Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

SoloJuve26
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la SoloJuve26 » 27 nov 2011, 16:14

L'Avvocato je napisao/la:Marchisio ne igra definitivno dok će Lavezzi igrati. Povukli jutros odluku da je dobio žuti karton.

slika

A fino se sinoć vidjelo da je dobio žuti pred sami kraj utakmice, 94-a minuta ako se ne varam. I to još sinoć svi mediji objavili da je dobio karton. Čak je i Lega Calcio na zvaničnom sajtu to objavila. Međutim, jutros su nekim čudom odlučili da nije bilo kartona :roll:

Koji su cigani ovi napolitanci jbt ... ne mogu da vjerujem. Nije ni čudo što im se grad usmrdio, što je po ulicama smeće ko da je neka ciganska mahala a ne metropola i što kriminal vlada ulicama.

Ma vidise da pokusavaju na svaki nacin da zaustave ovu masineriju 8-) .. al stvarno nemogu vjerovati ako je istina da je dobio i da su nakraju povukli zuti?? Nista ne kontam, nebi ni Marchisio treba propustiti Napoli nego Cesenu, al sta je tu ,, nadam se da ce ovo biti samo veci motiv da ocistimo taj smrad tamo za sva vrmeena..
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 27 nov 2011, 17:00

Hummels: «Emozionato per l'interesse della Juve»
Eh kako bi nam dobro došao !
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 27 nov 2011, 17:10

Ko kaze da ne zna...ha??? :lol:

http://www.youtube.com/juventus#p/a/u/2/O69n_q9-2L4" onclick="window.open(this.href);return false;
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 27 nov 2011, 17:57

Edi Reja kaže da je meč mogao da dobije drugačiji tok i da je njegova ekipa oštećena.

"Igrali smo dobro, sudija nije primjetio igranje rukom Barzaglija nakon udarca Rocchija. To je bio penal i crveni karton. Meč bi poprimio drugi tok",kaže trener Lazija.

Dodaje da je ovo godina Juventusa.

"Izgleda da će ovo biti njihova sezona, ne igraju Europu što je plus više. Što se nas tiče pokazali smo već da smo ravnopravni i sa najjačim timovima", dodao je Reja.
Mog'o je jos Barza i u zatvoru zavrsit sto ga je lopta pogodila
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 27 nov 2011, 19:18

Soni je napisao/la:
Edi Reja kaže da je meč mogao da dobije drugačiji tok i da je njegova ekipa oštećena.

"Igrali smo dobro, sudija nije primjetio igranje rukom Barzaglija nakon udarca Rocchija. To je bio penal i crveni karton. Meč bi poprimio drugi tok",kaže trener Lazija.

Dodaje da je ovo godina Juventusa.

"Izgleda da će ovo biti njihova sezona, ne igraju Europu što je plus više. Što se nas tiče pokazali smo već da smo ravnopravni i sa najjačim timovima", dodao je Reja.
Mog'o je jos Barza i u zatvoru zavrsit sto ga je lopta pogodila
Trazi alibi za poraz, nego nek bude sretan sto pri vodstvu 0:1 nismo jos koji zabili. Al' bar je na kraju priznao da smo veliki tim...
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 27 nov 2011, 20:29

Zasto Marchisio ne moze igrati protiv Napolija kad je to odgodjena utakmica? Trebalo bi da je suspendovan za utakmicu protiv Cesene, tako nalazu i pravila FIGC-a...
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

BigBen
Kontakt:

Post Postao/la BigBen » 27 nov 2011, 22:33

slika
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 nov 2011, 08:01

Sa tekmom manje prvi....
Lijepo, lijepo.... odlično... taj niz negdje mora stati, sve velike ekipe imaju taj ''krizni mjesec'' u svojoj igri i rezultatima, za nadati se da ovo naše potraje što duže..
Sad protiv Napolija laganini... nema Marchisia zbog kartona ali mislim da možemo osvojiti bod tamo, tri bi bila velika kao kuća zbog poznatog fanatizma napolitanaca kad im dolazi veliki rival te pritiska navijača.
Zakopajmo ih dalje u garbage 8-) :D

FORZA JUVE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

juvebosna
Kontakt:

Post Postao/la juvebosna » 28 nov 2011, 09:44

Juventus Fans je napisao/la:Pozdrav Svima.
Ovaj novi portal ( http://www.fcjuventus.info ) traži par urednika za pisanje vijesti.
Ja sam se prijavio. Odlični su.
Ako netko želi može se prijaviti za pisanje ili za slanje vijesti.
Hvala vam Svima unaprijed.

FORZA JUVE!!!!
ovaj portal stvarno nije loš ;) .pratim ga vec neko vrijeme,mada ja pratim sve portale koji se ticu JUVEA :D ,i ja cu uskoro poceti pisati neke kolumne-clanke pa preporucujem svima da ga prate :D
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"

juvebosna
Kontakt:

Post Postao/la juvebosna » 28 nov 2011, 09:53

moram jos nesto reci,kao sto ste primjetili ja sam uvijek tu negdje 8-) samo ne komentarisem svaki put,ali sam primjetio da i na ovom portalu kao i na drugima u zadnje vrijeme cesto se spominje kako recimo Marcha ne igra protiv napolitanaca ili recimo kako lavezzi igra protiv nas,e pa nisam htio to govorit,ali puna mi je kapa takvih pic.k.ica,pa mi smo JUVE !!!! ne trebamo se mi bojati da li ce neki igrac igrat protiv nas(jos pritom nekakav prosjecan) kad se nismo bojali galacticosa i murinjovog sintera zasto bi smo se bojali smecara iz napolija ?????????
na sam spomen da JUVE dolazi smecari se olaksaju u gace :lol: kao dokaz je ona farsa kad je odgodjena tekma
mi smo JUVE,svaki igrac na klupi ce gristi da dokaze Conteu da zasluzuje biti u prvom timu,pa ca i ako igra poziciju jednog Pirla,Chiella pa cak i Buffona,mi se ne trebamo bojati vec kao sto sam rekao
NEK SE NAS BOJE !! VRATILA CU SE ONA VREMENA KAD VEC SAM SPOMEN JUVEA TJERA STRAH U KOSTI SVIM "RIVALIMA"
dakle FINO ALLA FINE FOOOORZA JUVE !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 nov 2011, 11:58

Buffon

Licht Barzagli Bonucci Chiellini

Pirlo Pazienza

Pepe Vidal Vučinić

Matri

Mjesto Marchisia Pazienza a Vidala na Principinovo mjesto..
Samo borba i trka + malo sreće dobija ovu utakmicu...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 28 nov 2011, 12:09

ramiral je napisao/la:Buffon

Pirlo Pazienza

Pepe Vidal Vučinić

Matri

Ja se ipak nadam da će Marrone nekako zaigrati umjesto Pazienze,bolji je igrač,a evo Conte kaže da nije isključeno i da promijeni formaciju.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 nov 2011, 12:51

Oxygen je napisao/la:
ramiral je napisao/la:Buffon

Pirlo Pazienza

Pepe Vidal Vučinić

Matri

Ja se ipak nadam da će Marrone nekako zaigrati umjesto Pazienze,bolji je igrač,a evo Conte kaže da nije isključeno i da promijeni formaciju.
Ja ne sumnjam ko god bude igrao da će ostaviti damu i srce na terenu, bez bezobraznog ratničkog pristupa nema bodova ovdje

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 nov 2011, 15:31

juvebosna je napisao/la:moram jos nesto reci,kao sto ste primjetili ja sam uvijek tu negdje 8-) samo ne komentarisem svaki put,ali sam primjetio da i na ovom portalu kao i na drugima u zadnje vrijeme cesto se spominje kako recimo Marcha ne igra protiv napolitanaca ili recimo kako lavezzi igra protiv nas,e pa nisam htio to govorit,ali puna mi je kapa takvih pic.k.ica,pa mi smo JUVE !!!! ne trebamo se mi bojati da li ce neki igrac igrat protiv nas(jos pritom nekakav prosjecan) kad se nismo bojali galacticosa i murinjovog sintera zasto bi smo se bojali smecara iz napolija ?????????
na sam spomen da JUVE dolazi smecari se olaksaju u gace :lol: kao dokaz je ona farsa kad je odgodjena tekma
mi smo JUVE,svaki igrac na klupi ce gristi da dokaze Conteu da zasluzuje biti u prvom timu,pa ca i ako igra poziciju jednog Pirla,Chiella pa cak i Buffona,mi se ne trebamo bojati vec kao sto sam rekao
NEK SE NAS BOJE !! VRATILA CU SE ONA VREMENA KAD VEC SAM SPOMEN JUVEA TJERA STRAH U KOSTI SVIM "RIVALIMA"
dakle FINO ALLA FINE FOOOORZA JUVE !!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
još je Juve daleko od tih vremena... a podcjeniti napoli može samo neko ko ne prati fudbal.....njih dobiti u Napulju je velika stvar....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 28 nov 2011, 16:07

de ba razvalit cemo taj mali klub...presuditi ce nas mentalitet :)

a za njih je pitanje samo kada ce pasti i uletiti u dugove kao sto uvijek i urade i onda ce morati rasprodati sve i predsjednik ce ih izlevatiti i tako to bude sa malim klubovima...

fiorentina 2 :D

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 28 nov 2011, 18:23

Oxygen je napisao/la:Raja,ako želite gledati Seriju A i druge lige evo jednog načina (Arena Sport i drugi sportski kanali):
Downloadujte VLC player: http://www.filehippo.com/download_vlc/" onclick="window.open(this.href);return false;
Potom ovo skinite: http://www.2shared.com/audio/v4xF3-GT/EXYU_LISTA.html" onclick="window.open(this.href);return false; i otvorite preko ovog playera.
Ja sam testirao i radi.Uživajte!
Sto ovo ne radi vise :cry:
Mi nikada odustati necemo...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 28 nov 2011, 18:58

10.Skoro je napisao/la:
Oxygen je napisao/la:Raja,ako želite gledati Seriju A i druge lige evo jednog načina (Arena Sport i drugi sportski kanali):
Downloadujte VLC player: http://www.filehippo.com/download_vlc/" onclick="window.open(this.href);return false;
Potom ovo skinite: http://www.2shared.com/audio/v4xF3-GT/EXYU_LISTA.html" onclick="window.open(this.href);return false; i otvorite preko ovog playera.
Ja sam testirao i radi.Uživajte!
Sto ovo ne radi vise :cry:
Mijenjaju te streamove,pa treba potražiti po ovim satelistskim forumima,ja sam bio našao nove ali štopaju. ;)
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 28 nov 2011, 20:21

Sky javlja da bi vrlo vjerovatno sutra trebali igrati u formaciji 4-4-2,Estigaribia će igrati lijevo,ostalo sve isto.
U nedostatku Marche ovo je po meni najbolje rješenje,Conte ide na oprezniju varijantu vjerovatno zbog opasnih kontri napolija,a istovremeno imamo krila i duo Matri-Vučko u vrhu napada.
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 28 nov 2011, 20:59, ukupno mijenjano 2 puta.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 28 nov 2011, 20:34

Ja bi volio ista formacija kao i protiv lazia da bude, pobjednicka formacija se nikad ne mijenja!
1946

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 28 nov 2011, 20:47

Burberry46 je napisao/la:Ja bi volio ista formacija kao i protiv lazia da bude, pobjednicka formacija se nikad ne mijenja!
I ja isto
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.