NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

amerosm
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la amerosm » 28 nov 2011, 01:47

Hare_BvB je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Kakav pas Bradya za novi TD za prednost od 38:13 i novu pobjedu.
Ja sam pomislio da bi ovo moglo ici i preko 50. :evil: Dobro je pa ovako zavrsi. :(

Cemer i jad Eaglesa se nastavlja. Running game. :? Fat Andy je definitvo pogubio konce.

Najzalosnije od svega je to da su Eaglesi imali vise ofanzivnih yardi od Patsa. :lol:

Young bacio 400 yardi. :lol: Cirkus majke mi. :lol:
Evo i ja sam to htio sada napisati, da su Eaglesi imali vise ofenzivnih yardi nego Patriotsi, ali Brady je Brady. ;) ;)
Mislim da je kljucni trenutak utakmice bio kada su bili samo 1 yard od endzone i iz 4th downa nisu uspjeli napraviti TD, i nakon toga ih Brady novim TD dotukao.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 28 nov 2011, 01:54

@amerosm

Eaglesi uvijek imaju vise osvojenih yardi, ali opet gube skoro svaku. :lol: Imaju taj big play offense i to je to. Ostalo je go klinac, pa cak i ovaj izvikani svemirski secondary. Sve yebeni placenici. :twisted:

Odbrana igra po sistemu toplo-hladno, veceras je opet bio red da budu katastrofalni.

Najvise boli ocajan procenat u crvenoj zoni, a to se vuce jos od prosle sezone. Ova sezona je odavno gotova. :(
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 28 nov 2011, 02:11

Tim TeBow !!!!! 5-1 svaka cast majstore
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 28 nov 2011, 09:44

hahaha kakav kraj sinocnje utakmice bas sam se nasmijao :D Haine dominira...:D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 28 nov 2011, 11:27

Zeljovac_1921 je napisao/la:Tim TeBow !!!!! 5-1 svaka cast majstore
Ma kakav tebow mcgahee im je donio pobjedu onim trcanjem od 24 jarda i ona odbrana koja igra daleko iznad svojih mogucnosti nevjerovato koja propaganda za glupana tebowa nalozeni ameri.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 nov 2011, 11:40

Jesam se sinoc ismijao komentatorima na koji su radili prijenos utakmice Philadelphia - New England. U prvom poluvremu ostale jos dvije sekunde da se igraju i govori ovaj jedan "da je poluvrijeme gotovo" istom ce drugi "to je Tom Brady s njim se nikad ne zna sacekajmo da i ove dvije sekunde prodju pa cemo donositi zakljucke".

Sto se tice Tebow-a ja u zivotu smijesnijeg QB od njega i Sancheza nisam vidio, a sada im je opasna konkurencija i Hanie. :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 28 nov 2011, 12:02

Pa sam poslije reko tata

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 28 nov 2011, 13:03

neka nam je Bog na pomoci veceras :D

mckenzie,beatty,manningham,tuck,umenyiora,boley,bradshaw...ja mislim da njih nema, jos lb nema goffa i sintima..ma ima da buse, ove povrede zafrkaju sve :(

ako pobjedimo onda ce biti cudo...odbrana nam ne moze napraviti nikakv pritisak, kad se brees razbaca naebali smo

jedino ako pierre paul, kiwanuka i joseph ne polude ali tesko...a ne vjerujem nesto ni rossu,websteru,rolleu i phillipsu...sve su to imena ali mogu bolje od ovoga, jos onaj amukamara na collegeu razvaljivao, a sad ga ova provreda zafrkaje citavu sezonu...

sve ovo govorim jer nam je potrebna ta odbrana da nesto uradimo, sb smo osvojili tako...i onda se iliji gromovniku otvori, baci koji dobar pas i to bude ekstra, ovako ako odbrana pukne ne moze to manning, njemu je limit 21-28 poena po utakmici :D

i jos nesto no je imao sedmicu pauze vise, tako da ako pobjedimo ovakvi nakon dva poraza biti ce cudo 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 nov 2011, 13:49

amerosm je napisao/la:Jesam se sinoc ismijao komentatorima na koji su radili prijenos utakmice Philadelphia - New England. U prvom poluvremu ostale jos dvije sekunde da se igraju i govori ovaj jedan "da je poluvrijeme gotovo" istom ce drugi "to je Tom Brady s njim se nikad ne zna sacekajmo da i ove dvije sekunde prodju pa cemo donositi zakljucke".

Sto se tice Tebow-a ja u zivotu smijesnijeg QB od njega i Sancheza nisam vidio, a sada im je opasna konkurencija i Hanie. :lol: :lol:

ovaj ti je najbolji :).hajde sad mi je lakse nakon utkamice , ali steta onakva odbrana nam bila u pm i zijanit tekmu :(..4 puta su rusili Palmera ebiga nije moglo vise ..mnogo puta su nas spasili TD..na kraju krajeva trebali smo primiti TD nakon sto je sa 2 yarda Hanie bacio INT pa smo se odbranili ..stvarno nismo mogli bolje, jer zaista Raidersi su skoro pa uvjek imali field poziciju krecali su sa 40 yardi 50 i skoroo pa nikako nisu bili ispod 20 yardi...mi smo haman skoro svaki nas napad krecali sa 5-10-15 yardi 18... ma slabo se kad desilo da sa 20 yardi krenemo...punter im je cudo jedno, a lik je izbijao loptu ko lud :)...po meni onaj punter je najzasluzni za njihovu pobjedu, pa tek onda kicker...Gould je juce isto pucao dobro dao 2 FG sa 53 i 50 yardi.

Samo malo je falilo da dobijemo ovu tekmu ebiga...na kraju steta prava sto Tillman i Graham nisu pokupili onu loptu kad smo izveli onside kick...na krjau nismo imali time outa da nesto vise napravimo, a i Hanie je bio nas QB :)...Samo jedino dobro sto je raido juce to je ono trcanje, jer otrcao je preko 50 yardi, pa haman samo par yardi manje nego Forte..ostalo lik je bio kriminalan :(

Ma hajde nema veze ovi su nas jedva dobili , a imaju isti rekord kao mi, a mi sa Haniem bolje nismo ni mogli....valjda bude bolji protiv Kanzasa i tu ocekujem pobjedu sa 2-3 TD razlike :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 nov 2011, 14:09

Je li juce neko primjetio da u drugom poluvremenu Hanie dok drzi loptu gleda sa strane (vjerovatno Smitha ili QB trenera) i ceka da mu kazu gdje ce baciti :)...valjo sa se majkemi jer gledam u ruci drzi loptu ide i gleda na sranu u trenere :)...joj tugoooooooo pa sto nam je ovo trebalo sad kad smo uvezali 5 utakmica bez poraza i igrali pa uz Packerse mozda i najbolji fudbal u tih 5 utkamica... ali hajde izdurat cemo dobit cemo 3 tekme da ga ebes , pa da nam i Grossman bude QB :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 28 nov 2011, 14:41

dovedite collinsa, mozda je los ali vi hocete sb da igrate...on odvodi timove do sb :lol:

da je osvojio vjerovatno bi bio i dan danas qb giantsa :lol:

slika

nije ni ilija nista bolji od njega...samo je tyree gigant :D

slika

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 28 nov 2011, 19:36

bear grylls je napisao/la:
Zeljovac_1921 je napisao/la:Tim TeBow !!!!! 5-1 svaka cast majstore
Ma kakav tebow mcgahee im je donio pobjedu onim trcanjem od 24 jarda i ona odbrana koja igra daleko iznad svojih mogucnosti nevjerovato koja propaganda za glupana tebowa nalozeni ameri.
Ma nema veze kako, ekipa dobija otkako on starta, lik je 5-1 za razliku od Ortona koji je bio 1-4. Znaci da je 100% okreno cijelu ekipu.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 28 nov 2011, 20:57

tebowing :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 nov 2011, 21:11

Ma ne treba nam imali smo Teda Collinsa i ne znam jesu li u nekom rodu, a nekako mi i lice u ocima :)...ovaj sto je kod nas bio pa ebo mater igro je protiv Panthersa citavu utkamicu i bacio 30 yardi i mi opet pobjedili Pantherse sa 3 TD ralzike, a sve odbrana napravila poene i Hester :)

Pazi ove OL od prosle godine :)...slika govori sve kako oni samo gledaju svog QB dole na zemlji :(.. i hajde budi zdrav i jos kritikuju Cutlera hmmmm...Pazi Colinsa kako samo izgleda smotan hahaha i gdje ce on ba biti QB? savio se ko lisici qurac

slika

slika

slika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 nov 2011, 21:33

nego postoji mogucnost da prisustvujem utkamici Bearsa protiv Seattle Seahawks :)...ovaj jedna lik sto ga ja cesto vozim sa limuzinom ima godisnju ulaznicu, a kako on kaze vjerovatno ce za tu sedmicu biti out of the town tako da ukoliko bude isao dace mi ulaznicu..naravno ja sam mu rekao da cu mu platiti ili cu ga voziti djaba kad bude trebao, ali on je rekao da nece to vec da zna koliko volim Bearse, tako da bi mi je dao djaba :)...ebiga ko kad stalno sa njim pricam o tome... inace sad protiv Kanzasa cu ga voziti na utakmicu i vratiti, jer imat ce neko drustvo..naravno dole cu ga odvuci ranije negdje u bar, a poslije tamo nakon utakmice par sati da ga vratim kuci... tako da bi tad vjerovatno mogao i dobiti ulaznicu protiv Seattla :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 28 nov 2011, 21:36

a jest fkt vam je ol slaba..igrali su onih 4-5 kola solidno kako znam, ali opet trebaju vise stititi glavnog igraca

ja ne smijem ni da pomislim sta bi npr bilo sa eli manninga da nema godinama dobru ol :D

jos vi draftovali dobrog momka za ol kako znam i covjek povrijedjen :roll: maler

opet trebate uzeti nekog u ol iz prve druge runde da je provjeren i da dovedete mozda jednu-dvije nove hvatacke opcije :) malo da se moze vise razbacati cutler :) i dobri ste onda sto se mene tice...i da vas povrede zaobidju :)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 28 nov 2011, 21:51

joj steelersa sto se sinoc izvukose..da oni cheifsi nisu nako smotani mogli su ih uzet..sami sebi blokiraju rb na 3/2..jos onaj baca int..tu je nedje sa haniem i palco..nezna se ko je gori.. :lol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 28 nov 2011, 22:47

Juve-TZ je napisao/la:tebowing :D
TeBowmania :D

Eo prica se da bi Favre mogo u Houston, bas bi bila furka, kad bi on doso.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 28 nov 2011, 23:23

Suh ide na specijalne casove :D :D to mu je jedan dio kazne :D
Edit:
Samo je 2 utakmice dobio kazne :x
Pa sam poslije reko tata

Zeljovac_1921
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac_1921 » 29 nov 2011, 04:05

Boga mi Brees pravo raspolozen veceras. 21-3

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.