˝mala moja jesi´l čula Bosna vodi jedan nula ˝
poslije se odvažio pa odlučio nastaviti u žešćem ritmu :
˝mala moja daj mi malo koke ja ću tebi klipana od oke ˝...
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Zašto tebi smeta, neceš je ti voditi svojoj kućiPauk je napisao/la:Jeste smeta mi sto je bila udata prije tako mlada i sto ima kcerku tako mlada, ali samo zato jer je u vezi sa dijamantom, i sto slicno moze napraviti sa Dzekom.
Druga stvar, opste poznato je da dize noge po Americi, vec je bila u spotovima onog crnca pjevaca na MTV plus imala manju ulogu na CSI New York, a imaju hiljade i hiljade ljpesih cura po Americi, pa odkud da jedna Amra Silajdzic sve to postigne za 6 mjeseci??
ZOI84 je napisao/la:Zašto tebi smeta, neceš je ti voditi svojoj kućiPauk je napisao/la:Jeste smeta mi sto je bila udata prije tako mlada i sto ima kcerku tako mlada, ali samo zato jer je u vezi sa dijamantom, i sto slicno moze napraviti sa Dzekom.
Druga stvar, opste poznato je da dize noge po Americi, vec je bila u spotovima onog crnca pjevaca na MTV plus imala manju ulogu na CSI New York, a imaju hiljade i hiljade ljpesih cura po Americi, pa odkud da jedna Amra Silajdzic sve to postigne za 6 mjeseci??

Ne, samo su se gledali.Adinjo je napisao/la:Nego jel je taslacio ili nije, kad smo vec kod toga..
Pošto je Dijamant fin, ja mislim da oni imaju šerijatsku vezuBIHfan je napisao/la:Ne, samo su se gledali.Adinjo je napisao/la:Nego jel je taslacio ili nije, kad smo vec kod toga..
sto bi rekli blumunovciZOI84 je napisao/la:Pošto je Dijamant fin, ja mislim da oni imaju šerijatsku vezuBIHfan je napisao/la:Ne, samo su se gledali.Adinjo je napisao/la:Nego jel je taslacio ili nije, kad smo vec kod toga..
Misliš?Moggiano je napisao/la:Amra Silajdzic je pojam za sve djevojke u nasoj jadnoj drzavi
Ha?tepsija je napisao/la:Misliš?Moggiano je napisao/la:Amra Silajdzic je pojam za sve djevojke u nasoj jadnoj drzavi
Deri Edo,samo deri...
Trenutno korisnika/ca: Blizzard, denialalner, edvaE2, GrbavicaHrammm, napapijri1987, SanaBosna, Scholl i 38 gostiju.