HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- florin cernat
- Kontakt:
Re: HKK Široki
kevine zasto bi isli na pp pa je li ovo forum za razglabanje o pojacanjima o igracima, o svemu u vezi nasega kluba i zasto bi isao na pp niđe veze... ŠIROKI JE ŠIROKI JE SAMO JEDNOM PAO I SINOVE I SINOVE NAJBOLJE JE DAO... SRETAN DAN OPĆINE SVIM ŠIROKOBRIJEZANIMA I ŠIROKOBRIJEŽANKAMA!!! 

Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!
Kevin se boji da nam Bosna nebi otela igrače s kojim pregovaramo
.

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
dok se hercegovac ovom zemljom kreće brijeg široki brijeg široki više pasti neće ....sretan dan opcine svim širokobrijžanima/kama bolje da bude na pp a kad se potpiše onda na javni ako bude
hahahha...vidit ces nekad...florin cernat je napisao/la:kevine zasto bi isli na pp pa je li ovo forum za razglabanje o pojacanjima o igracima, o svemu u vezi nasega kluba i zasto bi isao na pp niđe veze... ŠIROKI JE ŠIROKI JE SAMO JEDNOM PAO I SINOVE I SINOVE NAJBOLJE JE DAO... SRETAN DAN OPĆINE SVIM ŠIROKOBRIJEZANIMA I ŠIROKOBRIJEŽANKAMA!!!

sretan dan općine svim Širokobriježanima...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
evo otišo sam na ovaj bosna fan site za nlb sezonu 2009/10 nema širokog zar nas toliko mrzite
netko je umjesto hkk široki eronet stavio split co mislim

To je greska, stavljena tabela od prosle sezone. Ne brinite se sportski prijatelji iz grada Sirokoga, nama je drago sto ste zajedno sa nama u NLB ligi, pa mi smo je i izborili za vas, ne za tamo neke ..brijeg široki je napisao/la:evo otišo sam na ovaj bosna fan site za nlb sezonu 2009/10 nema širokog zar nas toliko mrzite![]()
![]()
![]()

Sajt je jos u doradi, bice sve na svom mjestu, no worries. Pozdrav
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Kome ste vi šta izborili pa jeli ti znaš tko je prvak 08-09 (Široki) , a prvak svakako ide u NLB a drugi (Bosna) ako se izbori to mjesto i onda vi nama nešto izborilitanzla je napisao/la:To je greska, stavljena tabela od prosle sezone. Ne brinite se sportski prijatelji iz grada Sirokoga, nama je drago sto ste zajedno sa nama u NLB ligi, pa mi smo je i izborili za vas, ne za tamo neke ..brijeg široki je napisao/la:evo otišo sam na ovaj bosna fan site za nlb sezonu 2009/10 nema širokog zar nas toliko mrzite![]()
![]()
![]()
Sajt je jos u doradi, bice sve na svom mjestu, no worries. Pozdrav

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
bolje nam ovde osvajat svake god,nego tamo jer tamo je ipak cibona najbolja
nije to prijatelju moj,u pitanju je nesto drugo ajde da vas cujem zasto, i ne osvaja vala Siroki svake godine prvenstvo pazi sad ovo,svoje drzave.matetaraba je napisao/la:bolje nam ovde osvajat svake god,nego tamo jer tamo je ipak cibona najbolja
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!
- florin cernat
- Kontakt:
odakle tebe na toj temi eo sve!!! svi mi to sve dobro znamo i bez tebe... zato su ti ta pitanja smiješna... administracijo politika se spominje a nismo mi počeli, oce se opet nama prijetiti banovima, zakljucavanjima 

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
gazija87 postavio si pitanje,dobio si odgovor i nek to bude kraj rasprave na tu temu.
drzite se teme da nebi bilo sankcija(florin mozel ovako
)
drzite se teme da nebi bilo sankcija(florin mozel ovako

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
E legendo ako si ti admin ili moderator ne možeš stvari rješavati na ovakav način , pa jeb...te nama se prijeti za neki kur.aaac a ovaj mangup iz čista mira pita zašto Široki neigra u Hrvatskoj i gle ni opomene ni brisanja posta a meni ste pobrisali 10 nizašto , zbog čega što on ima pravo vrijeđat ,provocirat.... a mi ne koje je pravilo foruma ovdje primjenjeno .
@gazija , na čemu si ti ? šta te boli ? frustracije!!!!! kompleks zvani HKK Široki !!!!! šta je još oćeš možda da istupimo iz lige ?
@gazija , na čemu si ti ? šta te boli ? frustracije!!!!! kompleks zvani HKK Široki !!!!! šta je još oćeš možda da istupimo iz lige ?

- florin cernat
- Kontakt:
ma moze kako god vi kazete
nie problem...

-
- Kontakt:
trebalo bi jednu sezonu propustit da bosna stane na noge
decki pustite jazavce nego ima li novi vijesti iz kluba

decki pustite jazavce nego ima li novi vijesti iz kluba

Ti sto ti je neugodno, ispravljena je greska..kksiroki je napisao/la:Kome ste vi šta izborili pa jeli ti znaš tko je prvak 08-09 (Široki) , a prvak svakako ide u NLB a drugi (Bosna) ako se izbori to mjesto i onda vi nama nešto izborilitanzla je napisao/la:To je greska, stavljena tabela od prosle sezone. Ne brinite se sportski prijatelji iz grada Sirokoga, nama je drago sto ste zajedno sa nama u NLB ligi, pa mi smo je i izborili za vas, ne za tamo neke ..brijeg široki je napisao/la:evo otišo sam na ovaj bosna fan site za nlb sezonu 2009/10 nema širokog zar nas toliko mrzite![]()
![]()
![]()
Sajt je jos u doradi, bice sve na svom mjestu, no worries. Pozdravmeni neugodno o vama.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
nisam ja nikakav mangup,nisam ni na cemu i nista me ne boli,pogledaj malo moje postove na kk bosna,pa ces vidjeti da prilicno realno gledam na neke stvari u vezi KK Siroki Brijeg,naravno da navijam za KK Bosna ali to neznaci da mrzim Siroki,ali nemogu da podnesem izlive nacionalizma to nikako.kksiroki je napisao/la:E legendo ako si ti admin ili moderator ne možeš stvari rješavati na ovakav način , pa jeb...te nama se prijeti za neki kur.aaac a ovaj mangup iz čista mira pita zašto Široki neigra u Hrvatskoj i gle ni opomene ni brisanja posta a meni ste pobrisali 10 nizašto , zbog čega što on ima pravo vrijeđat ,provocirat.... a mi ne koje je pravilo foruma ovdje primjenjeno .
-
- Kontakt:
znaci mi smo vam trn u oku citav zivot bili i ostat cemogazija87 je napisao/la:nisam ja nikakav mangup,nisam ni na cemu i nista me ne boli,pogledaj malo moje postove na kk bosna,pa ces vidjeti da prilicno realno gledam na neke stvari u vezi KK Siroki Brijeg,naravno da navijam za KK Bosna ali to neznaci da mrzim Siroki,ali nemogu da podnesem izlive nacionalizma to nikako.kksiroki je napisao/la:E legendo ako si ti admin ili moderator ne možeš stvari rješavati na ovakav način , pa jeb...te nama se prijeti za neki kur.aaac a ovaj mangup iz čista mira pita zašto Široki neigra u Hrvatskoj i gle ni opomene ni brisanja posta a meni ste pobrisali 10 nizašto , zbog čega što on ima pravo vrijeđat ,provocirat.... a mi ne koje je pravilo foruma ovdje primjenjeno .
ma niste vi nama trnu oku,pa svugdje na svijetu postoji sportski rivalitet,sve je uredu dok postoji samo sportski rivalitet i nista vise od toga.brijeg široki je napisao/la:znaci mi smo vam trn u oku citav zivot bili i ostat cemogazija87 je napisao/la:nisam ja nikakav mangup,nisam ni na cemu i nista me ne boli,pogledaj malo moje postove na kk bosna,pa ces vidjeti da prilicno realno gledam na neke stvari u vezi KK Siroki Brijeg,naravno da navijam za KK Bosna ali to neznaci da mrzim Siroki,ali nemogu da podnesem izlive nacionalizma to nikako.kksiroki je napisao/la:E legendo ako si ti admin ili moderator ne možeš stvari rješavati na ovakav način , pa jeb...te nama se prijeti za neki kur.aaac a ovaj mangup iz čista mira pita zašto Široki neigra u Hrvatskoj i gle ni opomene ni brisanja posta a meni ste pobrisali 10 nizašto , zbog čega što on ima pravo vrijeđat ,provocirat.... a mi ne koje je pravilo foruma ovdje primjenjeno .
A gdje si ti vidio te izlijeve nacionalizma ?gazija87 je napisao/la:nisam ja nikakav mangup,nisam ni na cemu i nista me ne boli,pogledaj malo moje postove na kk bosna,pa ces vidjeti da prilicno realno gledam na neke stvari u vezi KK Siroki Brijeg,naravno da navijam za KK Bosna ali to neznaci da mrzim Siroki,ali nemogu da podnesem izlive nacionalizma to nikako.kksiroki je napisao/la:E legendo ako si ti admin ili moderator ne možeš stvari rješavati na ovakav način , pa jeb...te nama se prijeti za neki kur.aaac a ovaj mangup iz čista mira pita zašto Široki neigra u Hrvatskoj i gle ni opomene ni brisanja posta a meni ste pobrisali 10 nizašto , zbog čega što on ima pravo vrijeđat ,provocirat.... a mi ne koje je pravilo foruma ovdje primjenjeno .
hajd pametniji popušta ...........
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123 i 9 gostiju.