA VRH.
Manijaci uzivajte i ne brinite NASTAVICEMO NIZ.
26.05.2010-TITULA

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 nov 2011, 06:48

LudLo 4 je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Čestitke na tituli bez pehara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
biće i to ako Bog da
Jel' ti problem da postavis ovu sliku 1921 sa avatara :?: :)[/quote][/quote]
bice danas nista se ne sikirajte

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 nov 2011, 08:34

Avanes je napisao/la:Ako vec prizivamo Djeda Mraza (tj. nanu Nuru hehehe) ja bih ga zamolio za ovog malog Corica iz Sirokog.
po meni jedno lošije izdanje njegovo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 28 nov 2011, 10:09

Golovi?
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 28 nov 2011, 10:49

[youtube][/youtube]
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 28 nov 2011, 10:51

slika
AVE CEZARE :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 nov 2011, 11:21

pile87 je napisao/la:slika
AVE CEZARE :D
* Sapienti sat. - pametnom dosta
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Sajmerit
Kontakt:

Post Postao/la Sajmerit » 28 nov 2011, 11:37

cestitam na jesenjoj tituli,najaci ste u premier ligi i zeljo zasluzuje da igra u evropi...samo mi zao sta nas izbacise iz kupa to je bila jedina nada za trofej ;)
Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 28 nov 2011, 12:03

Adilović najbolji strijelac, Zeba prvi asistent

AUTOR: FK ŽELJEZNIČAR DATUM: 28.11.2011.
Najbolji strijelac Željezničara u prvom dijelu sezone je Eldin Adilović koji je postigao ukupno 13 golova (11 u Premijer ligi, 2 u Kupu BiH). Fudbaler koji je u ljetnom prelaznom roku stigao iz zeničkog Čelika pokazao je veliki golgeterski kvalitet i bez mnogo sumnje, Željo je nakon dugog vremenskog perioda dobio respektabilnu napadačku snagu odnosno napadača koji je u stanju materijalizovati ono što mu pripremi vezni red.

Adilović je uvjerljivo prvi i na listi najboljih strijelaca Premijer lige postigavši skoro duplo više golova od prvog pratioca i svog timskog kolege Zajka Zebe. Željin kreativac pogodio je 6 puta mrežu protivnika, ali je mnogo važniji njegov učinak u dodavačkom segmentu igre. Naime, Zeba je čak 11 puta asistirao svojim saigračima za golove u ovoj polusezoni i ubjedljivo je prvi na listi najboljih asistenata Premijer lige BiH. Gledajući ukupni učinak u svim takmičenjima, Zeba je bio strijelac 8 golova (6 u Premijer ligi, 2 u Kupu), dok je ubilježio 13 asistencija (11 u ligi, 2 u Kupu).

Statistički gledano, Adilović i Zeba su daleko najuspješniji igrači Željezničara u polusezoni na izmaku. Zajedno su postigli čak 17 golova Željezničara u ligi. No, ne treba minimizirati učinak ostalih fudbalera koji su iznijeli teret protekle polusezone - Bogičevića, Kvesića, Čolića, Vasilića, Gerhardta, Bešlije, Smajića, Selimovića, Jamaka, Svrake, Guše kao i mladih Ramića i Zolotića koji su iskoristili ukazano povjerenje.

U nastavak prvenstva Plavi će ući s prve startne pozicije s bremenom prvog favorita za osvajanje trofeja ove sezone. Uz kvalitetne pripreme i još uigraniji tim, na Grbavici će se u maju slaviti nova titula prvaka Bosne i Hercegovine.

Kada bi se barem uz jedan ili oba trofeja, nešto i uradilo sa stadionom, tek bi onda priča bila zaokružena.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 28 nov 2011, 13:26

8 pobjeda zaredom, titula jesenjeg prvaka i poluprazan stadion :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 28 nov 2011, 13:29

Nikako ovih prvih 10 da prođe.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 28 nov 2011, 13:41

Mojne tako jos im stoji onaj pehar na napuhivanje ispod juzne tribine, kad su mislili da su bolji, ljepsi i pametniji od nas.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 28 nov 2011, 13:47

Željo učestvuje na Bajramskom turniru

Fudbalski klub Željezničar će učestvovati na jubilarnom 20. tradicionalnom malonogometnom Bajramskom turniru koji će se 29. i 30. novembra održati u Skenderiji. Željo će kao nosilac grupe A, za protivnike imati Čelik, Velež i Olimpic. U grupi B će nastupiti Sarajevo, Novi Pazar, Travnik i Vrbanjuša.

Turnir će otvoriti Željezničar i Olimpic, koji brani naslov iz prošle godine. Utakmica je na rasporedu sutra od 10.00 sati.

Željezničar će na ovom turniru nastupiti u najjačem sastavu.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mamonelafo, NazorUso, samoFKS i 35 gostiju.